עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by reformy,

בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה

2. Started by Leo101,

אני צריך את עזרתכם... לדוד שלי שעכשיו קנה מחשב יש gf5500. המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד ולכן אין לו שימוש בכרטיס, והוא הסכים לתת לי אותו.(לי יש מובנה) בלוח אם שלו יש כרטיס מסך מובנה. המטרה שלי לקחת את הכרטיס מסך שלו ושהוא ישתמש במובנה. השאלה איך אני עושה את זה? חיפשתי בביוס אופציה להפעיל את המובנה ולא מצאתי... האם למישהו יש מושג? דגם הלוח: giga byte GA-8VM800PMD-775 קישור: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by davido,

עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by ITSIK86,

יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות,כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by shimon1,

שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  9. בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB, שיש לו VIVO. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, והחלפתי לAV. עכשיו הבעיה: הטלוויזיה מראה רק בשחור ובלבן (8 Bit) למרות שיש לי אפשרות להעלות ל16 ביט ו32 ביט. כשאני בוחר את האפשרות של ה16 ביט ולוחץ אפליי, לא קורה כלום. זה פשוט נשאר על 8 ביט. הכרטיס מחובר דרך הCompositive, ויש לי כבל AV שקיבלתי עם הכרטיס. מישהו יודע למה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ציפינו לכך כבר לפני מספר חודשים והתאכזבנו, אבל הפעם נראה שסוף סוף נזכה להיכרות עם מלך חדש בשוק העיבוד הגראפי הביתי לכתבה

11. Started by orlupo,

הפעם לוח של GIGABYTE עם חיכוי של SLI שמאפשר עיבוד של שני כרטיסי מסך במקביל של כל כרטיס מסך PCI-E: http://www.tomshardware.com/hardnews/20050106_120044.html

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. Started by g1zey,

יש לי עכשיו Asus FX 5200 כרטיס חלש במיוחד , ואני רוצה לקנות כרטיס סביר , זול , כי גם המחשב שלי לא הכי חזק ... אז אני גם ככה הולך לקנות מחשב חדש עוד שנה בערך אז אני לא רוצה להשקיע כסף על כרטיס חדש . בקיצור ראיתי בKSP במציאון את ה9600Pro ב-250 שקל ורציתי לדעת עד כמה שווה לקנות אותו ועד כמה גדול הפער בין ה FX5200 לבין ה9600PRO

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. שמועה לוהטת חדשה מצהירה כי ענקית השבבים תוכל להפוך למתחרה רשמית בתחום העיבוד הגראפי הייעודי כבר בתחילת השנה הבאה לכתבה

14. מפתחת השבבים מכריזה על תוכנית לנצל את מוצרי דור ה-Volta הראשונים שלה ליצירת מחשב העל מהיעילים ומהמתקדמים ביותר מסוגו בעולם כולו לכתבה

15. כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy

16. יש פה פרסומת לנועה מחשבים שמהבהבת שחור לבן שחור לבן. כל פעם שהיא מהבהבת אז הצדדים של המסך קופצים בהתאם רק איפה שהפרסומת נמצאת. המסך הוא 753DF. איזה בעיה זאת?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by THE FOX,

יש הפרעות הנראות בזמן הצפייה הנה דוגמא: בזמן צפיה הן פחות מורגשות וכמעט שלא: ממה הם נובעות?... שמעתי הפרעות מגנטיות EMI עם חיבור אנטנה זה הופך ליותר גרוע בהרבה...אז כרגע ב RCA האם הכרטיס פגום? אני חושב שכן... :-\

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by RYaniv,

ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הופיע לי קודם מן עיוות באמצע משחק, ואחר כך, כשסגרתי את המשחק והגעתי לשולחן העבודה ראיתי שהרזולוציה השתנתה לרזלוציה הקטנה ביותר (600X800) צירפתי תמונה של ההפרעה במהלך המשחק.. איך ולמה זה קרה? תודה על העזרה [br]פורסם בתאריך: 19.10.2007 בשעה 05:44:29 עברו כבר כמעט 24 שעות ואני רואה שאין תגובות אז - UPצ'י.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. האם יש הבדל מהותי בין R9500 PRO לבין R9500 או שההבדל לא ממש גבוה?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by kike100,

שלום, יש סיבה להפרשים האדירים בחלק מהכרטיסים? לדוגמה בסדרה gtx 480 המחיר בארה"ב הוא בסביבות 200 דולר ופה בערך 2000 שקל. גם בסדרה gtx 560 המחירים בארץ הם למעלה מ1000 שקל. מצד שני, gtx 650 בערך אותו המחיר (קצת יותר גבוה). מה הקטע? אני רוצה לקנות כרטיס חדש אבל בחלק מהמקרים ההבדלים פשוט לא הגיוניים ובחלק הם בסדר גמור. תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. ברשת מדווחים כי AMD תשיק דגם מתקדם נוסף במהלך החודש הקרוב, אך אף אחד עדיין לא ממש בטוח על איזו חומרה הוא יתבסס לכתבה

25. האם רוחב הפס של תקן ה-Thunderbolt יצליח לאפשר לכרטיסי דור ה-Ampere לפעול כהלכה? בקרוב נוכל לגלות זאת, תודות לדגמי ה-eGPU החדשיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.