כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע משתמש ב6166, לפי DXDIAG. כדאי לי לעבור ל6193? כי הם בטא, לכן לא מופיעים באתר של ATI. דעות?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה... תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך נחמד וטוב בתקציב של בערך 1000 שקל ככה אפשר קצת יותר אני משחק במחשב אז הכרטיס צריך להיות בעיקר למשחקים ו... יש לי עכשיו ריידון 9100 אז אני רוצה לקנות כרטיס טוב ולהרגיש בהדל ובכל זה אפשר המלצה בבקשה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 45 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 48 °C ספק של HEC 300W צריך למלצה לכרטיס שיריץ משחקים מהשנה האחרונה בצורה סבירה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי לכולם, צריך עיצה ממכם יש לי כרטיס מסך די טרנטע ( tnt riva 2 64mb) ולאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה לכרטיס יותר טוב, גם כי אני רוצה ביצועים יותר טובים של המחשב וגם כי אני רוצה tv out. ראיתי עכשיו מבצע על gecube radeon x1300 ומכיוון שהחברה לא מוכרת, רציתי לברר אם אתם מכירים וממליצים עליו לשימוש בעיקר עם אינטרנט ולצפות בסרטים, כמו כן חשוב לי שהtv out יהיה באיכות טובה. אני לא גיימר ולא מתעניין במשחקי מחשב ככה שהזווית הזאת לא מעניינת אותי. מה שקרץ לי בכרטיס זה המחיר שלו כי אין לי עכשיו יותר מדיי כסף להשקיע בכרטיס. תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תקציב: 700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית מפרט המחשב: מעבד: intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz קירור מעבד: arctic coolung freezer xtreme rev.2 זיכרון: 4GB DDR2 1066 מארז: coolermaster centurion 590 לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l כרטיס מסך נוכחי: zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10 ספק: cooler master extreme power plus 500w מסך: lg w2343t 23 אינץ' הערות: תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה. אם עדיף להחליף את ה…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום אני מצליח לשחק בערך שתי דקות במשחק לפני שהוא קורס לי, אחרי שדרוג לדרייברים 285.62 המצב לא השתנה רק שהפעם הוא קורס ואומר שאין לי מספיק זכרון בכרטיס מסך (חייב מעל 512). המפרט של הלפטופ שלי: i5 geforce 540M 1GB 4G DDR3 אני לא רוצה להריץ על אולטרה או משהו פשוט לשחק בכמה דקות שהמשחק רץ הוא עובד מעולה ורואים אחלה, השאלה היא בגלל שזה לפטופ יש מצב שיש פה איזה זיכרון משותף ואז אין לי באמת גיגה זכרון אמיתי ובגלל זה הבאלאגן (ואז האם יש דרך לסדר את זה) או שיש בעיה אחרת ? האלטרנטיבה זה להריץ אותו על המחשב השני שלי שהוא E8400 Nvidia 9600 4GB DDR2 אבל שם אזל המקום להתקנה עקב פטירתו לאחרונה של אחד הדיסקים שלי
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים לראות בחתימה, יש לי 6800GT PCIe עם OC למהירות של האולטרא. עוד לא הגעתי למגבלה בOC או לטמפ' גבוהות, אבל מאוד הייתי רוצה להמשיך בOC. לכן ברצוני לקנות את הסיילנסר. לפי מה שהבנתי צריך גם למרוח משחה תרמית לפני ההתקנה של גוף הקירור. לינק לסיילנסר- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7391 לינק למשחה התרמית- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1185 השאלות שלי הם אלו: 1. האם יש גוף קירור מומלץ יותר מאשר הסיילנסר לכרטיס המסך שלי? 2. האם המשחה התרמית מתאימה גם לכרטיסי מסך? 3. איך מורחים ואיפה מורחים את המשחה התרמית? אופן המריחה הוא כמו על מעבד? 4. האם ההתקנה מסובכת? יש הוראות? למרות שאני מאמין שאני אסתדר... 5…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1) 2 כרטיסי מסך GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL שיעבדו ב-SLI במחיר 617 כל אחד. או 2)כרטיס מסך 1 של LEADTEK WINFAST GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL במחיר של 1206. מבחינת מחיר 2 האופציות זהות השאלה מה כדאי מבחינת ביצועים? האם GAINWARD חברה טובה? תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בהמלצת האתר כאן בלינק של "מפרטים מומלצים" רכשתי מחשב בעל מפרט "משחקים" - מפרט מספר 5. במפרט הומלץ על כרטיס מסך Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 בית העסק שם לי אכן כרטיס כזה, אבל לפי האריזה (שביקשתי שישמור לי) - כתוב עליה GainWard Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 האם מישהו יכול לחוות דעתו על הכרטיס הזה ולומר כאן האם יש לו ניסיון טוב או רע עם הכרטיס הזה ? האם GainWard נחשבת לחברה טובה לייצור כרטיסים ? תודה מראש על חוות דעתכם המקצועית
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי הכל טוב? אז ככה לאחרונה קניתי צג חדש ורציתי שזה יהיה "ה"-צג 8) אז לא התקמצנתי וקניתי את ה-flatron 995ft plus אם אפשר בבקשה דעות תגובות אם זה רכישה טובה אם הוא צג טוב יתרונות, חסרונות כל מה שבא לכם תודה מראש להית' מצורפת תמונה-http://www.lg.ru/i/products/644/995FTplus-p.jpg
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס המסך שלי? בביוס אי אפשר לראות, אז אולי יש איזושהי תוכנה שאפשר לראות איתה?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי הזדמנות כנראה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעוד כשבועיים (גם את הספק ככה שאני מכוסה גם מהבחינה הזו). לפי מה שאני מבין כרטיסים חדשים לא צפויים לצאת בזמן הקרוב, החברות הוציאו את הכרטיסים שלהם לזמן הקרוב ולכן זה נראה לי כמו אחלה זמן לשדרג. התקציב הוא עד 1000 שח אומנם אבל זה כי אני יכול להוציא 1000 שח, אבל אני יותר מעוניין בכרטיס בסביבות 600 שח, לא בא לי להוציא את כל הכסף שיש לי על כרטיס מסך אלא אם זה ממש שווה את זה. מבחנתי הדגש הוא על יחס של ביצועים למחיר שיהיה הכי טוב שאפשר ויכולות OC טובות, אפשר לראות דוגמא מהמעבד והכרטיס מסך הנוכחיים שלי, שניהם בעלי יחס ביצועים מצויין ולמשל הכרטיס מסך לקחתי GT ולא פרו כי עם OC פשוט עברתי תדרים של PRO וככה חסכתי 100 שח, אז משו…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-