עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אשמח לעזרה בנושא. : LCD MAG 19" LP917. מומלץ? תכונות? תמונות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב ראשית כל אני רוצה להגיד כי העדפתי לרשום את ההודעה בפורום הזה ולא במשחקים מכיוון שכאן אני יכול לקבל עזרה יותר רלוונטית ומקצועית. אשמח אם תשאירו את ההודעה פה (מנהלים) המערכת שלי היא כזו: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 512 MB PC2700 DDR RADEON 9800 PRO 128mb(Omega 3.8.231 Driver) אמנם לא ממש טוב אבל גם לא זבל. אז ככה. מדובר בבעיה במשחק CS1.6. אשר ידוע שהמשחק הזה רץ על openGL נפילות FPS! ניסיתי הכל! רזולוציות שונות, דרייברים שונים, OC (אמנם צנוע אבל עדיין זה OC) ופשוט אני סובל מנפילות FPS במקומים מסוימים ולעיתים גם במקומות שלא ידועים כבעייתים אצלי! "נפילת FPS" היא לא סתם ירידה של כמות הפריימים שרצים בשניה. אם אתה לא משחק על 100FPS ב CS הביצועים שלך י…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by TNTx2,

שלום, amd 3500+ 64 bit 2X512mb ddr1 dual MSI NX6600GT 128mb PSI-EX לוח אם MSI neo4patinium Nforce4 אם צריך עוד משהו לגבי המפרט רק תגידו ולשאלה שלי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל8600gt או 8800gt האם יהיה לי צוואר בקבוק ואני לא יהנה מהכרטיס? האם הביצועים יעלו משמעותית במשחקים? והאם אני יוכל להריץ סרטי HD 1080i בצורה טובה ...(ללא תקיעות) תודה רבה לעוזרים

4. Started by Megarbetz,

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

5. Started by eliau21071981,

האם הכרטיס תומך DirectX 10.1 8800GTS G80 320MB

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by shai7654,

השאלה שלי היא כאשר אני מחבר את הdvi לכרטיס איך אני מגיעה להגדרות של hdtv?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by afikg,

קלטות הוידאו מתיישנות ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר אותן למחשב או לדיוידי דרך חיבור הוידאו לכרטיס מסך מדגם כלשהו או בעצם, איך עושים את זה..? שמעתי שיש מתאם שמחבר בין הוידאו למחשב בUSB שבא עם תוכנה שמאפשרת להעביר את הוידאו למחשב ??? מישהו פעם עשה את זה?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by GhostCow,

אהלן חברה אני חדש פה... ויש לי שאלה... אני לא כל כך מבין בחיבורים של המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך Saphire Radeon 9500Pro 128MB DDR ולמאדרבורד שלי יש תמיכה בAGP 4X. האם הכרטיס מתאים או שאני צריך 8X כדי להפעיל אותו? אני כרגע משתמש ב GF2 MX 400 והוא עובד מצויין.... שם המאדרבורד שלי הוא Gigabyte P4 Titan series Model Name: GA-8IDX מישהו יכול לעזור לי??

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by taz24,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by Lanzar,

השארתי גם שאלה בפורום לוחות אם, ולא קיבלתי תשובה... אני מנסה את מזלי גם בפורום הזה... זה הכרטיס... http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/2/3d1/fotky/gigabyte_3d1/karta_zepredu.jpg הכרטיס כולל שני ליבות 6600GT, שאמורים לפעול יחד בלוח תומך SLI, יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY SLI-D... שני כרטיסים 6800GS עובדים ללא שום בעיה... מה יכולה להיות הבעיה..?

12. Started by Albetron,

ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by benbaler,

שלום יש לי מחשב נייד X40 IBM ואני רוצה לקחת אותו למסיבות רשת העיניין הוא שכימעט שום מישחק לא עולה עליו בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש בו למרות שיש לו זיכרון 512MB ומעבד 1.4M שאמור לא להוות בעיה למשחקים אולי רק עיניין הזיכרון שאפשר בקלות לשדרגו. רציתי לדעת אם קיימת בכלל אפשרות שידרוג הכרטיס מסך או שיש דבר כזה שניקרה כרטיס מסך חיצוני. למרות שעשיתי חיפוש שמעתי שקיים אך לא ראיתי שום דגם למכירה בארץ או בEBAY אם מישהו יכול ליעץ לי או לתת לי עזרה בנושא אני אשמח כמו כן קישורים לקניית כרטיס כזה בארץ או EBAY כל עזרה או הצעה תתקבל בברכה... (לא מתכוון להחליף אך כל המחשב באחר שיש לו כרטיס מסך יותר טוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום כולם ! כפי שהכותרת מרמזת אני עומד לקנות ראדון 9500 פרו אבל לפני כן יש לי כמה וכמה שאלות... א.האם הקירור של הרקולס טוב בהרבה משל ספיר? ב.אם המהרתם את הראדון שלכם כמה הצלחתם להגיע ושל איזה חברה הוא ג.האם אתם מרוצים מהביצועים של הראדון שלכם ד. של איזה חברה הזכרונות של ראדון 9500 פרו של ספיר ואיזה של הרקולס ה.האם בכלל עדיף לי לחכות שבוע שבועיים כדי שמחירים ירדו ואז לקנות אותו! תודה לכל העונים הערות והארות יתקלו בברכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://ksp.co.il/?list_compare=.24957..24680. המחירים הם מחירי אילת כי מישהו מביא לי שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס שיתן לי לשים הכל באולטרא גם ב GTA החדש המפרט שלי: CI7 2600 SANDY BRIDGE 8 גיגה ראם ASUS P8Z68-V ספק סיסוניק 500 טרו 128 קרושיאל SSD כרטיס מסך HD6870 מסך דל 2209WAF עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 כרגע אני מרוצה מהמסך ואני לא רוצה להחליף אבל אולי בהמשך מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by SUPER300,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  19. Started by yonni,

האם כרטיס מסך שלא תומך בDIRECT X 9 כמו TI 4200 לא יוכל להריץ משחקים חדשים<?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by DDgeva,

קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dix,

שלום מפרט נוכחי: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W Gigabyte gtx 650 מסך dell2209wa 1680 x 1050 הקנייה תתבצע מאמזון, השאלה על איזה דגם ללכת. תקציב 350$.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by מאור247,

איזה כרטיס מסך עדיף :(geforce) 9600GT 512MB או 8600GT 512MB

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  23. יש לי 3dmark 2001 לא se ודירקס איקס 9 אבל שאני מסיים את הבדיקה הוא כותב שיש לי את הdirectx 8 ולא את ה9 השאלה אם יש הבדל בין se ללא se ובין גרסאות directx השונות -ובתוצאות שלהם?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  24. היי, אני רוצה להפעיל את הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon X1600Pro במאמץ שיא לאורך זמן כדי לבדוק אם יש לו בעיות מסויימות. איך אני עושה זאת? נ.ב. נא לא לשאול לטיב הבדיקה או למה אני עושה זאת. תודה רבה, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by itay-s,

RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!

• 6 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.