עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by djgerman,

היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב התקשרתי היום ליבואנים של MSI בארץ EIM ואין להם תכרטיס מסך R9800PRO של MSI ואני לא הולך לקנות אותו מאייבורי... בבקשה תגידו לי מה אני עושה??? ואיזה חברה לקחת במקום MSI??? או שלקחת כרטיס שמשתווה לו בסביבות המחיר 1500 במקום זה??? תודה רבה... ואם תוכלו תגידו לי מי היבואן של החברה של הכרטיס כדי שבעל החנות יזמין ישירות מהיבואן...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by yuval n,

(פרסמתי את ההודעה הזאת בחלק אחר בפורום (מפרטי מחשב) ובמחשבה שניה, היא מתאימה יותר לנושא הזה. סליחה על השליחה הכפולה) אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communica…

4. Started by A_MuMu,

שלום, חיפשתי בפורום ולא ממש מצאתי התייחסות לנושא (חוץ מאחד שננעל כי הנושא שהוא כתב היה כללי מדי.. אני מקווה שלי זה לא יקרה..) אז הנה השאלה. המסך עולה 1897.46 כרגע בחנות שמצאתי. ראיתי אותו אצל חבר והוא נראה בסדר גמור; שטוח, גודל נקודה 0.24 מגיע ל- 1600x1200 בקצב רענון של 75 מה עוד אדם שלא רוצה מאג או proview יכול לבקש? ולכן אני פונה כאן לעצת החכמים. בסכום המדובר יש מסך 19" אחר שכדאי לשקול? אני מתאר לעצמי שחלק מהתשובות יהיו בסגנון "תוסיף עוד X שקלים ותקנה את Y" אבל המסך הזה יהיה כנראה חלק מקניה רצינית ואני לא רוצה לעשוק את עצמי למוות.. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  5. עוד מעט ההDX10 יהפוך לנחלת העבר וה 10.1 יהפוך לחובה מזכיר את הימים של 9.C שהיה חובה בכל המשחקים החדשים אני מת כבר לקנות מחשב חדש עם 88GT אבל אחרי שקראתי את ההבדלים ההמשמעותיים שיש בין 10 ל10.1 הבנתי שה10.1 יהיהה דרישת חובה במשחקים חדשים בעוד חצי שנה..ואני מתכוון לקנות מחשב לכמה שנים טובות אז נדפקתי בגלל שעכשיו אני צריך לחכות לכרטיסים חדשים מNVIDIA(אן מATI רק שיתנו ביצועים טובים) איזה חצי שנה...או לקנות 88GT עכשיו ולקנות אחד חדש בעוד חצי שנה שנה כדי שיהיה בו 10.1 סעמק איתכם NVDIA איי אפשר היה להוסיף ל 88GT דירקס 10.1 כל כך קשה!!1

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. בהנחה שהם באותו מחיר, מה נחשב לטוב יותר/כדאי יותר? הדרישות מהכרטיס הן כמובן ביצועים ממשחקים תובעניים. נכון לעכשיו רזולוציית המסך היא 1600X1200 אבל המטרה גם לשדרג למסך 16:9 גדול יותר ואף שני מסכים יחד. תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Monopoly,

שמעתי שעומד לצאת DX10.1.. רציתי לדעת מה זה אומר ואם ה8800 תומכים בזה או רק ב10.0

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  8. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  9. התשובה של המחנה האדום להכרזות המובייל של המחנה הירוק יתמקדו דווקא בדגמי הביניים, ללא קרב על פסגת הביצועים בשלב זהלכתבה

10. זה המפרט שלי :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: HD5850 של Club דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W עכשיו לשאלות: בתוכנה everst אני רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך ויש לי את אלה: (GPU Diode(dispI0) GPU Diode (MemI0 GPU Diode(shader) GPU vrm עכשיו רציתי לדעת מה כל אחד אומר וראיתי באפשרות של הcatalyst control center אפשרות ati overdrive זה אוברקלוק נכון? עם המפרט שיש לי אני יכול לשחק ע…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600XT ויש לךי בכרטיס 2 יציאות אחד לא מיודע השניה דומה ליציאת S-VIDEO אבל יש לה יותר חורים מיציאה רגילה עם אני יכול מה אני צריך לעשות איזה כבל לקנות ואיזה תוכנה להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by שאול1,

שלום, למחשב קיים עם MB Intel DH55PJ וזכרון DDR3 4GB אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל- Gigabyte GeForce GTX 460 או לכרטיס אחר במשפחת GTX בתקציב של עד 1100 ש"ח. מה דעתכם, האם יש תאימות לMB, איזה כרטיס מסך יתן יחס טוב בין מחיר וביצועים? אין כוונה לבצע OC המחשב מיועד לגיימינג עם הפילטרים החזקים ביותר תודה שאול

14. עידכון דרייברים ל כרטיסי מסך NVIDIA Forceware קישור http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=6144 לכל מי שיש כרטיס מסך של נווידיה ג'יפורס זה טוב , לי יש נווידיה גי'פורס 8600GT 1GB זה יהיה לי טוב ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ronen1704,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא : מעבד : ‎Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם : ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333 זיכרון : G.SKILL 2x4GB G.Skill NT Dual Channel ספק כוח : ZUMAX דגם ZU-400W 12 הנה המפרט שלו באתר היצרן מארז : CoolerMaster עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40 אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס …

18. Started by alias,

תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  19. הנה המפרט שלו: http://www.ktl.co.il/UploadProductFiles/מפרט%20טכני%20מפורט.doc המסך בעיקר למשחקים וסרטים..!!.. מי שלא יכול לקרוא או משהו כזה.. repasovaný monitor Dell D1626HT Trinitron 21" Color Monitor Specifications General Model number D1626HT Marketing series name UltraScan 1600HS Series Part number 55347 (North American) NOTES: Damper wires are visible on Trinitron monitor displays. You may notice one or more fine horizontal lines on your monitor display, particularly on screens with white backgrounds. Larger monitors have two lines; smaller monitors have one line in the bottom third of the screen. These lines are normal and part of the monitor technology. The d…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by guy1995,

היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אני מחפש המון זמן כבר דרייברים לכרטיס מסך שלי, שלי נראה לי פגומים, יש לי fx5200. אפשר בבקשה לינק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה? http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp ורציתי לדעת עוד משהו. הכרטיס הזה עובד בטכנולוגיית agp8x ויש לי בלוח אם agp4x, אז מה יהיה ההבדל בביצועים והאם הוא יהיה רציני או שאפשר גם לשחק עם agp4x? תודה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.