עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by sagim194,

האם צריך לקנות קירור לכרטיס מסך אם אני לא מבצע oc? הכרטיס זה 4780

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by ron533,

הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by liortaib,

שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Doron404,

האמנם צריך כל כך הרבה זיכרון על כרטיסי מסך כיום? חוץ מ-GTA אולי, יש משחקים/תוכנות שמשתמשות בזה? (וגם בGTA, כמה כמות הזיכרון קריטית לביצועים?) או במילים אחרות, כשקונים כרטיס בינוני+, שווה להשקיע יותר בשביל גיגה זיכרון?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, במחשב הישן שלי יש לי כרטיס שאני קורא לו "שועל ותיק" : Nvidia 8600 GT 512 mb ויש לי התלבטות בין 2 כרטיס מסך: Nvidia 250 GTS 1 GB או ATI Radeon HD 4770 512 MB אני אובד עצות.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. תודה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by 111111,

האם הוא מסך איכותי או שכדאי לי ללכת על המסך הזה שהוא 17 אינץ - LG F700P תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  8. אני כרגע משתמש ב6166, לפי DXDIAG. כדאי לי לעבור ל6193? כי הם בטא, לכן לא מופיעים באתר של ATI. דעות?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by FlyHigh,

תכננתי ללכת על R9 270X ויש מבצע כרגע על 7870 RADEON - R9 270X הוא בעל ליבה חזקה יותר - 7870 מציג ביצועים טובים ובחלקם טובים יותר מR9 270X - 7870 זול יותר האם ללכת על R9 270X כי הליבה שלו חזקה יותר? ועוד שאלה - קיים גם 7870 XT האם הוא כדאי?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by RON_Xxx,

מה עדיף?.. ותגידו איך שניהם יחזיקו את כרייסיס?.. ובכלל את כל המשחקים החדשים שיצאו כאילו האם כדאי כבר להשלים ל640 או שגם ה320 יעשה את העבודה? ???

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by sagigi21,

היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by Bose,

אז במה אתם בוחרים?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ . זיכרון 4GB זיכרון בDC. כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך. ספק כוח HEC WIN+ 700W כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by k22,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by hard_comp,

אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  16. אני מעוניין לחבר את YES למחשב ולהיות מסוגל: 1. להקליט תכניות על פי EPG ולא רק שעה/ערוץ 2. לבצע עצירה והמשך בתכנית שוטפת 3. לקלוט ולשדר בחזרה ל LCD שלי HD 1080 האם זה הכרטיס הנכון בשבילי? למישהו נסיון עמו? יש יותר טובים? תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by eliXir,

Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 20.06.2010 בשעה 20:00:07 מישהו בבקשה?ואם זה לא מתאים לפורום הזה, בבקשה תגידו לי איפה לפרסם. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by josefin16,

קודם כל שלום לכולם אני חדש באתר. שאלתי היא אני רוצה את חוות דעתכם על הכרטיס הגרפי הזה שמופיע בנושא ממש אעריך את חוות דעתכם.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

כנראה השמועות נכונות וייתכן שיצא 6800GS לאפיק הAGP... http://www.theinquirer.net/?article=27760

21. אין לי כמעט מקום ל 17 ולדק אין לי כסף.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by ehh,

מיום ראשון עד יום שישי יש מבצע בTMS על ה680 וההפרש בינו לבין ה670 יהיה 166 ש"ח. ההפרש הזה שווה? אני מדבר על שני הכרטיסים האלה: http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/11299

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by gforce,

הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=116 הכרטיס עושה ממש את העבודה שלו וחזק יותר מהX1600P

25. Started by avishai1b,

כרגע קניתי 9800GT GIGABYTE עם קירור זלמן, איך שחיברתי אותו הטמפ' היה 46 והFPS לא כזה מדהים בCRYSIS WARHEAD איכות GAMER יש לי 40~ בלי פילטרים 1400 900 (מסך 19") המעבד שלי זה E6300 הוא בOC ל 2.2 (DEFAULT CLOCK 1.86) והספק זה 400W (הכרטיס הקודם שלי היה X1900XT) הזכרון זה 512MB(של ה9800GT) יכול להיות שיש בעיה במפרט? וצריך לשדרג? 2GB RAM<<

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.