כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הוספתי כרטיס מסך עם כניסת HDMI לDESKTOP, זה מבטל אוטו' את הכניסת HDMI המובנת ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
נגיד ששניהם זה 3 שנים אחריות, ושניהם עולים בדיוק אותו מחיר, ושניהם מגיעים כגרסא רגילה ללא OC וללא קירור מיוחד. מי יתן ביצועים עדיפים? HD4830 או 9800GT תודה
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.vrforums.com/showthread.php?p=607210 מדהים, ללא ספק
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מקסימום להגיע ל700 שקל מפרט של המחשב: (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W Vista מסך "22
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/Frame-Rating-AMD-Plans-Driver-Release-address-frame-pacing-July-31st+ Big news for CrossFire! We plan to release our driver that delivers improved multi-GPU frame pacing on July 31. More info soon.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור ... (מבחינת מהירות וכו') אני רוצה גם לעשות אוברקלוק ..אז איזה עדיף מבין השתיים...? כ. מסך 1 : SAPPHIRE 9600XT 256MB DDR http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp 1200 שקל ~ כ.מסך 2 : ALBATRON Geforce 5700Q 256MB 1000 שקל ~ וד"א מה המהירויות השעון של כל אחד ? תודה לעזרים ...
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אני מדי פעם מסתכל על המחירים בשביל הכיף(דפוק זאת המילה) ופתאום 8800 עולה 700 -800 9800 ירד מ1000 שקל 8600 בכלל כבר 300 שקל יש יכול להיות שזה כרטיסים מחברות חרטבונה ובגלל זה המחיר ? או שקרה משהו שגרם לירידות?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-