כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
לנעול, כבר לא רציונלי
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
למישהו יש מושג עם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הטמפ' אם בכלל אפשר לבדוק לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיברתי את הטלוויזיה שלי (סמסונג HD 40) בחיבור HDMI במקביל למסך מחשב, במטרה לראות סרטים בטלוויזיה, אבל סרטי 720P לא ניתן לראות (קפיצות עיוותים) במידה ואני עושה מסך מלא, האם זה הגיוני? מעבד i5 2500k וכרטיס מסך GTX560TI של גיגהבייט.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אוטוטו מחבר YES למחשב. אני צריך לקנות גם כרטיס טלויזיה למחשב שיהיה לי אפשרות לצפות דרך המסך, ולשמוע דרך הרמקולים. מתוכנן גם YES MAX HD, ככה שהכרטיס יהיה חייב לתמוך בכניסה של סאונד בפורמט 5.1 לפחות , ובשידורים הדיגיטליים של יס. אני חייל, אין לי הרבה כסף להשקיע. מה הפתרון הכי פשוט שיתן לי את מה שאני צריך? לא מעוניין בשלט רחוק לכרטיס, לא מעוניין בהקלטה, ולא בשום דבר אחר. נטו לראות במחשב באיכות טובה, ולשמוע כמו שצריך. תודה מראש עריכה: כדי להיות יותר ספציפי, אבקש שהתקציב יהיה באיזור ה200 ש"ח. אם אפשר פחות, יותר טוב. מפרט מחשב: לא חושב שיש טעם לפרט יותר מדי. המחשב יעמוד בעומס, ואין יציאת PCI-E. יש סלוט אחד של PCI פנוי.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל יכול להעביר אודיו דרך ה HDMI ב-passthrough ? ואילו פורמטים הוא תומך?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MSI 8800GT 512MB OC GDDR3 DX 2xDVi PCI-E 2.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 ובכמה הוא יותר טוב מה-Gigabyte 8600GT 256MB
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס עדיף ה Ati hd 5850 או 9800GTX ולאיזה כרטיס ה 5850מ מקביל לNVIDIA ? ועוד משהו מה השווי שוק היום של ה 9800GTX .
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כרגע יש לי TITAN XP שהוא כרטיס מצוין שמריץ כל משחק ברזולוציות גבוהות בלי בעיה לכן אני מתלבט אם לקנות את ה2080 TI. ההבדל ביניהם משמעותי? מה דעתכם? דוד שלי בא באוקטובר לארץ אז אני יכול לקנות את הכרטיס ב1200 דולר ככה בBEST BUY או אתר דומה ולשלוח אליו אז אני חושב לנצל את זה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך מסך crt אני לא מבין בזה כל כך אבל שיהיה עם 160 הרץ עד 800 שקל
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, ואנשים ממשיכים להגיד לי ש-IBM לא טובים.. אני רואה את התמונה של המסך, יש לו עיצוב שאני מאוד אוהב, אבל ממשיכים להגיד לי שהוא לא טוב.... אני בעיקר צריך אותו בשביל משחקים וסרטים. הנה פרטים: http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=-840&langId=-1&partNumber=9818AC0&storeId=1 אני רוצה לדעת למה הוא לא טוב. והאם Iiyama טובים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כרטיס ראשון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 כרטיס שני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=11169 עוד שאלה לא ממש קשורה, איבדתי את הסיסמא למחשב שלי, עכשיו אני באדמין,הראו לי אפשרות לשנות סיסמת אדמין מתוך הוינדוס (אם מישהו מכיר) אבל הוא אומר לי שימחק מידע, אני מה זה מתעצל לעשות את כל הקטע עם הדיסקט וגם אין לי דיסקים רקים
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-