עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofir341,

ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CROSSFIRE אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by HellBoY,

שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by silky,

אהלן היות וכרגע אני רץ עם 1 ג'יגה ב400MHZ.ו 6600GT. ברור לי שאני ארגיש שיפור מטורף במשחקים. אך האם: א: יהיה הבדל משמעותי במשחקים ביני לבין מישהו עם E6300,E6400? ב: אם אני אעשה OVERCLOCK ל2.6GHZ ולזכרון ל-500MHZ, האם יהיה שיפור משמעותי? תודה נ.ב- כנראה מצאתי מישהו שישלם 450 שקל על הכרטיס הנוכחי שלי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by החוה של דוד משה,

http://vr-zone.com/?i=4472 אני חדש פה ורציתי להביא כתבה

• 76 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. זה בעיקר מראה יותר על הסוניק משהו מוזר לי פה ; http://www.tweaktown.com/reviews/1523/12/palit_geforce_9800_gt_sonic_512mb/index.html תדפדפו באתר יש עוד משחקים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

7. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי אופציה להשיג בזול את הכרטיס X600XT של חברת MSI האם הכרטיס הזה שווה משהו? האם מישהו מכיר אותו? האם הכרטיס הזה עושה בעיות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  8. https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by yariv12,

שלום! אני משחק בקונטר סטרייק 1.6 לפני 3 חודשים בערך היה לי fps 100 וping נמוך וכיום יש לי בקושי fps 40 ופינג שמדלג בין 40-60 שאפילו מגיע למצבים של 90. אומרים לי חלק שהכרטיס נשרף יש מצב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  10. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by yotam360,

תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. אתמול רכשתי תכרטיס מסך הזה הוא טוב,אם איזה תוכנה כדאי לעשות לו אוברקלוקינג כי אם ati tool אני מצליח לעלות ובטיפה(עוד איזה 20-30) ונהיה לי הבהובים כאלו במסך

15. Started by climax,

שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by DS,

המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by ronen874,

שלום לכולם אני כל הזמן מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין לשדרג רק את הכרטיס מסך יש לי מחשב די ישן AMD5200 2 RAM ספק כח 300 וואט של EZCOOL מאייבורי כ.מסך GEFORCE9400 קפצתי לחנות והציעו לי ב400 שח את אחד משני הכרטיסים האלו הם טוענים שלא אמורה להיות בעיה מבחינת ההספק חשמל מה אתם חושבים על זה? הציפיות שלי הם להריץ משחקים כמו oblivion fallout medieval total war בהגדרות גבוהות האם כדאי ללכת על זה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  19. אתמול קיבלתי את המשחק COD5, והיום כשהתחלתי לשחק בו שמתי-לב לקווים שמופיעים במיים כשאני מוזיז את העכבר בזווית מסויימת. הטמפ' של הכ.מסך שלי תקינה (35), ואין לי מושג אם זו בעיה במשחק או בכ.מסך. תמונה:

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.

22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני חושב שיועיל לתת פה את המפרט של המחשב שלי קודם לוח asus p4p800 deluxe זכרונות 2X 256mb hunix 400mhz dual channel מעבד intel 3.0ghz כרטיס מסך giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit הארד דיסק maxtor sata 160gb 8mb buffer ממ כל השאר לא כל כך חשוב נראה לי רק שההרד דיסק מחולק ל 2 מחיצה אחת 30gb שזה כונן c ntfs והשניה 130 שזה כונן d ntfs (לא יודע אם זה נחוץ אבל בכל מקרה) עכשיו הבעיה שלי שאני משחק משחקים נגיד כמו אמריקן ארמי וה fps צונח לפעמים ואין לי מושג למה איך אני יכול לבדוק? (המחשב עבר פירמוט לפניי חודש בערך) תודה מראש לעוזרים.. אגב הכרטיס מסך עבר אוברקלוק עם התוכנה שלו שמגיעה עם הכרטיס הוא עובד כרגע..ככה..: core clock: 390 memory clock 700 גם המעבד עבר אוב…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מעוניין ליקנות כרטיס טלוויזיה בתקציב של 200ש"ח,אפשר לחרוג קצת. שאני יוכל להקליט סרטים,סדרות מהממיר YES שלי למחשב.. אם אפשר שהוא יהיה פנימי ולא חיצוני זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 3Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM gigabyte ga-p35-ds3l ocz gamexstream 600w trancend 2gb ddr2-800 cl5 sapphire redeon hd 2900pro 512mb nzxt apollo אני גם רוצה לדעת מה אני עוד צריך כדי להקליט מהממיר באיכות גבוהה(איזה תוכנות,כבלים...) תודה,אלעד

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by BONO,

בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.