כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך יודעים איזה כרטיס גרפי מובנה יש בלוח H67? כרטיס מסך מובנה יתמוך בחיבור 2 מסכים? אם לא, מה הכרטיס מסך המינימלי שצריך בשביל לחבר שני מסכים?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600 עם יציאת טלווזיה s-video 7 pin אני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאת rca (כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה) קניתי מתאם לכרטיס מסך 7 video pin to rca ויש לי כבל rca שמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסך עכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולך רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה לצ'פר את החדר שלי בטלוויזיה חדשה כמובן LCD ואני די מתלבט בין שני אלו: philips 23 אינטש http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3297 או שארפ 20 אינטש http://www.crazyedi.co.il/products/33386 עכשיו הדילמה שלי היא בין האיכות המדהימה של שארפ שקשה מאוד להתפשר עליה ואני אומר את זה מנסיון זה מסך שרואים בו פשוט יוצא מן הכלל ואי אפשר להשוות בינו לאף מסך מתחרה כל זה אל מול הגודל של הפיליפס שיכול להיות ממש טוב וכמובן הבדל של 800 שקלים אשמח לקצת יעוץ תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תראו... יש לי את המסך הזה http://www.recommendedbuys.co.uk/electronics/lcd-televisions/lg-26lc2r.htm ובקרוב אני קונה מחשב חדש עכשיו השאלה שלי, איזה כרטיס מסך אני צריך כדי שהוא יסחוב במשחקים ממש ממש כבדים? כמו FSX וכאלה חשבתי על GTX 280 אבל אני מחכה שהמחיר קצת ירד.. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא את הקופסא אלה את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור לי כרטיס יד שניה מדגם: Gforce II GTS DDR- 'Elsa' 32MB אני מייעד אותו למחשב מולטימדיה ביתי בינוני. כמה עלי לשלם עבורו?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר וטוב ולאחר זמן מתחיל לקרטע מדי פעם.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב 8800GT, מומהר- ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מהיר: BFG 8800GT OC2 eVGA 8800GT SC Edition ASUS 8800GT TOP כמובן שכולם 512MB.. תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות 275 GTX או HD 4890 עם לוח אם סביר, או מערך של שני כרטיסי HD 4770 ולוח אם יותר טוב, במחיר שנמוך בכמה עשרות שקלים מהמחיר של האפשרות הראשונה. שמעתי שהמערך הזה דווקא מסתדר לא רע בכלל ואפילו נותן שיפור בביצועים. הבעיה היא שהבנתי שברזולוציות גבוהות יכולה להיווצר בעיה בגלל כמות הזיכרון של הHD 4770. אני מתכנן להשתמש ברזולוציה של 1900X1200 בכל המשחקים (יש לי מסך T220P). שמתי לב בבנצ'ים שונים שבמיוחד כשמדליקים את הAA יש ל275 GTX יתרון ברור. השאלה שלי היא - האם שווה ללכת על הHD 4770 בCF? האם יש צורך בכלל בAA ברזולוציות גבוהות? כי שמעתי שברזולוציות גבוהות בכלל אין צורך בAA שסך הכל מחליק פינות. ולמי שמתעניין המערכת שאני אקנה עם אחד מהמערכים תכלול את הPhenom …
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שמתי לב שאין ממש הבדל בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל... אז רציתי לשאול אם בקרוב, כשיצאו משחקים עם טקסטורות ותבניות מורכבות, ה640MB לא יקרטע כאשר ה320 כן? ואם כן, מתי כבר אפשר לצפות לזה?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו שייתן ביצועים טובים. כרגע יש בידיו Pinnacle DC10plus אבל הכרטיס הוא ממש לא מקצועי ואיכות הCapture היא נמוכה! לאיזה כרטיס מומלץ להחליף את הכרטיס הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800XT (גירסת ה-512MB) ולפעמים יש לי ארטיפקטים בכל מיני משחקים שאני משחק. לא עשיתי לכרטיס מסך שום אוברקלוקים ושטויות אחרות, אז למה יש לי ארטיפקטים? זה ממש מרגיז ותמיד צריך למזער את המשחק ולחזור אליו, ולעיתים רחוקות זה אפילו עולה במסך כחול. הפתרון ההגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא בגלל שהכרטיס מתחמם. המארז שלי נמצא על מן קרש עם גלגלים מעל השטיח (ומתחת לשולחן) אז חשבתי שאולי יש לזה קשר מסוים, אם זה משנה איזה מארז, ספק כוח, זכרונות וכו' יש לי אז יש במפרט.
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תאמינו או לא, אני כרגע משחק SC2 על הכרטיס המובנה בלוח אם שלי (HD4200) והוא אוכל את זה באופן מפתיע - ממש טוב... בכל מקרה אני מבין שהתחרות היא בעצם בין 5770-1GB ל 460GTX-768MB. איזה מהם עדיף? אני יודע ש460GTX-1GB עדיף בהרבה, אבל הוא מעבר לתקציב שלי. האם כדאי לחכות מעט ולראות אם המחיר של 5770 ירד קצת? המסך הנוכחי הוא Viewsonic VP930-B, שזה 19'' מרובע. בתוך חצי שנה עד שנה אני אשתדרג ל23'' או 24''. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לפי עיון ב FAQ תיחלת הפורם ישנם נתונים לגבי כמה סוגים של כרטיסים . אני מתלבט חזק האם לקנות את ה- 9800pro 256 bit לבין ה - 5900XT 256 bit ,לפי הנתונים של שני הכרטיסים ה 5900XT בעל נתונים גם של מהירות זיכרון וגם מהירות ליבה יותר גבוהים מאשר ל 9800PRO ( לשתי הכרטיסים אותה כמות של צינורות עיבוד ). אז למה בבקשה ישנה העדפה דווקא ל 9800PRO ?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים של msi יותר טוב ומה יהיה בערך ההפרש בסכום... 1) FX5600-VTDR128 2)FX5600-VTD128 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-