כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, נדפק לי ה G9800X2 . עכשיו אי אפשר להחליף אותו בגלל שלא מייצרים יותר כאלה. הציעו לי במקום את ה GTX275 האם הוא ברמה של ה G9800X2 ? או ששווה כבר להחליף לHD5850 ?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די ישן שאני מתכוון להחליף בעוד מספר חודשים (3-4 חודשים). P4 1.8GHZ 256MB RDRAM Intel Merivile board MX400SE 64MB כמו שאתם רואים יש לי כרטיס מסך עלוב שלא מעלה כמעט שום משחק חדש.(prince ,medal of honor ועוד רבים ויפים) חשבתי אולי לקנות בינתים כרטיס די חלש אבל שעדיין יעלה לי את המשחקים,עד שאני יקנה משה טוב ,אני לא רוצה להשקיע הרבה כיוון שאני מתכוון לקנות pci express. חשבתי על הכרטיס הבא Gigabyte GV-R955128D אם אני לא טועה הוא תומך ב-DIRECTX 9 ויש אותו במחיר די טוב (יחסית) http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1423 ויש אותו מלאי. רציתי לדעת מה דעתכם, האם שווה להשקיע או לא והאם הכרטיס הזה שווה משהו תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי HTPC עם המפרט הבא: E2180 2GB RAM לוח ABIT I-45C כ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATI מחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGA חבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד) מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני משחק על 1024X768 אם אני ישים על 1280X1024 הגרפיקה ואיכות התמונה תהיה יותר יפה על כמה HERTZ צריך לשים אצלי זה ככה על 60
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני התקנתי ASSASSINS CREED UNITY ועכשיו אני לא מצליח לשחק על הגדרות גבוהות ..זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד או בגלל שתיהם ביחד?אם אני אקנה כרטיס מסך חדש אבל השאר עם המעבד הנוכחי אני אוכל לשחק בהגדרות גבוהות עם FPS טוב? או שצריך להחליף כרטיס מסך ומעבד?מפרט המחשב:מעבד:Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכרטיס מסך נוכחי:AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC זכרונות:Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 מארז:מארז של TMSספק כוח:Seasonic ECO 600W מסך:BENQ XL2430TMax Res: 1920x1080
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש קישור לאתר שאומר שהדרייבר 9.4 יותר טוב עבור כרטיסיי 4850 , מה דעתכם? http://www.tweaktown.com/articles/2764/ati_catalyst_9_5_vista_driver_analysis/index3.html
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ומשתמש בעיקר בMaya, אני לא מבין גדול בחומרה ושמעתי שכרטיסים עם CUDA מייעלים את העבודה בMaya. רציתי לדעת האם השיפור בעבודה משמעותי וכדאי לקנות כרטיס עם CUDA ? אני יודע שבQuadro יש את זה, האם יש עוד סדרת כרטיסים עם CUDA ? המון תודה וחג שמח! דורון
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
לחכות ל9900? בערך מתי? מכרתי 8800GTX + HR-03 PLUS ב 1400 שווה? אני יוכל להביא יותר
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הנה חנות שמישהו הראה לי עכשיו והמחירים של ה 6800 ו ה 6800LE מצויינים וזולים! וגם של חברה מצויינת! http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1152&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1153&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחירי הרכיבים משמעותית יותר זולים שם, אבל הבעיה היא כמובן האחריות. יש לי חברים שגרים שם, ומדי פעם מגיעים לארץ. (או שאפשר לשלוח משם). מה דעתכם על קניית כרטיס מסך בארה"ב? רכיבים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
נשבר לי מהCRT, תקוע לי כמו בלוק בשולחן שגם ככה לא ממש גדול הרווחתי קצת כסף מעבודה, עכשיו אני רוצה להשתדרג לLCD אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה710T של סאמסונג יהיה הכי טוב לתקציב שלי אך האם הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקי מרוצים וספורט מהיר בלי מריחות? *שכחתי לציין שהוא גם ישמש לצפיה בסרטים, למרות שלא נראה לי שתהיה לו בעיה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-