כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך בן שלוש וקצת (האחריות נגמרה לפני "קצת"): LG 700P המוצלח. לפני כמה ימים לאחר הפעלה סטנדרטית (Windows XP) המסך החליף את הצבע למין גוון ירוק-צהוב. לאחר הפעלה מחדש שום דבר לא עוזר. בדקתי את הגדרות הצבעים במסך - הכל בסדר. גם התקנה של הדרייבר לא עזרה. כשאני נותן לו ככה צ'אפחה אחת (כן, אני יודע שזה דבר דבילי לעשות) הוא חוזר לממש מילי שניה לתצוגה טובה. חוצמזה, לעיתים, בלי לגעת בו ובצורה מאוד אקראית הוא חוזר לתצוגה רגילה לכמה דקות ואח"כ שוב לצהוב. יש לציין שכשאני מדליק את המחשב (ומכאן משתמע, גם את המסך) אחרי "מנוחה" של כמה שעות הוא מציג תצוגה טובה אבל שוב אחרי כמה דקות (5-10) חוזר להיות צהוב. מה הבעיה, איך אני מסדר את זה? למישהו זה קרה ספציפית עם הדגם הזה בעבר? אם …
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל לחבר שלי תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. איזה קירור יש לכרטיס מסך ? האם הוא קירור טוב ושקט ? 2. מה האורך שלו ? הוא נחשב לכרטיס גדול ? 3. מתי יוצא כרטיס GTX970 של חברת ג'יגבייט ? 4. הבנתי שמחירו של הכרטיס הוא 1600 ש"ח ... במחיר הזה ניתן לקנות כרטיס פחות טוב כגון ה-280X השאלה שנשאלת האם להמתין ?
-
- 35 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. כמה אחריות יש עליו? 2. הביצועים שלו בסדר נכון? אין איזשהם חסרונות שימנעו מלקנות אותו..? 3. על הXFX לגרסאת הAGP שיש בKSP יש רק שנה אחריות? שווה את ה1180 שקל?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום למי שקורא את ההודעה! כשאני מנסה לבחור חומרה למחשב שלי או מחשב בכלל אני לא מבין מי יודע מה.. אני יותר בנאדם של windows ותוכנה ;D אז הנה מה שאני רוצה לדעת... (או: "הנה השאלה") יש לי מחשב תומך רק בחיבור PCI לכרטיסים :-\ ואני מחפש כרטיס מסך בשביל המחשב שלי... מה שיותר קשה מאחר ואני צריך לחיבור PCI ולא ל-AGP (לא, אין לי PCIEXPRESS). אשמח (מאוד אפילו) אם מישהו (או מישהי ) יוכלו לעזור לי בבחירת הכרטיס הטוב ביותר שאוכל למצוא. בינתיים אני מוכן להשקיע 360-460 שקל על כרטיס. כמובן שאשמח למחיר נמוך יותר למי שמוצא אחד...! אם למישהו יש המלצות כמו "אל תקנה עכשיו" או "קנה כמה שיותר מהר" (כאלה דברים) שבבקשה יסביר למה! זה לא יעזור הרבה אם זה רק ציון עובדה שלא תעזור לי... תוד…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב להריץ את שלל המשחקים החדשים והכבדים בתעשייה.. אני מוכן להשקיע עד 1500 שקלים, בתודה מראש. המפרט הנוכחי שלי: Asrock P55 Extreme 4 Intel Core i5 650 3.20GHz Kingston 8GB DDR3 PC3-10700 - x2 Dual-Channel 4GB NVIDIA Geforce 210 ENERMAX Noisetaker II EG425P-VE 420W ATX12V SLI Ready Active PFC Intel X25-M 80GB SSD 4TB - 2x HITACHI Deskstar 7K2000 2TB
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אותו ב1100 1150 ש"ח מה אתם אומרים? הוא טוב? הוא שקט ? קר? איכותי? אני אהנה במשחקים על מסך 22"?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gainward 6600GT 256 MB + ACooling PCIE עכשיו השאלה שלי כמה אמפר דורש הכרטיס מסך מהספק?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ביקשו ממני לשפר מחשב שמשמש בעיקר לצפיה בתמונות וסרטי HD על מסך 24 ראיתי שהוא משתמש בכרטיס מסך O/B ציפסט 41/43 המעבד די חלש ומקרין בקושי סרטי 1080P אבל מסתדר טוב עם 720P אני מעוניין להתקין כרטיס מסך HD 5550 או HD5450 האם הכרטיסים מתאימים ויוכלו לשפר את התצוגה של 1080P ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
בתור מנהל מכירות של חנות שלא ננקוב בשמה ....בדקנו לכם את האחריות של חיון שדרכם מיובאים מסכי סמסונג הנ"ל ותופתעו לגלות שלמרות מה שרשום בכתב האחריות שבאתר ,חיון החליפה מסכים ללקוחות שלי גם עם פיקסל בודד גלמוד אחד .....נכון ....מודה ....כתב האחריות הפחיד גם אותי ולכן המלצתי ללקוחותי עד עכשיו להמנע מלקנות מסכים אילו בטענת אחריות נוראית . אבל התנאי שלהם היה על מסך חדש של עד שבועיים מרגע הקנייה ולאחר מכך האחריות ככתוב . בכל מקרה האמון שלי קצת חזר ......תמיד לברר לפני שקונים בכל מקרה .....טלפון קצר לחיון "מסדר לכם ת'מסך" מוגש כשירות לציבור לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב מבוסס AMD ATHLON XP 2200, מסך Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 כרטיס המסך שכרגע המליצו לי עליו הוא : ALBATRON FX5200P 128MB DDR הצורך שלי המשחקים הוא נמוך, בעיקר משחקים ברמת פיפ"א+ האם אפשר לרדת (ע"מ לקצץ עלויות) בכרטיס המסך, תלי לחור עשרים שנה אחורה ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לכרטיס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-