עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הענקית הקוריאנית מנצלת את ההובלה שלה בעולם השבבים בכדי להכריז על ייצור המוני לזכרונות גראפיים זריזים מאי פעם לכתבה

2. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  3. יש לי מחשב בעל מפרט: Q6600 GB DSR3 P35 2X 2GB 800 HZ חשבתי להחליף לוח ל ASUS P5N עם nForce 650i ולהתקין SLI זה שזה לא ממש מערך משתלם כבר הבנתי ממה שכתוב פה... אבל בכל זאת היתי רוצה לדעת כמה שיפור זה אמור לתת וכמה בשטח? או אים מישהו ניסה כבר 8800 GTS SLI היתי שמח לקבל דעה! אשמח גם אים מישהו יתן לי איזה לינק לאתר שביצע השואות בין SLI שונים! בכול אופן כל דעה כל עצה ממקור מוסמך ולא רק ממה שקראתם תתקבל בברכה... יש הרבה משקל לדעות שתיתנו לי להחלטה שלי תודות מרואש....

4. היי, יש לי התלבטות קטנה לגבי כרטיס המסך שאני הולך לקנות אני רוצה כרטיס מסך חזק מאוד למשחקים כבדים ושיהיה שקט, אין לי תקציב מדויק כי אולי שווה לי להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים האחרים , אז אני פשוט מתעניין לגבי כרטיסי המסך הכי טובים (ומשתלמים גם) שיש היום כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך 22" או 24" גם בשבוע הקרוב מה אתם ממליצים ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  5. קיבלתי ציון כזה: (3DMARK VANTAGE) P13194 GPU: 13825 CPU: 11604 המפרט שלי הוא כזה לוח: G43 ASUS מעבד: Q9550 זכרון : 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: RADEON 5850 1GB מערכת הפעלה : WINDOWS 7 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by crow3d,

TMS- Sapphire Hd5770 - 793 NIS RSM - Sapphire Hd4870 Toxic 1GB - 637 NIS RSM - LEADTEK GEFORCE GTS450 Extreme - 850 MHZ - 695 NIS RSM - Powercolor HD5750 - 1GB - 672 NIS איזה מהבאים עדיף מבחינת עלות-איכות? ואיזה מהם הכי עדיף באופן כללי מבחינת ביצועים? המטרה היא למשחקים חדשים יש לי מחשב עם CPU - E8400 M.BOARD - INTEL - DG41RQ 2GB DDR2 800 - מתכוון להוסיף עוד 2 כרגע יש לי ספק כח של איזי קול 450 מתכנן להחליף לסיסוניק 500 ואולי גם מארז אני אחליף

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by snipa,

מצאתי את זה זה הגיוני? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2073317255 עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by dror_gh,

יש לי כרטיס HD2900 PRO ואני מנסה לקבל תמונה מהטלוייזיה למחשב , אבל אני לא מקבל תמונה. איפה אני אמור להגדיר את זה שהטלוויזיה תשלח תמונה לכרטיס מסך? (מיותר לציין שהכל מחובר כראוי) חיברתי את הממיר לכניסת של הvideon in בכרטיס מסך, ובכל זאת אני לא מצליח לראות טלוויזיה במחשב. מישהו יכול לעזור? תודה רבה

9. Started by The_Byter,

http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by heroldh2,

היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי כמו שצריך לא משהו רציני משהו בינוני וטוב זה הפרטים שלי אשמח להצעה תקציב: $50 חריגה מקסימלית:$70 אני גר בארה"ב השימושים העיקריים הם: אני לא גיימינג רציני אני משחק משחק אחד פעם ב.. למשל call of duty , סרטים באיכות HD חשוב עריכת מוסיקה לא יודע אם זה כל כך קשור חנות: אין חנות ספציפית מכיוון שאני גר בארה"ב. ebay זה יהייה בסדר או כל חנות אחרת שנמאת בארה"ב 1.זה בסדר לקנות מ ebay כרטיס מסך? מפרט מחשב:מעבד: Processor : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz זכרון ram Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) לוח אם: Mainboard : Dell 0HN7XN כרטיס מסך נוכחי:Video Card : Intel® G41 Express Chipset מארז: opt…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני כותב לכם את המפרט של 8600 gt 1024mb Chipset : GeForce 8600GT Stream Processors : TBA Memory Amount : 1024 MB Core Clock (MHz) : 540 Shader Clock (MHz) : TBA Memory Interface : 128-bit Texture Fill Rate (billion/sec.) : TBA Memory Brandwidth(GB/Sec) : 12.8 RAMDACs (MHz) : 400 ובמפרט כתוב tba וזה מופיע 3 פעמים במפרט מה זה אומר? תסבירו לי בבקשה אם אפשר את הפרוש בעיברית לכל שורה במפרט כדי שאני ידע תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. האם חיבור DVI חשוב?האם יש חיבור דיגיטלי שהוא לא DVI? יש הבדל בין 12 MS ל-8 MS? ודגם מסויים מומלץ למשחקים..........................

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  14. שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Jenia24,

זה שמופיע בהמלצות כן או לא?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by lubian,

שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by marlboro,

כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by nadaw,

מהי יותר טוב ולמה?????? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=481&catcode=342 http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2703&catcode=341 ולמה??

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by mluggy2,

מישהו מכיר או יכול לתת חוות דעת על המסך הזה? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_lm919.html טווח המחירים שלו בארץ הוא כ~3300 ש"ח. על מה כדאי להסתכל שקונים מסך כזה ברשת? על אילו פרטים וספציפיקציות? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  22. אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by ajl,

התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. מצ"ב תמונה: 1. מה החיבור הזה? (בעיגול האדום) 2. האם ניתן לשלוט על מאווררי הכ. מסך? אם כן, איך? תודה!

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  25. המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים