כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אחרי משחק בTITAN QUEST במשך חצי שעה+- הכרטיס מסך מגיעה ל75 מעולות +- סביר? המשחק קורס אני פשוט רוצה לדעת אם זה מקור הבעיה.........
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס 8600GTS מ FOXPC והוא לא בטוח אם החנות הזאת אמינה .. יש למישהו ממכם נסיון איתה? אתם מכירים אותה? איך היא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8600GT של חברת PALIT ורציתי לדעת האם היא חברה מומלצת, אמינה בעלת כרטיסים אכותיים או שכדאי להוסיף ולרכוש כרטיס של חברה מוכרת יותר?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לאור הרבה שירשרים שנפתחים עם חו"ד של משתמשים על כרטיסי המסך שלהם, ולאור הרבה אנשים שמבקשים ביקורות או חוות דעת על כרטיסי מסך אחרים, החלטתי לפתוח תראד שירכז ביקורות משתמשים מהאתר על כרטיסי המסך שלהם. אולי אם התראד יהיה מספיק איכותי יהיה אפשר אפיל להפוך אותו לסטיקי ביקורת לדוגמא: כרטיס מסך: MSI x1300pro 256mb הכרטיס אוברקלוקר מעולה. עם קירור סטוק הגעתי איתו בקלות ל490\670 יציב (סטוק - 400\600). הוא מריץ לי כיום כל משחק, וחלקם אפילו על הגדרות גבוהות (Dark Messiah Of Might & Magic רץ לי על הגדרות גבוהות ועם HDR אחרי האובר, עם הגדרות בינוניות-גבוהות לפני). נהנתי מאוד מהדרייברים של ATI, ובגרסא 68 קיבלתי אפילו תוספת ביצועים של חמישה אחוזים +-. ATI tool לא פעל לי כ"…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
EN7300GT Silient/HTD/256M ASUS יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר את ה 7600GS ..של PALIT מה עדיף ?
-
- 16 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקחת תHD4870X2 ואיתו לקחת ת240GT בשביל PHYCS וCUDA ואז יהיה לי מחשב מאוד חזק למשחקים מה אתם אומרים ? ויש גם תאפשרות ליקנות תHD5850 שכמו שהבנתי עם OC טוב אפשר להגיע לרמה של HD5870 אז זה הופך אותו לכרטיס ממש מיוחד שתומך גם בDX11 אני מזכיר זה למשחקים נטו אפשר להגיד אז מה אתם אומרים מה יותר טוב ? כרגע אני עם ה9800GX2 והוא אפשר להגיד לא מנצל תמסך שיש לי לכן יש לי איבוד ביצועים אז שבוע אחרי הקניה אני יקח מסך 24 1920X1080 HD וניגודיות של 1.2000000 שזה מה שאני יקנה עם אני קונה כרטיס מסך, אחת מי האפשרויות למעלה מה אתם אומרים הקניה תיהיה בסביבות 1700-1800 שקל ????
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
פעם ראשונה שהשתמשתי בתוכנה,הגירסא שבחינם,בגלל שנדמה לי שיש לי איזה בעיה בכרטיס מסך, וזאת התוצאה שקיבלתי. המפרט בצד. איך התוצאה? צריך לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581479
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לבקש ממי שיש לו HD4870X2 שיצלם לי את המסך שלו שהוא עושה GPU-Z תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל משחקים . כרגע כרטיס המסך שלי הוא ati randeon hd 4300 . מעבד : E8400 3.00GHz 2.67 GHz לוח אם: Gigabte p43 -es3g ספק כוח: seasonic 620w ATX12V אני חשבתי על Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E האמת לא יודע מהתגובות כאן נראה שהכרטיס די טוב השאלה יהיו בעיות עם המעבד ? תקציב שלי 700- 800 שקל תודה לכול המגיבים...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס עדיף ה Ati hd 5850 או 9800GTX ולאיזה כרטיס ה 5850מ מקביל לNVIDIA ? ועוד משהו מה השווי שוק היום של ה 9800GTX .
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הנה מצאתי את זה לא יודע אם פרסמו פה אבל הנה: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=05vga007800gtx0roundup07800gtx00808 מראים פה תוצאה של אחד שבדק את כל החברות ועשה השוואה בין כל כרטיסי הג'יפורס 7800GTX לפי ההשוואה מראים שALBATRON היא החברה הכי טובה... כנסו תראו.. מקווה שעזרתי קצת..(אם לא פירסמו את זה פה כבר )
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מת לשדרג כרטיס מסך (עקב בעיה חמורה - OBLIVION דורש והרבה..) אבל אני בהתלבטות - אני שונא לקנות משהו ולגלות שאחרי חודש המחיר שלו צנח.. השאלה אם עומדת לצאת איזה סדרה חדשה של שבבים (או סיבה אחרת) בעתיד הקרוב שתוזיל את המחירים של המוצרים הקיימים בשוק..(כי 1900 שקל זה סיפור לא זול בשבילי).. ועוד משהו - ראיתי שאפשר למצוא 7600GT בהחל מ 1200 ש"ח +-.. אני יודע שיש לו רק 12 צינורות עיבוד בניגוד ל 20 של ה 7800GT.. אבל מצד שני מהירות הליבה והזכרונות שלו גבוהים ממנו בהרבה!! השאלה היא איך הם בהשוואה?? האם ה 7600GT מצליח להתקרב לאחיו הגדול בביצועים עם "חוסר" של 8 צינורות ?? תודה לכולם. נ.ב - אם יש למישהו המלצה שווה אחרת (נגיד מבית ATI) אשמח לשמוע.. ואם מישהו רוצה למכור את ה 7800GT/76…
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (או אני) מתחיל לסבול מירידה קלה ביכולת. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות (אם בכלל), בשביל לשדרג אותו. המפרט שלו: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 4870 (512 MB) הספק שלי אם אני זוכר נכון 450W השימושים הם משחקי ספורט בעיקר. (רוצה שירוצו חלק) לפעמים אני חוטא במשחקים אחרים כמו GTA החדש למשל, שממש מקרטע אז לא שיחקתי בו ממש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר את איך שרואים על ידי שנוי הגדרות כרטיס המסך...כדאי שיראו בהיר יותר...אבל כשאני מנסה לעשות את זה אני שם במקום על 100 אחוז על 120 וזה לא משנה...בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות כדאי להבהיר את המסך...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה עדיף?.. ותגידו איך שניהם יחזיקו את כרייסיס?.. ובכלל את כל המשחקים החדשים שיצאו כאילו האם כדאי כבר להשלים ל640 או שגם ה320 יעשה את העבודה? ???
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-