עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dddani123,

נתחיל מזה שתכננתי לקנות מחשב עם ה7600gs כי אני לא גיימר רציני (רציתי רק כרטיס שיחזיק קצת משחקים). אבל אמרו לי ששווה להוסיף עוד 200 שקל ולקבל כרטיס dx10. השאלה שלי הdx10 הזה באמת שוווה את זה? חשוב לציין שאני קונה מחשב פעם ב4 שנים בערך. תודה.

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.

3. Started by winil,

יש כבר כרטיסים כאלה? ומתי בערך צריכים להגיע כרטיסי מסך שתומכים בDX11 לארץ?

4. Started by eladh16,

שלום האם כדי באופן כללי להגדיר במשחקים שונים שה vertical sync יופעל או שיהיה כבוי? אני הבנתי שה vertical sync זה מגדיר שהתמונה שמקבלים במשחק לא תיהיה מרוצדת, אבל זה מוריד בfps לא? ומה ההגדרה המדויקת למצב vertical sync? תודה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by itaigol90,

מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  6. שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by 69,

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  9. היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by tamiravigan,

קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שאלתי בחנות לגבי מחיר של כרטיס מסך ואמרו לי תחכה לשבוע הבא יהיה ירידת מחירים.. אפשר לדעת למה ובכמה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by fp581,

מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. http://www.cpu3d.com/news/6443-1/palit-self-designed-4870x2-card-revolution-700-deluxe/story.html 3 סלוטים? הטירוף בעיצומו g0v0s_O_o

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by rafi1212,

שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכולם... *האם למשהו יש את הכרטיס הנ"ל?(רק לחברה הזאת בלבד) *האם הקירור שלו מספיק טוב לOC? (קירור פאסיבי) *האם משהו הצליח לפתוח את הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by audi4,

חברים שלום האם זה טוב לבחור בכרטיס מסך של חברת ג'גיה ביט מדגם GT430 אם הלוח אם שלי הוא גם של ג'גיה ביט הכרטיס מסך שהמוכר הכניס לי למחשב הינו של חברת TWINTACH אני לא כל כך מכיר ויודע את החברה וגם מאז שהכרטיס נכנס למחשב המחשב מסרב להיכנס למצב שינה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by yortem,

הבנתי שיצא משו חדש שטוב ל battlefield 4. איך אני בודק אם יש לי תדרייבר הכי עדכני ומה בדיוק יצא חדש?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  18. Started by xXaXdXaXrXx,

אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by or_azu,

שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by lmlm,

Vr-Zone חושף נתונים רשמיים על 8800ULTRA כולל תמונה: 8800ULTRA יבוא בשני עיצובי קירורים שונים שאנוידיה תאפשר לחברות לבחור. התדרים היו 650Mhz בליבה 2.16Ghz בזיכרון GDDR3. עוד Vr-Zone מספרים לנו שאנוידיה אולי תוריד מחירים לכרטיסיה כדי לתחרות טוב יותר בכרטיס HD2900XT. השקה ב1 במאי כולל ביקורות , מלאי באמצע מאי. (שמתם לב השקה יום לפני HD 2900XT? ) http://www.vr-zone.com/?i=4930

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  22. עד 300 שקל בערך פחות יותר.. שיעבדו המשחקים החדשים בעיקר pes 2009..

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by Yoav,

ואפילו במחיר סביר של 1300 שחים, מתוצרת לידטק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 אפילו בלי Downclocking כמו שהיה בכרטיסי הAGP של NVIDIA!

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by gigabot,

השאלה בכותרת, תודה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by bdofek321,

אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.