כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להרחיב את הצינורות מ4 ל8 ע"י הורדת דרייברים מתאימים או בדרך אחרת כמו עם כרטיסי הרדאון?
-
המליצו לי על ה8600 אם אני לא טועה, בכל מקרה היום התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח זה מפרט המחשב שלי: AMD ATHLON 3600+ DUAL CORE ASUS M2A וזיכרון 512 יש לי תושבת של PCI החדש הזה אז ככה שאין בעיה. רציתי לדעת גם לגבי כרטיסי מסך של חברת ATI הם נראים ממש זולים והשאלה איזה מהם טוב בשבילי? אני לא הולך לשחק כמו גיימר ואני לא מריץ ויסטה (תודה לאל רק אקס פי).
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס מסך agp HD2600PRO במקום ה-FX5200 שהיה לי. כשאני מחבר אותו, המסך לא נדלק ובמקום זה כתוב משהו בסיגנון "SELF TEST" "CHECK PC AND SIGNAL CABLE" "MONITOR WORKING" או משהו כזה. הלוח אם שלי הוא P4S800D. אני משתמש במסך vga עם ממיר מ-DVI. מישהו מבין מה הבעייה? תודה, אלעד
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תגידו שמעתי שבכרטיס Hd4870 מומלץ מאוד לעדכן ביוס לכרטיס כי שמעתי שיש בעיות עם ה 4870 אז השאלה שלי עם גם ה 4850 עושה בעיות וצריך לעשות לו עידכון בביוס?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, באפשרותי לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים באותו מחיר בדיוק: MSI GTX 660Ti 2GB OC - לא power edition Gigabyte GTX 660Ti 2GB Windforce2 האם יש הבדל בביצועים של הכרטיסים? זה משנה איזה כרטיס אבחר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ובכן נתקלתי בהתלבטות קטנה טרם קנייה, יש לי תקציב של 1000 שקל לכ. המסך וחשבתי על שני אפשרויות, האפשרות הראשונה היא כביכול ללכת בלי לחשוב יותר מדי ולקנות את הכרטיס של GAINWARD, GTX260 GOLDEN SAMPLE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4670 ובכך לגרד את כל התקציב, האפשרות השנייה היא ללכת על הכרטיס של INNO3D, GTX260 FREEZER X2, שהוא כרטיס חלש במקצת ואינו בא מומהר, http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 אבל יחד איתו להוסיף גם סטיק של 2GB DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 בהתחשב בזה שכעת במחשב שלי יש רק 2GB DDR2 בסטיק אחד (SINGLE CHANNEL), מה הדיל השווה יותר? ???
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
השימוש הוא להרצת משחקים מאוד על רמה כגון: GTA שיוצא בקרוב, המפרט הוא כזה: כרטיס מסך: Radeon x1950xt 256 MB אני כמעט בטוח שזה 256 MB intel® Core ( TM )2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz 3.17 GHz, 2.00 GB of RAM ( מועתק, אני לא כל כך מבין מה אני צריך לרשום כשמבקשים מפרט, מקווה שזה בסדר ). אז איזה כרטיס הכי כדי לי לקנות? בינתיים גם CRYISIS החדש לא פועל לי על הגדרות גבוהות חח
-
- 14 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברה !! אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הדגם הבא : RADEON X1950XT, 256MB GDDR 3, AGP 8X, TEC inside Cool , X-Turbo Fan, Overdrive edition. http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=166&prod_id=65116 בכל מחיר!! :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הכרטיס http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=473796 המחשב שלי הוא עם אפיק AGPX4 האם הוא יוכל לעמוד בזה!?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ATI מוציאה את הכרטיס הבא שלה? כל כמה זמן היא מוציאה כרטיס?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Vr-Zone חושף נתונים רשמיים על 8800ULTRA כולל תמונה: 8800ULTRA יבוא בשני עיצובי קירורים שונים שאנוידיה תאפשר לחברות לבחור. התדרים היו 650Mhz בליבה 2.16Ghz בזיכרון GDDR3. עוד Vr-Zone מספרים לנו שאנוידיה אולי תוריד מחירים לכרטיסיה כדי לתחרות טוב יותר בכרטיס HD2900XT. השקה ב1 במאי כולל ביקורות , מלאי באמצע מאי. (שמתם לב השקה יום לפני HD 2900XT? ) http://www.vr-zone.com/?i=4930
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את SAPPHIRE 3870 ב- 900 ש"ח חוץ מהמחיר המעולה איך החברה שווה את הכסף? או שעדיף להשקיע עוד 250 ולקחת את GIGABYTE 3870 . בקיצור מה אתם אומרים על ספיר...? הם כמו כולם או פחות...? אני אשמח שתעזרו לי..
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ה6800NU יותר חזק מה6600GT, זה ברור...אבל בסקאלה הזאת, איפה עומד הX800?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-