עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by waizman,

יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roiv11,

כותרת^ ומדוע?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Gliding,

היי ניסיתי לחפש בפורום השוואות, או בפורומים בחו"ל והאמת שזה קצת לחוץ, בגלל זה אני פשוט אשאל: ה 9550 הוא של SAPPHIRE ו ה5500FX הוא של GIGABYTE 1. שני הדגמים מופיעים כ -256MB, אבל באתר היצרן כ -128MB...מישהו יודע אם קיימים באמת דגמים של 256 ולמה הם לא מופיעם באתר? 2. מה מהם עדיף ולמה? מבחינת תכונות ותמיכה הם אותו דבר, המחיר די זהה, וספייר חברה יורת איכותית...אבל...אולי למישהו יש משהו אחר להגיד -----מסתבר שזה לא כ"כ דחוף אחרי הכל, ולכן הצלחתי למצוא באתר השוואות. תודה בכל מקרה...(אפשר למחוק את הת'רד הזה)------

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. היי, אני מעוניין בהמלצות לכרטיס מסך שיוכל להריץ את SC2, WOW, ן- heroes of the strom ובנוסף את GW2 בגרפיקה מקסימלית בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

6. Started by tiger18,

מה יותר חזק למשחקים ופחות מתחמם? ורציתי להבין האם הכרטיס מסך של Radeon HD 3870 X2 יש בו שני כרטיסים מחוברים? או שזה כרטיס אחד?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  7. שמעתי שניתן לחבר לכרטיס של NVIDIA GTX680 יותר ממסך אחד למשמחק של BF3 האם נכון הדבר?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  9. מפתחת השבבים AMD הציגה את כרטיס דור ה-Polaris החדש שלה מריץ את Doom מאחורי דלתיים סגורות, אך הסוד דלף החוצה ומספק לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים תערוכת Computex 2016 עוד רגע כאן, ונראה כי ערימות המידע שמצפות לנו במסגרתה כבר דולפות מכל פתח ומכל דרך אפשרית. אחד האירועים המשמעותיים ביותר במסגרת כינוס החומרה הגדול יהיה ההשקה הרשמית של ליבות ה-Polaris הראשונות מהדור החדש של AMD, ועתה נראה שיש לנו אישור רשמי לכך שמדובר בצמד ליבות עבור שוק הביניים, כאשר ליבת ה-Polaris 10 המובילה תיועד לדגמי ה-Radeon R9 480 וה-Radeon R9 480X. במסגרת כינוס למשקיעים ואנליסטים שביצעה AMD לפני כמה ימים במקאו, הוצג מחשב שמבוסס על כרטיס מסך עם ליבת ה-Polaris 10 של החברה – כשהוא מריץ את Doom ה…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by shai2009,

שלום! בקרוב עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI ה-HD4850 וה-HD4870.. אני כנראה קונה את ה-HD4850.. עפ" בנצים שראיתי ה-HD4870 יותר חזק בערך ב-60% מה-9800GX2, ככה שאני משאר שה-HD4850 בקצת יותר חזק מה-9800GX2.. יש לי מעבד AMD ATHLON 4000X2 2.0GHZ, האם יהיה לי צוואר בקבוק?? OC למעבד ל-2.5GHZ יעזור לי?? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  12. קיבלתי 1165 מה זה אומר שזה טוב ?שזה רע? מה אני צריך לשפר ? המפרט שלי AMD 2500 BARTON לוח אם ABIT NF7 512 DDR ראדיון 9200 128 מגה DDR התוצאה שלי 1165 !!!

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by guyezra,

שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שלום, קניתי ג'יפורס 5 5500 וקבל לחבור בין מחשב לטלויזיה הבעיה שלי שאני רואה את המסך בטלויזיה של הדסקטופ בשחור לבן... ונקודות כאלו... ומותקן אצלי הדריבר.. איך אני יכול לסדר שאני יראה את המחשב דרך הטלויזיה בצורה מקסימלית?? וכמובן שיהיה צבעוני.. תודה..

15. Started by LooseCannon,

וואסאפ? מצאתי איזה מסך יד שנייה IBM P200 ב500 שקל, 20 אינץ', ורציתי לדעת אם הוא איכותי ומשתלם. תודה מראש. Features: 20" Trinitron Screen (19.1 Viewable) .31 mm dot pitch H Frequency : 29-90 Khz V Frequency : 50-120 Hz HD-15 Input Connector Maximum Resolution PC: 1600x1200, 75 Hz Digital controls BR, CT, HS, VS, HZ, VE, CV, PN, TI, CL, DG Height : 18.7 Width : 18.7 Depth : 19.9 EPA "EnergyStar" VESA DPMS compliant

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by 888,

האם הבדלים גדולים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. שאלה בכותרת...תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by evy,

שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by taltola,

אני ככל הנראה אקבל בקרוב כרטיס r9 390x חדש, בלי אופציה לקנות/להחליף לכרטיס אחר. אשמח לשמוע קצת על הכרטיס למי שמכיר. יתרונות/חסרונות? איך הוא יחסית למה שיש היום בשוק? ועוד... תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by boom!,

יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by evy,

יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card וכשפתחתי והסתכלתי על הכרטיס הזה במארז הקירור שלו לא היה מי יודע מה...הקירור שלו נראה קצת עלוב...ואין לו צלעות קירור...האם זה אמור להיות ככה?? שאלה שנייה היא כשאני לוחץ על מקש ימני בשולחן העבודה -->מאפיינין-->הגדרות אז הוא מראה לי את סוג הכרטיס שלי...וכתוב שם "plug and play monitor on radeon 9600 series" זה נורמלי או שהוא אמור להראות " plug and play monitor on radeon 9600 xt " ???

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by galweb,

די נמאס לי מהרעש שמתלווה לעבודת זוג כרטיסי BFG 8800GT 512 OC. נורא. יש קירור פאסיבי מוצלח לכרטיסים האלו מבלי להתאבד בהוצאה ? אולי משהו אקטיבי אל סופר שקט ? תודה גל

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.