כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של readon במחשב יחסית חדש וטוב ויש לי כרטיס של geforce שאני לא עושה בו שימוש השאלה שלי היא כדקלמן: האם חיבורו של כרטיס המסך השני ייתן לי משהו?, או סתם זה יהיה קישוט נחמד על לוח האם? תודה מראש אוריה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס ONBOARD ATI 2100 ואנ מקבל עליו 3.4 בSCORE והAERO איטי.... איזה כרטיס יחזיק לי טוב את המחשב ? עם עבודות PHOTOSHOP קצת משחקים וAERO חלק<?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני חושד לאחרונה כי הכרטיס מסך שלי חדל מלתפקד כמו שצריך. זה מתבטא בזה ש-CUDA לא מריצה HD כמו שצריך, משחקים עם FPS נמוך וכדומה. איזה תוכנה\תוכנות יכולות להגיד לי מה הסטטוס של הכרטיס מסך שלי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול האם הקירור יחסית שקט או שאולי עדיף משהוא בסגנון VaporX? וסתם ככה, לא מוצא סרט מדידה בבית, הכרטיס נכנס בכלל במארז Thermaltake M9 שלי? נ"ב: ספק יוחלף בהתאם.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL יעשה לי צוואר בקבוק עם מעבד Q6600. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחשב: לוח אם גיגבייט dual core e2180 2ghz 2gb ram אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של המעבד והוא חרא. מחפש כרטיס מסך לא יקר ,באיזה 250-300 אפשר ביותר אם זה ממש כדאי. אני לא גיימר , משחק מידי פעם לא משהו רציני. אני פשוט רוצה שדברים יעבדו לי יפה, אני לאח אוהב את הבינוניות של המחשב הזה. יש לי מסך 22" ללא hd חשבתי על Gigabyte GeForce 9400GT 1024MB DDR2 GV-N94TOC-1GH אבל אני לא יודע באמת אם הוא טוב ואם הוא מתאים למחשב
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (נוטבוק) זה של ה10.1", לקחתי אותו לצרכי לימוד.. יש כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family אני רוצה דרייבר עלמנת שיתמוך בדירקט X 9 תודה רבה, כל תרומה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תודה לעוזרים כנראה שאני אקנה טלויזיה 32 אינץ'
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-