עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד ולהציג על כולם את המסך (לא ב-CLONENING, אלא ב- SPANNING) האם SLI קשור בכלל? הבנתי שאולי קיימת חומר ייעודית שיכולה לבצע את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by m0sh,

טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by zomygod,

אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by liav12,

אחים שלי אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך המעפן שלי בכמה מהירות כדאי להגדיל?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  5. כידוע, המשחק דורש כרטיס מסך עם 512MB בכדי לשחק בהגדרה הזאת.. שאלתי היא, האם במחשב המפותח ע"י Alienware, האמור להציג שני כרטיסי GF6800 עם 256MB כ"א, המשחק יעבוד בהגדרות אולטרה..

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by yair71,

SDM-HS95B 19 TFT, 16ms, 250 cd/m2, 500:1, 160°:160°, BLACK SDM-HS95PS 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HS95PB 19 TFT, 12ms, 450 cd/m2, 1000:1, 170°:170°, X-Black SDM-HX93S DVI-D, Silver SDM-HX93B 19 TFT, 64kHz (Digital), 80 kHz (analog) SDM-X93H 19 TFT, 80 kHz, TCO 03 SDM-X93B 19 TFT, 80 kHz, TCO 99 יש לי כRטיס מסך ATI9500PRO הבן שלי צריך למשחקים רצינים והכי מתקדמים שיש אני צריך לסרטים ווורד האם יש המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by srolik,

האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by MrAlex,

דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by tshefi,

שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. Started by icebreak,

מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by SpLAsH,

איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by shablull,

שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. Started by le011,

Radeon® X850 PRO 256MB GDDRIII VGA + DVI + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 איך הכרטיס הזה(AGP) יחסית לX800XL במחיר 1400 שקל והאים יש אופציה טובה יותר במחיר הזה לAGP?

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  14. שלום, אני קונה מחשב לצורכי הרצת תוכניות על ה"כרטיס מסך" (הטכנולוגיה של nvidia הנקראת cuda ). אני צריך ככרטיס מסך gtx285 הליבה היחידה המהירה ביותר. מכיון שהמחשב ירוץ שעות ברצף חשוב לי הקרור שלו. לאיזה חברה יש את הכרטיס gtx285 הטוב ביותר מבחינת קרור? מה דעתכם על gigabyte? רציתי של evga אבל אין אותו לskypc יוד

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by whateverman,

שלום לכולם אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ע"מ שאוכל לשחק משחקים חדישים (GTA IV, Crysis, GRID) על טלוויזיה 42", ועל כן מצאתי את כרטיס המסך HD4850 מחברת Sapphire באייבורי, במחיר של 750 ש"ח. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2GB של OCZ כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB האם קנייה של Sapphire HD4850 512MB תתאים ללוח אם שלי? האם אני אחווה שיפור משמעותי במשחקים? האם אני אוכל להריץ משחקים ברזולוציות "סבירות" על טלוויזיה 42" (ולהנות מכך?)? ולמה אותו הכרטיס של חברת Gigabyte (וחברות אחרות) עולה כמעט 100 ש"ח יותר? בתודה מראש :-)

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  16. טוב בדיוק היום הלכתי לממש אחריות וגיליתי שעברתי את התקופה ב5(!) ימים.... לכן אני צריך תחלופה בבערך אותו מחיר(650 שקל בערך) לא ממש משנה לי חברה ועדיף משהו עם קירור אקטיבי כי המארז דיי צפוף וחמים המפרט PD 2.6 775 1GB DDR2 לוח אם Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Id0,

תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by Jochman,

אהלן, לא מזמן יצאו בנצ'ים של הHD4870, ע"י וע"י מספר לא מבוטל של אנשים הבנצ'ים נראו מזויפים ולא אמינים. הבנצ'ים אמיתיים או בדיה?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6850 אני רוצה לדעת האם מערכת שלי מחשב שלי מתאים לכרטיס זה אם אני לא רוצה לעשות לכרטיס OC וcrossfire מפרט של מחשב שלי: לוח האם- ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד- Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 זיכרון- 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק- - THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מתאים? ואיזה חברה לקחת, מי החברה הכי האמינה וגוף קירור טוב ושקט

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  21. אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by No-One,

למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by eladbu,

אני מעונין לדעת איזה DX יש לי?כיצד בודקים? והאו יש דרך להתקין אותו מחדש?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. רציתי לדעת איך הם כי ראיתי שהם הרבה יותר זולים

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה

• 10 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים