עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר זמן מה, ואולי אני צריך להחליף את הכרטיס אז כדאי שאני אעשה את זה עכשיו לפני שנגמרת לי האחריות. בגלל זה באתי לשאול כאן אם זה בעיה בכרטיס, או הגדרות? הורדתי את הדריברים הכי חדשים, והבעייה לא נפתרה. תמונה: קישור לתמונה

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

leadtek / evga ראיתי שלevga יש 1070 MHz (effective) על הMemorty WTF?! לleadtek רשום 525MHz על הmemory clock זה לא מקביל בטח.. כל מקרה מה כדאי? הextreme? או הevga.. ומאיפה אפשר לקנות את הextreme?..

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by tmp,

השאלה בכותרת.. אין לי מושג מה יותר טוב.. בכל מקרה אם אני יקח את הgto2 אני לא יפתח לו צינורות בקרוב..

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by ZZR,

6600GT - 1180 6800NU - 1590 הורדה משמעותית של כ 10% מהמחיר בשבוע שעבר...

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  9. הכרטיס ALBARTON NVIDIA GEFORCR 8800GTS 320MB PCLE http://www.skypc.co.il/pl_product~8800GTS~8~0.htm והמסך שאני קונה מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm תודה לכל מי שעוזר דעתכם חשובה לי!

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל שיותר טוב מ6600GT... יש אפשרות לקפיצה קטנה בתקציב

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Psy,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? בכלליות\משחקים\עבודה... סתם מעניין אותי לשמוע אותכם, אתם מבינים יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by adirnasri,

האם מוכרים אותו בארץ? ועם כה איפה וכמה ועם המפרט הבא יחזיק אותו מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 זיכרון פנימי 1024MB של סמסונג 677MHZ (שתי כרטיסים של 512 CL4) ספק כוח: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  15. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  16. איך זה יתכן ששלושה כרטיסים עם מפרטים שונים ואם זאת המחיר שווה בהפרשים של 50 - 100 ?? הכרטיס הראשון nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe Asus שעולה - 1400 שח הכרטיס השני nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek כמו שאתם רואים הוא גם GTS כמו הראשון אך עם 640 מגה אגב שניהם 320 ביט ומחירו הוא - 1336 שח שזה אפילו פחות מקודמו עם 320 מגה בייט הכרטיס השלישי הוא nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Innovision זה הכרטיס שאתם מליצים עליו כאן במדור המפרטים שלכם לכרטיס הזה יש 512 מגה בייט ו256 ביט מחירו הוא 1218 שח עכשיו אני שואל אייך זה הגיוני שכרטיס מסדרה גבוה יותר או באותו סדרה עם מפרט גבוה יותר והמחיר שוה? אגב על מה אתם ממליצים משלושתם?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. צריך המלצה על כרטיס מסך עד 1000 ש"ח שיפעיל קונרו חלק ממש

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by yaron1000,

לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Blackbird72,

כולם לagp! איזה כרטיס הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by X-BLADE,

משהו יכול למצוא לי את הכרטיס הזה בפחות מ2000 שח?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. מסך שלי בן 9 שנים MAG ובעיות אני רוצה לקנות מסך חדש אני מתלבט 2 מסכים... איזה עדיף ולמה? לא חשוב מחירון... תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by T-Flash,

שלום הכרטיס שדיברנו עליו לפני חודש יצא לחנויות זהו ה S27 של CLUB3D!!! לכרטיס יש 8 צינורות עיבוד עם 8 מעבדי טקסטורות... 4 יחידות גיאומטריות (וורסקסים)... זיכרון GDDR3 במהירות 700MHZ וליבה גם במהירות 700MHZ... המחיר של גרסת 128M הוא 98$ !!! לקישור בחנות בארהב. לבנצ'מארקים של הכרטיס. למידע נוסף בפורום.

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי X1900XTX ניסיתי להפעיל את המשחק QUAKE-4 ( מקורי ) והוא בא להיכנס למשחק וישר יוצא חזרה ל DESKTOP... במחשב השני שכולל כרטיס X850XT המשחק עולה ללא שום בעיה... יש פיתרונות ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  25. שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.