כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני חדש בפורום פה.. המליצו לי לבוא.. אמרו לי שיעזזרו לי פה.. אוקי, לענין.. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש.. בטוח מחירים של משו כמו 1000-1500.. תוכלו להמליץ לי על משו טוב?! תודה מראש.. עודד.. תעזור לי.. חחחח
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
דריברים חדשים ! עדיין חסרות מס' אפשרויות ב-control panel לצערי, אבל עושה רושם שהדריבר הנ"ל הוא בונבוניירה... אנשים מדווחים חיובי. http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_163.11.html http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.11.html יש כאן דיון עליהם למי שמעוניין: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=231036 (שימו לב לאופציה החדשה - HDR Lightning ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך Samsung 226BW שהוא מסך Widescreen וכתוב שהרזולציה האופטימלית בו היא 1680x1050. יש לי כרגע Geforce 6600 ורציתי לדעת אם כרטיס המסך בכלל יעבוד ברזולוציה הנ"ל... כי אחרת, אני אצטרך לשדרג גם את כרטיס המסך.... איך אני יכול לבדוק? תודה...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי להבין משהו, למה כולם אומרים שהכרטיס 8800GTS כזה חזק אם משחק כמו דום 3 על מקסימום הגדרות ומקרטע? אם הייתי יודע הייתי קונה את ה GTX ולא את GTS DOOM3 רץ לי יפה על הגדרות 8FA ועל ULTRA אבל ברגע שאני שם אותו על 16 FA יש קירטועים משמעותיים. כנ"ל במשחק Q4. שאר המשחקים רצים מעולה על מקסימום. אני לא מבין מה המנוע הגרפי של DOOM3 ו Q4 עד כדי כך כבדים? ואם אפשר רציתי לשאול על הדרך שאלה קטנה. שאני שם ב Q4 הגדרות אולטרה הוא מביא לי הודעה שמשחק דורש יותר מ 500MB בכרטיס מסך, ויש לי 640 האם המשחק מביא את ההודעה בכל מקרה ? כי בדום 3 הוא לא נתן לי שום הודעה ששמתי את זה על ULTRA (אני זוכר שהיה לי את ה 6800GT עם ה 256MB אז DOOM 3 היה מביא) תודה. המפרט שלי זה 6300 מעבד 2GB 800MHZ DDR…
-
- 55 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תמיד שאני משחק ב TestDriveUnlimited יש פיקסולים וזה דיי מעצבן, זה אמור להיות ככה? : http://img66.imageshack.us/img66/618/95828588gj3.jpg http://img253.imageshack.us/img253/417/43050828ab8.jpg http://img66.imageshack.us/img66/7246/20884062fm4.jpg הדרייבר מכוון על ביצועים ובמשחק ה AA הוא X4 כדי שלא תיהיה התנגשות. אני עם 160.02. יש דרך לסדר את זה? או שככה המשחק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-