כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL - ש"ח 1226 איך החברה שלו, האם כדאי חברה אחרת? איך הכרטיס מסך הזה? האם יש עדיפים עליו לעומת המחיר שלו? *המחשב מיועד למשחקים תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 13 תגובות
- 582 צפיות
-
-
על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה/דריוורים שמאפשרים OC לVOODOO3? ראיתי פעם כאלו אבל אני לא זוכר איפה. ובכלל, מה המהירות של הכרטיס הזה (גרסאת 2000).
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
"בכל תג מחיר בו אנו נמצאים, אנחנו נותנים ביצועים טובים יותר. אנו מביאים את בשורת הגרפיקה לשוק רחב יותר של גיימרים, כאשר במחיר של ה-Radeon HD 2900XT שעולה 399$, אנו מתחרים בכרטיס ה-GeForce 8800GTS של NVIDIA, ומנצחים אותו" אמר גרינשטיין באירוע. את ה-GF 8800 כבר בדקנו בעבר, ובימים הקרובים נעמיד למבחן גם את ההכרזות החדשות של AMD. יחד עם זאת, בחברה טרחו להדגיש, שלאלו אשר מחפשים פתרון גרפי במחיר גבוה יותר, כמו ה-GeForce 8800Ultra שעולה 800$ וצפונה, הם מציעים אפשרות למערך CrossFire של שני כרטיסי Radeon HD 2900XT (שיעלה גם כן כ-800$), שאמור להציע הרבה יותר ביצועים מכרטיס בודד של NVIDIA. ומה עם פתרון למערך SLI של שני כרטיסי GeForce 8800GTX/Ultra לפתרון מוגזם שכזה ב-AMD לא מתכווני…
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.
-
- 17 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי , אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך שאני ירכוש מגרמניה אז ככה חברה שלי טסה לברלין לבקר את בן דוד שלה שם , וחשבתי להביא משהו על הדרך. כרגע יש לי 7770 OC אחד במחשב חשבתי לרכוש לו נוסף ל CF או ה GTX 660TI מצאתי את ה GTX 660TI ב 2 חנויות נפוצות ככל היודע לי http://www1.atelco.de וגם http://www.kmcomputer.de המחיר עומד על 320-325 יורו מה שכן ב KM יש EVGA Superclocked GTX660TI עם 3GB גם במחיר של 325 יורו, וזה נירא לי הדגם שאני ילך עלו.עם החזר מע"מ זה יוצא 275 יורו באוזר ה 1375 שקל כמובן שזה עלול להיות כבר 1600 במידה ובארץ הדרש לשלם מע"מ. לגבי האחריות EVGA די סבבה בעניין, 30 יום מהקניה כל תקלה תאפשר החלפה למוצר חדר , ובמשך 3 שנים יש להם כתובת משלוח בגרמניה , והם משלמים על…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר.. מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט... הכרטיס הוא 8800GT PALIT.. דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA.. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ולשדרג את ה 6600 GT איך הכרטיס הנ"ל והאם יש יותר טובים במחיר שלו 680 ש"ח ב KSP HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E -החברה - POWER COLLER או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5169 8800 GT GDDR3 256 MB של EVGA ב550 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לפני החלפת לוח אם ומעבד אך בתוכנית גם לחכות לכרטיס הבא של Nvidia ה Pascal. יש פרסומים שכרטיס זה יהיה עם חיבור PCIe NVLINK שעדיין לא קיים למכירה. מישהו יודע או יכול להמליץ אם לחכות ללוחות כאלו או שהלוחות הנוכחיים (המתקדמים יותר) יתמכו בכל רוחב הפס של כרטיס זה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איסור הפרסום הוסר ואל הרשת הוזרמו שלל ביקורות לדגם השני של NVIDIA מדור ה-Pascal, שמאשרות כי הוא עוצמתי יותר מה-Titan X ומה-GTX 980 Ti בזמן שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לבואו של יום שלישי (מחר, ה-31 במאי) בכדי לחזות סוף סוף בדגמי ה-Polaris הראשונים בהחלט מבית AMD, נראה ש-NVIDIA ממשיכה לשעוט קדימה ולא עוצרת לרגע. עדיין לא התאוששנו מאינספור דגמי ה-GTX 1080 בעלי המעגלים המודפסים והקירורים המותאמים אישית שהורעפו עלינו רק לפני כמה ימים, והנה נראה שמפתחת השבבים מסנטה קלרה פותחת עוד מחסום – ומאפשרת להזרים אל הרשת מגוון ביקורות ראשונות עבור דגם ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1070, שככל הנראה מהווה את כרטיס המסך הרלוונטי והחשוב ביותר עבור רוב חובבי הגיימינג. מבלי …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
איך זה ששתי כרטיסים של שתי חברות שונות קיבלו את אותו פרס??????????
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי יצא הדרייבר החדש של ATI אם אני לא טועה אז 7.6
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-