עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ofsher,

טוב, אחרי שראיתי שהספק שלי לא בטוח מחזיק 1900XT :'( (יש לי ספק HEC AR-TF) אז אני פותח נושא חדש פה בפורום תצוגה... האם 7600GT כרטיס טוב? יריץ ברזולוציה 1280X1024 את כל המשחקים היום על HIGH? ועל רזולוציה של 1024X768? (יש לי 19 אינטש ואני לא על הרזולוציה הטבעית 1024X1280 אלא על 1024X768 כי אחרת קשה לי לקרוא מהמסך... אז אני גם יכול לשחק על הרזולוציה הזאת... למרות שאני מעדיף כמה שיותר גבוהה) עכשיו לגבי הכטיס שמצאתי: http://silkwaystore.com/store//catalog/product_info.php?products_id=512&osCsid=a093f5b51301c966bc54811d515e8740 האם הכרטיס משתלם? שימו לב לחברה - PALIT היא מוכרת? האם יש כרטיסים יותר משתלמים בסביבות ה - 800 שקל?

2. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  3. שמתי לב שGAINWARD מוכרת 2 סוגים של 6800GT... אחת בשם GAINWARD 6800GT STANDART ושנייה בשם GAINWARD 6800GT GOLDEN SIMPLE.... יש למשהו מושג מה ההבדל ביניהם חוצמזה שהגולדם סימפל בא עם OC לU... :

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by ActVisioN,

שלום ברשותי מסך "17 פשוט. חשבתי לקנות מסך "19 FLAT לא חשוב באיזה מחיר. רציתי לדעת מה המסך הכי איכותי שאני יכול למצוא בארץ. משהו כמו Philips , Samsung ,Sony.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 20:00:07 מישהו בבקשה?ואם זה לא מתאים לפורום הזה, בבקשה תגידו לי איפה לפרסם. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!

7. Started by Idan-h,

חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by nevo155,

איזה מבין 2 הכרטיסים יותר טוב ? ואם יש לכם מבחנים של השואות אני ישמח .

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. אם כן איך זה עובד? יש להם גם כרטיס קול, או שמחברים להם את כרטיס הקול?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by ehh,

מיום ראשון עד יום שישי יש מבצע בTMS על ה680 וההפרש בינו לבין ה670 יהיה 166 ש"ח. ההפרש הזה שווה? אני מדבר על שני הכרטיסים האלה: http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/11299

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by suspect,

מישהו התנסה עם הקירור הזה או לפחות ה VF900 אם כן הם שווים תוספת מחיר של 150 שקל?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. כל אחת מתתי הסדרות של NVIDIA בדור ה-Ampere תקבל מהדורת Super מעודכנת משלה - כשבחלק מהמקרים היא תוצב מתחת לדגם ה-Ti בהיררכיה ובחלק מהמקרים מעליולכתבה

14. Started by audi4,

חברים שלום האם זה טוב לבחור בכרטיס מסך של חברת ג'גיה ביט מדגם GT430 אם הלוח אם שלי הוא גם של ג'גיה ביט הכרטיס מסך שהמוכר הכניס לי למחשב הינו של חברת TWINTACH אני לא כל כך מכיר ויודע את החברה וגם מאז שהכרטיס נכנס למחשב המחשב מסרב להיכנס למצב שינה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by redti,

הם עולים פחות או יותר אותו דבר אבל יש לי נטייה לATI.. אני מדבר או על 9600GT ALPHA DOG GDDR3 512 MB - XFX או ‏HD 3870 512MB GDDR3 - GIGABYTE רשום על הכרטיס של ATI שהוא תומך DX10.1 זה יותר חדש מ10 או שזה למעשה 10 כי אם כן יש להם אותה תמיכה.. ואיזה מיהם עדיף בכלל?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by enzo,

אני יודע שזה קשור לכרטיסי מסך. מישהו מוכן להגיד לי מה זה?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : ‏7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E‎ והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : ‏X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Pythagoras,

שלום חברים כרטיס המסך שלי כבן שנתיים (8800 GT של EVGA) הלך לעולמו. בעקבות כך קניתי כרטיס זמני לכמה חודשים, את ה GTS 250 של GAINWARD. לאחר ההתקנה, כאשר המסך מחובר לכרטיס בחיבור DVI, התצוגה נראית כאילו שהיא בזום אין, כלומר הדסקטופ מוצג כאילו שחסרים לו 4-5 סנטימטר מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה. למרות זאת ניתן לגלול את המסך לארבעת הצדדים בעזרת העכבר ולראות את התוכן "המוסתר" שם. כשאני מחבר בחיבור אנלוגי רגיל ולא DVI הכל מוצג כמו שצריך... התקנתי מחדש דרייברים של הכרטיס כולל העדכון מהאתר של NVIDIA, דרייבר של המסך (Samsung 226bw ), שיחקתי עם כל אופציות התצוגה של ווינדוס וגם בלוח בקרה של NVIDIA ולמרות זאת לא מצאתי פתרון. הרזולוציה כרגע היא 1680X1050. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה רבה.

19. Started by zumara,

לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by Psy,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? בכלליות\משחקים\עבודה... סתם מעניין אותי לשמוע אותכם, אתם מבינים יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Null,

שלום רב, רכשתי את ה-7950 OC RETAIL ביחד עם מחשב I5 ו-SSD טוב. כשאני משחק על ULTRA ב-BF3 אני יכול לראות לפעמים שה-FPS יורד ל-40 במשחקים גדולים של 64 איש. השאלה שלי אם זה בסדר ואם כן, האם רק אוברקלוק יכול לשפר את המצב או שיש דרכים אחרות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by sharonarchi,

שלום אני טס לחול ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך בחול בדגש על הGTX580 יש הפרש של כמעט 1000 שח בין המחירים בארץ ובחול והאם הוא יהרס בדרך

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. יצאו הדרייברים גם לויסטה! הנה לינק: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2576&OSFullName=Windows+Vista%2A+Ultimate%2C+32-bit+version〈=eng&strOSs=156&submit=Go%21 גרסת 15.6b רק לגירסאות 32 ביט.. לא חשוב איזה ויסטה(אולטימט, בייסיק וכו'...) רק לשבבי G965 X3000 שאלה... יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואין עדיין דרייבר ל64 ביט... אני יכול להישתמש ב32 ביט? זה יגרום נזק או משהו? כי 64 ביט מעלה גם 64 וגם 32.. תודה !

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by idDFdd,

אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות 9800GT כמובן אמרתי לו שהוא יצטרך לקנות גם ספק מינימום 400 וואט.... יש לו לוח אם ישן של MSI משהו פשוט, אז השאלה שלו היא אם הכרטיס מתחבר ללוח כזה פשוט בלי שום בעיות..? אני יודע שזאת שאלה כללית מדי, אבל בעיקרון זה לוח אם פשוט של MSI מלפני 3 שנים ככה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by ohad5g,

שלום מה המחיר של הכרטיס הזה ולמה אי אפשר להשיג אותו בארץ חפשתי בזאפ אין אותו שם ואם אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך אני יכול להשים את הדגם 5850 hd האם ההבדל משמעותי ( הלוח שלי תומך בשתי כרטיסי מסך )

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים