כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נשבר לי מהCRT, תקוע לי כמו בלוק בשולחן שגם ככה לא ממש גדול הרווחתי קצת כסף מעבודה, עכשיו אני רוצה להשתדרג לLCD אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה710T של סאמסונג יהיה הכי טוב לתקציב שלי אך האם הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקי מרוצים וספורט מהיר בלי מריחות? *שכחתי לציין שהוא גם ישמש לצפיה בסרטים, למרות שלא נראה לי שתהיה לו בעיה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כי אם כן אז אפשר לקחת את הסמסונג ואם יהיו פיקסלים שרופים אפשר להרוס את המסך ואז לקבל עדיין אחריות תודה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מחשב תוצרת LG, בגודל 17" הפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024 אם זה רלוונטי, הדגם המדוייק הוא FLATRON L1730S שאר המפרט לא אמור להוות בעיה, הספק יחזיק הכל, המעבד יהיה בהתאם וכו'.. רציתי לשאול, איזה כ.מסך מינימלי יניב תוצאות מקסימליות בהגדרות הגבוהות ביותר בכל המשחקים? אני מניח שלמסך כזה, אין צורך בכ.מסך דוגמאת HD4850 ואחד חלש יותר יניב תוצאות דומות ולכן אני כאן, לנסות לחסוך כסף תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן amd 64 bit 3000 256*2 ddr gigabyte 6600gt gb 80 sata ולוח אם ga-k8nf-9 http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?image=13-128-268-01.jpg/13-128-268-02.jpg/13-128-268-03.jpg/13-128-268-04.jpg&CurImage=13-128-268-02.jpg עכשיו יש לי 2 שאלות 1.קיבלתי ב 3DMARK 05 3340 זה תוצאה טובה למפרט .? 2.שתי הזכרונות על הצבע הכתום זה פועל בדואל ???
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן יש לי LG FLATRON 17" שקניתי ב 9 ל 2004 .. שזה בערך שנתיים וחצי והוא התחיל לעשות בעיות בהתחלה חשבתי שזה המחשב לא עלה בדעתי שזה המסך אני רואה פסים שקופים מעל כל אות.. מעל כל פיקסל... כמו "הד" .. שיש להכל .. מאז החלפתי כרטיס מסך כי היו לי בעיות והסתבר שזה זה .. אז חשבתי שזה יסדר לי את הבעיה .. כי חשבתי שזה קשור אבל זה לא שינה אז מישהו אמר לי שזה כנראה המסך כי הוא מכיר את התופעה.. אז חיברתי את המחשב שלי למסך אחר .. שיש בבית.. ובאמת אין את הבעיה.. על המסך השני ראיתי בסדר גמור.. ככה שזה באמת המסך הוא גם מוציא אוויר חם כל הזמן ומתחמם שזה מלחיץ אותי קצת השאלה אם זה משהו ש מתקנים..? אני מקווה שכן .. אשמח לתשובות ממכם כי אתם אנשים שמבינים תודה מראש רונ…
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האתר VR-Zone מדווח שATi מתכננת מחדש את הPCB והקירור של כרטיס הדגל של הדור הבא שלה - הR600. ATi מתכננים לקצר את הPCB ללפחות 11 אינצ'ים (28CM), אורכו של ה8800GTX מבית nVIDIA מה12 אינצ'ים (30.5CM!!) של הR600 עכשיו. כמו כן ATi עובדים על שינוי קטן בגוף הקירור של הכרטיס שאמור להיות דומה לקירור של הX1950XTX על מנת להתאימו לPCB החדש ואף להפוך ליעיל יותר. האתר גם מדווח שהכרטיס יסווג אצל PCI-SIG (הגוף האחראי על כרטיסי הרחבה מסוג PCI ועל התקן עצמו) ככרטיס שצורך בין 225W-300W ויכלול מחבר חשמל 2X4 פינים בנוסף ל6 פינים הקיים. http://vr-zone.com/?i=4293
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700. ושוב תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נגיד ששניהם זה 3 שנים אחריות, ושניהם עולים בדיוק אותו מחיר, ושניהם מגיעים כגרסא רגילה ללא OC וללא קירור מיוחד. מי יתן ביצועים עדיפים? HD4830 או 9800GT תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש כרטיס מסך רצוי עם קירור שקט או פאסיבי שמתאים בעיקר לצפיה בסרטים ושמאפשר חיבור HDTV לטלויזיה 32 LCD + חיבור DVI למוניטור ורצוי גם VIVO המלצות?
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת אני מוציא עם ה6800NU שלי אחרי פתיחת צינורות ומהירות סטוק 3711 ב3DMARK05 והכרטיס עולה רק 1600 שקל ה6600GT עולה 1300+- ומוציא 3000 בערך במהירות סטוק ב3DMARK05..... לא שוווה להוסיף 300 שקל בשביל עוד 700 נקודות?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-