עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zuma,

שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  2. Started by SciFi7,

אני צריך לדעת בבקשה אם ההבדלים בין asus en9400gt 1gb ו- asus en 9800gt 512MB משמעותי למשהו יש טבלה שמראה את ההפרשים או יכול להגיד לי אם ההבדלים משמעותיים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .

4. מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by michmoch,

שלום, המערכת : מעבד 2 ליבות E 8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ספק 600 וואט עד היום עבדתי עם HD4870 שהתקלקל. מתלבט בין NVIDIA 650 6850 7770 6670 השימושים: משחקים חדשים, שימושים שונים וסטנדרטיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by erezalon,

האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Jesper,

אני עומד לקנות מחשב חדש וצריך שתמליצו לי על כרטיס מסך. אני אוהב לשחק אבל לא גיימר כבד. מישהו הציע לי לקחת LEADTEK GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT DX10 ב-770 ש"ח. אז קודם כל, איך יכול להיות שכרטיס כ"כ זול תומך ב-DX 10? ואיך הוא באופן כללי? האם הוא מציג את המשחקים של היום בצורה סבירה? ולכמה זמן הוא עוד אמור להחזיק? איפה ארגיש את ההבדלים בינו לבין כרטיס ממש טוב (במחיר כפול משלו נגיד)? האם זה יהיה רק באיכות התמונה או גם במהירות הרצת המשחק? ואם אני רוצה כרטיס בסכום של 1100 ש"ח מקסימום, על איזה כרטיס הייתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  10. המחיר של Sapphire ATI Radeon HD 4770 512MB PCIe הוא בסביבות 580 ש"ח. והמחיר של Sapphire ATI Radeon Toxic HD 4870 1024MB PCIe הוא בסביבות 1200 ש"ח. האם למטרת המשחק GTA IV ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים הוא מוצדק? תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by Bug2000,

אהלן אנשים, נדפק לי ה G9800X2 . עכשיו אי אפשר להחליף אותו בגלל שלא מייצרים יותר כאלה. הציעו לי במקום את ה GTX275 האם הוא ברמה של ה G9800X2 ? או ששווה כבר להחליף לHD5850 ?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by albert,

שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  13. קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח. תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו). מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  14. פתחתי דיון גם בפורום "תמיכה טכנית" אבל חשבתי אולי גם פה זה יהיה מתאים... אז ככה התקנתי את הכרטיס הכל נראה על פניו טוב ויפה... לשחק משחקים אני יכול אבל... להריץ תוכנות 3DMARK למיניהם אינני מצליח. המחשב פשוט קופא כזה.. עד שאני נכנס למנהל משימות וסוגר את התוכנה. מה שגם הסתכלתי ונראה לי שהכרטיס איננו מותקן טוב מבחינת דרייברים וזיהויו במערכת הפעלה. וזאת נראה לי עקב אי תאימות לחריץ הPCI-E1 שנמצא על הלוח אם. הנה תמונה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by river,

שלום , יש לי את הכרטיס מסך 4850HD של ג'יגבייט עם 1 GB זכרון הכרטיס מגיע ללא מאוורר אלא בטכנולוגיית קירור Multi cooling אני לא יודע עד כמה יעיל הקירור הזה , אבל שמתי לב שבמשחקים חום הכרטיס מגיע ל-73 מעלות האם זה חום תקין ? מישהו יודע אם בכלל הMULTI COOLING הזה אכן יעיל ??? תודה הכרטיס

16. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by lior0101,

מתלבט האם לקחת אולי במקום ה GTS 640MB את הכרטיס של ATI. מי יותר טוב? קראתי כמה ביקורות ובאנצ'מארקים ולא הצלחתי להבין כי יש מקומות שכתוב ככה ויש שכתבו ככה... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. שלום בערך ב2008 קניתי את המפרט הבא מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX קיום הוא כבר לא ממש מספיק למשחקים החדשים וחשבתי אולי יהיה אפשר לשדרג רק את הכרטיס מסך כי השאר עוד בסדר לאור המפרט תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? הצרכים הם משחקים לרוב ועל הגדרות טובות ניתן יהיה לשדרג ע…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by puvsc,

שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  22. Started by sLoGy,

היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים