כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן משנת 1996 (שעדיין פועל דרך אגב!!!!), אני יודע את רוב המפרט שלו חוץ מהכרטיס מסך! תמיד רציתי לדעת את הדגם, פעם ניסיתי להתקין EVEREST חחח אבל לא הצלחתי טוב לא רציתי להויצא את הכרטיס מסך וכל זה. אז הנה קצת מידע: * הכרטיס מחובר לחיבור PCI * יש לו יציאת VGA תמונה של הכרטיס מצורפת. תודה לכל העוזרים!!! נ.ב אם צריך עוד מידע\משהו אחר שיעזור לזיהוי אל תהססו לשאול\לבקש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המסך LG L1970HR, מסך מעולה יש לציין. יש לי כרגע מחשב מאוד ישן, פנטיום 3, 775 MHZ אני חושב, ובו כרטיס מסך ישן מסוג :Nvidia GeForce4 MX-440 אני מעוניין להחליפו למשהו הרבה יותר טוב במחיר סביר, אין איזה גבול למחיר, אבל שיהיה משהו טוב שיוכל לנצל משהו מהמסך הזה. אני יודע שיש לי אפשרויות מעטות, וזה קשור גם ללוח-אם, איך בודקים איזה בדיוק יש לי, אין לי מושג. הכי חשוב שהוא יהיה עם חיבור DVI-D. תודה לעוזרים נדב
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ניתן להשיג לוחות אם שתומכים בארץ? ואיזה הספק צריך להיות לספק כדי שלא יחזיר את נשמתו לבורא?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לאחר בירור שערכתי הבנתי שמספיק Geforce GT220 כדי להריץ פוטושופ CS5 בצורה סבירה. מגבלת התקציב שלי היא 250 ש"ח ומצאתי את האופציות הרשומות מטה. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת אחד מהם או להציע אחד יותר טוב בסכום דומה. GainWard GeForce GT520 1024MB GDDR3 Ninja Geforce GT220 1GB DDR3 Twintech Geforce GT220 1GB DDR3 Gainward Geforce GT220 1GB DDR3 האופציה הראשונה היא GT520 שלא הצלחתי להבין מביקורות אם הוא יותר טוב או פחות טוב מהאחרים... קצת נתונים על המחשב: AMD athlon 64 X2 3800 asus m2a-vm-hdmi 2X2GB ram win 7 64 bit
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אחריי שX1950PRO מצליח לעמוד מול 7900GS של אנוידיה, עם ביצועים מצויינים ויחס מחיר טוב. AMD מתכוונת להמשיך בהצלחה של X1950PRO ומכריזה על X1950GT הליבה של X1950GT תהיה RV570LE (במקום RV570 של 1950PRO ) המפרט: וגם תמיכה טבעית בCROSSFIRE התדר של הליבה יהיה 500MHz (במקום 570Mhz לX1950PRO) ותדר הזיכרון יהיה 1.2GHz (במקום 1.38GHz לX1950PRO) מחיר לא ידוע . ויושק בתחילת פברואר. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=722699&starttime=0&endtime=0 למה AMD (ATI) משחררת כרטיס DX9 בתקופה של DX10? (חודש אחריי יוצאים המיד רנגים של אנוידיה ובDX10)
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
מערכת: Pentium D 3.2Ghz Gigabyte GA-946GMX-S2 1GB DDR2 667MHZ (סטיק בודד) Geforce 7300 LE לאחרונה המחשב קירטע בנסיון להפעיל עליו משחקים דוגמת fifa ו Pro החדשים. המטרה בגדול היא להריץ משחקים מן הסוג הזה בצורה חלקה. חשבתי למלא את הסלוט הבודד בעוד סטיק 1GB זהה לקיים שבמפרט ואת שאר התקציב להשקיע בכרטיס מסך (בוא נצא מנקודת הנחה שהספק לא מגביל אותי). השאלה היא אם המעבד לא יחנוק פה במידה ויכנס לתמונה כרטיס ברמת ה 9600GT או ה 9800GT או אם בכלל מומלצת אופציית שדרוג אחרת? --> זה בשביל חבר ככה שאין אופצייה לרכישת חלקים יד שנייה . תודה רבה. נ.ב קישור ללוח : http://www.giga-byte.co.il/products/product-page.aspx?pid=2550#sp
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס הנ"ל והגיע איתו חיבור לחשמל כזמו בתמונה המצורפת את השחור חיברתי לכרטיס מסך ואני אמור גם לחבר את שני המולקסים? כי חיברתי עם אחד והציון ב3DMARK 05 נמוך מידי(11500) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש דרך להפוך את הכרטיס לאחיו החזק בעזרת תוכנה בלבד? שמעתי דברים כאלה אבל אני צריך אישור. מישה מכיר? יודע אם זה עובד או לא ומה הסיכונים? ואיפה אפשר להוריד?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם מוכרים אותו בארץ? ועם כה איפה וכמה ועם המפרט הבא יחזיק אותו מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 זיכרון פנימי 1024MB של סמסונג 677MHZ (שתי כרטיסים של 512 CL4) ספק כוח: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכם HWZ ! ראשית אני רוצה להגיד כי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" קיבלתי עזרה מעבר למצופה, מאמין שגם כאן. (: שנית אומר כי החנות ממנה אני מתכנן לקנות הינה "אייבורי תל אביב\ראשון לציון", אם אתם מכירים חנות יותר מומלצת, אודה לכם אם תאמרו לי. אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו, אני מעוניין בכרטיס מסך עפ יציאת HDMI - ולא סתם יציאת HDMI ! מסתבר שלא כל כרטיס מסך בעל יציאת HDMI הוא בעל יכולת להוציא סאונד (הכבל יכול להעביר גם סאונד וגם וידאו, אבל לא תמיד יציאת ה-HDMI מכוונת להוציא את שניהם). לכן אני זקוק להמלצות לכרטיס מסך בעלת יציאת HDMI של אודיו ווידאו יחדיו באותה היציאה ! תקציב פחות או יותר 400, מממקקססייימממוווםםם 450 ש"ח. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי מושג מה יותר טוב.. בכל מקרה אם אני יקח את הgto2 אני לא יפתח לו צינורות בקרוב..
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי בפורמים שונים, אנשים שטוענים שמשחקים מסוימים לא עובדים עם הכרטיס. יש כאן למישהו את אותה בעיה ? ובלי קשר, מתי נראה לכם שהמחיר של הכרטיס ירד ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-