עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adis,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי

2. אפשר לקבל המלצה על כרטיס מסך טוב לעריכת וידאו בתוכנות שהזכרתי בכותרת? האם הכרטיסי מסך המובנים של מעבדי הcore החדשים יעשו את העבודה? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by Danny_Malis,

מי יכול להמליץ לי על כרטיס מסך סביר במחיר הזה ל PCI-E ?

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by Fighter,

הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון? ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  6. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by iakovl,

לחבר שלי נשרף הכרטיס מסך (הקבלים הלכו) GF4MX440SE אני ממליץ לו לקנות את הRADEON 9550 מצאתי רק 2 גרסאות 128BIT: PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 501nis PowerColor Radeon 9550 128 Bit 256 Mb DDR Video Card- 550nis ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עוד כרטיסי 9550 של 128ביט? מצאתי רק גרסאות SE ו64ביט 2. האם כדאי להמליץ על כרטיס אחר? 3. האם אפשר למצוא את הכרטיסים במחיר זול יותר? 4. שווה להשקיע עוד 50 ש"ח ולקנות את ה256?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?

10. Started by שלמה הדג,

לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  11. האים כדאי לי להחליף את כרטיס המסך שלי SAPPHIRE HD-4850 בכרטיס הזה:INNOVISION GeForce GTX260 896MB DDR3 448BIT PCI-e או להחליף ל- SAPPHIRE 4870 512MB

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  12. שלום לאור הרבה שירשרים שנפתחים עם חו"ד של משתמשים על כרטיסי המסך שלהם, ולאור הרבה אנשים שמבקשים ביקורות או חוות דעת על כרטיסי מסך אחרים, החלטתי לפתוח תראד שירכז ביקורות משתמשים מהאתר על כרטיסי המסך שלהם. אולי אם התראד יהיה מספיק איכותי יהיה אפשר אפיל להפוך אותו לסטיקי ביקורת לדוגמא: כרטיס מסך: MSI x1300pro 256mb הכרטיס אוברקלוקר מעולה. עם קירור סטוק הגעתי איתו בקלות ל490\670 יציב (סטוק - 400\600). הוא מריץ לי כיום כל משחק, וחלקם אפילו על הגדרות גבוהות (Dark Messiah Of Might & Magic רץ לי על הגדרות גבוהות ועם HDR אחרי האובר, עם הגדרות בינוניות-גבוהות לפני). נהנתי מאוד מהדרייברים של ATI, ובגרסא 68 קיבלתי אפילו תוספת ביצועים של חמישה אחוזים +-. ATI tool לא פעל לי כ"…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…

14. בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by al_n,

יש לי X1950PRO ויש לו 2 יציאות DVI עכשיו מחובר לי למחשב LCD 19. אמרו לי שאפשר לחבר עוד מסך ולעשות שאחד יהיה בשליטה (רגיל, מה שאני עושה במחשב) ושאפשר להגדיר למסך השני שיהיה על חלון מסויים אחר. עכשיו זה בטוח לחבר את המסך השני שלי שהוא CRT? לא יקרה כלום? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by K0sTa,

איך הכרטיס ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5032 ולאיזה מהכרטיסים של ג'יפורס הוא משתווה בערך? איך הוא יהיה במשחקים? תודה! :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by itayalter,

מתלבט לגבי כרטיס מסך לגרפיקה ושירטוט אך גם לסרטים ושימוש רגיל . המפרט שלי מתאים לשני הכרטיסים ואני משתמש בשני מסכים - 19 ו 22. אני עובד על פוטושופ , אוטוקד ותוכנות תלת מימד כמו 3DMAX , מאיה וחברותיה . תקציב פחות קריטי, אני מניח עד 1000 . מה אתם אומרים ? אני רואה גם סרטים במחשב אולי יש עוד אפשרויות ?

18. Started by LL@SS,

שלום לכולם! קראתי כל מיני מאמרים שההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל דיי זניחים ,עכשיו השאלה שלי היא האם כבעל 4850 הפסדתי את ה 200 שקל הפרש? ואכן אפשרי להגיע לביצועים של 4850 עם 4830 וOC? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  19. אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by icebreak,

מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by shai11,

היי ברשותי כרטיס x1950XT 512MB וראיתי שיש 9600GT באזור השאלה שלי האם שווה לשדרג ? ואל תראו לי באנצ'ים של 3dmark כי זה ממש לא מעניין אותי.. קראתי בכמה פורומים בחו''ל שה 1950 יותר מהיר ואין בינהם הבדל משמעותי והאם זה נכון ה GT קורס במשחקים ועושה ריסט למחשב?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by SpLAsH,

איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by ReDrugOn,

מישהו יכול לספר לי קצת על הכרטיס הזה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by ohadher,

אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.

• 8 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.