עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uzana2004,

שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by tal_be,

אני רוצה לקנות את הכ.מסך 8800GTS 640MB אבל אני רוצה לדעת אם אני צריך 320MB או 640MB?? מה ההבדל? הוא במיוחד למשחקים טובים וחזקים שייצאו... נב: ה 640MB יספיק לי ל 3.5 שנים עם משחקים בלי תקיעות (לא על הגדרות נמכות)??? כי אני מתכנן מחשב שיספיק לי להרבה זמן... 3.5 שנים ומעלה...

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

האם ניתן להקליט תכניות מהטלוויזיה למחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. חברת AMD אמרה ביום חמישי שאף על פי שסדרת כרטיסי ה Radeon HD 2000 של ATI סבלה מדחיות ועיקובים רבים עד להשקה היא עדיין ממקומת כתחרותית בשוק כרטיסי המסך. ATI - החטיבה הגראפית של AMD תתרכז ביצור ותיכנון כרטיסי DirectX 10 בשנה הבאה במקביל לשיפור טכנולוגית מערך מרובה הכרטיסים - CrossFire של החברה. למרבה הצער אין עדיין מידע רב לגבי כרטיסי המסך הבאים של החברה הנושאים את שם הקוד R700, אנו יודעים שהסדרה הבאה תתמוך בישומי DirectX 10 ומעלה, PCI Express 2.0, טכנולוגית ה Avivo HD video, וה UVD כל זאת בנוסף למערך ה CrossFire - שבהחלט יתכן שיעבור שינוי כל שהוא וזאת כדי לשפר את הביצועים טוב יותר. המשפחה החדשה תיוצר בטכנולוגית ה 55 ננו מטר שזמינה כבר בענקית יצרנית השבבים TSMC ואם AMD לא תד…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי Sapphire atlantis radeon 9800 pro ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה דרך ה s-video. לטלוויזיה יש רק כניסת Composite (RCA) ולרדאון שלי יש יציאת s-video בעלת ארבעה פינים בלבד. ברשותי כבל (שלא בא עם הרדאון) המחבר בין החיבור הספציפי הזה לטלוויזיה, אבל התמונה המתקבלת היא שחור לבן. כאשר השתמשתי בכבל עם ה mx440 שלי, קיבלתי תמונה תקינה. קראתי שהרדאונים של אז באו עם כבל מיוחד לחיבור ארבעה פינים, ששונה מכבל ארבעה פינים רגיל. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הסיבה שאני מקבל תמונה שחור-לבן כאשר אני משתמש בכבל הזה וברדאון 9800 שלי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל ופחות שיתן ביצועים נורמלים חחחח עד כמה שאפשר ב 300 שקל חברה שלי רוצה סימס 2 יש לה P4 3GHZ 512 RAM אם זה עוזר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  10. בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Little_AKA_Or,

שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  12. היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by pain_killer12,

אני צריך להחליט היום (יום ראשון) איזה מהם אני לוקח. אם אני אקח 8800 אני לא אחליף כרטיס כבר עד הגיוס (עוד שנה וחצי), אם אני אקח 1950XT אני אאלץ לחכות יותר מחצי שנה עד לדור הבא ואז לבזבז שוב 2000+- שקל על כרטיס חדש. אני גם לא רואה את עצמי עובר לויסטה בזמן הקרוב. אשמח לשמוע דעות. צריך לציין, שלא משנה איזה כרטיס אני אקח הוא יעבור OC עד קצה היכולת שלו. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

יום ראשון אני קונה (כנראה) את הכרטיס הנ"ל. מישהו יכול להביא באנצ'ים עדכניים עם הדרייבר הכי חדש שלו מול ה88GTS? אני לא רוצה לפתוח עכשיו מלחמה, אז מנהלים, אם אתם רואים שזה מדרדר לזה אנא תנעלו. פשוט, אני רוצה להיות בטוח בקניה שלי, בבקשה באנצ'ים אמינים (לא פודזילה וAMD) של הכרטיס מול הGTS. תודה רבה רבה מראש.

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום אני לא גיימר אבל רוצה כרטיס מסך מסדרת 2000.אני רואה הרבה סרטים ורוצה להכנס לעולם המשחקים.ראיתי את ההבדלים בין 2900 ל 2600.אבל ל2600 יש תת סדרה של ספיר עם הבדלי זיכרון וXT.מה מומלץ וזה נע בין 830 ל1250. אשמח לעצות. בבקשה הקישור לעמוד של הכרטיסים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2489 למרות שאני עושה חושבים אנוידיה נותנת כרטיסים במחיר דומה עם יותר זיכרון... התקציב הוא עד 1500.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by avivbiton11,

האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9?? והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר? שאלה אחרונה: מה ההבדל בין dx10 ל 9??

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אני רוצה לקנות 8800GTS 640 ורציתי לדעת אם המחיר צריך לרדת בקרוב.... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by n1ka,

מה אתם אומרים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1944_2316&products_id=18196 עולה 2300 מגיע עם OC במהירות Shader Clock 1500 MHz Clock rate 600 MHz Memory Clock 1.9 GHz יותר מהיר מ GTX ובמחיר דיי זול לא מוזר כי עשו לו OC דיי גדול והמחיר שלו נמוך יחסית חירטוט של פנדס ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  20. אני לא ממש מבין בנושא, לכן אני מעוניין בדעתכם ;D GTS 640MB + INFINITY שתי מאוררים +Q6600 P35 DS-3 2GB XMS2 CL4 תוצאה: 9439 (אחרי OC חמוד, 2.8GHZ למעבד) תודה רבה ! רז

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by KvodHagab,

אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by hackermeir,

זה רק אני או שהכרטיס הזה מתחיל לגמגם במשחקים? לפי התוצאות האלה: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=725&model2=724&chart=296 ונגיד שאני אקנה בעתיד ויהיו לי איתו בעיות של פילטרים או משהו בסגנון שיש להרבה אנשים עם אותו כרטיס , אז בחנות יסכימו להחליף לי אותו לאחד חדש או לאחד ששווה אליו בביצועים או בתקציב? או שאני ידפק איתו עד שאני אקנה חדש. והאם כדאי לי לקנות את הכרטיס עכשיו או לחכות עוד חצי שנה ולראות מה קורה אז? (אולי יהיו כרטיסים חזקים יותר באותו מחיר או משהו כזה.) עריכה: הכרטיס שלי כרגע 7300GT לא סוניק

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  23. יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אחריי שG80 הושק והדהים רבים מהמבקרים/אוברקלוקרים וגיימרים כבדים עכשיו תורו של G92? אנוידיה תשחרר שני כרטיסים מבוססים ליבת G92ל : 9800GTX ו 9800GTS ספינת הדגל 9800GTX אמורה להציג יותר מכפול ביצועים מ 8800ULTRA במשחקים ותוכנות! הנתונים הרשמיים של 9800GTX בעקבות ייצור של 65NM שמשפר את צריכת החשמל ופליטת החום, צריכת החשמל תהיה פחות משל 8800GTX כן כן! תאריך השקה של G92: נובמבר 2007 המחירים הם: GeForce 9800 GTX $549-$649 GeForce 9800 GTS $399-$449 . (נתונים רשמיים של 9800GTS יתפרסמו בקרוב, בנתיים נזיל ריר על הנתונים של 9800GTX ;D) מקור: http://www.xbitlabs.com/discussion/3953.html (הערה: G92 הוא מבוסס ארכיטקטורת G80, ארכיקטורה חדשה/הדור הבא יהיה G100 ויגיע שנה הבאה)

• 113 תגובות
    • 9.7k צפיות
  25. Started by badtoyboy,

שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים