כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143675,00.asp השיפורים באיכות תמונה לא מאוד מורגשים. השיפור המורגש העיקרי הוא התאורה במשחק. כל הכרטיסים עלובים תחת DX10, בקושי ניתן לשחק ב-1680x1050 בלי פילטרים. ה- 2900XT פשוט מעורר רחמים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מריץ משחק - PRINCE OF PERSIA 3 - והמשחק (הגרפיקה) זז לאט..... חשוב לציין שזהו מחשב בן שבוע ימים כאשר המפרט שלו הוא להלן: מעבד כפול ליבה 1.86 זיכרון 2GB DDR2 667 לוח אם 945 GIGABYTE כרטיס מסך - ASUS 7300LE 256MB (אגב היה רשום על הקופסא מאחורה 64MB עם יכולת CACHE של עד 256MB בעבודה - אבל עדיין הוא נקרא 256MB בהגדרה... ) על פניו לא אמורות להיות בעיות עם משחקים מכיוון שזהו מחשב טוב..... יש למישהו אולי תובנות לגבי כרטיס המסך (או כל רעיון אחר)... תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש מלפני שבוע וקיבלתי עם הכרטיעס את המשחק ghost recon, ובמשך שעה של משחק המחשב נתקע לחלוטין פעמיים, ויש לי חשד שזו בעיית טמפרטורה... המארז הוא compucase 6A21. לא הוספתי מאווררים, והאיוורור למעבד הוא הכי בסיסי של cooler master. ספק ליברטי 400. הטמפרוטה של aux ב-speedfun הייתה סביב 125 מעלות לא במאמץ, אבל אין לי מושג אם זה תקין/מתייחס לכרטיס מסך... יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה נוראמלית?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה המסך הדק הכי משתלם או טוב בשביל טווח המחיר הזה 1800 שקל !!!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום החליפו לי כרטיס מסך מ7600gt עם מאוורר בעקבות בעיה בקירור של הכרטיס(הוא הגיע ל100 מעלות בקלות) והחליפו לי לאותו כרטיס רק עם גוף קירור 50 מעלות במנוחה זה מצב נורמלי? ועד כמה מעלות במאמץ מותר להגיע?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה עדיף?: 7600gs sonic http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm x1650pro gamer edition http://skypc.co.il/sg_product~GV260~8~0.htm 8500gt ddr3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 אגב, מתי אמור להגיע עידכון לתרד הכרטיסים המומלצים? :s05:
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס גרפי טוב יותר : 1. gecube radeon x1950 pro 2. palit radeon x1950 super 3. sapphire radeon x1950 pro 4. sapphire radeon x800 gto כולם 512 זיכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
^^^ מעבד 478 3GHZ HT DDR 512X2 כרגע 1080P לא רץ על המחשב האם הכרטיס החדש של AMD יצליח להריץ 1080P שמקודד ב-H264 חלק עם המפרט שלי? תודה מראש, swg
-
- 16 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בכרטיס מסך גדול מאוד. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס לי במארז או לא? והאם הקטע שהוא תופס 2 סלוטים בלוח אם בעייתי? באיזו קונפיגורציה לא יהיה לו מקום בלוח אם/מארז? תודה
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 sumsung 920n syncmaster הוא פועל ברזולוציה של 1280-1024 זה אומר שאני לא יכול להריץ משחקים יותר מהרזולוציה הזו? כגון 1600-1200?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-