עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the king2006,

שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. על אף ההצהרות הראשוניות, מותג ה-Phantom Gaming של החברה הפופולרית יביא את כרטיסי ה-Radeon שלו לשווקים הקרובים אלינו לכתבה

3. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן עם כרטיס מסך של GEFORC 5200 של NVIDIA ואני מעונין לשדרג אותו ,וחשבתי לשדרג ע"י החלפה של הכרטיס שלאחד מסדרות 8600 מאותה החברה האם זה אפשרי?האם לוח האם תומך בו (בהתחשב בעובדה שה5200 כן עובד טוב עליו) והאם שינוי זה שווה משהו? ואם כן האם פעולת ההחלפה קלה ? או שאני צריך איש מחשבים בשביל זה (בנושא הגדרות) עזרו לי (כי יש לי בן שלוחץ עלי) תודה יוסי

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by lipa,

הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה

5. Started by pumbatal,

6800LE או 6600GT מבחינת הביצועים

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by IsreaLI_ElitE,

nVidia NV40 175 million transistors, in 130nm manufactured 8x2 architecture, however 16 Z/Stencil tests per clock DirectX 9,0 architecture, supports Shader 3.0 opposite NV38 and Shader doubled more efficient pixels supports DDR1, GDDR2 and GDDR3 internal AGPx8 interface exact clock rates: unknown; there is estimated 500 to 600 MHz chip clock and 600 to 800 MHz storing act Improvements with anti- Aliasing: (at least) a new mode; its SAM polarizing sample is however unknown Improvements with the anisotropic filter: unknown Presentation: GDC or CeBIT at the end of March 2004 Market entrance: At the end of April or May 2004 Sales name: GeForceFX 6XXX …

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by LIFE313,

gt 430 2g hdmi ddr3 128bit vs Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה יותר טוב...ומה ההבדלים? אני בור בנושא...אז להיות סבלנים

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by Jenia24,

זה שמופיע בהמלצות כן או לא?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. בדקתי בכל מני אתרים על שניהם, אני יודע שה Non Pro עולה 1700 ש"ח וה- Pro בסביבות 2000-2100 ש"ח, אני יודע של- Non Pro מהירות העון או איזו שהיא מהירות אחרת נמוכה יותר ב-100 Mhz - האם זה הרבה או שזה לא כל כך ישפיע? בעיקרון אני יכול לחסוך עוד 400 שקל, השאלה היא אם יש הבדל רציני בינהם. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by idodos,

משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )

12. יש לי עדיין אופציה להחליף המחשב עדיין לא הגיע המחשב שהזמנתי מכיל את הכרטיס הבא: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 יש לי עוד אופציה להחליף לכרטיס הבא: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT יש הבדל רציני בין הכרטיסים האלה? ההבדל הוא סה"כ 250 שקל שאני יכול לעמוד בהם אשמח לקבל תשובה, שתבהיר לי קצת את העיניינים פה תודה מראש דניאל,

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by CreativeX,

כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by פיני1805,

שלום חברים.... קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבל כשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב? אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה? עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם? אודה לכם אם תענו לי

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by dmanbuhnik,

טוב אחרי שוטטות של שבועיים בפורומים שונים נראה לי שה9600 נותן את התמורה לטובה לכסף וכמו כן כול הכרטיסים של Hercules משפרים אותם (ויש לפי מה שהבנתי הכנה טובה מאוד לOC) השאלה שלי היא האם באמת זה הכרטיס הטובה בקטגורייה של 700 - 900 שקל (שגם ככה קשה לי מאוד להוציא את ה850 ש"ח בשביל הכרטיס הנ"ל)? או שאין כול כך טעם בלעלות ל256MB ולהישאר ב128MB מה שיוריד את המחיר ב150 שקל

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  16. שלום לכול העוזרים ברשותי מחשב Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB זיכרון פנימי RAM 2GB כרטיס מסך geforce 8600gt אם אני לא טועה יש לי ספק כוח של 400w אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שישפר את הביצועים בעיקר במשחק arma 2 המשחק רץ נחמד על meduim אבל עדיין מקרטע ולא חלק השמח לתגובות תודה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  17. אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Agono1ze^,

שלום, היום האתי בחנות מחשבים והזמנתי את ה Sapphire Radeon HD4850 Toxic. השאלה שלי היא לא אם זה כדאי, אלא אם יש מקום לשפר והאם המערכת שלי תספק את הדרישות מבחינת אי יצירת צ.ב. ו הספק ספק. המערכת שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.33 Zalman 9700LED GIGABYTE GA8i945PG-RH SUPERTALENT 2x1GB DDR2-800 4-4-4-10 @ 667Mhz (מעבד זוועה - תנור מיניאטיורי מחמם רגליים) Gigabyte Geforce 6200TC WD 80GB HITACHI 320GB HEC TRTF 400W TZAG ELITA Moded 8Fans Airflow - ok Geniune Windows XP SP3 המשחקים שאני קניתי ומתכננן לשחק בהם הם: RaceDriver G.R.I.D Supreme Commander C&C Generals Zero Hour GRAW 2 ועוד ועוד ועוד... כל המשחקים הם ברזולוציה של 1024X768. השאלה היא: האם המערכת תסחב?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by ofirng,

איזה כרטיס מסך עד 1000 שח יתן לי ביצועים מרשימים למדי.. לא הבנתי כל כך את המאמר על כרטיסי המסך הדשים.. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי משחקים בין החזקים שעומדים לצאת לשוק בקרוב אז שיעבוד חלק עם הכרטיס מסך..תדה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by Stranger,

אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by Proww,

היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Dadude,

למישהו יש מושג אם הדמואים שעלו לאחרונה באתר של ati לרדאון 9700 יעבדו על רדאון 8500 אני מתכוון לדמואים של המכונית , השומרי מסך , וכל שאר הדמואים של DX9 . ב8500 קיימים הרי pixel shaders אז מה הדמואים פשוט ירוצו לאט יותר???!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by whitiger19,

המפרט: amd64 3200 2g memory geforce7800gt(רוצה להחליף) samaung t220(22") אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג. אני לא גיימר כבד. פשוט משחקים שלא כל כך כבדם מתחילים לקרטע בגלל המסך שקניתי. אני מעוניין לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680X1050. אני מודע לזה שהמעבד קצת יגביל את הכרטיס שאני אקנה. עד 600 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים