עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spawn123,

מה קורה? תקשיבו יש לי בכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה , כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ואני רוצה להקליט לקלטת וידאו.... אז איך אני עושה את זה? איך אני צריך לחבר את הוידאו לטלוויזיה כדי שיקליט לי את מה שהטלוויזה מראה ולא מה שהכבלים מראה? :hideing_behind_computer:

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. חיברתי בעזרת יציאת S-video את הוידאו לכרטיס המסך שברשותי, רדיאון 8500 LE, דרך הלוח בקרה שלו כיוונתי ל- PAL B וגם ל- PAL G, לחצתי על הקלטה אבל כלום. לא הקליט שום דבר. פספסתי משהו בדרך? בתודה מראש, ת'ורן.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by shon,

אהלן חברה! מישהו מכיר אולי תכנת capture שמכילה טיימר? בנוסף, משהו אולי יודע איך אפשר למנוע מהרעידות הקיימות תוך כדי הקלטה למחשב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. יש ברשותי בחדר ממיר אחד של יס והטלוויזיה כמובן. בטלוויזיה יש לי 2 3 חיבורים צבעוניים. אני מעוניין להקליט למשל סרט שיהיה בטלוויזיה ישירות למחשב ושהאיכות תישמר ולא תרד,כנל לגבי הסאונד. איזה כבל אני צריך? איזו תוכנה אני צריך? האם צריך כרטיס וידאו או משהו בסגנון? איך כל התדבר הזה הולך? ומהיכן ניתן לרכוש את הכבל (אני צריך באורך של לפחות 20-30 מטר כבל בגלל גודל החדר ומיקומם של המחשב והטלוויזיה). אשמח לתשובות בהקדם!

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. אהלן. אני רוצה לעביר תוכן שנמצא אצלי ביס מקס למחשב הנייד אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה ציוד דרוש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yoel14,

שלום, אני מעוניין להקליט מהמחשב תצוגה (בין אם זה סרטים או כל דבר אחר) --->לוידאו !! אני הצלחתי להעביר תצוגה לטלביזיה, אין עם זה שום בעיה, אבל כשניסיתי לחבר ת'וידאו ישר ליציאןת המחשב ע"י חיבור מפצל 21 פינים לוידאו, ואת 3 הRCAים חברתי למחשב(2AUDIO , 1VIDEO), אבל זה לא עבד, הוידאו לא הקליט תמונה, ולא הקליט קול! יש למישהו עצה????? (עוד לא ניסיתי להעביר תצוגה לטלביזיה, וממנה להקליט לוידאו)(קצת מתעצל בגלל הסרבול בחוטים + חוסר במרווח) תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by s7rmt,

אני רוצה להקליט דברים בטלוויזיה כמו וידיאו כזה איזה כרטיס אני צריך איזה חיבורים כמה זה עולה איפה משיגים וכו' וכו' מי שהוא מוכן לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by zvoykish,

האם אפשר לעשות CAPTURE לוידאו באמצעות כרטיסי הטלוויזיה Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM או FlyVideo 2000 Internal TV+FM+REMOTE? נניח שאני רוצה להקליט ממכשיר וידאו ברזולוציה 720X576 ב25FPS, לפורמט AVI בתור התחלה או ישר לMPEG או משהו מצומצם... איך הביצועים של 2 הכרטיסים האלה בפונקציה הזו? ואיך האיכות? אני אשתמש בו במערכת שמופיעה במפרט העתידי (עתיד-קרוב) שלי (בפרופיל). אשמח לייעוץ. ???

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by imac,

שלום לכולם, במחשב שלי יש Palit Radeon 4850 , הבנתי שאפשר בעזרת חיבורים מסוימיים לחבר ממיר HD ישירות לכרטיס, קודם כל האם הבנתי נכון? אם כן, כנראה שרכשתי כרטיס OEM כי לא קיבלתי שום כבלים, איזה כבלים אני בדיוק צריך ? ואיפה אפשר לקנות אותם? דבר שלישי, באפשרת איזה תוכנה אני יכול להקליט? האם כל תוכנה תזהה את האות המתקבל, או שצריך תוכנה יעודית? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. האם זה בכלל אפשרי להקליט דרך TV-Out לקלטת וידאו ? ניסיתי איכשהו עם הוידאו (חיבור לממיר, חיבור ישירות למחשב, לטלויזיה עצמה - לא הלך כלום...). אודה אם תייעצו לי. (פרטי מחשב בצד, למרות שאני חושב שזה ממש לא משפיע...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by matan5165,

אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by rami135,

אני מעוניין להעביר כמות גדולה של קלטות וידאו אנלוגיות ל- DVD. מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה איכותי שיאפשר לי יחסית מהר לבצע זאת. ראיתי ב- ZAP המון כרטיסים וקשה לדעת על מה ללכת - אין הבדלים גדולים במחיר. הסתכלתי על LIFE VIEW FLY VIDEO 2000 - אפשר להשיג במחיר 170 ש"ח ו- FLY VIDEO 3000 - אפשר להשיג במחיר 224 ש"ח מה ההבדל בינהם ועל מה כדאי ללכת? רמי

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה לטובת הקלטת תוכניות, שאלתי היא כמה נפח צריך לטובת הקלטה באיכות סבירה. שאלתי בחנות ואמרו לי שהשיטה הכי טובה היא MPEG4 אבל שכל הכרטיסים חוץ מהPOWERCOLOR Theater 550 PRO לא יודעים לעשות זאת ישירות. אבל בחנות אחרת אמרו לי שכן שאר הכרטיסים יכולים . מה השורה התחתונה? איזה כרטיס לקנות? על מה לשים דגש? וכמה נפח ייתפוס לי בזיכרון? אני לא רוצה כרטיס שיקליט לי בנפח גדול ואז יכווץ את זה בסוף כי עדיין אני אצטרך את הנפח הגדול להקלטה הראשונית לא?! תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Doron.C,

רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by asili,

כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום רצית לדעת אם אפשר במערך של מס' כרטיסי מסך להקצאות אחד נגיד רק לעיבוד תלת מימד ואחר רק לטקסטורה או עם יש לי כרטיס מרובה ליבו לעשות את זה עם כן איך ואיזה מערך (SLI .קרוספייר) עדיף?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.