עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by benking,

איזה כרטיס עדיף ‏SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ אן ‏ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ בגירסת ה192 יש לי מסך 19". הכרטיס בשביל משחקים כבדים

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

חבר שלי קנה את הכרטיס הזה? האם הוא טוב למשחקים? אם אני יקנה גם אותו כל המשחקים יעבדו לי חלק ומעולה או שעדיף כרטיס אחר בבקשה תגובות מי שיכול הכרטיס הוא MSI RX600 PRO 256TD PCI-E

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by kobi,

אני מעוניין לקנות ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR ולא מצאתי מהי מהירות הזכרון שלו ??? אני ישמח עם מישהו ימצא מהי המהירות שלו תודה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by shil_o,

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) (כך הבנתי מפה http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1373) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון המפרט בחתימה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Kerberos,

שלום ! ברשותי Asus V7700 Deluxe ----> GeForce 2 GTS. אני עובד עם גרסת דרייברים 41.09 (דטנייטור). הבעיה היא שאיני מצליח לראות טלויזיה וגם לעבוד עם המסך של המחשב. הבעיה היא כשרוצים לראות סרט הטלויזיה בחדר הצמוד פשוט וצריך לשלוח מישו שיכוון אותך עם העבכר ("למעלה למטה, טיפה שמאלה !! בדיוק !! עכשיו קליק ...") - או להעביר את המחשב עם המסך שזה די מסורבל (וגם מרעיש לראות סרט עם כל המאווררים) אז עכשיו לשורה התחתונה - מה עושים ? האם הדבר אפשרי ? אני יודע שבכרטיסים אחרים כן, האם גם פה אפשר לעשות את הדבר ?? Kerberos

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by yonigrin,

שלום לכולם, הנה המפרט שלי i7 930 GIGABYTE X58A-UD3R 6 GB RAM כרטיס force3d ATI RADEON HD 5750 הייתי מבסוט מהביצועים עד ששיחקתי batman arkham city... ובכלל DX11 לא עף... אני רוצה להשתמש בcrossfire כדי להעלות את הביצועים של המשחקים. השאלה היא מה עדיף... בטבלה הזאת אפשר לראות שאפשר לעשות crossfire עם כמה דגמים: 5750 5770 6750 6770 השאלה שלי היא, מה עדיף? אני לא רוצה להוציא עכשיו 700 שח על כרטיס נוסף, מקסימום 300-400. ולא משנה לי להביא משומש. אשמח מאד לעזרתכם... יונתן

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by TaVoR,

שלום רב אני מתכוון לקנות את הכרטיס מסך 6800GT של לידטק, אני רוצה בבקשה דעות עליו מאנשים בעלי הכרטיס או מאנשים שראו בעיניהם למה הכרטיס מסוגל.. אני מתכוון לקנותו שבוע הבא ב''ה ואני רק רוצה את דעתכם, אני כבר סגור עליו ומעדיף אותו על X800 כלשהו ולא כי אני nVidia פאנבוי אלא כי יש לי העדפות לגבי משחקים בעתיד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by tomer_S,

שלום אני קונה מחשב חדש בימים אלו ואני מתלבת בין מספר כרטיסי מסך אם תכלו לעזור לי להכלית מי הוא הטוב ביותר אני יודע לכם מאוד 1. Sapphire Radeon 3870x2 2. BFG 9800GX2 3.BFG 9800GTX oc רוב השימוש בכרטיס יהיה למשחקים כבדים אז אנה עזרו לי לבחור התקציב גבוה עד 3500 ש"ח כי אני ממש עבוד

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  12. לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8

13. Started by nesber,

אני לא מבין בזה כלום אבל תמיד הפליא אותי שב3DMARK מתקבלים מספרים עצומים, אפילו 400 FPS. לא ראיתי שיש הבדל כלשהו בין 100 ל400 ובכלל נשמע לי הגיוני שיש קצב אידאלי כלשהו שיוצר תנועה חלקה, שהוא רחוק בהרבה מ400....... פיפא 2005 רץ כל הזמן על 75 FPS, והמשחק ניראה די חלק..... אז מה המקסימום האפשרי, ואיך מתקבלים המספרים הענקיים ב3DMARK?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by buyer,

שמעתי שמועות על בעיות, מה אתם יודעים? הצעות למסכים עד 1200 ש"ח?

15. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by shai_123,

שלום, יש לי יומלדת בעוד שבוע בדיוק.. עכשיו רציתי לקנות כרטיס מסך חדש למחשב.. המחיר נע בין 700 ל-850 ש"ח מעבד:E4500 ספק:500 wt תודה.

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  17. אוקי, בהתחלה לא ראיתי כלום חוץ ממסך ירוק עם נקודות צבעוניות (במדיה פלייר). אח"כ, התקנתי תוכנה בשם VIDOMI שבה הצלחתי לראות את את הסרט אך ההצלחה הייתי חלקית: לא היה סאונד. מישהו הסביר לי שכדי שהמסך הירוק הוא תוצאה של התנגשות בין שני מקודדים והציע לי להתקין את Nimo Codec (שאגב, כבר היה מותקן, מכאן ההתנגשות) אבל עם מקודד ה Xvid בלבד. עשיתי זאת ואכן יכלתי לראות במדיה פלייר את הסרט אבל שוב, בלי סאונד. מישהו חווה כזו תקלה? למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  18. יש לי כ.מסך של Leadtek 6800NU 128MB ועל פי המדריך שהיה פה עשיתי וכתוב בהודעה שזה עבד טוב עם כרטיס כמו שלי וזה קורה בכל המשחקים שלי שהמשחק נתקע לכמה שניות ממש 3 או פחות אבל זה קורה בתדירות די גבוה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים וחושב גם לציין שבבדיקה של 3DMARK05 בכל התצוגות שלו יש כאלה קווין עבים אדומים ולפעמים ירוקים אך זה לא קורה במשחקים רק ב3DMARK05 וזה גם לא קורה בAQUA MARK 3 רק! ב3DMARK05 וזה לא משפיע על התוצאה ! מה אני יכול לעשות לסדר את זה? אולי זה בכלל קשור לHD כי יש לי HD ישן (ATA)

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by poli,

האם צריך לוח אם במהירות 8x כדי להתקין כרטיס מסך שתומך רק במהירות של 8x

20. Started by Ilan.y,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by miki03,

רציתי לדעת איזה כרטיס חזק יותר ??

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by ToR,

למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. שלום, אני קונה מחשב לצורכי הרצת תוכניות על ה"כרטיס מסך" (הטכנולוגיה של nvidia הנקראת cuda ). אני צריך ככרטיס מסך gtx285 הליבה היחידה המהירה ביותר. מכיון שהמחשב ירוץ שעות ברצף חשוב לי הקרור שלו. לאיזה חברה יש את הכרטיס gtx285 הטוב ביותר מבחינת קרור? מה דעתכם על gigabyte? רציתי של evga אבל אין אותו לskypc יוד

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  25. אני כרגע יושב על פנטיום 4 1700 384 RDRAM בקיצור מחשב טוב אך הבעייה שיש לי זה ה- G-FORCE 2 64MX אני רוצה לשדרגו איזה כרטיס מומלץ לי ביותר אם אפשר גם הסבר בתקציב של עד 700 בערך אבל מה שחשוב שיהיה 128 MB ושיהיה איכותי

• 4 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.