כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי הכל.....כמעט. הורדתי את הדרייברים הוספתי הסרתי מחקתי ביטלתי את הכרטיס באשף חומרה....ומה לא.. ה CCC הדרעק הזה מסרב להעלות יש לי .NET FAREWORK 1.1 עם כל העידכונים של ה XP כולל SP2. מי שיודע איך אני מצליח לגרום לו לעבוד? האם צריך למחוק רג'סטרי וכו'?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הייתי בטוח ש HD 5450 עולה 170-200 שח, באתר של AMD מצויין שהציפסט תומך ב1.4. אבל בפועל ראיתי כרטיס של power color שתומך רק ב 1.3 , ושאר החברות בכלל לא מציינות איזה תמיכה . מישהו יכול לעזור\ליעץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מכירים את האפשרות להזרים תמונה ישירות לטאבלט ה-Shield (שאין לכם)? ובכן, מסתבר שהיא גומעת חלק מביצועי כרטיס ה-NVIDIA שבמחשב שלכם - ויש גם פתרון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a7-%d7%a9%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94-geforce-%d7%a9/
-
- 31 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
לאילו שמחפשים האצת GPU לסרטים בהפרדה גבוהה (HD) בקבצי מכולה .mkv , עם כרטיס Geforce תומך CUDA, יכולים לדלג על כל המדריכים לקונפיגורציה של Media Player Classic Home Cinema להאצת DXVA ופשוט להתקין את הגרסא החדשה של הקודק (לא חינמי) האיכותי CoreAVC ששוחררה אתמול: * הדריבר בטא (whql candidate) האחרון 182.05 נדרש לתמיכת CUDA. * תמיכת CUDA ניתנת רק בגרסאת Professional של CoreAVC 1.9 * רק כרטיסים תומכים CUDA שבנוסף תומכים PurevideoHD בדור VP2 ומעלה נתמכים להאצת GPU רשמית מדובר בכרטיסים הבאים: * היוצרים מודעים לבעיית "ריבועים" בתצוגה לאחר הרצת סרט קדימה\אחורה, זאת כבר תוקנה בגרסא פנימית. פורום תמיכה רשמי: http://forum.corecodec.com/viewtopic.php?f=3&t=1724 (למנהלים, לא …
-
- 59 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
התוצאת שלי היית 1500 נקודות... איך זה? האם יש דרך להשיג serial טוב כי זה לא נותן לי לפעול באינטרנט!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
-
הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הכרטיס הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
טוב, אני יכול להשקיע את ההפרש, אבל אני רוצה לדעת אם ההבדל כזה רציני. הכרטיס נועד למחשב יחסית ישן שנמצא בבית (p. 4 2.4 Ghz, 512 DDR, ספק כח 380 W אמיתי). המחשב בן 3 שנים בערך. המחשב הזה צריך להחזיק בערך עוד שנה עם משחקים בסטנדרת של היום, מאחר ויש עוד אחד, חזק יותר. (הוא צריך להריץ לפחות את C&C החדש ברשת...) השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח שאפשר בקלות לחסוך. התקציב שלי לא עובר את ה 850 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום , אף אחד לא הגיב לי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אז חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך באופן עקרוני יכול לשמש גם ככרטיס טלויזיה? ואם כן אז איזה דגם.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם! רציתי להודות לכם ולומר שנעזרתי ואני נעזר עדיין רבות בפורום הזה לכל רכיבי המחשב. שנית, רציתי לשאול באופן כללי אם יש לי כרטיס מסך של GAINWARD בדגם ספציפי בשבבי NVIDIA, ואותו דגם ספציפי ב-GIGABYTE. איזה עדיף ואיזה יותר איכותי, אמין וחזק. אני לא מדבר על המחיר אלא על איכות המוצר. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הכרטיס הוא לאחשלי, אני מסתפק במעט שיש לי[5200, אני בכל מקרה אוהב משחקים בגלל העלילה, ככה שלא משנה לי ממש איך הוא נראה]. פשוט אצלו המשחק ממש לא פועל כמו שצריך, פועל בסלומושן, והילד חולה על טניס. התקציב לא אסטרונומי, הייתי אומר800 שקל בלחץ[והלחץ המדובר הוא 15 טרנסזיליון PSI, או 9 טריליון טור למ"מ*מ"מ].
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים : (כולם בסביבות אותו מחיר שיש לי) V9520 FX5200 128MB,TV - ASUS RADEON 9200 TV,DVI 128MB - GIGABYTE GF FX5200 128MB AGPx8,TV - MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV - ABIT על מה אתם ממליצים? מה הכי טוב לפי דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מסך acer 23.6 והיום קיבלתי עוד שני מסכים 17 lcd אבל המרובעים לא 16:9 בכל אופן חיברתי אחד מהם בנוסף לacer שיש לי כאילו שני מסכים מחוברים אני מצליח לראות בשניהם אותו דבר. איך אני עושה שבמשחקים התצוגה תתפצל בניהם ? הכרטיס שלי 5770 ורציתי לדעת האם המסך ה17 אינץ בעצם יגביל אותי ? מצד הגובה של המסך ה17 הוא טיפלה יותר נמוך מה23.6 כי הוא מרובע אזי הם דיי דומים בגובה כרגע אני מעוניין לחבר 1 של ה17 אבל בקרוב אני יקנה מתאם ויחבר גם את השני מה אתם אומרים אפשר לעשות שני מסכים 17 +אחד 23.6 ? מצד המראה זה נראה טוב האייסר באמצע ומיצדדיו השניים 17
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-