כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש צינורות לפתוח ב Powecolor X800GT 256mb ואם כן, למה זה ישתווה/יהפוך? שווה את הטרחה?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעקבות היציאה של ממירי HD ביס אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה אבל בשביל לא לאבד איכות אני רוצה שלכרטיס הטלויזיה תהיה כניסת HDMI... אוקיי אלו השאלות שלי: 1)האם קיים כרטיס טלויזיה בעל כניסה כזאת? 2)אם כן,אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה כזה במקסימום 1000 שקל?(אם אין כרטיס טלויזיה כמו שציינתי בפחות מ-1000 שקל אז תרשמו גם כאלו שעולים יותר)
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא את הקופסא אלה את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ע"י החיפוש לא היה ניתן למצוא תשובות מקצועיות, כל אחד זרק את דעתו ללא שום ביסוס ולפי הרגשתו האישית. הייתי שמח לשמוע איך גירסאת ה6200 ל PCIE (לא ה TC!) מבחינת ביצועים מול כרטיסי AGP! (לא כל כך יעזור לי לשמוע אם הוא יותר או פחות טוב מה X300 ו X600 כי אני לא יודע מה הביצועים שלהם, הייתי שמח להשוות מול כרטיסי AGP בדור הקודם (לדוגמא ה9600 וכו..)). חיפשתי בנצ'מרקים של עשרות כרטיסים (בהשוואה אחת). ולפי מה שהבנתי בחלק מהמשחקים ה6200 משתווה ל 9600XT ובחלק מהמקרים נופל בין הNP ל PRO. אני לא יודע עד כמה הבצ'מרק הזה באמת אמין, בגלל זה אני פונה אליכם לקבל תגובות רציניות ואמינות.
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שפתחתי נושא חדש, אבל הנושא הקודם כבר התחיל להיות לא קשור - אני מקווה שלא חרגתי מכללי הפורום אז ככה, בזאפ רשום על הכרטיס ככה: ATI Radeon X700 256MB Gigabyte יצרן: Gigabyte , (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, יציאות: D-Sub , DVI , TV Out , (Chipset )מעבדים: ATI Radeon X700 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=379396) דגש על ה AGP x8 אבל מסתבר אחרת, והחיבור הוא PCI יכול להיות שהחיבור בכל זאת הוא AGP או שזו טעות של זאפ? ואם זה באמת PCI, אשמח לקבל קישור לכרטיס גרפי בסגנון X700 - עדיף שיהיה ATI ולא יעבור את ה-750 שקלים תודה...
-
- 16 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ASUS V8460 Ti4600 ULTRA TD 128Mb מול Radeon 9500 Pro מבלי להתייחס למחירי הכרטיסים: על הנייר - מי מהם יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן , כרגע , יש לי 9600SE ואני מאוד מעוניין להחליפו. במקרה , בעוד שבוע וחצי דוד שלי מגיע מארה"ב. רציתי 9800PRO , אבל יקר מידי להורים.. אז חשבתי על 9600XT. האם שווה להביאו מארה"ב? תוכלו לתת לי לינקים לחנויות מחשבים בארה"ב (עדיפות לחנויות באיזור ניו יורק)? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מי יתן יותר ביצועים במשחקים של היום? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). יתרון של ה - 7600GS DDR3 על פני ה - X800GTO2 הוא הפעלת HDR במשחקים (מלבד HL2 שאפשר להפעיל שם HDR עם כרטיס מסך תומך SM2/2.0B). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-