כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת למה יש 2 יצאות DVI בכרטיס מסך שלי? 1 למסך אבל למה השניה לחבר עוד אחד תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך XFX 6600GT
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רק היום חשבתי על זה, ותמיד שעשיתי OC לכרטיס מסך, הרצתי אחר-כך 3D MARK 2001, וראיתי אם התוצאה עולה, וברגע שהגעתי לרף מסויים, כל מגה הרץ שהוספתי גם להורדה של הציון, אז החזרתי לדרגה הקודמת... האם אני עושה נכון? או שלעלות את המיהרויות שעון עד שאני רואה דברים מוזרים על המסך?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הHD 4850 של SAPPHIRE מדגם VAPOR-X ואין במלאי לחכות או לקחת את הרגיל (מדובר ב512MB) אני צריך תשובה זריזה בבקשה אם אפשר תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עם Q9450 על 3.2GHZ? כמה אחוז בערך? או שבכלל לא מורגש.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, רצ"ב 2 תמונות שאני רוצה שתעיפול עליהן מבט. האחת מובאת מהתוכנה ADIA 32 והשנייה מה- RADLINKER שמגיעה עם OMEGA DRIVERS FOR ATI רציתי לדעת האם באמת יש לי RADEON 9800 PRO והנתונים שכתובים תואמים או ש-KSP מכרו לי משהו אחר כי אני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן משנת 1996 (שעדיין פועל דרך אגב!!!!), אני יודע את רוב המפרט שלו חוץ מהכרטיס מסך! תמיד רציתי לדעת את הדגם, פעם ניסיתי להתקין EVEREST חחח אבל לא הצלחתי טוב לא רציתי להויצא את הכרטיס מסך וכל זה. אז הנה קצת מידע: * הכרטיס מחובר לחיבור PCI * יש לו יציאת VGA תמונה של הכרטיס מצורפת. תודה לכל העוזרים!!! נ.ב אם צריך עוד מידע\משהו אחר שיעזור לזיהוי אל תהססו לשאול\לבקש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךRIVA TNT/2 PRO ושאני רואה איזה זיכרון יש לא הוא רושם 32 מגה בייט SGARM מה זה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא שומע את הקול של התחנות... אבל כשאני מפעיל שירים במחשב שומעים אותם! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-