עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by beni125,

gigabyte or shappire http://tms.co.il/product/5674 http://tms.co.il/product/5701 מי נותן ביצועים טובים יותר ?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

אני מצטער מראש, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה. כמה בערך אמור לעלות כבל dvi? ראיתי בחנויות ברשת שיש בסביבות ה50, ובכל חנות פיזית שאני הולך אז מוכרים שם ב120+ ואומרים לי שזה הכי זול מה המקום הכי זול שאני יכול לקנות כבל כזה? ומישהו יודע למה לכל החנויות הטובות אין כזה בקטלוג באינטרנט? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  3. קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח. תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו). מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by avram,

שלום למומחים מתגלגל לי הרעיון לשדרג קצת את המחשב והדבר הכי זול שאני רואה כאופציה זה לחבר בCROSS עוד 3850 אז קודם כל רציתי לדעת אם אני בכלל יכול זה המפרט שלי כרגע - : cpu - 5000+ Amd bord - GA-MA69G-S3H powe - Hec-400TR-TF card - Shapphire HD3850 256 DDR3 memory - Kignstone 2G לא הצלחתי להבין איפה אני מחבר את הכרטיס (יש רק X16 אחד) הוא יסתדר על אחד הקטנים שיש בלוח? השיפור יהיה משמעותי ? הספק יעשה את העבודה ? המעבד לא יהיה צוואר בקבוק? ואם זה אפשרי , אז על איזה כרטיס ללכת ? אותו brand ? או שזה לא משנה ואם החדש הוא חזק יותר , זה משנה מי מהם על ה16X ? כמו שאתם רואים אני טיפה cluless ;D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by albert,

היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by liranss,

שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by KvodHagab,

צריך עזרה להחליט.. מי מבין שני הכרטיסים עדיף? בדקתי את המפרט של 9600/Pro וראיתי שישנם הבדלים גם בקצב העברת מידע וכו האם העלאת השעון (מ400-600 זה אפשרי בכלל? עם הכרטיס של ה HERCULES R9600 ?) תשווה non pro לpro? ובכל מקרה אני יודע שה 9600 PRO עדיף על TI 4200 ו4600.. אבל מה לגביי ה NP ? גם הוא עדיף עליהם? ומה בדבר איכות תמונה? אני מניח שיהיה הבדל משמעותי? הקטע הוא זה - יש לי Hercules 9600 ב800 שקל (256 MB) (http://europe.hercules.com/showpage.php?p=77&b=0&f=1) GIGACUBE Radeon9600 Pro Lite 128MB DDR Game Buster ב900 שקל ואת ה TI 4200 ב600 (128MB ) על מה כדאי?? אגב שמתי לב שאפיק הזכרון של ה 9600 /P הוא 128 ביט האם ישנם 9600/P עם 256 ביט?

9. Started by shloosh,

יש לי מסך קצת ישן של חברת AOC 17 אינץ' לא שטוח. אני חושב spectrum 7 glr ועכשיו כאשר אני נוגע בפינה העליונה מצד שמאל של המסך אני מקבל זרם חלש ומעצבן כזה!! לאט לאט זה נחלש אבל עדיין יש זרם עכשיו!! מה זה?? ומה צריך לעשות.?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by DeaglinG,

אני הולך לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. את המפרט אני ישים בקרוב בפורום של המפרטים אבל רציתי לשאול אותכם איזה כרטיס מסך לקחת Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Ultra 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,260.87 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Deluxe 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,396.98 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/TVD 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,516.07 אני לוקח של אסוס כי מישהו אמר לי שהם טובים בכרטיסי מסך... אם יש חברה יותר טובה אז אני מעוניין לדעת בבקשה אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם אני ישמח. ועוד דבר, אני בעיקר משחק משחקים ב- openGL ושמעתי שבזה Nvidia יותר טובים (Gforce), האם זה נכון? או שכדאי לי לקחת radeon 9800 pro ? כל הצעו…

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by ARMIN,

ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by 7omaHawk,

אני יודע, שאלה של ניובי. אבל בכל זאת: מה זה פילטרים, AA, AF ? למה הם משמשים ? איך הם עוזרים ? ובאיזה סוגי חומרה משתמשים בהם ? תודה, תום.

13. Started by wow,

כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?

15. אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!

16. Started by noamb,

היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by redersh,

איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by BigDragoon,

שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס הזה (7600GS) של MSI שווה לחברות האחרות - Leadtek, evga, galaxy, GB?? (המחיר לא משנה)

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  19. איזה נער אחד אמר לי שTEAC יותר טובה מAOC במסכים...זה נכון? ואם לא,בין איזה לאיזה חברה AOC ממוקמת? ובכללי,האם המסכים של AOC טובים ביחס למחירים שלהם?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. הכרטיס שלי הוא גיגהבייט 6800 gs

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  22. הנה חנות שמישהו הראה לי עכשיו והמחירים של ה 6800 ו ה 6800LE מצויינים וזולים! וגם של חברה מצויינת! http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1152&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1153&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  23. LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

תקשיבו יש לי כרטיס XFX GEFORCE 6800GT והתוצאה שלי 4460 משהו כזה מה יכול לגרום לזה הדרייברים שלי הם הכי חדשים..(67.66) תודה על העזרה מראש..

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  25. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.