כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך שטוח 19 עד 1500 ש"ח... אני מבקש ממכם לשתדל לענות בצורה עניינית, ובאמת להמליץ על הטוב ביותר בטווח המחירים הנ""ל, ולא להטיף לקנות משהו יקר מזה....גם ככה מתחתי את התקציב... כמו כו מישהו יודע על HYUNDAI F910? הוא עולה 1200 ש"ח ומציג מפרט לא רע בכלל עם 1200*1600 ב85 HRZ... עוד שאלה אחת: לאחרונה מוצע בכמה חנויות ברשת מסך שטוח DELL P991, עם צג טרינטרון של סוני במחיר מגוחך של 1100 ש"ח...נראה לי חשוד העניין הזה , מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3 256 RAM 100MHZ לוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'( גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים" גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בנתיים מסך 19 אבל עוד מעט אעבור ל22 או 23(לא בטוח) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים על VH בעוד כמה שנים וגם עכשיו(אם אפשרי בתקציב הזה) ואם אני כבר פה אז אם מישו יוכל להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין 512 ל 1G אם יש בכלל ומה עדיף NVIDIA או ATI ?? ואם יש משו לשנות במפרט או שמישו מוצא משו יותר זול... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1061 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤377 כרטיס מסך: [..] GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤859 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤275 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BL…
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש בסביבות 200-350 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא פה איזה מציאה גדולה אך נראה מה תציעו. תודה!
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עקב הסכנה בשימוש בתוכנה (לפחות כך שמעתי ) אני נימנע מלהפעיל אותה . לכן אני מחפש תוכנה דומה לstress testing ,ויהיה גם נחמד תוכנה שמחפשת artificts (אגב אני לא יכול להישתמש ב ati tool עקב בעייה מסוימת ) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ לפתוח את המכסה של הגוף קירור ולנקות את הכרטיס מבפנים? אני מאמין שנאסף שם אבק. האם זה בהחלט משפיע ייחסית טוב לטובת ירידת טמפ'?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהן? מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card Gigabyte FX6800GT GV-NX68T256DB PCI-e 256Mb Retail Video Card מה הכי טוב! ולמה???? *המטרה של הכרטיס להפעלת משחקים חדשים *תבחרו בין שלושתם אל תמליצו על משהו אחר תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמיד היה לי את ה RR FIX ל ATI בשביל XP, היה לי דרייבר דיי ישן וכרגע עדכנתי, אני כבר יותר משעה מנסה לסדר את התוכנה המעצבנת הזאת שתחזיק את הRR יציב אבל זה לא עובד ! Radeon 9000Pro Windows XP Pro SP1 MAG 786FD CATALYST 4.5... מה אני עושה ? אני ממש לא הולך לשחק ב1024x768 על 60HZ, רק על 100 ! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-