עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuvalbar84,

מצטער על הבורות בנושא... אבל לכרטיס המסך שלי יש רק יציאה של VGA ומלבד זאת יש לי יציאה במחשב של 1394 (FIREWIRE) אני מעוניין לחבר את המחשב לצפיית סרטים בטלויזיה רציתי לדעת אם: א) האם אפשרי בכלל להעביר תמונה+קול מהמחשב לטלויזיה באמצעות התקן הזה? ב) אם כן, מה מומלץ יותר לצפייה? VGA או FIREWIRE?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  2. כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה

3. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

לאחר שהתקנתי את הדטונטור 40.72 לג'יפורס 4 טי4200, נעלמה כרטיסיית "מהירויות שעון" מההגדרות. איך אני אמור לעשות עכשיו OC?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by most,

תגידו...יכול להיות שה-radeon x1300 הוא agp ??? אם כן אז תגידו איך הוא?שווה? לאיזה כרטיס מסדרת הראדונים הרגילים הוא משתווה? האם הוא שווה 530 שקל? קחו קישור של מה שמצאתי ותנסו לראות אם אולי את רואים אם רשום אם זה agp או pci-e...(יש אתר של היצרן באנגלית אז תנסו לבדוק גם שם) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4352

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by wiseman,

תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by natan805,

כי ראיתי שה8800עאד עולה יותר

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. רכשתי מסך אל ג'י הנ"ל אך, באתר החברה יש שני מסכים לגבי דגם זה בעלי רזלוציה שונה 1200*- 1600 ו 2048*1536 שניהם מדגם F900P אני דרשתי את המסך בעל הרזלוציה היותר גבוהה ובחברת אל ג'י בישראל טוענים שזה אותו הדבר...אך נראה לי שהם לא צודקים אני מצרף לכם את הלינקים הרולוונטים אולי משהו יכול לעזור לי ? http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2516&category_uid=6…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by pet4a,

האם מחשב עם E6300, לוח אם של גיגבייט וספק 400 של HEC יכול להחזיק את הכרטיס הנ"ל כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by gal_X66,

בשתי הכרטיסים מדובר ב1 GB עברתי עשרות אתרים ראיתי מלא באנצ'מרקים ואף אחד מהם לא נתן תשובה חד משמעית אולי כאן הישועה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ron533,

הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?

16. היי אני מחפש לקנות כרטיס עריכת\לכידת וידאו לצורך הורדת חומרים ממצלמת וידאו דיגיטלית ,אבל באיכות דחיסה גבוהה (שלא תהייה הורדה שתראה רע ברזולוציות גבוהות). התקציב שלי הוא 2000-2500 שח, ואשמח לקבל חוות דעת וכיוונים ו..אפילו חנויות תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by BabaGaNushka,

http://www.x1000forums.com ומה זה סילום ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. שלום לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסך תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. יש לי מחשב די חדש amd 3500 90nm asus a8n-sli deluxe 2x512mb ddr 400mhz adata gigabyte 6600gt psu enermax 425w wd 200gb sata האם לדעתכם התוצאה הזאת הגיונית או שהיא נמוכה ואם היא נמוכה ,מישהו יכול בבקשה להגיד מה צריכה להיות התוצאה תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, אתמול קיבלתי לידיי כרטיס מסך חדש מבוסס 600GT. ה"בעייה" אם ניתן לכנות אותה כך, היא שאני מפעיל את הפילטרים על מקסימום דרך הדרייבר ואני לא רואה שום נפילה בביצועים. מצד שני איני שם לב לשום הבדל בתצוגה. איך ניתן לדעת אם הפילטר פועל בכלל והאם ישנו בנצ'מרק מסויים שניתן לראות בו הבדל בבירור ? באותה הזדמנות אני רוצה לשאול לגביי דרייברים, האם האומגה מומלצים ?

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by huhxd,

אוקיי אז רציתי דעות בקשר לכרטיס מסך הזה x1950pro.. האם כדאי לקחת עם 256 או 512? מה ההבדלים? תודה לעונים.

22. שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by avrahams1,

היי, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, והמחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה280X מאילת (זה: http://ksp.co.il/?uin=20671). עכשיו ראיתי שtms (ששם אני קונה את שאר המחשב) מוכרים את ה7970 ב1100 שקל בקניית מחשב חדש (הכרטיס הזה:http://www.tms.co.il/product/11192). למיטב הבנתי ה280X הוא רק מיתוג מחדש של ה 7970, אז אני אמור לקבל אותם ביצועים עם ה7970 הזול יותר נכון? או שה 280X מומהר איכשהוא ויביא לי יותר ביצועים? במידה וכן, כמה ביצועים הוא יביא יותר מה7970? אני לא הולך להתעסק עם OC או כל דבר כזה אם זה משנה משהו.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שאלתי בחנות לגבי מחיר של כרטיס מסך ואמרו לי תחכה לשבוע הבא יהיה ירידת מחירים.. אפשר לדעת למה ובכמה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים