עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pythagoras,

שלום חברים כרטיס המסך שלי כבן שנתיים (8800 GT של EVGA) הלך לעולמו. בעקבות כך קניתי כרטיס זמני לכמה חודשים, את ה GTS 250 של GAINWARD. לאחר ההתקנה, כאשר המסך מחובר לכרטיס בחיבור DVI, התצוגה נראית כאילו שהיא בזום אין, כלומר הדסקטופ מוצג כאילו שחסרים לו 4-5 סנטימטר מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה. למרות זאת ניתן לגלול את המסך לארבעת הצדדים בעזרת העכבר ולראות את התוכן "המוסתר" שם. כשאני מחבר בחיבור אנלוגי רגיל ולא DVI הכל מוצג כמו שצריך... התקנתי מחדש דרייברים של הכרטיס כולל העדכון מהאתר של NVIDIA, דרייבר של המסך (Samsung 226bw ), שיחקתי עם כל אופציות התצוגה של ווינדוס וגם בלוח בקרה של NVIDIA ולמרות זאת לא מצאתי פתרון. הרזולוציה כרגע היא 1680X1050. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה רבה.

2. Started by PHOENIX18,

היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by zumara,

לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by nush,

מפרט: E6750 P35-DS3l 8800GT 512 2GB OF RAM 2 מחשבים כאלה. לגבי הראשון קיבלתי ציון סביבות ה 10,500 ב 3DMARK06. לגבי החשמל שחיברתי לו, זה הכבל חשמל כמו בתמונה המצורפת. חיברתי את החשמל לכרטיס, אבל חשמל מהספק רק לאחד מהחיבורים. האם יש צורך לחבר לשני גם? בבקשה שרק מי שיודע שיענה. אני חיברתי רק לאחד מחשש לעשות נזק(תודה למי שהעלה את התמונה). לגבי המחשב השני, שם קיבלתי כמעט 11,000, ושם יש ספק אחר, ויש לי מהספק חיבור מיוחד לכרטיס. האם זה יותר טוב? ובגדול איך התוצאות? אני אמור לקבל יותר או שזה בסדר? תודה רבה ד"א, לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה, ולבסוף החלטתי לפתוח פה כי רב הבדיקה הזאת זה לגבי הגרפיקה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by hagay,

היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by Shay2111,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 5770 איך אני מזהה צוואר בקבוק ומה זה מפרט המחשב מעבד I920 לוח של Gigabyte GA-EX58-UD5 זכרונות של OCZ3RPR1600 4G ספק 650 וואט כרטס מ ATI 5770 1G

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by shil_o,

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) (כך הבנתי מפה http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1373) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון המפרט בחתימה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  9. אחרי משחק בTITAN QUEST במשך חצי שעה+- הכרטיס מסך מגיעה ל75 מעולות +- סביר? המשחק קורס אני פשוט רוצה לדעת אם זה מקור הבעיה.........

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  10. הי, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד ולהציג על כולם את המסך (לא ב-CLONENING, אלא ב- SPANNING) האם SLI קשור בכלל? הבנתי שאולי קיימת חומר ייעודית שיכולה לבצע את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by tzolerguy,

אני לא מכיר הרבה חנויות צחשבים ואני מניח שמי שנמצא בפורום הזה של המפרטים מכיר לכן אני שואל פה איפה לדעתכם אפשר למצוא את הכרטיס במחיר הכי זול בארץ (בבקשה לא להגיד לי זאפ כי הבנתי שלא כל חנויות המחשבים נמצאות שם) בנוסף אני מחפש ספק חזק שיחזיק את הכרטיס ואת המפרט בצד חשבתי על ה ליברטי 500 אבל הבנתי שיש יותר טובים באותו מחיר אז רציתי לדעת איזה למשל?? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  12. יש לי מחשב כזה: מארז P4 ATX 350W לוח אם Intel RadioSpring 945PL + Lan100 מעבד Intel Pent D 3Ghz Duai Core 4MB זיכרון Micron 512MB DDR2 533Mhz עוד כמה ימים יהיה 1GB DDR2 773Mhz (לא יודע של מי) דיסק קשיח W.D 160GB 7200 8MB SATA II כ. גרפי ATI X1600 512MB PCX VIVo אותו אני רוצה לשדרג ל Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe השאלה שלי היא, אם הרכיבים האחרים במחשב מתאימים לכרטיס הזה? ממה שהבנתי הספק צריך להיות 400Wו שלי 350W ... יש עוד רכיבים שלא מתאימים לכרטיס?

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by ofir981988,

למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by oceans68,

מנסה להחליט אם כדאי להשקיע בכרטיס החדש 8800GTS עם DX10 ו-320MB או לחכות וכרגע לשים במערכת GEFORCE 7950GT. ואולי אח"כ לשדרג. המחשב הוא ל3D רנדורים אנימציה וגרפיקה. עבודה נטו. ולכן אני מחפש יחס טוב בין המחיר לתמורה.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by GuyG,

מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה

16. Started by yossia23,

שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. לידיה שלי יש מחשב E5300. 550W ספק 80+. נראה לי של ENERMAX. לוח P43. 4 גיגה RAM2 800 וחלונות 32BIT. רצתה להפוך מחשב ל HTPC במינימום השקעה. נתתי לה לנסות את ה GT-210 שלי. אצלי אין שום בעיהת מראה הכל. אצלה טלויזיה 50+ אינטש ואצלה הכרטיס מתחמם. לא רותח, 50-60 מעלות. מרגיש חם ביד. אצלי 32" ולא מתחמם. היא רואה YesGo היא מרוצה, ביקשה לרכוש לה כ.מסך. אני רוצה לקחת משהו שיתלמם פחות. מישהו יכול להמליץ על כ.מסך כמה שיותר זול (אין שום בעיה יד שנייה גם) שיתחמם פחות? אין באמת דרישת תקציב כי כמה הוא כבר יעלה אם 210 עושה את העבודה. הדרישה היחידה שיהיה ללא מאווררים. קירור פאסיבי בלבד. אם זה אפשרי כובן ואם לא אז כמה שיותא שקט.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו) בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ). כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!! ;D

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by someone,

הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by eliil1,

כותרת ^

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  21. יש לי כ.מסך של Leadtek 6800NU 128MB ועל פי המדריך שהיה פה עשיתי וכתוב בהודעה שזה עבד טוב עם כרטיס כמו שלי וזה קורה בכל המשחקים שלי שהמשחק נתקע לכמה שניות ממש 3 או פחות אבל זה קורה בתדירות די גבוה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים וחושב גם לציין שבבדיקה של 3DMARK05 בכל התצוגות שלו יש כאלה קווין עבים אדומים ולפעמים ירוקים אך זה לא קורה במשחקים רק ב3DMARK05 וזה גם לא קורה בAQUA MARK 3 רק! ב3DMARK05 וזה לא משפיע על התוצאה ! מה אני יכול לעשות לסדר את זה? אולי זה בכלל קשור לHD כי יש לי HD ישן (ATA)

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by Dadude,

מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. שלום, יש לי כרגע כ. מסך מדגם Zotac Geforce GTX 260 בן כשלוש שנים (נקנה בסוף 2009). מעבר לעובדה שהוא כבר לא אותו סוס שהוא היה בזמנו, הוא רועש, ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות ממש מוזרות כמו להעלים כוונות של רובים בכל מיני משחקים שונים - לא מצליח להבין את זה, נגיד ב-BF-BC2 ובCod-BlackOps2.. ככה שזה לא קשור למנוע גרפי של חברה מסוימת או משהו כזה.. אני בטוח שזו בעיית חומרה כי התקנתי מחדש את הWindows (בגרסאות 7 ו-8) כבר כמה פעמים, החלפתי ועדכנתי דרייברים בכל פעם ונאדה... שורה תחתונה - החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בכ. חדש.. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, מעדיף בסביבות ה-800. המפרט שלי: ספק כח של CoolerMaster 600W, מסך עם רזולוציה טבעית של 1920x1200, מעבד Core i7 920 2.6Ghz, זכרון 6GB …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by A-10,

היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.

25. Started by whateverman,

שלום לכולם אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ע"מ שאוכל לשחק משחקים חדישים (GTA IV, Crysis, GRID) על טלוויזיה 42", ועל כן מצאתי את כרטיס המסך HD4850 מחברת Sapphire באייבורי, במחיר של 750 ש"ח. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2GB של OCZ כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB האם קנייה של Sapphire HD4850 512MB תתאים ללוח אם שלי? האם אני אחווה שיפור משמעותי במשחקים? האם אני אוכל להריץ משחקים ברזולוציות "סבירות" על טלוויזיה 42" (ולהנות מכך?)? ולמה אותו הכרטיס של חברת Gigabyte (וחברות אחרות) עולה כמעט 100 ש"ח יותר? בתודה מראש :-)

• 10 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים