כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד q8200 4 גיגה זכרון מסך 22 full hd למשחקים כמו call of duty וneed for speed , starcraft וכשיצא ה c&c החדש גם לא אכפת לי לשחק על הגדרות בינוניות רק שירוץ חלק יחסית חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18168 או אולי זה? http://ksp.co.il/?uin=16816 יספיק לי ? מי מהם חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי ב- KSP xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב- 2800 ש"ח?????? 6800 רגיל ב- Pcie עולה 2600........ ???
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N529-AX&pwindow=specs Performance NVIDIA GeForce 7800 GTX 490 MHz GPU 24 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 256 bit DDR3 1300 MHz (effective) 41.6 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, VIVO SLI Capable Resolution & Refresh 240 Hz Max Refresh Rate 2048 x 1536 x 32bit x85Hz Max Analog 2048 x 1536 / 1600 x 1200 Max Digital Requirements Minimum of a 450 Watt power supply. An available 6 pin PCI-E power connector (hard drive power dongle to PCI-E 6 pin adapter included with card) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? ומזה הקירור הזה ?!?! נראה לי סתם עוד דרך מכירה טובה יותר
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי במחשב: לוח GA-8I945P מעבד PENTIUM D 930 3GHZ זיכרון X2 512MB DDR2 667MHZ ספק 450W עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לקנות כרטיס 320MB 8800GTS או שצריך לשדרג את במחשב?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מחפש להחליף את המסך הישן שלי, קראתי את הריוויואים האחרונים באתר של toms' hardware וגם את הטופיקים וההערות ואפילו את הסיכום הממצה של ^DarK-MinD^? ב-FAQ של הפורום הזה. אבל יש לי בעיה אחת, כל המסכים שדובר עליהם לאחרונה גם בפורום הזה וגם באתרים אחרים מוצעים עבור פלח ה-High End כך שמחירם מתחיל מ-1800ש"ח והשמיים הם הגבול (בערך). אני לא מחשיב את עצמי כ-High End User אלא כ-Low-Medium Range User (אין לי צורך במסכים מקצועיים למשחקי מחשב או תוכנות גרפיקה מקצועיות) כך שלהוציא 1800ש"ח על מסך 19" לא בא בחשבון מבחינתי. לכן החלטתי לבדוק מה מציעות חברות אמינות כמו ViewSonic ואחרות בתחום ה-1300ש"ח (מקסימום!) זאת מאחר וחבל להשקיע במסך יקר כשתוך 3-4 שנים מסכי ה-LCD יהיו נחל…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
העלתי וויכוח עם מישהו שטוען ש 2600 הרבה יותר חזק אצלו מאשר x1950pro. הוא טוען שהוא מקבל 75FPS ב Oblivion על 1152x864, noAA with HDR! הטיעון שלו: המפרט שלו: Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz Motherboard: Intel Corporation DQ35JO ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) GDDR3 and 1GB lamest memory available אני אומר שזה שטויות וזה בכלל לא הגיוני, 8800GT אפילו לא מקבל כזה FPS, אלא רק 30FPS על כאלו הגדרות. הטיעון עצמו נכון, אבל הפרש של 50FPS בכאלו כרטיסים? שטויות. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 תראו איזה מחירים ובאנדל יש בשני...אבל אני לא ממש מכיר תכרטיסים שלהם בכל מקרה תמליצו לי מה לקחת
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לצערי הרכטיס הישן של המדיה סנטר שלי בגסיסה ועומד למות (Nvidia Gforce 250 GTS). אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש, המדיה סנטר משמש גם למשחקים אבל לא מהדור האחרון. רצוי שתהיה לו יציאת HDMI אבל אפשר להסתדר גם בלי, אין העדפה לATI או NVIDIA העיקר כמה שיותר טוב במחיר הזול ביותר תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בבקשההההההה :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-