כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר כמה משחקים (האחרון בהם הוא פיפא 07) שאני לא מצליח להתקין וזה אומר שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי בוודאות כי התקנתי כבר המון משחקים שחייבים DIRECTX. מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להסיר DIRECTX לגמרי בשביל להתקין אותו מחדש? ניסיתי להתקין אותו מחדש כמה פעמים אבל על אחד קיים אולי יעזור שאני אמחוק אותו לגמרי ואתקין שוב?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
היי, אז ככה. עד היום היה לי מסך 19' - 4:3 עם כרטיס מסך AMD Radeon HD 6750 512MB. השאלה היא האם זה עדיין טוב כי שידרגתי את המסך למסך 23' 16:9 של DELL U2312HM.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שיש אופציה לקחת כרטיס מסך ישן של nVIDIA ולהשתמש בו רק בשביל PhysX.. לי כרגע יש במחשב 7850HD של ATI כמובן, ועוד כרטיס ששוכב בצד מהמחשב הישן שהוא 9400GT. אז אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלב את הכרטיסים כמו שאמרתי ? זה מומלץ ? זה יעשה בעיות ? איך לעשות את זה בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את המע' הבאה: http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 (הראשונה, הכי זולה), לצרכים משרדיים בעיקר.. רק קניתי עם הלוח אם של אסוס (לא מתוך חשק עז לשדרוג, אלא כי פשוט לא היה להם במלאי הדגם "הפשוט יותר").. לפי מה שראיתי ברשת, החיבור של הלוח אם הינו PCI-E יש לי כרטיס מסך נוסף geforce 5200, ואני לא לא ממש מצליח למצוא באינטרנט האם הוא יתחבר.. האם הוא PCI-E או שאולי AGP.. האם זה יתאים? (זאת בעיה בשבילי פשוט לבדוק כי הכ. מסך לא אצלי.. אז אני חייב לדעת אם זה כן או לא..) אני פשוט מחפש כ. מסך זול ופשוט, שיתאים לצרכים מאוד בסיסים, סטייל סימס 1/2.. (וגם זה בהגזמה).. אפילו יד שנייה.. לצערי אני לא ממש מוצא כרגע.. (גם אני מחפש עוד זיכרון 1024 DDR2 667, אבל זה כבר ס…
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תראו... יש לי את המסך הזה http://www.recommendedbuys.co.uk/electronics/lcd-televisions/lg-26lc2r.htm ובקרוב אני קונה מחשב חדש עכשיו השאלה שלי, איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהוא יסחוב במשחקים ממש ממש כבדים? כמו FSX וכאלה חשבתי על GTX 280 אבל אני מחכה שהמחיר קצת ירד.. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי ? פשוט קראתי פעם ועכשיו אנלא מוצא ומישהו יכול להביא לי השוואה שלו ושל HD4850 ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למרות שהחלפתי את הכרטיס מסך בחדש הבעיה עדיין ממשיכה. למרות שהGPU CLOCK מוגדר על 750 MHZ, הוא פועל לרוב על 500 ויש קפיצות לעיתים רחוקות. אם הבעיה היא לא בכרטיס אז מה כן? אציין שלפני שפירמטתי את המחשב, הוא נתקע במצבי מאמץ מסויימים. וגם כך לאחר הפירמוט.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אנא ראו פוסט קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0 על פי ההמלצות החמות הזמנתי את הכרטיס הנ"ל מ FOXPC אחרי משהו כמו שבועיים של המתנה למשלוח שצריך להגיע ולהשתחרר ממכס מתברר שהכרטיס לא היה במשלוח הזה (תמוה קצת אבל מילא) אחרי שיחה עם המשרדים הראשיים עולה שאולי עוד 10 יום עד שבועיים יגיע משלוח חדש השאלה היא האם כדאי ושווה להמתין או לחפש אלטרנטיבות? (כרטיס אחר או חנות אחרת) תודה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התחלנו מהלך לריכוז הידע בתחום החומרה הנדרשת למחשבים לגרפיקאים, ויש הרבה מחלוקות בנוגע לכרטיסי המסך המומלצים לעריכה גרפית סוגים שונים. אם יש כאן אנשים שמבינים בנושא - נשמח לקבל עזרה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפי הOC המצב היה כזה: Clock:750/800 Memory:1150 טמפ' במאמץ :71 טמפ' במנוחה :35 מהירות מאוורר: 37% במנוחה וזה עולה אוטומתי ברגע שהמעלות עולות. אחרי הOC המצב כזה: Clock:850 Memory:1200 טמפ' במאמץ: 81 אחרי 4 דקות בFunMark אני מאמין שאם הייתי ממשיך היה מגיע ל83-84. טמפ' במנוחה:37 מהירות מאוור:55% 3Dmark Vantage:http://up203.siz.co.il/up3/iznyynyt22gm.jpg Real HD5770 3Dmark Vantage: http://www.xbitlabs.com/images/video/radeon-hd5770-hd5750-crossfirex/diagr/02_3dmvantg.png עכשיו הרעיון שלי היה לעשות OC ולהגיע לתדרים של הHD5770. האם זה שאני מעלה את התדרים לתדרים של הHD5770 גורם לכך שהכרטיס מסך הופך להיות בעוצמה של הHD5770 (במצב סטוק כמובן)? ושאלה שנייה ,האם הטמפ' בסדר או שאני …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כרגע יש לי 4870X2 ו 5450 (בשביל להזרים את פורמטי האודיו החדשים) נמאס לי אם כל עניין המעבר בינהם כשצריך לשחק או לראות סרט אני רוצה כרטיס אחד שאפשר לשחק איתו ולהזרים לכן כנראה מדובר על כרטיס היי אנד של NVIDIA או ATI מתכנן למכור את ה 4870X2 ולקנות משהו במקום ואת ה 5450 להעביר למחשב שרת, כרגע נראה לי שהבחירה הנכונה היא 6950 אבל אני פתוח להצעות גם ל SLI וCF אם הם יותר משתלמות ,מפרט המחשב שלי רשום בצד אני משחק על מקרן FHD ומסך 94" לכן כל הפילטרים והשטויות חשובים
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים, לאיזה כרטיס אם בכלל מומלץ לשדרג במחיר של כ-800ש"ח? מעבד: AMD Athlon 64 X2 3000+ לוח:- k9agm3-FIH Msi זיכרון: 8gb ddr2 800 כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB תודה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-