כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש איזו תוכנה או פקודה? תודה רבה mz155
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לחבר רק כרטיס אחד לסלוט היותר נמוך יש לי P5N32-E SLI 680I וGTX אני עושה את זה מצרכי קירור , נוחות , ואסטטיקה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב דק (יעני עם מארז דק) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך במקום האונבורד שאני משתמש בו עכשיו אז בבקשה מכם תמליצו לי על כרטיס מסך שיכנס למחשב הזה, ולא כרטיס יקר מידי (עד האלפייה) אבל שיסחוב משחקים ועוד שאלה קטנה, יש דבר כזה מארז חיצוני לכרטיס מסך? תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ? איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי, אני בדרכי לקנות מחשב חדש, המליצו לי על הכרטיס הזה...אבל... כרגע יש לי מחשב ישן, ואני מחובר לטלוויזיה דרך S-VIDEO בצד המחשב, וכניסת בננה ל-VIDEO IN בצד הטלוויזיה שזוהי הכניסה היחידה לטלוייזיה. ממה שראיתי הכרטיס לא תומך ב-S-VIDEO (בטח תצחקו עליי) , מה האפשרויות שלי? אני CLUELESS בנושא עוד קצת פרטים: משחקים ברמת גרפיקה בינונית ומעלה, התקציב הוא עד 800 שקל(מצאתי את הכרטיס הספציפי הזה ב-680 שקל) , יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב המחשב כנראה יהיה עם 2GB 800MHZ, QUAD 2.4 רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 מישהו יודע מה הבאנדל שלו? (אם יש) והאם הוא כרטיס טוב?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב...ואם יש הבדל משמעותי בינהם ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB PCIeוGigabyte
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי OVERLORD וגיליתי שהמחשב לא סוחב אותו. יש לי פנטיום 4 630 שזה 3 ג'יגהרץ, ו1 ג'יגה זכרון, אז באופן טבעי החלטתי שהGFORCE 5200FX הוא החוליה החלשה... בקיצור אני רוצה כרטיס מסך חדש שיחזיק לפחות שנה-שנה וחצי ככה ויריץ את המשחקים החדשים בהגדרות ברירת מחדל שלהם, יענו בלי לשחק עם הרזולוציות ועיניינים - העיקר שיעבוד חלק. משום מה אני בנאדם של אינטל וNVIDIA (ולא AMD ו- ATI) אז מעדיף שהכרטיס שיהיה של NVIDIA. התקציב הוא כ600 שקל, לכרטיס PCI-E . על מה תמליצו?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עזרו לי להחליט מה לקנות אני צריך AGP
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הכ.מ. מסך הזה: Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem לאיזה כ.מ. של נוידיה הוא מקביל מבחינת ביצועים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שמתי לב שיש שני סוגים של קירורים או עיצובים לכרטיס הנ"ל WinFast PX8800 GTS TDH..... עכשיו מה ההבדל? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט נוידה עשו מצווה אני לא יודע איפה לחפשש
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-