עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Carlito,

אם אני קונה לוח אם לדוגמא: Gigabyte GA-8N-SLI Pro nForce4 SLI chipset Retial אז אני יכול להרכיב משני כרטיסי מסך ג'י-פורס בלבד מערך SLI אבל אם אני משתמש בכרטיס בודד האם אני יכול להשתמש בכרטיס רדאון של ATI?? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by avi2014,

שלום לכולם. כמעט בכל משחק שאני משחק אחרי כמה דקות מתחילים ארטיפקטים מטורפים על המסך... מן פסים שחורים על כל המסך ופשוט לא רואים כלום... זה קורה בפרו -08 COD ובrace driver החדש.. האם הלך הכרטיס מסך..? לפי הדרייבר נראה כאילו הכרטיס עכשיו ב60 מעלות.. x1900xt . אגב, אם הוא נקנה לפני כשנה וחצי עדיין אמורה להיות אחריות לא?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by זקן ארציאלי,

שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?

4. Started by game kILLer,

יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 20:00:07 מישהו בבקשה?ואם זה לא מתאים לפורום הזה, בבקשה תגידו לי איפה לפרסם. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  7. Started by hakoki,

הכרטיס שכרגע הכי קורץ לי הוא 9600/8800 GSO או איך שלא קוראים לדגם הזה ב450 שקלים, יש חנות ליד הבית שלי שלוקח עליו 560 שקלים עם 3 שנים אחריות נראה לי שכדאי בשביל הבדל של 100 שקלים לקנות ליד הבית, אבל הוא רוצה שאני ישלם מראש כדי שיזמין לי ואני לא יודע אם המערכת שלי מתאימה, לפי מה שהוא אומר היא מתאימה. אז אני מתייעץ אתכם מעבד 6320 2GB מערכת אקס פי לוח אם 965P S3 GIGABYTE cooler master 430w למישהו יש נתונים על הכרטיס הזה בגרסא של ה 384 מגה? איך הוא מחזיק למשל בstalker?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אם כן איך זה עובד? יש להם גם כרטיס קול, או שמחברים להם את כרטיס הקול?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. המחיר של Sapphire ATI Radeon HD 4770 512MB PCIe הוא בסביבות 580 ש"ח. והמחיר של Sapphire ATI Radeon Toxic HD 4870 1024MB PCIe הוא בסביבות 1200 ש"ח. האם למטרת המשחק GTA IV ההפרש במחיר בין שני הכרטיסים הוא מוצדק? תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Rin,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון ........ זה המקום שנראה מתאים טוב אז ככה : אני יודע להדביק כתוביות לסרטים באמצעות התוכנה VirtualDubMod אבל הבעיה היא שהאיכות של הסרט יורדת בקצת כאשר בוחרים Video Compression : DivX \ XVIC MEPG CODEC האם אתה מכירים תוכנה או דרך אחרת שהאיכות של הסרט לא תיפגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by Pythagoras,

שלום חברים כרטיס המסך שלי כבן שנתיים (8800 GT של EVGA) הלך לעולמו. בעקבות כך קניתי כרטיס זמני לכמה חודשים, את ה GTS 250 של GAINWARD. לאחר ההתקנה, כאשר המסך מחובר לכרטיס בחיבור DVI, התצוגה נראית כאילו שהיא בזום אין, כלומר הדסקטופ מוצג כאילו שחסרים לו 4-5 סנטימטר מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה. למרות זאת ניתן לגלול את המסך לארבעת הצדדים בעזרת העכבר ולראות את התוכן "המוסתר" שם. כשאני מחבר בחיבור אנלוגי רגיל ולא DVI הכל מוצג כמו שצריך... התקנתי מחדש דרייברים של הכרטיס כולל העדכון מהאתר של NVIDIA, דרייבר של המסך (Samsung 226bw ), שיחקתי עם כל אופציות התצוגה של ווינדוס וגם בלוח בקרה של NVIDIA ולמרות זאת לא מצאתי פתרון. הרזולוציה כרגע היא 1680X1050. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה רבה.

13. הענקית הקוריאנית מנצלת את ההובלה שלה בעולם השבבים בכדי להכריז על ייצור המוני לזכרונות גראפיים זריזים מאי פעם לכתבה

14. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by Coldmetal,

חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  16. מי יתן יותר ביצועים במשחקים של היום? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). יתרון של ה - 7600GS DDR3 על פני ה - X800GTO2 הוא הפעלת HDR במשחקים (מלבד HL2 שאפשר להפעיל שם HDR עם כרטיס מסך תומך SM2/2.0B). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969

17. Started by david2k,

כותרת* קראתי תדיון על זה אבל לא כל כך הבנתי מי נגד מי אפשר הסבר קטן על OFF/ON של VSYNC אני כרגע על OFF גם בהגדרות של נווידיה וגם במשחקים יש לי מסך 120HZ LCD

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by fp581,

וכמה הוא עולה בארץ?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  19. היי לכם, אני קונה מחשב חדש שמיועד לגיימינג וכרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך. המחשב החדש מיועד להריץ משחקים כבדים כדוגמת BF4, AC3, CRYSIS3 ו FARCRY3 מה דעתכם? אלה שני הדגמים: Gigabyte Geforce GTX770 OC 2GB RETAIL או SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DP OC whit BOOST המפרט המלא ללא כרטיס מסך: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪908[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 מחיר: ₪97[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪518[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] […

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by yuvalbar84,

מצטער על הבורות בנושא... אבל לכרטיס המסך שלי יש רק יציאה של VGA ומלבד זאת יש לי יציאה במחשב של 1394 (FIREWIRE) אני מעוניין לחבר את המחשב לצפיית סרטים בטלויזיה רציתי לדעת אם: א) האם אפשרי בכלל להעביר תמונה+קול מהמחשב לטלויזיה באמצעות התקן הזה? ב) אם כן, מה מומלץ יותר לצפייה? VGA או FIREWIRE?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by DakloN,

שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8 הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים? דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by K0sTa,

איך הכרטיס ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5032 ולאיזה מהכרטיסים של ג'יפורס הוא משתווה בערך? איך הוא יהיה במשחקים? תודה! :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by 1stcowgirl,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הבא יכנס למארז שלי? http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2O2GD5/#specifications אורכו של הכרטיס הוא 30סמ' והנה המפרט שלי: לוחאם ATX - של GIGABYTE - GA-Z68P-DS3 מארז - SHARKOON REBEL 9 ALUMINIUM אנא מיכם , אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור אני אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by leonchik1976,

שלום לכולם! אני חושב כרגע לקנות את כ.מסך הנ"ל, אך בינתיים מה שעוצר בעדי זו הידיעה שבקרוב יוצאת סידרה חדשה של NVIDIA 8 אשר תתוך ב-DirectX 10. רציתי לשמוע את דעתכם...לקנות עכשיו כרטיס, או לחכות?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by eliil1,

כותרת ^

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.