עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, אני מעוניין לרכוש בעתיד הקרוב NV 480. עכשיו ייתכן ושאני אתן לאחי את ה285 שלי בתמורה ל8800 שלו או ל260 של בן דודי. השאלה היא אם אפשר להשתמש ב480 ככרטיס ראשי וב8800/260 כייעודי לPHYSX ? במידה וזה אפשרי - איך מבצעים זאת ? במידה וזה בר ביצוע - האם אני יכול להשתמש בלוח אם שלי או שאני אצטרך לוח אם תומך SLI ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. Started by itai_davidian,

אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by alfus73,

האם ניתן לחבר בחיבור - DVI את כרטיס מסך: Nvidia 6600 GT ל- מסך LG L194WS? האם אני צריך מתמאמים מסויימים או כבלים?

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by ActVisioN,

שלום ברשותי מסך "17 פשוט. חשבתי לקנות מסך "19 FLAT לא חשוב באיזה מחיר. רציתי לדעת מה המסך הכי איכותי שאני יכול למצוא בארץ. משהו כמו Philips , Samsung ,Sony.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. שאלה לגבי כרטיס ATI 4850, האם הוא מוציא גם סאונד? ואם כן, האם צריך מעביר מיוחד ל HDMI ע"מ להשתמש בזה? (שכן DVI לא מעביר סאונד)? תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by DiSc@MaN,

שניהם AGP. שניהם 128MB מה עדיף? (לא מדובר על קניה חדשה. שני הכרטיסים אצלי)

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. יש לי כ400 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סוף סוף היום יש לי מובנה 4500MHD אני משחק בעיקר קאונטר סטרייק מעבד Q8300 ספק 500 וואט סיסוניק הכי חשוב לי יחס ביצועים לשקל ,אם צריך להוסיף קצת אז זה בסדר

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by nadavshefer,

שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. אני כרגע יצאתי מאשכול בפורום מחשבים ניידים יש לי מחשב חדש של HP עזבו את הנתונים האחרים אני בטוח שהם ברמה גבוהה המחשב עלה מאוד יקר P8400 2.3 3GB RAM הכרטיס מסך הוא 9200M GS 256 ram עכשיו ידוע לי שהוא לא חזק בכלל אבל כחו רגע פרופורציה למחשב נייד מישהי אמרה לי בפורום ( היה חידה שהגיבה) שהוא לא עולה על דרישות המינימום של GTA IV שדורש 7900 GS מינימום מה יותר טוב שלי או 7900??? gs

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by andrei21,

האם ספק Enermax 525W יחזיק כרטיס כזה ? ראיתי בזמן מאמץ הוא דורש ממש הרבה(בסקר החדש באתר gigabyte OC), מתי זה מצב מאמץ? בעבר הוא החזיק 7950X2 שני כרטיסים מחוברים ,ומעבד AMD 4200+ באתר של gigabyte רשום דרישה 550w אז נראה לי שזה בסדר, קצת חשש שהספק לא חדש בכלל אבל אני מאמין שיהיה טוב. דעות אנשים....?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  12. Started by BENNY-L,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 ASUS ‏9800GT HYBRIDPOWER 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ אותו מחיר

13. האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 תודה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by hakoki,

הכרטיס שכרגע הכי קורץ לי הוא 9600/8800 GSO או איך שלא קוראים לדגם הזה ב450 שקלים, יש חנות ליד הבית שלי שלוקח עליו 560 שקלים עם 3 שנים אחריות נראה לי שכדאי בשביל הבדל של 100 שקלים לקנות ליד הבית, אבל הוא רוצה שאני ישלם מראש כדי שיזמין לי ואני לא יודע אם המערכת שלי מתאימה, לפי מה שהוא אומר היא מתאימה. אז אני מתייעץ אתכם מעבד 6320 2GB מערכת אקס פי לוח אם 965P S3 GIGABYTE cooler master 430w למישהו יש נתונים על הכרטיס הזה בגרסא של ה 384 מגה? איך הוא מחזיק למשל בstalker?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by ftzahi22,

המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  19. היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  21. אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by vacuuuum,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל כש4650 עולה 370 ו4670 עולה450 ההבדל במחיר הוא בערך 20% האם יש את אותו הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by Roces,

שלום לכם! [glow=red,2,300]כרטיס מסך 1[/glow] - אני צריך המלצה לכ"מ טוב שישרת אותי הרבה זמן. הכרטיס הוא לאחים הקטנים שלי, שהמשחק הכי מתקדם שלהם זה Enter The Matrix (די מכובד אבל בודד). כמו כן אח שלי משחק גם בGTA3 / VC. מניסיון מהמחשב השני שיש להם (אל תשאלו, סיפור ארוך!), הם מסתדרים די טוב עם Ge-force 4 MX-440, נראה לי של לידטק. למרות זאת, אני מחפש משהו שישרת אותם הרבה זמן כי בקרוב אח שלי יתקדם למשחקים חדשים (הוא כבר התחיל, סוף סוך התגבר על "סנוד" ו"אייסי טאוור") התקציב עדיין לא ברור - זה יכול לנוע מ-300/400 עד למספרים הנמוכים בעלי 4 הספרות. כמובן שאני עצמי מעדיף לא להגיע לקצה העליון. השמות - Radeon 9000, Ge Force 4 MX-440, Radeon 8500/LE, (אם עדיין מוכרים... Ge forc…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by simonsix,

מניית AMD נופלת ביותר מ-3% בפתיחת המסחר בוול סטריט בצל אזהרת הכנסות הודיעה כי לא תעמוד בתחזית המוקדמת שפרסמה בה צפתה החברה הכנסות של 1.6-1.7 מיליארד דולר ברבעון הראשון של 2007 בעיקר בגלל התחרות הקשה עם אינטל. אני בטוח שהחברה גם פיSפסה הכנסות מהסיבה שלא שיחררה את הסדרה החדשה של הכרטיסים בזמן, חבל... http://biz.yahoo.com/rb/070305/amd_outlook.html?.v=1

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.