כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי! מהדגם של כרטיס ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 איזה יצרנית טובה יותר? תודה ענקיית לעוזרים!!! avivgenius
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי מסך Dell U2311H שמונה מילי לשניה ויש בו טיפה מריחות ויש לי עכשיו כרטיס מסך HD4670. השאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס מסך HD6950 אז יהיה שיפור במריחות?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
nVidia NV40 175 million transistors, in 130nm manufactured 8x2 architecture, however 16 Z/Stencil tests per clock DirectX 9,0 architecture, supports Shader 3.0 opposite NV38 and Shader doubled more efficient pixels supports DDR1, GDDR2 and GDDR3 internal AGPx8 interface exact clock rates: unknown; there is estimated 500 to 600 MHz chip clock and 600 to 800 MHz storing act Improvements with anti- Aliasing: (at least) a new mode; its SAM polarizing sample is however unknown Improvements with the anisotropic filter: unknown Presentation: GDC or CeBIT at the end of March 2004 Market entrance: At the end of April or May 2004 Sales name: GeForceFX 6XXX …
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ראיתי בKSP X600 PCI-E במחיר מעולה! 1200 שקל בערך. מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת הAGP?
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לצורכי הרצת תוכניות על ה"כרטיס מסך" (הטכנולוגיה של nvidia הנקראת cuda ). אני צריך ככרטיס מסך gtx285 הליבה היחידה המהירה ביותר. מכיון שהמחשב ירוץ שעות ברצף חשוב לי הקרור שלו. לאיזה חברה יש את הכרטיס gtx285 הטוב ביותר מבחינת קרור? מה דעתכם על gigabyte? רציתי של evga אבל אין אותו לskypc יוד
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לי יש לוח אם ASUS P5B DELUX עם כרטיס מסך EN8500GT/512M של ASUS, השימוש העיקרי שלי הוא בסימולציית טיסה של מיקרוסופט, הבנתי שניתן לחבר כרטיס נוסף מאותו סוג בחיבור SLI (יש מקום לכרטיס נוסף בלוח אם). השאלות, האם אני חייב לחבר כבל המקשר בין שני הכרטיסים (בחלקו העליון), ואם כן, מה היתרונות או חסרונות אם לא אחבר? במידה שאצטרך כזה כבל, היכן מומלץ/ניתן לרכוש? כרגע אני עם שני מסכים "19, האם חיבור מסך שלישי/ורביעי, יגרע מהאיכות של הסימולצייה? אשמח לקבל חוות דעת כללית על הכרטיס הנ"ל, ובכלל על השימוש ב-SLI. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר את איך שרואים על ידי שנוי הגדרות כרטיס המסך...כדאי שיראו בהיר יותר...אבל כשאני מנסה לעשות את זה אני שם במקום על 100 אחוז על 120 וזה לא משנה...בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות כדאי להבהיר את המסך...
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, היום האתי בחנות מחשבים והזמנתי את ה Sapphire Radeon HD4850 Toxic. השאלה שלי היא לא אם זה כדאי, אלא אם יש מקום לשפר והאם המערכת שלי תספק את הדרישות מבחינת אי יצירת צ.ב. ו הספק ספק. המערכת שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.33 Zalman 9700LED GIGABYTE GA8i945PG-RH SUPERTALENT 2x1GB DDR2-800 4-4-4-10 @ 667Mhz (מעבד זוועה - תנור מיניאטיורי מחמם רגליים) Gigabyte Geforce 6200TC WD 80GB HITACHI 320GB HEC TRTF 400W TZAG ELITA Moded 8Fans Airflow - ok Geniune Windows XP SP3 המשחקים שאני קניתי ומתכננן לשחק בהם הם: RaceDriver G.R.I.D Supreme Commander C&C Generals Zero Hour GRAW 2 ועוד ועוד ועוד... כל המשחקים הם ברזולוציה של 1024X768. השאלה היא: האם המערכת תסחב?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אם כן תנו חוות דעת עליה בבקשה. הדגמים הרלוונטים הם lm725 ו lm728 תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צריך להיות לי 775 MHZ ו 1000 MHZ ומופיע לי שמופע לרק 300 http://up352. siz .co.il/up3/y0xtzmyujczx.jpg תורידו רווחים
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529
-
יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם ספק Enermax 525W יחזיק כרטיס כזה ? ראיתי בזמן מאמץ הוא דורש ממש הרבה(בסקר החדש באתר gigabyte OC), מתי זה מצב מאמץ? בעבר הוא החזיק 7950X2 שני כרטיסים מחוברים ,ומעבד AMD 4200+ באתר של gigabyte רשום דרישה 550w אז נראה לי שזה בסדר, קצת חשש שהספק לא חדש בכלל אבל אני מאמין שיהיה טוב. דעות אנשים....?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-