עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pro_2004,

שלום לכולם רציתי לבקש מכם אם אפשר לעשות לי סדר עם כל סדרת הGTO שיצאה עכשיו... יש כמה דברים שאני לא מבין, שמתי לב שלכולם יש 12 צינורות עיבוד, ליבה 400 וזיכרונות 980 עכשיו למה אצל נועה יש כל כך הרבה דגמים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4204 זה בעצם הרגיל ?, אבל הוא עדיין עם אותה מהירות, לא... ? שני סוגים של ULTIMATE : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 מה ההבדל בינהם ? שני סוגי FireBlade: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4220 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219 לפי האתר שניהם עם אותם נתונים... ובמה הם שונים משני האחרים ?!? שלהם יש זכרונות 1.6N…

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש (למעשה כבר הזמנתי..) הלכתי על כרטיס מסך של Point Of View: ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ השאלה שלי היא אם יש הבדל ממש רציני בין הכרטיס הזה לבין: ‏8600GT 512MB GDDRII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של אותה חברה? כי אני שוקל לשדרג את זה ורציתי את החוות דעת שלכם לפני (הראשון עולה 520 והשני 765 כלומר הבדל של 245 ש"ח שזה לא מעט..) עוד דבר, איך החברה הזאת בכרטיסי מסך?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by Idan-h,

אני מתלבט בין שני דגמים: הHyundai Q17 עולה כ-2800 שקל בערך. וה LG L1710S עולה כ-2500 שקל בערך. אני יודע שלQ17 יש DVI ולLG לא, השאלה שלי היא עד כמה זה משנה. חוץ מזה כרגע יש לי כרטיס בלי DVI - ג'יפה 4 אמ.אקס, שאותו אני אחליף בקרוב. א)האם באמת התמונה של הQ17 הרבה יותר טובה? ב)האם באמת הDVI כ"כ חשוב? ג)אם כן, אולי כדאי לקחת את ה-LG 17 LCD 1710B DVI , שעולה בפנדה יותר ב100 שקל מהיונדאי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=5131 ד)מהם הזמני תגובה של כל מסך שציינתי? ושאלה אחרונה היא האם כדאי לחכות לירידת המחירים או שהיא תגיד בעוד הרבה זמן וגם אז לא יהיה הפרש משמעותי? אם למישהו יש המלצה אחרת אז שיגיד. אני מצטער על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי.…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by tordek,

לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.

5. שמתי לב שGAINWARD מוכרת 2 סוגים של 6800GT... אחת בשם GAINWARD 6800GT STANDART ושנייה בשם GAINWARD 6800GT GOLDEN SIMPLE.... יש למשהו מושג מה ההבדל ביניהם חוצמזה שהגולדם סימפל בא עם OC לU... :

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  6. אז ככה אני רוצה לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט בעל המאוורר החדש... אני רוצה לברר אם המארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו יספיקו לי או שמא עליי להחליף אותם... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום, יש לי לוח אם מסוג DP43TF עם כרטיס מסך GEFORCE 256 MB 8400GS. לא הצלחתי להבין מהפירוט של הלוח אם שלי בלינק הבא - http://ark.intel.com/products/36461/Intel-Desktop-Board-DP43TF באיזה כרטיסי מסך הלוח שלי תומך. האם אני חייב אך ורק כרטיסי זיכרון מסוג DDR 2? והאם כל כרטיס מסך שהוא DDR 2 יתאים? אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג אבל לא יודע איך לערוך חיפוש מתאים. למשל האם הכרטיס מסך בלינק הבא יכול להתאים? http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9500GT-1024-2&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he כי הכרטיס מסך בלינק שלמעלה הוא 128 ביט ושלי עכשיו 64 חייב את עזרתכם, תודה !

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום לכולם, זו שאלה יותר תאורטית מכיון שהכרטיסים עדיין לא יצאו, אבל למשל עם ה 2080TI, האם תהיה בעיה עבור המעבד על רזולוציה של 3440X1440 (עם מסך 34 אינץ) מעבד 8700K עם 6 ליבות ו 12 נימים, אני עם SSD וכל מה שצריך, כרגע אני עם 1080TI . לפי חיפוש באיטרנט כנראה שלא : אבל אני שואל גם עבור רזולוציה של המסך שלי 3440X1440 וגם שואל לגבי הכרטיסים העתידים לבוא, לדוגמוא RTX 3080 שנגיד אמור להיות חזק מספינת הדגל הנוכחית ב30 אחוז

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. הכרטיס של PALIT PCI-EX DDR3 256MB , תקין אך רק יציאה אחת שלו עובדת נדמה לי שזאת היציאת VGA, אבל אני לא בטוח. נראה ככה: אני זקוק לחיבור 2 מסכים לכרטיס, הביצועים לא חשובים לי. זה די דחוף. ניתן לפנות בטלפון 052-8797224 או בהודעה פרטית, אני עונה מיידית. אני מרמת גן.

10. הלכה לי עבודה עכשיו כיוון שהפוטושופ קרס ונתן את ההודעה הבאה. מאז שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה לא יציב ואני מקבל הבהובים מוזרים בתוכנה ואז היא פשוט קורסת או מקרטעת לגמרי. משהו הזוי! עדכון: המחשב מגיע כמעט למצב קריסה של מסך כחול ומקרטע כמו פנטיום. מה זה הדבר הזה? אני חייב לסיים עבודה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by msa90,

שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Mohican,

ASUS V8460 Ti4600 ULTRA TD 128Mb מול Radeon 9500 Pro מבלי להתייחס למחירי הכרטיסים: על הנייר - מי מהם יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by Sctoweri,

אהלן חברה, מה יותר מומלץ? ה XFX 8800GTS 320MB XXX או ה BFG 8800 OC2 320MB מה יותר מומלץץץ?? מה לקחת?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by gggilad13,

המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…

15. Started by wombat,

.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by H.I.V,

שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by redti,

הם עולים פחות או יותר אותו דבר אבל יש לי נטייה לATI.. אני מדבר או על 9600GT ALPHA DOG GDDR3 512 MB - XFX או ‏HD 3870 512MB GDDR3 - GIGABYTE רשום על הכרטיס של ATI שהוא תומך DX10.1 זה יותר חדש מ10 או שזה למעשה 10 כי אם כן יש להם אותה תמיכה.. ואיזה מיהם עדיף בכלל?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  18. ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by artur2,

מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by tomer99r,

ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. Started by Danny_Malis,

מי יכול להמליץ לי על כרטיס מסך סביר במחיר הזה ל PCI-E ?

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  22. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים? יש לציין שהמחיר הוא אותו מחיר ואין לי עניין לחבר אותו לטלוויזיה. אני צריך לקנות בזמן הקרוב ... בתודה מראש לכל העוזרים .. כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם GeForce 9500GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9500GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 512MB DDR2 מהירות זכרון Memory Clock 800MHz PCI Express 2.0, 128 bit יציאות Output D-Sub, DVI, HDTV תמיכה Support Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1 קוד דגם Product Code SF-PX95GT512U2-HM כרטיס מסך תוצרת Asus דגם GeForce 9400GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9400GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 1024MB DDR2 מהירות זכרון (Memory Clock 800MHz (400MHz DDR2 PCI Express 2.0, 128 b…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by big mam@,

איך המסך הבא? lcd philips 170c5 הוא 17" הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים