עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-Toxic,

האם ההבדלים בין ה-Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR ל- Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR שווים 550 שקל??? ??? עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה לפי הfaq של SpiritKnight [לינק למטה] רשום שה-Geforce FX 5900ULTRA יותר טוב מה-Radeon9800PRO במהירות ליבה וזיכרון אבל עדיין ה redeon משיג תוצאות יותר טובות במבחנים למה!? לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877 ובקשר לכותרת אני פשוט דפוק .....

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  2. מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) (למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by roeiw,

יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. היום יש כמה גרסאות ממש יפות של 320 עם OC בכלל לא רע מהמפעל.. וכמעט באותו מחיר אפשר למצוא את ה640 של לידטק.. מה עדיף (מבחינת ביצועים) לאחד שלא מתכנן OC? תודה.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.

8. היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by DeadHunt,

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by necroblivion,

אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את כל המשחקים על הפילטרים הכי גבוהים את כל המשחקים ללא בעיות מלבד CRYSIS כי בישבילו צריך כרטיס חזק יותר. אז אני לא רוצה שתביאו לי בכוונה את ה8800GTS אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים אם זה ה9600GT זה גם טוב או הHD3870 פשוט מאוד רק שיריץ את הכל על מסך 19" רזולוציה של 1280X1024 ____________________________ עד 1100

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  13. 1. האם יש הבדל משמעותי בין Geforce 8600GT לבין Geforce 8500GT (זה תוספת של 130 ש"ח, שזה כמעט 50% יותר, האם זה מצדיק את התוספת?) 2. ומה דעתכם על החברות הבאות ל Geforce, איזו מומלצת ואיזו זבל? Gigabyte Palit Sparkle FORSA BFG Triple D XFX והחברות הבאות ל RADEON ? Gigabyte Sapphire Palit Leadtek PNY ATI HIS MSI 3. האם יש הבדל רציני בביצועים בין כרטיסים עם DDR2 לכרטיסים עם DDR3? 4. האם יש הבדל בביצועים בין 256MB ל 512MB (או ל 1GB)? זה תוספת של כ 50 - 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by JONathan144,

אשמח לדעת מה עדיף לקנות. תודה!

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by eliasfen,

שאלתי היא האם הקירור הסטנדרטי של רדאון 9700 PRO מספיק לו (במצב פעולה רגיל לא תחת OC)

18. הדרייבר החדש שיצא היום, 364.47 יקריס לכם את המערכת במידה ותנסו להתקין אותו עם יותר ממסך אחד בזמן ההתקנה. לאחר שהמערכת תקרוס - היא לא תצליח לעלות בחזרה! אפשר או לחכות עם עדכון הדרייבר או לנתק את כל המסכים לפני התקנת הדרייבר ולאחר מכן לחבר אותם בחזרה. אני מניח שראשים נערפים במחלקת ה QA שם כרגע.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. שלום, 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל בביצועים. 2. שאלה שיושבת לי הרבה זמן בראש: מה זה אומר ה- GT/GTS/GTX/GS האלה? מה ההבדל בין כל גרסא לגרסא? תודה רבה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שמעתי שהם מוגבלים ל xxx\596 זיכרון...

23. שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. Started by Boeing,

9800GTX של TwinTech יכנס לפה? http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1171 תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. צריכת הזיכרון קופצת,יש תקיעות,לאחר alt-tab חוזר לעבוד רגיל, ** עדכון נעשה ניסיון לפריצת חשבון המשתמש ב Uplay, כנראה כרגע שזה Malaware. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.