עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tom123,

של איזה חברה ( רצוי שתיוצר בסין) אני מביא משם איזה הכי טוב?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by Avivo,

חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  3. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  4. הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. רציתי לדעם האם הכרטיס הנ"ל מתאים לעריכת וידאו וגרפיקה? ואם כן למה ? אם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by 8-Ball,

שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by Allanon,

שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by k22,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by EladxDxD,

איזה כרטיס מסך יותר חזק??? ***ה9800 הוא גרסת Green של Palit..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  10. אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by roee43,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב יש שני כרטיסים שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ותציעו לי גם אתם: AMD HD 7950 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/FX795ATDBC?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card או ששווה להשקיע עוד 20 דולר ולקנות AMD HD Radeon 7970 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/R7970-2PMD3GD5?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card&ResultsPerPage=30 ועכשיו הדבר שייקבע הכל ... האם המערכת שלי מתאימה מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 ועוד שאלה שאני צריך שתענו לי הספק כוח ש…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by ArielBiMBa,

קניתי מחשב חדש שנמצא בהרכבה בעוד אתם קוראים הודעה זו ביחד עם הSparkle 8800GT.התחלתי להתעניין בBFG רק מכיוון שהמחיר שלו ירד עכשיו וקיוויתי שאולי אוכל לשדרג עוד,אני לא יכול אבל האמת שזה לא משנה לשאלה חח. בכל מקרה, חיפשתי ביקורות(הלינקים מכוונים לעמוד מסויים בביקורות ואסביר בקרוב למה) על שני הכרטיסים ומצאתי את זאת בשביל הSparkle: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=10&artpage=3016&articID=637 ואת זאת בשביל הBFG OC: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/8.html עכשיו,גרסת הBFG OC סה"כ כמעט ולא מומהרת ומציעה הבדל מאוד קטן על הנייר מבחינת מהירויות שעון. אז אתם מוכנים להסביר לי בבקשה איך בביקורת הראשונה הSPARKLE קיבל FPS ממוצע…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by hakoki,

הכרטיס שכרגע הכי קורץ לי הוא 9600/8800 GSO או איך שלא קוראים לדגם הזה ב450 שקלים, יש חנות ליד הבית שלי שלוקח עליו 560 שקלים עם 3 שנים אחריות נראה לי שכדאי בשביל הבדל של 100 שקלים לקנות ליד הבית, אבל הוא רוצה שאני ישלם מראש כדי שיזמין לי ואני לא יודע אם המערכת שלי מתאימה, לפי מה שהוא אומר היא מתאימה. אז אני מתייעץ אתכם מעבד 6320 2GB מערכת אקס פי לוח אם 965P S3 GIGABYTE cooler master 430w למישהו יש נתונים על הכרטיס הזה בגרסא של ה 384 מגה? איך הוא מחזיק למשל בstalker?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך מסוג ULTRA XP 750 של GAINWARD עם TI4400. חיברתי מוצא מצלמת ווידאו (אנאלוגי) לכניסת ווידאו (COMPOSITE) של כבל הכניסה של הכרטיס. כבל זה מתפצל ל4 מחברים 2 יציאות ו 2 כניסות, כל אחת בפורמט COMPOSIE או S. הפעלתי את תכנת WICODER שמסופקת עם הכרטיס וניסיתי לברור את מבוא הווידאו. הופיעה רק אפשרות אחת של מצלמת האינטרנט (creative web-cam) שאותה ניתן לראות ולהקליט באמצעות התכנה. לא הופיעה אפשרות לבחירת מבוא הווידאו של כרטיס המסך. מה עושים? תודה, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Ro-K,

איך התוצאה? נראה לי לא משהו או שזה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום למומחים... אני מחפש דרייבר לכרטיס טלוויזיה מבוסס על bt878 לווינדוס אקס-פי 64X אם למישהו זה יעזור החברה של הכרטיס עצמו היא CHRONOS http://www.chronos.com.tw תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. אהלן, יש לי AMD-ATI Sapphire X1900XTX 512MB עם גוף קירור של Zalman CNPS9700 (אני מקווה שאני זוכר נכון) כשאני משחק אני לעיתים רואה עיוותים, כלומר פתאום יוצאים משולשים ממקומות לא קשורים, יש קפיצות כאלה, והטקסטורות לעיתים צבעוניות מהבהבות.. האם זה אומר שהכרטיס שלי נדפק?.. זה קורה בעיקר במשחקים החדשים (World In Conflict, Call of Duty 4), כאשר הכרטיס מגיע לאזור ה 70c - 75c מעלות... (LOG של ATITool)... תודה.

20. Started by Rule The Pc,

אהלן השאלה בכותרת P4 2.4B לוח אינטל הומו AGO X4 512 DDRAM אני רוצה לקנות בימים הקרובים 6800NU אבל אם המחשב שלי לא ינצל את הכרטיס אני חושב שאני אקנה 6600GT מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  21. הענקית הקוריאנית מנצלת את ההובלה שלה בעולם השבבים בכדי להכריז על ייצור המוני לזכרונות גראפיים זריזים מאי פעם לכתבה

22. פרסמתי בספקים ומארזים אך לא קיבלתי שם תשובה וזה די דחוף כיוון שיש לי דברים לסיים עד שלישי ואני מקווה שכאן קצת יותר ער ותוסס ושאקבל תשובה מהר יותר: " היי, לכרטיס המסך חיבור של 6+8 פינים, אך מהספק יש לי רק שתי יציאות PCI-E של 6 פינים ועוד יציאות שהן 4 פינים. עם כרטיס המסך סופק כבל שאמור לאחד שני כבלים של 4 פינים לאחד של 8. אני חיברתי לכרטיס מסך אחד רגיל של 6 ואחד של 4 שמתפצל לשניים של ארבע ואת שני הראשים איחדתי חזרה לאחד של 8 ע"י הכבל של סופק. תמונות מצורפות: http://s2.postimage.org/cloylc55l/IMG_2348.jpg http://s9.postimage.org/paqh3ue9b/IMG_2349.jpg תמונה שנייה: אני משתמש ביציאה אחת משמאל ואחת מימין. האם אני אמור להשתמש בשתיים מימין? (אני פוחד לשרוף את הכרטיס...)"

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  23. eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED נראה לי ממש אחלה למערכת AGP.. מחכה לשליח.. 1500 שקל כולל משלוח 3 שנים אחריות נקנה מנועה :-) המערכת AMD 64 3000+ @2300mhz 1024 ddr a-data kn8s s754 AGP

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by david2k,

כותרת* קראתי תדיון על זה אבל לא כל כך הבנתי מי נגד מי אפשר הסבר קטן על OFF/ON של VSYNC אני כרגע על OFF גם בהגדרות של נווידיה וגם במשחקים יש לי מסך 120HZ LCD

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  25. יש לי לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ שתומך שתי כרטיסי מסך כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:‏7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E‎ ורציתי להוסיך למחשב את הכרטיס מסך בשם:‏X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או‏7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).

• 9 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים