עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שמעו חבר שלי רוצה לקנות כרטיס במחיר 800 שקל ככה אז השאלה שלי הוא מה עדיף מהכרטיסים הבאים?: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6652&CatCode=123 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7083 איזה מהם הכי טוב בביצועים ? הכרטיס בעיקר צריך להריץ על 100 FPS את CS 1.6 כי זה מה שהוא משחק כל היום =/

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  2. שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by Eviljelly,

שלום אני מצליח לשחק בערך שתי דקות במשחק לפני שהוא קורס לי, אחרי שדרוג לדרייברים 285.62 המצב לא השתנה רק שהפעם הוא קורס ואומר שאין לי מספיק זכרון בכרטיס מסך (חייב מעל 512). המפרט של הלפטופ שלי: i5 geforce 540M 1GB 4G DDR3 אני לא רוצה להריץ על אולטרה או משהו פשוט לשחק בכמה דקות שהמשחק רץ הוא עובד מעולה ורואים אחלה, השאלה היא בגלל שזה לפטופ יש מצב שיש פה איזה זיכרון משותף ואז אין לי באמת גיגה זכרון אמיתי ובגלל זה הבאלאגן (ואז האם יש דרך לסדר את זה) או שיש בעיה אחרת ? האלטרנטיבה זה להריץ אותו על המחשב השני שלי שהוא E8400 Nvidia 9600 4GB DDR2 אבל שם אזל המקום להתקנה עקב פטירתו לאחרונה של אחד הדיסקים שלי

5. Started by river,

שלום , יש לי את הכרטיס מסך 4850HD של ג'יגבייט עם 1 GB זכרון הכרטיס מגיע ללא מאוורר אלא בטכנולוגיית קירור Multi cooling אני לא יודע עד כמה יעיל הקירור הזה , אבל שמתי לב שבמשחקים חום הכרטיס מגיע ל-73 מעלות האם זה חום תקין ? מישהו יודע אם בכלל הMULTI COOLING הזה אכן יעיל ??? תודה הכרטיס

6. Started by ScreameR,

כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?

7. Started by zumara,

לאלו שיש 6800 GT רציתי לדעת איזה ספק יש לכם כי קניתי והוא צריך להגיע ביום ראשון אז רציתי לדעת אם אני צריך להחליף ספק יש לי 400W ג'נרי.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by mazinya,

חשבתי בהתחלה ללכת על HD4850 עם קירור זלמן מהסיבה ש HD4870 עם קירור הוא יקר יותר ממה שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך. לכן חשבתי ללכת על הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4936 אני יודע שזה 192SP לעומת 216SP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שעולה 100 ש"ח יותר מה HD4850 שמגיע עם הזלמן, שווה את ההשקעה? זה נראה לי מחיר מאוד טוב אבל אני רוצה לדעת אם הפרש הביצועים שווה את זה? בנוסף הבנתי שהכרטיס מתחמם פחות ומרעיש פחות וגם צורך פחות חשמל. שאלה אחרונה. עם ספק SEASONIC 500, לא אמורה להיות בעיה בחיבור של הפינים לכרטיס נכון?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Obi-Wan,

אהלן, רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין הכרטיסים בהנחה שההבדל במחיר הוא בערך פי 3 בעוד שה-8500 מגיע גם עם 512MB, השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים, תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by super4life,

?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by G-BOY10,

אני מדבר עם ti 4200 שתומך ב-AGP 8X

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by EdenC,

שלום,אני מחפש כרטיס מסך טוב עד 800 ש"ח עדיף PCIX תודה רבה, עדן

13. Started by sharonarchi,

שלום אני טס לחול ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך בחול בדגש על הGTX580 יש הפרש של כמעט 1000 שח בין המחירים בארץ ובחול והאם הוא יהרס בדרך

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by idDFdd,

אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות 9800GT כמובן אמרתי לו שהוא יצטרך לקנות גם ספק מינימום 400 וואט.... יש לו לוח אם ישן של MSI משהו פשוט, אז השאלה שלו היא אם הכרטיס מתחבר ללוח כזה פשוט בלי שום בעיות..? אני יודע שזאת שאלה כללית מדי, אבל בעיקרון זה לוח אם פשוט של MSI מלפני 3 שנים ככה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת.אני לא מעוניין לעשות OC. אז ההתלבטות שלי היא בין 260 GTX 275GTX 4850x2? למערכת Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II‎ SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ HJA-6000 MIDI Beige (No PSU VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ תודה מראש לעונים

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Alduin,

טוב אז היום קיבלתי את ה VP171 (מסך פשוט מדהים!), ושמתי לב שלא מצויין בשום מקום, לא על האריזה, לא בחוברת הוראות, לא במידע בדיסקים, מהו הMS של המסך (אותו דבר היה גם עם ה1720P שאבא שלי קנה, גם שם לא הופיע בשום מקום מהו הMS של המסך אני לא מבין למה לא מציינים את זה על המוצר). בגלל שידוע לי ש VIEWSONIC הוציאו שני דגמים של המסך אחד עם 16 ואחד עם 8 אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את ה8, יש דרך לבדוק? תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  17. הציעו לי לקנות שני מחשבים ניידים. המפרט זהה פחות או יותר וכולל זיכרון פנימי של4 gb .המעבדים וכרטיסי המסך שונים. באחד יש מעבד אינטל ליבה כפולה דור שני 2.2 וכרטיס מסך geforce 512mb ובשני מעבד 2.26 i5 430 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל 128mb האם יש הבדלים משמעותיים בין האיכויות המתקבלות בטיב התמונה בסרטים וכדו'??? האם הכרטיס המובנה מקבל שידרוג מהמעבד שבו לפי הבנתי קיים סוג של מאיץ גראפי מובנה???

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by 1nstall,

שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס גרפי (עבור מחשב ישן) שלא מצריך חיבור ישיר מספק הכוח אלא מקבל את כל ההספק דרך הלוח. הכרטיס הנוכחי HD-4670 היה כזה אבל הוא התקלקל. מהו הכרטיס החזק ביותר (לא משנה AMD או NVIDIA) שעונה לתכונה הזאת? תודה!

20. Started by the king2006,

שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by wiseman,

תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  23. ?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.