עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adilevy20,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך: XFX GF 6600 256MB AGPX8 ראיתי בדריוורים של NVIDIA שהטמפרטורה של הכרטיס היא 63 מעלות כאשר לא בתוך משחק או מאמץ כלשהו האם זאת טמפרטורה סבירה? לא שיניתי את הקירור ולא עשיתי אוברקלוק הדרייברים הם גרסא 71.84 האם זאת גרסא טובה??

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by talisman,

אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by W0lverine,

http://www.aoc-europe.com/monitors_7f.html The 7F offers a minimal-distortion flat face. Its precise resolution and super-fine .21mm dot pitch enhance on-screen detail. It also has multiple OSD functions and comes plug-and-play ready. RECOMMENDED FOR Government, Healthcare, Home Office PRODUCT DETAILS 17 (16 VIS) .21mm dp(H) 0.25mm dp(D) OSD Control Pure flat face 1280 x 1024 Maximum Resolution VESA, SXGA, XGA, SVGA, VGA Compatible Plug & Play ------------------ אוקי אז השאלה שלי היא כזאת, המסך הזה במחיר מצחיק (מאוד) של 680 שקל כתוב שזה מסך שטוח, וכתוב שרזולוציה מירבית של 1280 על 1024 ברזולוציה הזאת (המירבית) מה מהירות הריענון, ומה מהירות הריענון ב 1024 על 7…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by Styx,

ידוע אם התחילו לימכור את הכרטיס הנ"ל? ואם כן כמה הוא עולה .נב הכוונה האם מוכרים אותו בארץ

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  5. חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך: G-Force 3 Titanium 200 128M DDR. יש לי שתי שאלות קטנות שדיי מציקות לי לאחרונה: 1. איך אני יודע שאני מפיק את המקסימום מהכרטיס? 2. במשחק מסויים (לצורך העניין: Flight Simulator 2004), ה-"פריימים לשנייה" לא עוברים את ה-25. מה בעצם קובע את זה? כרטיס המסך או המחשב? - כלומר, האם אני צריך לשפר את ביצועי המחשב (זיכרון, מעבד...) או לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר? מצטער על הבורות, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by gilke85,

שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. תנו לתמונה לדבר.............

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128D.htm# או http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה בכלל משנה מי היצרן (לשימוש רגיל, לא אוברקלוקינג)?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by OVErDOS,

למשחקים חייב dual dvi אני בכיוון של ה geforce 8800 של sparkle אבל אני לא בטוח שזה dual dvi הצעות בקשה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Coldmetal,

חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מסך עדיף מכל הבחינות [כולל OC] ?? x1800XL או 7900GT בבקשה להמלצות וחוות דעת ממכם...

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום בערך ב2008 קניתי את המפרט הבא מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX קיום הוא כבר לא ממש מספיק למשחקים החדשים וחשבתי אולי יהיה אפשר לשדרג רק את הכרטיס מסך כי השאר עוד בסדר לאור המפרט תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? הצרכים הם משחקים לרוב ועל הגדרות טובות ניתן יהיה לשדרג ע…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by adis,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי

15. Started by shloosh,

כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Fighter,

הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון? ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  18. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה... לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10 צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט: Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB VS Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB ==== תודה מראש עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by שלמה הדג,

לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום לאור הרבה שירשרים שנפתחים עם חו"ד של משתמשים על כרטיסי המסך שלהם, ולאור הרבה אנשים שמבקשים ביקורות או חוות דעת על כרטיסי מסך אחרים, החלטתי לפתוח תראד שירכז ביקורות משתמשים מהאתר על כרטיסי המסך שלהם. אולי אם התראד יהיה מספיק איכותי יהיה אפשר אפיל להפוך אותו לסטיקי ביקורת לדוגמא: כרטיס מסך: MSI x1300pro 256mb הכרטיס אוברקלוקר מעולה. עם קירור סטוק הגעתי איתו בקלות ל490\670 יציב (סטוק - 400\600). הוא מריץ לי כיום כל משחק, וחלקם אפילו על הגדרות גבוהות (Dark Messiah Of Might & Magic רץ לי על הגדרות גבוהות ועם HDR אחרי האובר, עם הגדרות בינוניות-גבוהות לפני). נהנתי מאוד מהדרייברים של ATI, ובגרסא 68 קיבלתי אפילו תוספת ביצועים של חמישה אחוזים +-. ATI tool לא פעל לי כ"…

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדון 9600 ואני לא יודע מה יותר טוב בין הדגמים XT וPRO ואני לא יודע מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …

• 9 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.