עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני חדש בקהילה הזאת. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1000 שקלים + - ואני לא מבין כלכך במפרטים של הכרטיסים או מה יותר טוב ממה איזה חברה וכו'... אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך שיספק את הביצועים הטובים ביותר אני יודה לכולכם. ואם אפשר איזה טיפ או הסבר על כרטיסי מסך וכו'... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by White Eagle,

שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by yossi555555,

שלום שמי יוסי ורציתי להתיעץ לגבי שידרוג כרטיס מסך למשחקים הנתונים שלי הם מעבד E5800 INTEL לוח FOXCONN G4IMXE תומך DDR3 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך שעובד יפה (דרך אגב) ATI HD 4350 512MB DDR2 משחק בעיקר הרבה RPG SPLINTER SELL האחרון הרבה משחקי מכוניות NEED FOR SPEED וכו' תקציב 400 ש"ח מטרה :שהמשחקים ירוצו קצת יותר מהר ושזה יתאים למחשב שלי ולא יהיה לי צוואר בקבוק !! דרך אגב אני חדש לגמרי בנושא והבנתי שיש בעיה עם ספק כוח גנרי פשוט שיש לי במחשב חיוני להחליף ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by ilyadd,

אז אני קונה מחשב חדש ואני חושב עלמשהו כמו: 7600GS SONIC 7600GT או שעדיף איזה X1650-X1600 *יש לציין שאני לא גיימר ואני לא צריך כ. מסך כל כך חזק.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lilshtig,

שלום לכולם ברצוני לדעת מה הבדל בין שני כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail והשני: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail הOC שלו הוא 2! יש הבדל או שזה סתם לקחת עוד כסף כי המחיר הוא עוד 200 שח על OC2 הזה מה אתם אומרים? ודרך אגב היבואן של BFG ראה ששיש ביקוש לכרטיסי מסך הזה אז הוא העלה תמחירים מ1550 ל1660 והוסיף תOC2 במחיר 1770 ממה שאמרו לי בחנות ה OC2 חזק יותר זה נכון? איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי לקנות? כל מידע בנושא יתקבל בברכה תודה רבה!

8. Started by aboren,

הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by kobibo,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by idanpc,

איזה כרטיס מסך כולל את השם XP בתוכו למשל ga-7vrXP athlon-XP

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה

14. הלכתי לאתר של אן בידיה וראיתי את האפשרות של ניתוח הכרטיס מסך והשוואתו לכרטיסים אחרים מבית אן בידיה. הכרטיס שלי הוא Leadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB. זה מה שקיבלתי: הכרטיס רץ באובר קלוקינג של 305/551.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by chenvaiss,

התקנתי את הכרטיס חדש מהקופסא והבנתי שיש לו משהו שנקרא ארטיפקטים. זה כרטיס מחו״ל והשאלה אם אין מה לעשות חוץ מאשר להחזיר? לא תמיד הקווים/פסים מופיעים אבל זה מופיע ישר שמפעילים את המחשב.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by salmonela,

הי, אני לא כל כך מעודכן לגבי כרטיסי מסך טובים היום. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים. התקציב הוא לפחות אלף שקל, יכול להיות גם יותר. מה הכרטיסים החמים נכון לזמן זה??

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by EyalOnn,

ראיתי ב-Ebay שיש להם כמה כרטיסי מסך במחיר יותר זול מבארץ, רציתי להתייעץ איתכם האם כדאי אולי להזמין משם ולא מפה, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/231239329273?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מבחינת המחשב שלי הוא יכול להחזיק כל כרטיס מסך יחיד, אז אין בעיות של ספק כוח וכו'. (כרגע אני משתמש ב-GTX550 TI)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Eli100,

אהלן, אני מתלבט איזה כרטיס חדש לקנות 580 / 570 GTX, ניראה לי שאני אלך על ה580 האם יהיה לי צוואר בקבוק? i5 750 2.67 P55A UD3 GIGABYTE Enermax Mudo 82+ 625W 4GB 1333 1680X1050 הכרטיס יתחבר גם לטלווזיה FULL HD בעתיד הקרוב ד"א יש צפי למתי יצאו כרטיסים חדשים?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Sinos,

אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג איזה גרסא של הכרטיס הזה לבחור. זה המפרט: 1 x Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤430 1 x Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤367 1 x Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS 379¤ אלה כמה גרסאות של הכרטיס מIQPC (שנראה שאצלהם המחיר הכי זול, לפחות לכרטיס הזה) PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 1407 GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT 1422 BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL 1419 PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC 1452

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אהלן, עברתי על כמה חניות מחשבים ורשמתי כמה סוגים שונים של חברות המייצרות את הGFORCE 6600 GT הבדל הברור הוא במחיר אבל מה ההבדל באיכות. הסוגים הם: זיגזג - PointOfView Gforce 6600 Gt AGB 128 Mb - במחיר 1481 ש"ח. קיי אס פי -XfX Gforce 6600 GT AGP במחיר 1350 ש"ח. לוג'יק פי סי - Albatron Gforce 6600 GT AGP במחיר 1550 ש"ח עכשיו ראיתי גם בחלק מהחניות שרשום FX6600GT AGP מה הFX אומר? אשמח עם תענו לי בהקדם מה כדאי יותר לקנות ומאיפה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן P3 עם 512 RAM, אני רוצה לקנות לו HD גדול (זה לא משנה איזה כרגע, כמה שיותר גדול אבל) ולשים אותו בסלון שיתחבר לממיר ויוכל להקליט מהטלוויזיה איזה כרטיס TV IN מומלץ בישביל זה ? חשוב מאוד האיכות, תוכנות ? מערכת ? מדגיש שחשוב שיהיה לכרטיס אופציית חיבור לממיר הישראלי (HOT) עם אפשרויות הקלטה (עם טיימר) או שזה בעצם התוכנה קובעת ?? ממש לא מבין בזה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.