עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4GB DDR3 שיחקתי במשחק call of duty black ops הראשון על הגדרות גבוהות וקיבלתי באופן קבוע 91FPS זה טוב?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by Knobletz,

שלום לכולם. אחרי שהתייעצתי פה לפני כמה שבועות בפורומים לגבי שדרוג של מעבד ואמרו לי שלא כדאי לי כרגע להחליף(רק לעשות OC אם זה יגביל אותי), אני רוצה כרגע להתייעץ אתכם לגבי שדרוג של כרטיס מסך. זה המפרט שלי: AMD Athlon 64Bit 3800+ Dual Core(Socket AM2, 2.0GHz, 90nm) Infineon DDR II 667MHz 512MBx4 NEC DVD+/-R 35550A X 16(Dual x8) BLACK ASUS M2V(AM2, K8T890, DDR II 800 MHz, PCI-Ex2, HDAudio, GBL) Westran Digital 2500KS 250GB 7200RPM SATAII eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E JBL Creature II Logitech Media Elite + Logitech MX518 Chieftec Mesh Medi-Tower(Black) HEC POWER SUPPLY 475W Lite-On R17AAC/S 17" 8ms התקציב שלי בשביל הדבר הזה הוא באזור ה1000 שקל. אני מבקש מכם שהכרטיס מסך יהי…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by 1nstall,

שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. חבר שלי שדרג לאחרונה את כרטיס המסך שלו, והוא נתן לי את ה-6950 הישן (Windforce של Gigabyte - זה עם ה-3 מאווררים). בהתחלה שמחתי למדי, ואז חיברתי את הכרטיס והבנתי למה הוא נתן לי אותו - בעוד שחלק מחיישני הטמפ' שלו (Sensor #1 ו-#3 ב-GPU-Z, כאשר Sensor 1 הוא הטמפרטורה שמוצגת כ-GPU Temp גם ע"י GPU-Z וגם ע"י CCC) מראים על טמפרטורות סבירות בטווח ה-70-80 מעלות, חיישן #2 מציג טמפרטורה הזויה לחלוטין של 135 מעלות. אמנם הקירור במארז שלי על הפנים, אבל את הבדיקה הזו עשיתי עם מארז פתוח כשמאוורר עומד של 15 אינץ' מוצמד אליו במהירות מירבית. גיגלתי קצת וגיליתי שהחיישן הזה אמור להיות Memory-IO שנמצא, כמו שאר החיישנים, על שבב ה-GPU; נראה לי לא הגיוני שיש הפרש של 50 מעלות בין חיישנים שנמצאים על …

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by yg1996,

טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by lover323,

יש לי כרטיס מסך MSI GEFORCE 4 TI4200 שאני נכנס ל NVIEW אין לי אופציה לטלוזייה יש למשהו מושג למה? הכל מחובר אצלי כמו שצריך ליציאה של ה TV-OUT

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. Started by saarxee,

איך הוא מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950? איך הוא ילך עם I3 2100? תודה.

11. Started by d1a1n0,

מהו ההבדל בין שני הכרטיסים? אפשר השוואה בין כמה כרטיסי מסך לבין כרטיס המסך X1950PRO 512 , כי לא מצאתי באנ'צאים עליו.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by דרומי,

שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by lipa,

הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה

14. אני מעוניין לקנות הרבה זמן כבר את המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978 (אם יש לכם המלצה למסך יותר טוב סביב המחיר הזה תציעו לי ..) קיצר לעניין..! אני מגיע לחנות מחשבים שממנה קניתי את המחשב,ביקשתי מבעל החנות אם הוא יכול להזמין לי את המסך של סוני הזה והוא אמר לי שזה לא מסך מקורי בכלל והסוני המקוריים עולים 1000 שקל יותר . אני לא כזה מאמין לו כי הוא איש מחשבים אחרי הכל חח אבל עשיתי חיפוש בגוגל על הדגם וכל מה שמצאתי זה תוצאות בעברית אם אני יראה את הדגם באתר של סוני מה שלא הצלחתי לראות..אז אני ידע שזה מקורי אבל בנתיים אני ממש בספק אם לקנות את המסך או לא בבקשה תעזרו לי ! תודה..

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  17. מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה

18. Started by LRa,

מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  19. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by haifaboy,

יש לי שתי גרסאות של כרטיסי מסך GAINWARD על הכוונת . 9600 GSO עם זיכרון 768MB 9600 GT עם 1G . שניהם כמובן DDR3 . כמה שאלות למומחים : 1. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם כי לי יש כבר כאב ראש מלחפשו לנסות להבין והאים מבחינת ביצועים אחד מהם יותר טוב- ברוב הפמטרים ה GT נראה יותר טוב אבל לGSO יש יתרון במספר יחידות העיבוד ובכמה מקומות קראתי שדווקא ה GSO עדיף. 2. האים זה נכון שמגרסאות 8XXX ומעלה לא ניתן להשתמש בפיצ'ר של מסך מלא בתצוגה מרובת מסכים ( במסך אחד רואים רגיל ובשני וידאו במסך מלא ) תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  21. איך יודעים איזה כרטיס גרפי מובנה יש בלוח H67? כרטיס מסך מובנה יתמוך בחיבור 2 מסכים? אם לא, מה הכרטיס מסך המינימלי שצריך בשביל לחבר שני מסכים?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by CreativeX,

כאשר אני משחק Vice City, הFPS נשאר קבוע לא משנה על איזה רזולוציה ועל כמות הAA וAF, על 1024*1280 עם 6X 16X AA AF זה נשאר כל הזמן על 30, ואם אני מוריד את זה לבלי AA וAF, זה עדיין נשאר על 30 כל הזמן. מישהו יודע איך לתקן את זה, כך שלא תהיה הגבלה לFPS עד 30?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by omrij,

יש לי את הכרטיס הנ"ל של חברת MSI. הDVI הפסיק פתאום לעבוד, הקטע המוזר הוא שעם מתאם מDVI לאנלוגי רואים תמונה. כלומר ה DVI מוציא אות. חשוב לציין שהכרטיס נוסה עם מספר מסכים במספר מחשבים ועם כבלים שונים. מישהו נתקל/שמע פעם על דבר כזה? מישהו יכול להסיר לי איך זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by dmanbuhnik,

טוב אחרי שוטטות של שבועיים בפורומים שונים נראה לי שה9600 נותן את התמורה לטובה לכסף וכמו כן כול הכרטיסים של Hercules משפרים אותם (ויש לפי מה שהבנתי הכנה טובה מאוד לOC) השאלה שלי היא האם באמת זה הכרטיס הטובה בקטגורייה של 700 - 900 שקל (שגם ככה קשה לי מאוד להוציא את ה850 ש"ח בשביל הכרטיס הנ"ל)? או שאין כול כך טעם בלעלות ל256MB ולהישאר ב128MB מה שיוריד את המחיר ב150 שקל

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  25. מה צריכים להיות הנתונים?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים