עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jarhead,

רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים או שעדיף את 1900GT?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by erez213,

יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. האם GALAX זה חברה מוכרת? מה הייתם חושבים מחיר הגיוני לGALAX 1660 SUPER משומש? אני מחפש להשתדרג מGTX1050, אני סבבה עם משומש, עד 800 ככה עדיף לסגור על 600

5. Started by alexbmw,

אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  6. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by ROEY--1,

היי חברה יש לי את הכרטיס MSI TI 4200 8X אם למישהו יש אותו או חנויות שונות עם מחירים עליו תגידו לי בבקשה תודה (כרטיס תותחי).

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by yair71,

SDM-HS95B 19 TFT, 16ms, 250 cd/m2, 500:1, 160°:160°, BLACK SDM-HS95PS 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HS95PB 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HX93S DVI-D, Silver SDM-HX93B 19 TFT, 64kHz (Digital), 80 kHz (analog) SDM-X93H 19 TFT, 80 kHz, TCO 03 SDM-X93B 19 TFT, 80 kHz, TCO 99 יש לי כRטיס מסך ATI9500PRO הבן שלי צריך למשחקים רצינים והכי מתקדמים שיש אני צריך לסרטים ווורד האם יש המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by Dexdpd,

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF. מי מוכן לעזור? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  10. שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by bv500,

מבקש הסבר ממי שיודע על ההבדלים בין 9800GX2 ל-280. ממה שראיתי בנתונים הטכניים יש להם את אותם נתונים וההפרש במחיר די גדול (600 שקל). הליבה שונה או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by sivick_ch,

המחשב לא מיועד למשחקים, לכן הכרטיס די חלש. בכל מקרה אני מתלבט בין: nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB Leadtek לבין: nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek מי שיודע שיסביר מה ההבדל בין הכרטיסים, שמתי לב של6600 יש גם יציאת HDTV , (האם זו יציאה חשובה?) ו128 BIT Memory Interface לעומת 64 BIT Memory Interface ב-7300. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  13. שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by ARI_ARI,

יש לי עכשיו כרטיס מסך (GEFORCE 7600GS (512MBואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 7950GT אבל הבנתי שRADEON יותר טובים מGEFORCE אז איזה כרטיס מסך של ATI RADEON כדאי לי לקנות שיהיה לפחות ברמה של ה(7950GT (512MB? ושיתמוך בShader 3.0 (כמובן) ושיהיה לו 512 MB... תודה!

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  15. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by Tamir92,

היי! שאלה לפני רכישה, מה דעתכם על ASUS ProArt RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 PROART-RTX4060TI-O16G בשביל גיימינג? זה זול יחסית ויש לו 16G , מה דעתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by pet4a,

האם מחשב עם E6300, לוח אם של גיגבייט וספק 400 של HEC יכול להחזיק את הכרטיס הנ"ל כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  18. שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. הכרטיס מסך שלי 7600GS ושאני בא לעלות רזולוציה ל 600*800 א הוא כותב לי NO SIGNAL , גם הביטים 32 ביט גם יש בעייה הזאת, הורדתי דרייבר הכי חדש מאנוידיה, וזה עדיין עושה בעייה מה אני אמור לעשות ? נ.ב ב SAFE MODE אני נכנס לשנות ביט, זה מראה שהוא נותן ,אבל כשאני נכנס לווינדוס עצמו הוא כותב NO SIGNAL. מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת ?

20. Started by Jack_g,

היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת זו שאלתי שיהיה בהם DVI לא חובה HDMI והאם אפשר מחירים תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by Jochman,

אהלן, לא מזמן יצאו בנצ'ים של הHD4870, ע"י וע"י מספר לא מבוטל של אנשים הבנצ'ים נראו מזויפים ולא אמינים. הבנצ'ים אמיתיים או בדיה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Lanzar,

הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים