כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסיסי למשחקים, בתחילה חשבתי על ה-HD 4670, אבל אז ראיתי גם את ה-HD 4730 במחיר זול - 388 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? לפי מה שהבנתי הוא זולל חשמל, אבל עד כדי כך שהוא לא כדאי? לפי הסקירות הוא חזק משמעותית מה-HD 4670 ומה ה-GT 9600. לפי מה הבנתי הגירסה של PowerColor שונה מהגירסה הסטנדרטית ויש לה חיבור 6PIN אחד ולא שניים. צורך פחות חשמל? (הספק שלי הוא SS 400ET) אשמח לתגובות והצעות נוספות, עופרי.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
CPU Intel Pentium E6300 @ 2.80GHz 45 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (4-4-4-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. EG41MF-S2H (Socket 775) 48 °C ספק של HEC 300W צריך למלצה לכרטיס שיריץ משחקים מהשנה האחרונה בצורה סבירה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום המערכת שברשותי : athlon 3800 x2 socket 939 , לוח asus a8n-e אין OC . ספק : hec ar-tf 300 watts עם עד 15 אמפר ב rail של 12v 1) האם הספק יתאים לכרטיס hd4650 של powercolor http://www.powercolor.com/eng/products_features.asp?ProductID=4596 או asus http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sHoHi2mw3t8Dieuj 2) האם יש צורך בחיבור 6 פינים מהספק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך עזרה בבחירה של כרטיס מסך ב 1100 שקל. לפי דעתם מה הכרטיס עם הביצועים הטובים ביותר מבלי להתחשב באוברקלוק. יש לי אפשרות לקנות את ה 9800NP עם 256BIT ב 1130 ש"ח. במחיר דומה של + - 50 שקלים אני יכול לקנות את ה 5900XT של אלבטרון וכמובן את הגירסה המוחלשת של 9800 פרו עם 128BIT . מה נראה לכם הכרטיס הכי משתלם ? תודה . נ.ב - אל תציעו לי ללכת על ה 9800 פרו ולהוסיף 200 שקל. אני יודע את זה לבד. פשוט הכרטיס הוא בשביל אח שלי והוא גם ככה רצה לקנות עד 1000 אז שכנעתי אותו להוסיף 100 שקלים ולא לקנות 9600XT .. התשובה חשובה לי גם כי יש לי ויכוח עם חבר שלי שטוען שכדאי לקחת או 5900XT או את ה 9800פרו המוחלש. אני טוען שהכרטיס הטוב ביותר פה הוא דווקא ה 9800NP שמפגין ביצועים בדיוק…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב בעל מפרט: Q6600 GB DSR3 P35 2X 2GB 800 HZ חשבתי להחליף לוח ל ASUS P5N עם nForce 650i ולהתקין SLI זה שזה לא ממש מערך משתלם כבר הבנתי ממה שכתוב פה... אבל בכל זאת היתי רוצה לדעת כמה שיפור זה אמור לתת וכמה בשטח? או אים מישהו ניסה כבר 8800 GTS SLI היתי שמח לקבל דעה! אשמח גם אים מישהו יתן לי איזה לינק לאתר שביצע השואות בין SLI שונים! בכול אופן כל דעה כל עצה ממקור מוסמך ולא רק ממה שקראתם תתקבל בברכה... יש הרבה משקל לדעות שתיתנו לי להחלטה שלי תודות מרואש....
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות קטנה לגבי כרטיס המסך שאני הולך לקנות אני רוצה כרטיס מסך חזק מאוד למשחקים כבדים ושיהיה שקט, אין לי תקציב מדויק כי אולי שווה לי להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים האחרים , אז אני פשוט מתעניין לגבי כרטיסי המסך הכי טובים (ומשתלמים גם) שיש היום כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך 22" או 24" גם בשבוע הקרוב מה אתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ייעוד- 1. מטרתו העיקרית המחשב היא עריכת וידאו (premiere, after effects, photoshop). *יכול להיות שבעתיד אני ארצה גם אפשרות לעבוד עם תוכנות תלת מימד (maya, 3d studio וכו'). *העריכה היא לא למטרת פרנסה. אני לומד קולנוע וצריך לערוך פעם בשבוע שבועיים עריכה אינטנסיבית. 2. שימוש יומיומי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. אני צריך גם אפשרות להפעיל משחקי מחשב שיעבדו טוב. (בעיקר סימס 3, אבל שתהיה אפשרות גם למשחקים אחרים). *אני מדגיש את זה בגלל שהבנתי שיש כרטיסי קווארדו שתותחים לעריכה, אבל יש משחקים שלא עובדים איתם. אז אני צריך כרטיס שיהיה תותח בעריכה, אבל שיעבדו עליו גם משחקים בלי תקיעות ובעיות אחרות. מחיר- עד 750 ש"ח +-. כמובן שעדיף כמה שפחות... המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q8400,…
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי Asus V7700 Deluxe ----> GeForce 2 GTS. אני עובד עם גרסת דרייברים 41.09 (דטנייטור). הבעיה היא שאיני מצליח לראות טלויזיה וגם לעבוד עם המסך של המחשב. הבעיה היא כשרוצים לראות סרט הטלויזיה בחדר הצמוד פשוט וצריך לשלוח מישו שיכוון אותך עם העבכר ("למעלה למטה, טיפה שמאלה !! בדיוק !! עכשיו קליק ...") - או להעביר את המחשב עם המסך שזה די מסורבל (וגם מרעיש לראות סרט עם כל המאווררים) אז עכשיו לשורה התחתונה - מה עושים ? האם הדבר אפשרי ? אני יודע שבכרטיסים אחרים כן, האם גם פה אפשר לעשות את הדבר ?? Kerberos
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדור חדש אני מתכוון למצב שהיה שנה שעברה כאשר ATI שיחררה את ה9700 ואחרי כחצי שנה את ה9800 שעקף אותו בביצועים מישהו יודע? אני מתלבט אם לקנות היום 9800 פרו ב1200 שקל ולקנות בעוד שנה שנתיים כ.מסך חדש או לקנות היום 6800GT ולהשאר איתו ל3 שנים לפחות (2600 שקל) (השאלה בשביל חבר)
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
צריך כרטיס מסך עד 1400 ש"ח לא תומך DX10 חובה שהוא יהיה כרטיס מסך שיוכל לעלות את המשחקים הכי קשים בעולם לסדרה DX9. שיוכל לעלות משחקים קשיים נגיד ברזולוציה הכי נמוכה של הכרטיס מסך. שיוכל לעלות משחקים חלק חלק. תודה רבה נתנאל קורן
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-