עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by eranmor,

יש לי שני מסכים שכרגע עובדים בדואל בתצורה של שולחן עבודה מורחב. המסך הראשון (השמאלי בתמונה) והראשי שלי הוא MAG DJ707. השני הוא PHILIPS 104B מאוד ישן. אני מעריך לפחות 8 שנים. בכל מקרה, המסכים עובדים בצמוד אחד לשני אבל הPHILIPS גורם לריצודים על הMAG שלי. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by alex15,

אני רוצה להתיעצ עמכם לגבי כרטיס מסך טוב ובמחיר סביר ובכרטיס מסך חזק ...

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by OzZzZz,

SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 1GB GDDR5 PCIE SAPPHIRE ATI Radeon VAPOR X HD48701GB GDDR5 PCI-E תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. מישהו יודע? ???

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  6. בתקציב של עד 600-700 שקל.... כמה אופציות ואני לא יודע מה לקחת??? Chaintech- GF FX5600xt 128MB AGPx8,TV,DVI ASUS- V9520 GF FX5200 128MB,TV ומה ההבדל בין GF fx5600xt לבין הרגיל???

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by idogold,

מה המצב חבר'ה , הגיע זמני וגם אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, הבעיה היא שאין לי מושג בזה , אז מה אני כן יודע שאני צריך : א. הוא חייב להתחבר ל Receiver, כלומר הוא חייב TV-Out אני משתמש בטלוויזיה כמסך במין media center ענק שכזה ב. הוא צריך להיות כרטיס טוב , 256MB זכרון , 3D ראוי והוא צריך להיות תואם ללוח אם אינטל רוקלייק (או משהו כזה , אני לא זוכר בדיוק מה יש..) ג. הוא צריך לסחוב משחקים כבדים (battlefiled2 , AoE 3 וכד') בצורה טובה .. על מסך טלוויזיה גדול (יש לציין..) ד. ואולי הקריטי הוא לא צריך לעלות יותר מ-1500 ש"ח המלצות ?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  8. הורדתי את הדרייבר הזה : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql לכרטיס מסך 7900gs extreme (שד"א לא מצאתי את גרסת האקסטרים באתר שלהם, יש רק אצל Leadtek אבל מאוד לא מעודכן) הדרייבר מיועד גם לויסטה, אבל בכל זאת, למה להתקין ביעד הזה : C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.99\Vista\English זה אמור להיות ככה ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870

10. Started by GbeTech,

חבר שלי קנה מחשב בתקציב שלו, עם 8500GT 512MB... אני לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם 7800GTX Extreme* 256MB... היה לנו וויכוח ממושך של מי הכרטיס יותר טוב *ה Extreme מסמל שהכרטיס עבר OC במפעל. אנא הגידו את דעתכם. נ.ב. מדובר כמובן על השוואה ב DX9...

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

היי, דחיתי את ההחלטה המחודשת שלי כבר קרוב לחודשיים ועכשיו אני כבר צריך ליהיות שלם עם עצמי... הזמנתי X800 XTPE, כל ההכנות נעשו כבר בשביל התינוק החמודי המיוחל,קניתי ספק חדש ,OC חזק(2.4@3.6)הוספתי זכרון שיפרתי זרימה,טוב אתם יודעים איך זה עם תינוק חדש ;D... בקיצור,כשהוא כבר הגיע לארץ ,טוב, תקין הוא לא היה...(בין היתר קירור שבור,טרנזיסטור מוזר הסתובב לו בשקית והיה אפילו איזה משהו קרמי רופף)בכאב רב שלחתי אותו חזרה,ולא מזמן(האמת שכן מזמן חח) ATI החזירו תשובה (אם תרצו אני אעלה לכאן ת'מייל):הX800 PE זמין רק בCOMP4U ובbest buy משהו כזה והם כבר לא מוכרים אותו מהחנות הוירטואלית,ונחשו מה -לחנויות האלו גם נגמר הסטוק שלו...(למרות שאני לא יודע מה המצב נכון לעכשיו,אבל לא סביר מדי שיש לה…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  12. תודה!

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  13. אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת. החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by river,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Aganathon,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלו. הוא לא רוצה להוציא יותר מדי, בערך בסביבות ה-500 ש"ח :tomato: חשבנו על הכרטיס GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB אצל הדובים (שנמצאים ממש לידנו). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3787 האם אתם יכולים להציע כרטיסים יותר טובים במחיר דומה ? (אפשר לחרוג מעט) עדיף אצל הדובים אבל לא חובה : האם בכלליות עדיף ג'יפורס 5200FX או רדיאון 9200 ? תודה מראש.

16. כמו שחלק ממכם יודע קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9800SE) ואני רוצה להתקין לו סופטמוד (הדרייברים של אומגה) כדי לעשות אותו R9800 PRO. אם אני מתקין אותו הוא יכול להוות נזק לכרטיס?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by W0lverine,

מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by kobibo,

לפי עיון ב FAQ תיחלת הפורם ישנם נתונים לגבי כמה סוגים של כרטיסים . אני מתלבט חזק האם לקנות את ה- 9800pro 256 bit לבין ה - 5900XT 256 bit ,לפי הנתונים של שני הכרטיסים ה 5900XT בעל נתונים גם של מהירות זיכרון וגם מהירות ליבה יותר גבוהים מאשר ל 9800PRO ( לשתי הכרטיסים אותה כמות של צינורות עיבוד ). אז למה בבקשה ישנה העדפה דווקא ל 9800PRO ?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  19. מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג. המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות: אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים. מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות. עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנ…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by oren99,

אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי את הכרטיס 4850HD כבר כמה שנים עשה את העבודה לגמרי, כל מה שאני צריך זה יציאת HDMI לסרטים בטלוויזיה וכאלה ומשחקים בקטנה, כל מני MINI GAMES כאלה, סטייל PORTAL ב STEAM +- הכרטיס היה ממש אחלה, רק שלאחרונה הוא התחיל לקרטע, אחרי כמה נסיונות החייאה נראה שיומו הגיע אני מחפש כרטיס פחות או יותר באותה הרמה, בלי להשקיע יותר מדי כסף, 300-400 ש"ח פחות או יותר מה מומלץ בטווח מחירים הזה שייתן תמורה הכי טובה שיש? ממש חשובה שיהיה גם HDMI וגם VGA (זה בטח סטנדרט אבל בכל זאת..) תודה!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. שלום. אני מחפש איזה משהו קטן שלא ירוץ אצלי כל הזמן .. שברגע שמעלים נגיד משחק אז הגאמה תעלה נגיד ל 1.50 .. איך עושים את זה<

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by composite,

אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by F430,

אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  25. שלום לכולם, היום קיבלתי מחשב חדש, התקנתי את הווינדוס 7 ודרייברים. לאחר שעשיתי ריסט המסך פשוט לא פעל (מרגע עליית מערכת ההפעלה, לפני כן הוא עובד מצוין). ניסיתי לחבר מסך LCD, ואיתו הכל עובד בלי שום בעיות. כשהורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (sapphire radeon hd 5670) המסך CRT מצוין, וגם כשנכנסתי ב-safe mode. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט הרבה טוענים כי יש בעיה עם הדרייברים של ATI ומסכי CRT שאין אפשרות להגדיר refresh rate שמתאים ל-CRT. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש (:

דיונים חדשים בפורומים