כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
מה אתם אומרים? אני קונה משומש , שניהם עולים לי 400 ש"ח , מה עדיף לגיימר בינוני ולמחשב חדש !?!? תודה רבה לעונים, רונן
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תקציב: 600 שח. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך הקירור שלו. האם הוא טוב ושקט נתנאל קורן
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני בזמן הקרוב הולך לשדרג את 7600GT שלי ל 8800GTS ויש לי כמה שאלות 1- האם אני אלך על הכי פחות במחיר וזה ישתלם לי? כי אני לא רוצה OC 2- האם הספק שלי יספיק? יש לי MONO MODE ATX 450W 3- האם הלוח שלי יסתדר איתו? יש לי INTEL D946GZIS 4- 640MB או320MB ? תודה מראש נא לתת לי קישורים למוצר אם אתם מוצאים זולים תקציב עד 1900 מפרט: Operating system: Microsoft Windows XP System memory: 1509.00 MB CPU: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz CPU speed: 1866 MHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Graphics card: Gainward_Bliss7600GT_PCX_DD_256MB_Tv_Dual_Dvi_SilentFX Memory: 256.0 MB
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
איך אלו ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 וזה נכון שאין חיישן טמפ' ב-gecube ? Gigabyte GA-K8VM800M AMD 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 2048 MB RAM CD ROM DVD LG Western Digital 80GB X2 LG LCD L194WT Enermax Noisetaker 370W
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יצא הדריבר החדש!!!!!!!!!! http://ati.amd.com/support/drivers/vista32/common-vista32.html
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מחשב P3 שאני רוצה להפוך לנגן סרטים סלוני הבעיה שאין לו AGP רק PCI רגיל. איפה אפשר למצוא כרטיס מסך PCI עם יציאה וידאו RCA ? תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מכיוון שיש פה כל כך הבה אנשים שממליצים על הכרטיס הנדון ערערתם את הביטחון שלי בכרטיס המסך הנוכחי. יש לי אפשרות להוסיף 100 ש"ח ולשדרג את כרטיס המסך ל1950PRO הכרטיס שלי הוא 8600GT אבל בOC הוא שווה ערך או יותר ל8600GTS (נבדק בבאנצים ובמשחקים -עם VMOD) השאלה שלי היא מה עדיף ה8600GTS או הX1950PRO ללא קשר למחיר תוך התחשבות בפרמטרים הבאים: רזולוציות סבירות ללא פילטרים, עם HDR ושלא יהיה רעש מטורף.
-
- 66 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך leadtek gf 8800gts 640mb האם כדאי ? או שיש משהו אחר יותר טוב בסכום של 2500 שקל
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יום רביעי הזמנתי מ-SKYPC את ה-8600GT של פליט ב-670 ש"ח, והיום בצהריים הוא הגיע אליי. אני חייב להגיד שהוא שיפור ענק של 200% אפילו מה-6150 שבקושי הריץ לי NFS Carbon על הגדרות הכי נמוכות חלק... אוקיי בינתיים זה מה שאני יכול להגיד לכם: הכרטיס מסך מריץ די חלק (לא חלק לגמרי אפשר להרגיש הבדל) את Need for Speed Carbon על ההגדרות הבאות: Resolution: 1280x1024 Settings: Maximum Filters: AF X4 הפילטרים מכוונים לזה כי זה הכי הרבה שאפשר לבחור... אבל, אם אני מוריד את הרזולוצייה ל-1024 אז המשחק רץ חלק לגמרי... כניראה השיפור ב-FPS מגיע מבקר הזיכרון הקטן (128BIT). יש איזושהי דרך אגב לבדוק כמה FPS אני מוציא במשחק הזה? ובמשחק Xpand Rally Xtreme שקיבלתי בבאנדל עם הכרטיס, אני שם על …
-
- 56 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם הוא יכנס למארז טריניטי? האם ציפ'טק 400W יספיק? האם Gigabyte GA-8i945GZME-RH תומך בו? האם הוא יעשה לי צוואר בקבוק אם מעבד 3.4 GHZ P-D? האם הוא שווה בכלל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150172 תודה למגיבים P: אה ומפרט: P-D 3.4 GHZ 2GB RAM 667 MHZ GEFORCE 7300LE 512MB Gigabyte GA-8i945GZME-RH 160 GB ספק G-PRO 500W
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-