עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ע"י החיפוש לא היה ניתן למצוא תשובות מקצועיות, כל אחד זרק את דעתו ללא שום ביסוס ולפי הרגשתו האישית. הייתי שמח לשמוע איך גירסאת ה6200 ל PCIE (לא ה TC!) מבחינת ביצועים מול כרטיסי AGP! (לא כל כך יעזור לי לשמוע אם הוא יותר או פחות טוב מה X300 ו X600 כי אני לא יודע מה הביצועים שלהם, הייתי שמח להשוות מול כרטיסי AGP בדור הקודם (לדוגמא ה9600 וכו..)). חיפשתי בנצ'מרקים של עשרות כרטיסים (בהשוואה אחת). ולפי מה שהבנתי בחלק מהמשחקים ה6200 משתווה ל 9600XT ובחלק מהמקרים נופל בין הNP ל PRO. אני לא יודע עד כמה הבצ'מרק הזה באמת אמין, בגלל זה אני פונה אליכם לקבל תגובות רציניות ואמינות.

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  2. אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by GrandMaster,

אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. שלום לכולם פרסמתי את ההודעה הזאת בפורום גרפיקה והמליצו אותי להעביר אותה לפה סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  6. הוספתי כרטיס מסך עם כניסת HDMI לDESKTOP, זה מבטל אוטו' את הכניסת HDMI המובנת ?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by nanadav,

מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה מקסימום 250 שקל, שימוש להקלטה מהטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Pro_2004,

שלום לכולם רציתי לבקש מכם אם אפשר לעשות לי סדר עם כל סדרת הGTO שיצאה עכשיו... יש כמה דברים שאני לא מבין, שמתי לב שלכולם יש 12 צינורות עיבוד, ליבה 400 וזיכרונות 980 עכשיו למה אצל נועה יש כל כך הרבה דגמים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4204 זה בעצם הרגיל ?, אבל הוא עדיין עם אותה מהירות, לא... ? שני סוגים של ULTIMATE : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 מה ההבדל בינהם ? שני סוגי FireBlade: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4220 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219 לפי האתר שניהם עם אותם נתונים... ובמה הם שונים משני האחרים ?!? שלהם יש זכרונות 1.6N…

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by zy2000,

שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום הבנתי שאין ממש הבדל מבחינת ביצועים בין היצרנים השונים. אני מבקש לדעת מניסיון של מישהו, על איזה יצרן הוא ממליץ שהכרטיס שלו גם שקט יותר. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by ftzahi22,

המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by POD,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  15. היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. בשקט יחסי וללא התראות מוקדמות הכריזה NVIDIA על כרטיס המסך החדש והזול ביותר עד כה בסדרה - האם שווה יהיה לחסוך 50 דולר בשביל לוותר על כל כך הרבה לעומת RTX 5060?לכתבה

17. תנו לתמונה לדבר.............

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by qpalzm,

על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום בערך ב2008 קניתי את המפרט הבא מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX קיום הוא כבר לא ממש מספיק למשחקים החדשים וחשבתי אולי יהיה אפשר לשדרג רק את הכרטיס מסך כי השאר עוד בסדר לאור המפרט תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? הצרכים הם משחקים לרוב ועל הגדרות טובות ניתן יהיה לשדרג ע…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by e10hs,

שלום, יש ברשותי שני כרטיסים של sapphire, האחד חדש - hd 7870 xt with boost 2gb, והשני ישן -1gb hd6750 משוטטות באינטרנט הבנתי שבCrossFire ניתן לעשות ערבובים שונים בין דגמים וכו'.. אבל הבנתי שגם יש תופעת לוואי שהכרטיסים יורדים לClock הנמוך מבין שני הכרטיסים "כדי להסתנכרן".. יכול להיות שלא הבנתי נכון.. בכל אופן השאלה שלי האם משתלם לי לחבר את הכרטיסים הנ"ל במערך או להשאיר את החזק מביניהם לבד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. Started by Kazur,

חבר'ה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 700 שקל פלוס מינוס (סטייה של +100 שקל מתקבלת). הנה המפרט של המחשב שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard MSI PX8 Neo-V (MS-7043) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN) System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Disk Drive SAMSUNG SP0411N (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) כפי שאתם רואים הכרטיס צריך להיות עם תמיכה לחריץ AGP. תודה רבה!

22. Started by IceBox,

שלום שמי שי ואני נמצא בהיתבלטות מאוד קשה לגבי קניית כרטיס מסך...אני רוצה לדעת איזה מהכרטיסים האלה כדי לי לקנות : 1.ATI Radeon HD3850 2.Nvidia GeForce 8800GT 3.Nvidia GeForce 9600GT אני רוצה שתמליצו לי רק איזה אחד משלושת אלה כדי לי לקנות... המפרט שלי הוא : 2GB DDR2 RAM Intel Core 2 Dou E6750 Enermax Liberty 400W תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  23. צ'יפ טוב או זיכרון? אני מחפש כרטיס מסך טוב אבל לא יקר בטירוף בעיקר ליישומי 2D עם קצת משחקים אבל ממש לא באופן כבד האם עדיף כרטיס כמו RADEON 9600 עם 256MB או אולי 9600XT עם 128MB? האם PRO 9800 עם 128MB משמעותי ביישומי 2D? מה יותר חשוב ליישומי 2D? אני חושב גם קצת קדימה ל- LONGHORN תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800 GTS 320MB ורציתי לדעת מה ההבדלים בין החברות השונות (מחירים, ביצועים או כל דבר) ואם יש העדפה לחברה ספציפית תודה.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by The Shark,

שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.