כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס למחשב של אחי כרטיס ממוצע כרגע הסתכלתי על ה 7600GS. אגב מה יותר טוב ה GS או GT??? יש לכם משהו יותר טוב להמליץ בתקציב הזה הוא צריך כרטיס דחוף הוא חיי על הכרטיס של הלוח אם והויסטה לא זז לא יותר מדי בגלל זה... יש לו PCX.אין לו שימוש רב במישחקים אבל בכל זאת אני מעדיף שיהיה לו כרטיס בינוני לפה ושם לשחק ושיחזיק לכמה שיותר זמן. יש אפשרות של לחרוג אם זה שווה את זה הוא רוצה להיות על בטוח שהוא יוכל לעשות מה שבא לו ושהגראפיקה לא תהווה בעיה. כרגע הויסטה נתן לו ציון 1 על הגראפיקה וזה מה שהורס הכל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה. ואני מחפש אתר שבו כאשר אני אכניס שם של כרטיס מסך הוא יתן לי תוצאות השוואתיות. עדיף בניקוד די פשוט. ולא בטקסט ארוך. כי לי אין מושג מה יותר טוב x1300 או gs7300 וכדומה. אז אני צריך אתר שיעזור לי לבחור את הכי שווה במחירים שאנשים מוכרים. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ( עזבו לא משנה כרגע למה) הכרטיס הוא: Intel® 82945G Express chipset family הכרטיס הקודם שלי היה Geforce FX5200 128MB רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב? (אני יודע ששניהם חלשים) תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב נייד עם הנתונים הבאים: מעבד T5500, עם 1 GB זיכרון DDR2 677mh, לוח אם intel 945 chipset, עם כרטיס מסך onboard GMA 950. כעט אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב, לא משהו רציני ויקר, כרטיס שיתאים למחשב שלי, שיוכל לעלות משחקים עם גרפיקה חזקה, באיכות הבנונית שלהם ברמה טובה מאוד. אך לצערי אני לא מצליח למצוא מידע בנושא, כל הכתבות והסקירות הן על כרטיסים גרפיים של מחשבים נייחים. אם מישהו יוכל לתת לי לינק לנושא או שיוכל להמליץ לי על כרטיס מסויים אני אשמח מאוד! (עזבו Driectx 10..)
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם: אני יכול לקנות מחבר את כרטיס המסך שציינתי תמורת 200 ש"ח, אך יש לי מספר שאלות: 1. האם ההשקעה שווה (כלומר אולי כדאי להוסיף קצת כסף ולקבל כרטיס יותר חזק) 2. אני משתמש בספק כוח 300 וואט של Hec שמגיע עם המארז של compucase המפרט שלי כולל: מעבד amd 3800 x 2, לוח אם אסוס, כסיק קשיח ו- DVD האם הספק יחזיק את כרטיס המסך? או שצריך להחליף גם ספק כוח... הערה כללית: כיום אני משתמש בכרטיס מסך onboard מבוסס nvidia 6100 המטרה בכרטיס היא להפעיל את ריימן 4 (קניתי את המשחק עבור הילדה ואני רואה בערך 2 פריימים בשניה).
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati RADEON X300 חיברתי את המחשב לטלויזיה והגדרתי את כרטיס המסך למצב Extended בWINXP כשאני מפעיל וידאו בוינאמפ אני רואה וידאו במסך מלא בטלויזה בויסטה זה לא עובד תודה
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
HD2600 הכפול יכלול 1GB זיכרון של Gecube של Sapphire מקור: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/05/sapphire_shows_off_dual_hd_2600_xt/1 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8895 לא חושב שזה מה שיעזור להם (עדיין בקר 128 ביט)
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כשאני משחק במישחקים ממש ממש כבדים אז הוא לא מריץ את המישחק חלק לגמרי הוא מסוגל ליותר.עניין שרשום בחוברת שמומלץ ספק כח450w ולי יש רק 300 ושלביצועים הכי טובים 2 ג'יגה ראם זיכרון ולי יש ג'יגה אחד....ואמרו לי שיכול ליהיות שהמחשתחמם....ליפעמים אפילו המישחק קורס ורושם מי ארור זה ושואל שלח או ל תישלח....ארור מוכר...אז ככה מה באמת הבעיה?ואני אם יפרטו ויסבירו גם סוגים ומחירים שצריך ליקנות אם צריך...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי סוף ,סוף את הX1950XT של SAPPHIRE ..רק הבעיה שהכרטיס מתחמם מאד עד 95 מעלות .ותוך כדי משחק הוא זורק אותי החוצה .ומודעה שהכרטיס התחמפ חותר מידי. הספק כח שלי זה 400W TRT-F אבל הבנתי שאין קשר לזה.. א. האם הבעיה בכרטיס עצמו? ב. האם אפשר לסדר את זה? תודה לכל העוזרים.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כבל קומפוננט בשביל להעביר תמונה מהמחשב לטלויזה ( SONY LCD 32" ) ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך האיכות שלו: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3022 לא ממש מצאתי חנות אחרת שנוח לי לקנות ממנה, רק חנויות באינטרנט ובלי משלוח גוביינא, וההורים שלי לא רוצים להשתמש בויזה באינטרנט. תודה מראש, יניב (:
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני יודע שזאת אולי שאלה מאוד מטומטמת אבל אני רוצה להרוס את המסך שלי (כדי שיקנו לי מסך LCD חחחח) זה מסך רגיל ולא דק.. איך כדי לי להרוס אותו (לא מבחינת לשבור אותו אלה כדי לשרוף פיקסלים והכל..) תודה לעוזרים חח, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר שני מחשבים למסך אחד. המסך: LCD NEOVO F-419 עם חיבור אחד VGA ואחד DVI. הכרטיס מסך שלי: ATI RADEON X800XL עם שתי היציאות האלה. והאם אני יכול לעשות גם הפוך? לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
היי מצאתי אתר שבודק איזה כרטיסי מסך תומכים ב HDCP ומצאתי את הרשימה הזאת: http://www.gpureview.com/GeForce-8600-GT-card-513.html כאמור מדובר בכרטיסים שמבוססים על NVIDIA 8600GT ורואים שהכרטיסים היקרים יותר תומכים ב HDCP כמו הכרטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 איך הכרטיס הזה?
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
האוברקלוקר הידוע coolaler מטיוואן הציג מבחנים ביצועים של HD2600XT גירסת GDDR4. הכרטיס ירוץ על 800Mhz בליבה ו2200Mhz בזיכרון וכמובן GDDR4 המערכת שאיתה הוא בדק: core 2 Duo x6800 * GA-P965-DQ6 * 4x1Gb gskill DDR-800 hk * MSI Radeon HD X2600 XT 256MB DDR4 * seasonic S12 600w הספק במנוחה: 147W הספק בעומס: 197W מקור: http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=36957#post36957 והפורום coolaler.com
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E שתומך שתי כרטיסי מסך כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E ורציתי להוסיך למחשב את הכרטיס מסך בשם:X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E או7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, קצת אוברקלוק בשביל ההתחלה core 2 @3GHz 8600GT@800Mhz:GPU 1580mhz:mem ללא ארטיפקטים , בהמשך נשאף להגיע ל15K [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-