כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מהי יותר טוב ולמה?????? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 ולמה??
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר את איך שרואים על ידי שנוי הגדרות כרטיס המסך...כדאי שיראו בהיר יותר...אבל כשאני מנסה לעשות את זה אני שם במקום על 100 אחוז על 120 וזה לא משנה...בכל מקרה רציתי לדעת מה לעשות כדאי להבהיר את המסך...
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529
-
יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, מחר בבוקר אני הולך לקנות את הכרטיסים, ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזה כרטיסים כדאי לי לקנות ההתלבטויות הן: - 768MB או 1GB? האם 500~ שקל תוספת מצדיקה את ההפרש? - גרסא עם קירור טוב או גרסא פשוטה? של איזו חברה? הכרטיסים הם לטובת משחקים ב1920X1080, אוברקלוק תמיד בא בחשבון. שאר פרטי המחשב הם Core i7 920 3.8Ghz, 6gb DDR3, EVGA SLI LE. תודה רבה! :-) דני
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך: G-Force 3 Titanium 200 128M DDR. יש לי שתי שאלות קטנות שדיי מציקות לי לאחרונה: 1. איך אני יודע שאני מפיק את המקסימום מהכרטיס? 2. במשחק מסויים (לצורך העניין: Flight Simulator 2004), ה-"פריימים לשנייה" לא עוברים את ה-25. מה בעצם קובע את זה? כרטיס המסך או המחשב? - כלומר, האם אני צריך לשפר את ביצועי המחשב (זיכרון, מעבד...) או לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר? מצטער על הבורות, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן , כרגע , יש לי 9600SE ואני מאוד מעוניין להחליפו. במקרה , בעוד שבוע וחצי דוד שלי מגיע מארה"ב. רציתי 9800PRO , אבל יקר מידי להורים.. אז חשבתי על 9600XT. האם שווה להביאו מארה"ב? תוכלו לתת לי לינקים לחנויות מחשבים בארה"ב (עדיפות לחנויות באיזור ניו יורק)? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-