כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ובכן, החלטתי לפתוח דיון שלם בנושא הזה, כיוון ששמתי לב שיש הרבה שמתעניינים בכרטיס הנ"ל. הנה אחד הסיקורים הטובים ביותר שראיתי לכרטיס מסך בכלל, ול6800GS בפרט.. עריכה: בסיקור עצמו מסבירים כיצד לפתוח את הצינורות עיבוד והורטקס הנוספים וגם איך הוא פועל אחרי, והאם הצינורות הנוספים עובדים כראוי או פגומים, וגם כאשר הם פגומים, ניתן לשוב למצב ההתחלתי, מבלי לחשוש. http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/1/ אם יש מישהו שלא מבין משהו, תרגישו חופשי לשאול ??? :yelclap: :yelclap: :yelclap: עריכה: שלי מגיע עוד שבוע XFX 6800GS agp EXTREME edition (380core,1100memory) amazing נצפה לטוב ביותר שהכרטיס ייפתח אינשאללה!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי היום ב- T.M.S את הכרטיס הפשוט של Palit ב-1280 שקל. פתחתי את הקופסא בחנות וראיתי שמורכב עליו הקירור של ה-SONIC. בחנות בדקו את הכרטיס השני שהיה להם במלאי, וגם עליו היה מורכב הקירור הזה. בדקתי בבית והוא לא מומהר בכלל. אבל אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהקירור הזה. הוא רועש ברעש שדומה למקדחה שקודחת בקיר. החלפתי אותו ל AC S1 בלי שום מאוורר וגם ירדו לי 15 מעלות על הדרך...
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה. יש לי את ה 9800PRO של MSI כבר שלוש שנים בערך הכרטיס יחסית חזק והוא ביכלל מזוהה כ XT עכשיו הוא AGP וכמובן שאין לו PIXEL SHADRES 3. רציתי להפעיל את GRID המשחק וזה לא עובד, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי "לרמות" את התוכנה שכן תזהה שהכרטיס תומך בזה? או משהו שכן יכול להפעיל את המשחק? :-[ אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל. מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש. עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי. אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר? אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32. תודה מראש,…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב אני צריך כרטיס מסך בתקציב גדול של 10000 שקל.. האם זה עם חריגה קטנה יעשה את העבודה?: http://skypc.co.il/pl_product~LV567~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה GPU והיא מראה שהטמפרטורה על 80 מעלות ומהירות המאוור בין 24 אחוז ל27 אחוז איך אני מעלה את מהירות המאוור כדי להוריד בטמפרטורה..?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךRIVA TNT/2 PRO ושאני רואה איזה זיכרון יש לא הוא רושם 32 מגה בייט SGARM מה זה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, זיכרון 160M - SDRAM. כרטיס מסך: GEFORCE 3 טיטניום 200 - 128M DDR. שאלתי היא: האם יש קשר בין סוג הזיכרון המחשב לסוג הזיכרון בכרטיס? כלומר, אם היה לי במחשב זיכרון 160M - DDR, האם זה היה משפיע לטובה על ביצועי כרטיס המסך?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
TMS הורידה את מחיר ה-7950 ל- 962 שקלים... במידה ומישהו רוכש מחשב חדש, עדיף לו HD7950?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.vrforums.com/showthread.php?p=607210 מדהים, ללא ספק
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נו אז מה אתם אומרים אני יכול להיסתפק במסך שיש לי או שאני חייב לעבור לדיגטלי\LCD ?????
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מקסימום להגיע ל700 שקל מפרט של המחשב: (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W Vista מסך "22
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני חושב שצריך לסגור את הסטיקי ולהשאיר את המידע על הLCD ולכל מי שיש שאלה שיתן הודעה ,כי לא כולם נכנסים לסטיקי ולא כולם מגיבים וכשיש הודעה בפורום יש יותר תגובות ותגובות טובות וזה יותר עוזר מהסטיקי.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-