כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה שעות הייתי בחנות מחשבים והתעניינתי בקשר לכרטיס מסך. אז ככה, הציעו לי את זה: 9800GT של חברת ספיר ב750 ש"ח 4850HD של חברת ספיר 850 ש"ח בשביל ה4850HD אני צריך להחליף ספק כח, הציעו לי שני ספיקי כח: אחד של איזה מותג ב580 ש"ח והשני גם של איזה מותג ב470 ש"ח אני מעוניין לדעת למה כדאי לדרג. תודה, יובל.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי הצעה למפרט עם הכרטיס מסך : nVIDIA GeForce GT210 1024MB T.C/HDMI אני לא מחפש משהו מטורף וחזק אלא משהו סביר שיריץ לי טוב משחקים כמו - NBA2K10,PES10,COD אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה יספיק לי ויריץ טוב את המשחקים האלה??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: dell 2209wa ו samsung 2443bw הסמסונג הוא 1920*1200 והדל 1680*1050 הכ.מסך שלי זה sapphire hd 5770 1gb new edition רציתי לדעת איך יהיו הביצועים ביחס לרזולוציה המקסימלית עם פילטרים מלאים וAA... לדוגמא משחקים גמו MW2, HAWX ובעצם כל משחק FPS חדש....
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 סוגי כרטיסי מסך שאני רוצה לרכוש במסגרת מחשב חדש הראשון הוא GIGABYTE 250GTS 1024MB השני אותו כרטיס רק 240GTS השלישי הוא להמתין שייצא כרטיס 450GTX - האם כדאי בכלל להמתין? מתי הוא אמור לצאת? השימוש של הכרטיס הוא למשחקים פה ושם כגון GTA FIFA NBA NFS וכד' , ממש לא גיימר אלא מדי פעם לשחק וחשוב שהכרטיס יהיה סביר לשימוש במשך ה 3 שנים הקרובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס נ"ל, שעולה 900 מפה: http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm וזהו המחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz זכרונות: DIMM1: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM DIMM4: Kingston (512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM לוח אם: Intel Eatonville D915GEV כרטיס מסך נוכחי: PCI Express x16: Palit Radeon X800 האם המחשב ינצל את הרטיס שאני רוצה לקנות והאם הקנייה שווה? זה לעתיד הקרוב כנראה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נכון להיום יש לי כרטיס מסך EVGA GTX 970 SSC ומסך Asus מדגם VG248QE. חשבתי האם כדאי להשתדרג לכרטיס מסך MSI GTX 980TI ומסך Asus מדגם PG278Q. האם השידרוג הזה הוא כדאי, האם הכסף שעלול להיות מושקע פה הוא מומלץ, או שמא עדיף לחכות עם זה או ללכת על דגמים אחרים (לדוגמה של כרטיס מסך או מסך). אני מעוניין לעבור ל1440p. בנוסף חשבתי לנסות למכור את הGTX 970 בהנחה ואחליט לבצע את השדרוג לGTX 980TI תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס מסך מסדרת ה-6600 GT...לאחר חיפוש בפורום הבנתי שהרוחות נושבות לכיוון האלבטרון או הלידטק.. ההבדל במחירים הוא לא כזה גדול כ-90 ש"ח לטובת האלבטרון (בפנדה מחשבים)..אבל כנראה שאני אלך על הלידטק..קראתי את הביקורות על ה-6600GT באתר של אנאנד טק , ובמקום הראשון זכה הלידטק ..אבל לא הבנתי משהו -בביקורת שם הם מהללים את הדגם Winfast PX6600 GT עכשיו אני רוצה לדעת אם הקידומת PX של הדגם הזה מעידה על כך שהחיבור הוא PCI אקספרס?.. מפני שלי יש חיבור AGP , ובפנדה לדגם של ה-AGP יש קידומת של AA ..אז האם יש הבדל בין השניים חוץ מההנחה שלי לגבי צורת החיבור?..מפני שאני רוצה להיות שקט לפני שאני קונה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט. אני לא מבינה גדולה בחומרה אבל הבנתי שסדרת ה- RTX של Nvidia הכי מתאימה עבורי. ראיתי שבחנויות כמו KSP, IVOR…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בעקבות זה ששרפתי את ה8800GT הישן והטוב שלי אני מחפש כרטיס מסך חדש. ההתלבטות ביון שני הכרטיסים נובעת בעיקר בגלל מנועה ה PhsyX ואפשרות ל3D בעתיד. כמובן שאני גם מכיר את הHD6850 אבל אני לא יודע אם אני בכלל אוכל להשיג אותו וגם אין לא את הPhsyX שכן ניראה לי חשוב במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב למשחקים, זה השימוש המרכזי שלו... ושיתפוס להרבה שנים אני חייל ואין כסף חח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7588 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=16918&txt_search=GTX650&buy=&minprice=&maxprice= http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3867 הלוח אם הענתיקה שלי הוא GIgabyte GA-p35DS3L מעבד intel Q6600 אל תדאגו לספק יש אחד חדש וטוב 550 W…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין ה 470 480 1060 או 1070, המחשב שלי בן 3-4 שנים מסך 21' של דל, 1080. אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הכותרים בשנתיים שלוש הקרובות על הגדרות מקסימליות עם המסך הזה. איזה כרטיס עדיף לי לקנות? אני לא בטוח אם ה 1070 יהיה overkill או לא
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הומלץ לי על המפרט הבא בפורום ייעוץ לפני רכישת מחשב, ואמרו לי לשאול לגבי רמת השקט של הכרטיס מסך. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1744 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i30 CO כמות: 1 - מחיר: ₪179 לוח אם: Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪566 מארז: Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪264 ספק כוח: Antec 650W Pro 80Plus Gold - Modular - EarthWatts GOLD כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 AegisGaming 1.35V CL16 G.Skill כמות: 1 - מחיר: ₪770 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב זה אשכול שלישי שאני פותח לגבי התייעצות לקניית כרטיס מסך. יש לי הזדמנות לרכוש 2 R9 270X במחיר של 1500 ש"ח. שניהם חדשים נקנו לפני שבועיים דרך TMS. השאלה שלי היא: אם הספק שלי יוכל להחזיק אותם? (Seasonic s12ii 520w) או הצטרך להחליף אותו? דרך האתר של SAPPHIRE מערך CF צריך מינימום של 600W. רוב הזמן אני משחק BF4 וTITANFALL ובזמן האחרון גם SOUTHPARK. אז זה השימושים הרציניים מבחינת כוח עיבוד. המשחקים משוחקים על רזולוציה של 1920X1080 ומידי פעם מחוברים לעוד שני מסכים נוספים שגם ברזולוציה של 1920X1080 אבל זה לעבודה גרפית (PHOTOSHOP וSKETCHUP) כרגע יש לי EVGA 650TI 2GB, כמה חזקים שני הכרטיסים האלה מהכרטיס שלי? זה פעם ראשונה שאני עושה מערך כרטיסים, ככה שאשמח לעזרה על מנת להפיק את …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-