עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  2. שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למטרות משחקים. התקציב שלו הוא בסביבות ה-900 ש"ח שלוס-מינוס (הוא לא רוצה להגיע לאלף). חשבתי להציע לו את ה-9600XT עכשיו, ראיתי שהכרטיס מגיע בגסאות בעלות 128 מגה זיכרון ו-256 מגה זיכרון. האם יש הבדל ממשי בביצועים בין שתי הגרסאות? איזה מהן עדיף לקחת (רוב הכרטסים בעלי-256 מגה זיכרון שראיתי עוברים את האלף ש"ח) כמו כן ראיתי שמצד שני יש את הנווידיה 5700 בערך באותו מחיר אבל הבנתי שהוא פחות טוב.. על איזה כרטיס להציע ךו לקנות בסביבות ה-900 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by bell,

היי, רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין הגרסה הראשונה של rtx 3080 לבין הגרסה עם ה lhr לגיימינג כבד תודה מראש שואל על evga ftw3

4. Started by Yanai_Gaf,

שלום, כרגע יש לי כרטיס ATI Radeon HD5450 512MB ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס חזק יותר, בגבולות ה1000 שקל, אולי קצת יותר אם זה ממש משתלם. המטרה של הכרטיס היא בעיקר למשחקים. חשבתי על ה HD7770 אבל אין לי מושג איך הוא משתווה לכרטיסים אחרים בשוק. המפרט הטכני שלי: i5 760 2.8GHz ספק 450W מסך ברזולוצייה של 1280X1024, אבל בעתיד אני מתכוון לשדרג למסך HD, אז עדיף שהכרטיס יתמוך. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by giri71,

I know Nvidia got some problems with SLI running on LCD setup Anyone knows,if they fixed it with new drivers

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Holography,

שלום, הוצאתי מהמחסן את המסך הישן שיש לי,אני רוצה לחבר אותו למחשב שרת שיש לי. שמתי לב שהפינים של הכבל התעקמו,האם ניתן לסדר את הפינים מחדש?ואיך? והאם זה שחסרים 2 פינים בכבל יגרום למסך לא לעבוד? או שצריך לקנות כבל חדש לגמרי?ואם קונים כבל חדש איך מחליפים את הנוכחי? כי הכבל יוצא מתוך המסך... *שימו לב שזאת יציאת מסך דיי ישנה,והיא נכנסת לכניסת IOIO* אני יודע שלא רואים את הפינים,אבל צלמתי כדי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  9. שלום לכולם רכשתי מסך חדש מתוצרת IBM דגם P260 ואני צריך דרייבר בישבילו כי הווינדוס לא מזהה אותו... מישהו יכול לעזור לי למצוא ? כל האתרים מבקשים ממני להירשם ויש לי בעיה באי-מייל :-\ תודה לעוזרים מצאתי את זה באתר שלהם... http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4VPS2T אבל אני לא מבין את אני פותח את קובץ בכזאת סיומת ? תודה הכל מקרא אבל כבר היסתדרתי

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. Started by guy_intel,

כפי שניתן לראות בבנצ'מרק: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2513&cid=3&pg=8 אין כמעט הבדל משמעותי בין 9800GX2 לבין 8800GT SLI. וכיום אפשר לקנות 8800GT במחיר של 1000 שח ואפילו פחות, לעומת מחיר מטורף של ה 9800GX2. נכון שצריך לוח תומך SLI אבל אפשר לוח סביר בתוספת של לא יותר מ-200 שח. נראה שההבדל לא משמעותי וכדאי ללכת על 8800GT SLI, לא ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by adirnasri,

האם מוכרים אותו בארץ? ועם כה איפה וכמה ועם המפרט הבא יחזיק אותו מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 זיכרון פנימי 1024MB של סמסונג 677MHZ (שתי כרטיסים של 512 CL4) ספק כוח: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Ryuk,

שלום לכם HWZ ! ראשית אני רוצה להגיד כי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" קיבלתי עזרה מעבר למצופה, מאמין שגם כאן. (: שנית אומר כי החנות ממנה אני מתכנן לקנות הינה "אייבורי תל אביב\ראשון לציון", אם אתם מכירים חנות יותר מומלצת, אודה לכם אם תאמרו לי. אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו, אני מעוניין בכרטיס מסך עפ יציאת HDMI - ולא סתם יציאת HDMI ! מסתבר שלא כל כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא בעל יכולת להוציא סאונד (הכבל יכול להעביר גם סאונד וגם וידאו, אבל לא תמיד יציאת ה-HDMI מכוונת להוציא את שניהם). לכן אני זקוק להמלצות לכרטיס מסך בעלת יציאת HDMI של אודיו ווידאו יחדיו באותה היציאה ! תקציב פחות או יותר 400, מממקקססייימממוווםםם 450 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by .AloN,

ראיתי בפורמים שונים, אנשים שטוענים שמשחקים מסוימים לא עובדים עם הכרטיס. יש כאן למישהו את אותה בעיה ? ובלי קשר, מתי נראה לכם שהמחיר של הכרטיס ירד ?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  14. Started by lover323,

איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by moo2004,

היי, חיפשתי במפרטים של שני כרטיסים מסוג ATI Radeon HD 4850 ולא הבנתי אם הוא תוצך ב SLA? כלומר האם אפשר להוסיף כרטיס מסך מאותו סוג והם יעבדו ביחד (כמו בסדרת ה Gefore 8800GT). הדגמים שבדקתי הם: GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2856&ProductName=GV-R485-512H-B SAPPHIRE 4850 512MB GDDR3 לינק: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by 3db,

ובדצמבר כבר על המדפים בארה"ב http://www.theinquirer.net/?article=5610 עכשיו זה כרטיס ששווה לחכות לו.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by zobi12,

אני רוצה לקנות את המסך אבל אני מתלבט כי אני לא מבין אולי אתם יכולים להסביר לי על כול השפופרות של המסכים והאם ה2 ביקרות האלו נכונות? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4226

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by sarkise,

כיום יש ברשותי 8600GTS 256MB, וכמה לא צפוי, לאט לאט התאכזבתי כמה שהכרטיס שלי נחות ומציג ביצועים של DX10 "רק על הנייר". (מה לעשות, מדיום חלק בקרייסיס עם ויסטה HB לא מספיק לי [ היום החלטתי לעשות ככה: למכור את הכרטיס במחיר של 450-500 ש"ח, לא פחות, פחות הוא לא שווה. הכרטיס במצב מעולה, עוד עם אחריות לשנתיים ואיזה 8-9 חודשים, ולא בוצע בו OC. לאחר שאני ימכור אותו אני יעבוד קצת ויקבל קצת כסף, ויקנה HD3850 512MB של CLUB3D או של ג'יגהבייט, מה שיהיה זול יותר. כעקרון 96GT \ 387HD יקרים מדי וחוץ מזה מציגים ביצועים עדיפים ב+- 7-10 FPS, לא משמעותי בשבילי. מה אתם אומרים ? כדאי לי ? 3850HD לפי מה שהבנתי נותן שיפור של 60-70FPS במשחקים כבדים לפי באנצ'ים, בגלל זה אני חם עליו. (לפי באנצ…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by iakovl,

לחבר שלי נשרף הכרטיס מסך (הקבלים הלכו) GF4MX440SE אני ממליץ לו לקנות את הRADEON 9550 מצאתי רק 2 גרסאות 128BIT: PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 501nis PowerColor Radeon 9550 128 Bit 256 Mb DDR Video Card- 550nis ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עוד כרטיסי 9550 של 128ביט? מצאתי רק גרסאות SE ו64ביט 2. האם כדאי להמליץ על כרטיס אחר? 3. האם אפשר למצוא את הכרטיסים במחיר זול יותר? 4. שווה להשקיע עוד 50 ש"ח ולקנות את ה256?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Nitro,

אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8600GT של חברת PALIT ורציתי לדעת האם היא חברה מומלצת, אמינה בעלת כרטיסים אכותיים או שכדאי להוסיף ולרכוש כרטיס של חברה מוכרת יותר?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  23. אני משחק על 1024X768 אם אני ישים על 1280X1024 הגרפיקה ואיכות התמונה תהיה יותר יפה על כמה HERTZ צריך לשים אצלי זה ככה על 60

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by haifaboy,

מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים