כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
של איזה חברה ( רצוי שתיוצר בסין) אני מביא משם איזה הכי טוב?
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שמתי לב שGAINWARD מוכרת 2 סוגים של 6800GT... אחת בשם GAINWARD 6800GT STANDART ושנייה בשם GAINWARD 6800GT GOLDEN SIMPLE.... יש למשהו מושג מה ההבדל ביניהם חוצמזה שהגולדם סימפל בא עם OC לU... :
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט בעל המאוורר החדש... אני רוצה לברר אם המארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו יספיקו לי או שמא עליי להחליף אותם... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית.
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
חבר שלי המליץ לי לקנות באיזו חנות כרטיס מסך של nvidia, עם 64MB זיכרון מדגם radeon X200 pro עם חיבור PCI ללוח אם. הוא אמר לי שזה כרטיס ממש טוב וזול ואפשר לקנות אותו רק ב-2500 שקל. הבנתי שאני אוכל להריץ איתו משחקים ממש חדשים על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש. כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה או שכדאי לקנות כרטיס אחר?
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שנמצא בהרכבה בעוד אתם קוראים הודעה זו ביחד עם הSparkle 8800GT.התחלתי להתעניין בBFG רק מכיוון שהמחיר שלו ירד עכשיו וקיוויתי שאולי אוכל לשדרג עוד,אני לא יכול אבל האמת שזה לא משנה לשאלה חח. בכל מקרה, חיפשתי ביקורות(הלינקים מכוונים לעמוד מסויים בביקורות ואסביר בקרוב למה) על שני הכרטיסים ומצאתי את זאת בשביל הSparkle: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=10&artpage=3016&articID=637 ואת זאת בשביל הBFG OC: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/8.html עכשיו,גרסת הBFG OC סה"כ כמעט ולא מומהרת ומציעה הבדל מאוד קטן על הנייר מבחינת מהירויות שעון. אז אתם מוכנים להסביר לי בבקשה איך בביקורת הראשונה הSPARKLE קיבל FPS ממוצע…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם לקראת תחילת החודש מסתמנת ירידת מחירים של כרטיסי Nvidia ואו ATI ?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ידוע אם התחילו לימכור את הכרטיס הנ"ל? ואם כן כמה הוא עולה .נב הכוונה האם מוכרים אותו בארץ
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה איכות של הכרטיסים שלהם הציעו לי תכרטיס הזה ב840 שקל כדאי http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=2&cat3=183
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מיום ראשון עד יום שישי יש מבצע בTMS על ה680 וההפרש בינו לבין ה670 יהיה 166 ש"ח. ההפרש הזה שווה? אני מדבר על שני הכרטיסים האלה: http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/11299
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הם עולים פחות או יותר אותו דבר אבל יש לי נטייה לATI.. אני מדבר או על 9600GT ALPHA DOG GDDR3 512 MB - XFX או HD 3870 512MB GDDR3 - GIGABYTE רשום על הכרטיס של ATI שהוא תומך DX10.1 זה יותר חדש מ10 או שזה למעשה 10 כי אם כן יש להם אותה תמיכה.. ואיזה מיהם עדיף בכלל?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה ללכת על HD4850 עם קירור זלמן מהסיבה ש HD4870 עם קירור הוא יקר יותר ממה שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך. לכן חשבתי ללכת על הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4936 אני יודע שזה 192SP לעומת 216SP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שעולה 100 ש"ח יותר מה HD4850 שמגיע עם הזלמן, שווה את ההשקעה? זה נראה לי מחיר מאוד טוב אבל אני רוצה לדעת אם הפרש הביצועים שווה את זה? בנוסף הבנתי שהכרטיס מתחמם פחות ומרעיש פחות וגם צורך פחות חשמל. שאלה אחרונה. עם ספק SEASONIC 500, לא אמורה להיות בעיה בחיבור של הפינים לכרטיס נכון?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את ה-7950 OC RETAIL ביחד עם מחשב I5 ו-SSD טוב. כשאני משחק על ULTRA ב-BF3 אני יכול לראות לפעמים שה-FPS יורד ל-40 במשחקים גדולים של 64 איש. השאלה שלי אם זה בסדר ואם כן, האם רק אוברקלוק יכול לשפר את המצב או שיש דרכים אחרות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-