כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קיצר קניתי את ה-X800 PRO עכשיו יש לי לוח אם די חלש באיזה 400 שקל.. ומעבד 2600 XP אני יודע שהם לא יתנו את המסימום של הכרטיס אבל חפיף.. קיצר השאלה שלי היא איזה ספק אני צריך שיהיה לי כדיי שיחזיק לי טוב את הכל חלק.. שמעתי שה-X800 לא צורך משהו כמות גדולהשל חשמל ושיש לו חיבור נפרד למקור חשמל אבל אני לא בטוח ואני לא אומר כלום רק שמעתי ככה..
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר עד 1000 שח , אפיקAGP תודה...
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם.. תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד.. מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו... אני יודע כמובן שזה דורש זמן והשקעה... תודה מראש אתם מסקרים מעולים והפורום הזה מדהים!!
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה AMD מייצרים ליבות גרפיות חזקות כמו HD6970, ואז מגבילים להן את הביצועים ומוכרים במחיר יותר נמוך (HD6950)? איך זה משתלם להם יותר מלייצר את הליבות הגרפיות ל HD6950 עם פחות מעבדים מאוחדים מלכתחילה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך point of view geforce 9600gt. רציתי לדעת האם המערכת שיש לי כרגע מתאימה לו. מעבד DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz לוח אםMSI G31M2 V1 זיכרון 2038 DDR2-800 DDR2 SDRAM ספק כוח EZcool atx-300 jst במידה והכרטיס לא מתאים למערכת, אשמח לדעת מה עלי לשפר כדי שהוא יוכל להתאים. כמו כן, אשמח גם לשמוע איזה כרטיס מסך סביר (גם למשחקים וגם לתוכנות כגון After effects) אוכל לרכוש למערכת הקיימת. אם דרוש מידע נוסף שלא חשבתי עליו, אנא ציינו זאת. תודה על תשובתכם,
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, טוב, נשרף לי הכרטיס מסך בעקבות בחירה לא כ"כ טובה של ספק כח. עכשיו החלטתי שאני צריך לקנות אחד חדש הקריטי במפרט שלי: 1. CPU- Intel core2 duo E6550 2. לוח אם-Intel DG31PR 3. ראם- 3 GIGABYTE של DDR2 אני יודע שזה די מיושן אבל בכנות, המחשב עשה עבודה לא רעה בכלל [הריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות על רזולוציה גבוהה] ההתלבטות היא על מה ללכת? אני שחקן די כבד, אבל לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה על המקס' ואין לי מסך מפלצתי [LCD 17 אינטש סטנדרטי] החלטתי לקנות Thermaltake TR2 RX 550W Retail בתור ספק כח [התרשמתי שהוא איכותי מפיק, אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה] Gigabyte GeForce GTX460 SE 1GB DDR5 PCI-E או Gigabyte ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 ובכלל, האם המחשב שלי יוכל לנצל את הדבר הז…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
דיי אני משתגע כבר זה מחרפן אותיייי!! יש לי כרטיס מסך sapphire 4870 ובתקופה האחרונה (התחיל בערך לפני 4 חודשים כזה) יש לי איתו בעיות כאשר אני משחק נגיד GTA SAMP אחרי כמה דקות (כל פעם Zה משתנה) המסך הופך להיות אדום כזה פסים או שחור או שפוט הופך לריבועים(זה פחות קורה) ואז אני חייב לעשות ריסטרט..כבר שלחתי את המחשב לתיקון כמה פעמים ובדקו אתץ הכרטיס ואמרו שאין שום דבר הכרטיס תקין..וזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות,אני לא יכול לשחק ככה יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MB מאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2 הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע. אני אובד עצות מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי כרטיס מסוג 9600xt של Shappire. אני רוצה לדעת מהם מהירויות הליבה של הכרטיס ומהם מהירויות הזיכרון שלו. בלי אוברקלוקינג ובלי כלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=677 SONY http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 VIEWSONIC המסך נועד בעיקר למשחקים ועבודה מרובה בכול מה שקשור ב ווינדוס.... מה דעתכם... ואל תסתכלו על המחיר.... כי זה אתר יקר... באתר אחר ההבדל בין שניהם הוא 150 שקל!
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** אתם תראו את הנושא הזה בעוד פורומים, לא לדאוג אני כתבתי אותו... *** בזמן האחרון אני רואה המון חרישות על הנושא של 9800GTX+ vs HD4850 ולי אישית נמאס מזה אז הנה התשובות וההוכחות. דבר ראשון אני צריך להבהיר שאין הנושא מדבר על 9800GTX אלא על "שיפורו" 9800GTX+. את ה9800GTX מנצח הHD4850 המשתתפים: 9800GTX+ הוא נציג Nvidia HD4850 הוא נציג ATI-AMD נקודות ההשוואה: ביצועים. מחיר. יחס ביצועים עלות. חום (טמפרטורה, מאמץ ומנוחה). פרק 1: ביצועים הסתובבתי באתרי חומרה גדולים בנסיון למצוא תשובות, והחלטתי לקחת ממספר מקורות ולהכין גרפים משלי עם נתונים מרחבי האינטרנט: האתר Toms Hardware - כתבה http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html: לאחר חישוב ניתן לראות …
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מה עדיף, GT 8600 512MB של Sparkle, או x1950 PRO 256MB של spphire? ד''א Sparkle חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים ושיחזיק לי לפחות שנתיים.. ברצוני לדעת מה יותר טוב: ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 or ATI Radeon HD3580 512MB DDR3 אני משחק במשחקים כמו CALL OF DUTY וזה,, עכשיו ישלי שאלה, בCOD1 ברשת, הFPS מגיע עד 240-250 עם הכרטיס שיש לי עכשיו, יש מצב שזה ישפר לי מקס' עד 333 עם הכרטיס החדש? תודה מראש :]
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה, חיברתי רואים הכל טוב ויפה אבל שרואים סרט או משהו וידאו לא רואים אותו בטלוויזיה פעם הצלחתי איכשהו לראות בשניהם ת'וידאו יש ברשותי Radeon 9800 Pro ALL IN WONDER אשמח לעזרה, בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש (כי יש לי עדיין אחריות) ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ?.. או שצריך לשתיהם ?.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ?..
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהי הטמפ' המומלצת ל רדאון 9800 פרו של MSI
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-