עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה וראיתי באתרים שהוא מקבל ביצועים טובים יותר ב SM3... מה זה הדבר הזה ומאיפה אני מוריד את זה ?? הבנתי שזה PATCH כזה אבל אני לא מוצא את זה... :-[

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by david2k,

כותרת* קראתי תדיון על זה אבל לא כל כך הבנתי מי נגד מי אפשר הסבר קטן על OFF/ON של VSYNC אני כרגע על OFF גם בהגדרות של נווידיה וגם במשחקים יש לי מסך 120HZ LCD

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by JewBear,

יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. יש לי לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ שתומך שתי כרטיסי מסך כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:‏7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E‎ ורציתי להוסיך למחשב את הכרטיס מסך בשם:‏X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או‏7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by etbk,

לאחר שהתקבלה ההחלטה איזה כרטיס מסך לקנות רציתי לברר איזה יצרן כדאי: GIGABYTE: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814 POWER COLOR: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 XFX: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1235 יכול להיות שההבדל היחידי הוא הקרור שלהם?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Makaveli_iL,

הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים. הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר. עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע) האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by NETANELKOREN,

צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  9. על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה

10. אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. כרגע בלי לקחת בחשבון מיסים ומשלוח בבקשה - מחיר בארץ מול מחיר בחו"ל. היעד הוא לגיימינג על 1920X1080 במשחקי FPS בעיקר. מעוניין להוציא הרבה פחות אם אפשר - הכוונה לקנות כרטיס חזק דיו אבל אם אפשר לקנות אותו בארץ במחיר קרוב אז חבל על הברדק. על הכוונת: 7850/70 7950/70 GTX660TI/670 מוכן להתפשר בביצועים בשביל כרטיס משתלם יותר - לא חייב מקסימום מבחינת תקציב/ביצועים. עדיף דגם עם קירור חזק ושקט. תודה!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by אורבך1,

האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by redti,

חוץ מהבדלי המחיר בין הgigabyte fx 5700 לבין inno3d של כ 300 שקל בממוצע יש הבדל רציני בביצועים שעולה בשיפור של כ15%? אני מתכנן קניה של הכרטיס ורציתי לדעת אם ההשקעה הנוספת של כעוד 300 שקל (כ800 שקל) תהיה שווה לעומת ההשקעה המינימלית של 550 שקל השייך ל inno3d.

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by leonchik1976,

שלום לכולם! אני חושב כרגע לקנות את כ.מסך הנ"ל, אך בינתיים מה שעוצר בעדי זו הידיעה שבקרוב יוצאת סידרה חדשה של NVIDIA 8 אשר תתוך ב-DirectX 10. רציתי לשמוע את דעתכם...לקנות עכשיו כרטיס, או לחכות?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by srolik,

האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום רב ושבת שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מפרט לבחורה מבוגרת, התקציב שהיא העמידה לי הוא כ 4000 ש"ח , הבקשה שלה היתה שהמחשב יוכל לשרת אותה לגלישה באינטרנט+סרטים ובקיצור לעבודה משרדית, אבל היא ביקשה שהמחשב יהיה גם טוב למשחקים בישביל הנכדים שלה שמגיעים אליה, לפי מה שהיא אמרה הם משחקים את המשחקים החדשים שיוצאים בחנויות כמו BF3 ,CRYSIS2 וכו... הרזולוציה של המסך שלה הוא 1280X1024 וכרגע היא לא מיתכוונת להחליף אותו אבל בעתיד אולי כן, היא אמרה לי קח 4000 שקל ותרכיב לי את המיפרט החזק ביותר שאתה יכול וכך עשיתי ולהלן המפרט: מאוור Cooler Master Hyper 212 Evo RR-212E-16PK, יחידות 1 ₪169 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDM…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  17. קניתי RADEON 9700 OEM, ורצית לוודא שאכן קבלתי את הכרטיס עליו שלמתי. חיפשתי כיתוב כלשהו על הכרטיס שיעזור לי בהחלטתי, אולם לא מצאתי דבר. גם בהסתכלות בתמונות מהאיטנרנט של שני הכרטיסים לא הצלחתי למצוא הוכחה חותכת. אודה למי שיעזור לי בדילמה ויציין על מה הוא מתבסס.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by cyberX,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1114 שווה ??

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by saarxee,

יש ברשותי ספק כוח ABPOWER 500W . המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש. אני יודע שהספק הזה לא הכי איכותי שיש, מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב איתו ללא בעיות? תודה.

20. Started by Holy,

יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by nevo155,

אני רוצה היום לקנות את הHD 4670 ועוד 1G RAM עכשיו רציתי לדעת אם הקנייה של הכרטיס מסך תשפיע על הביצועים של המחשב כשהמסך שלי הוא 17" ואני משחק על רזולוציה של 800X600 או 1024X768 המפרט שלי הוא : DUAL CORE E2140 1.6 1G RAM 8400GS 256 MB האם הקנייה של הכרטי סותוספת הזכרון תשפיע למשל שאני יוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה ??

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Id0,

תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by ron533,

הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך Nvidia rivaTNT2 והוא שיחק Counter-Strike 1.5 בלי שום בעיה עד אתמול שהוא חזר הביתה וכשהוא ניסה להכנס למשחק שוב זה אמר לו שיש לו בעיה עם opengl ב-device manager זה אומר לו "This device could not start". יכול להיות שזה בעיה הדרייבר? כי ניסינו להתקין את הדרייבר שוב וזה עדיין לו עבד :\ אם מישהוא חושב שהוא יודע מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Started by LooseCannon,

האם זה אפשרי להרחיב את הצינורות מ4 ל8 ע"י הורדת דרייברים מתאימים או בדרך אחרת כמו עם כרטיסי הרדאון?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.