כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFOCE 6600 GT תוצרת גי'גבייט ורציתי לשאול אם הוא טוב כששאני משחק FARCRY אני שם על FULL גרפיקאה וכשאני מתחיל לשחק במקום לראות מהרה חשוכה(בהתחלה) אני רואה אור חזק כיאלו אני בחוץ מישהוא יודע את הביעה ? 8)
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס המסך (נראה לי). במשחקים מסוימים פתאום נעלמת התמונה - אני ממשיך לשמוע קולות ולכאורה המחשב עובד, אבל לא רואים כלום. כאשר אני מקרר את הסביבה (מפעיל מזגן על קירור ו/או שם מאוורר צמוד למחשב) זה מוריד את התדירות. שימו לב - זה לא קורה בכל משחק - או שזה הרבה יותר נדיר. כאשר אני משחק witcher 3 זה כמעט ולא קורה (אבל כאשר זה קורה זה קורה ברצף). כאשר אני משחק Might and Magic Heroes VII זה קורה הרבה מאוד (למרות שהמשחק הרבה הרבה פחות דורש מבחינה גרפית). שוב - אם אני שומר על סביבה קרה אז זה לא קורה כמעט בכלל. קראתי קצת והבנתי שזה קשור להתחממות של כרטיס המסך. התקנתי איזו תוכנה ושמתי לב שהוא …
-
- 17 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9?? והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר? שאלה אחרונה: מה ההבדל בין dx10 ל 9??
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, גיליתי שהכרטיס מסך שלי לא יכול להריץ אפילו FIFA 15. שזה מוזר כי אני זוכר שבעבר דווקא הצלחתי לשחק בו באותו מחשב (עם אותם רכיבי חומרה). בכל מקרה, ניסיתי להוריד את ה-amd catalyst control center ללא הצלחה. אני לא מצליח לראות שום תוכנה על המחשב או בשורת המשימות שקשורה לכרטיס מסך (בשונה לדוגמא מהכרטיסים של Nvidia שמציגים את האופציה בתפריט קליק ימני של העכבר). הנתונים שלי: כרטיס מסך נוכחי - Sapphire Radeon HD 4850 מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם Asus P5QC Dual DDR2 SDRAM קודם כל, אשמח לדעת האם הגיוני שהכרטיס לא מצליח להריץ את המשחק והאם יש פתרון להתקנה של התוכנה של AMD. שנית, אשמח לקבל המלצה לכרטי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עדיין לא חשבתי על תקציב כי אני קודם כל רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מקסימום שיריץ לי משחקים ב1680 על 1050 ללא צוואר בקבוק במחשב כמו שלי שזה amd6000x2 athlon 2x1024 g skill ddr2 הלוח אם של אלבטרון ותומך עד ddr3 לכרטיס מסך ספק SEASONIC 400W : SS-400ET אחרי שאני אדע את הכרטיס המקסימום . אני אתחיל לחשוב על התקציב ואני אשנה את הכותרת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ובשביל שימושיים כלליים בלבד, אין צורך במשחקים. כרגע אין לי ספק כוח אני צריך לקנות אחד אחר, אחרי שאקנה את הכרטיס מסך אקנה גם ספק לפי הצורך. יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון ולוח אם לפני שנתיים של ג'יגהבייט שהיה בו בעבר hd4850 ככה שלא תהיה בעיה עם שום כרטיס ברמה הרצוייה. אין הגבלת תקציב, זה לא ניראלי אמור להיות יקר מדי סך הכל סרטים שיועברו בhd לLCD עם כבל. אני מבקש אבל שהמוצר יהיה מרשת ksp או ivory כי שני הסניפים קרובים לי לבית. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היעלמות כלל מלאי כרטיסי ה-GeForce באתר הרשמי של מפתחת השבבים מחזק את ההערכות כי כנס ה-GTC שמתחיל היום ישמש כבמה להכרזה גדולה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פעם אחת ולתמיד שכל אחד ירשום את כרטיס המסך המועדף עליו משתי החברות, ואיזה מהם יותר טוב רוצים להרוויח קצת כסף מהסלולארי?, אני לא אומר שתרוויחו מיליונים אבל אתם תוכלו בקלות לכסות את החשבון החודשי של הפלאפון: www/2060/smser/co.il
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-