כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
האם ה- 8600gts באמת שווה תעוד 250 שקל רק בשביל ה-DX10 ? כי אני בכל המבחנים כמעט שהסכלתי ה-1950 פרו לוקח אותו בהפרשים יפים של עד 10 אחוז , ואם ה-8600 gts לוקח זה רק בהפרש קטן. עכשיו ה- 1950 פרו עולה 850 בעוד שה-8600GTS עולה 1100 ככה ... האם שווה להשקיע תעוד 200 שקל בשבילו ? בתקציב שדיי לחוץ ל-900 אבל אפשר לגרד תעוד 200 ... למרוד שגם אם לא היה הפרש במחיר ביניהם נראה שה-1950 פרו יותר חזר... דעתכם ? עריכה:שיהיה ברור אני מדבר על ה GTS ...
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא עדכנתי כי לא היה לי בעיות, אני עם דרייבר 160.02.. האם יש דרייבר חדש כלשהוא יותר טוב מהנ"ל? ואם כן, מה הוא ואם אפשר לקבל לינק להורדה? פשוט לא שיחקתי שום משחק חוץ מTrackMania Nations בערך עד לפני כמה ימים שיצא ביושוק.. ועכשיו אני הולך לשחק ביושוק ומדל אוף אונור וכנראה גם בדמו של קרייסיס שייצא בסוף ספטמבר... אז בבקשה, תמליצו לי על דרייבר טוב מפרט בחתימה..
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הממשמש: Core 2 Due 4400+ לוח אם של גיגה בייט P35 (GIGABYTE GA-P35-DS3) זכרון 667mhz 1GBX2 (כנראה של Patriot/NCP). דרישות הכרטיס לפי סדר החשיבות: קידוד/עריכה ממושכים של תמונות. הצגת תמונות (צלם מתקדם - Canon 5D). הצגת סרטים. עריכת וידאו. מעט משחקים. עוד דבר שחשוב לי הוא שהכרטיס יהיה פונקציונלי גם בעוד שנה וחצי (ז"א, מוכן אם צריך לטכנולוגיות עתידיות [DX10]). ברמה של עד 700 ש"ח מה יהיה הכרטיס הראוי ביותר לשימושיי? המליצו לי על הכרטיס שנמצא בכותרת אבל למרות שהוא חדש יותר הבנתי שהוא פחות טוב מכרטיסי ה 7600GT. שאלה מהצד: איך חברת Club3D כיצרנית כרטיסי מסך? אמינה? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E 5. …
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות כרטיס טלויזיה, בינתיים התקציב שלי לא מוגדר כי אני עוד לא יודע מה התקציב המקובל לדברים כאלו.. כמה נקודות לציון.. 1. אני לא מבין בתחום. 2. יהיה לי hot. 3. אני רוצה את היכולת להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. 4. את ההמלצות שלכם לגבי כרטיס טלויזיה נא לכתוב עם כמה שיותר מהנקודות הבאות: מחיר, איכות, יכולות (עצירה, הקלטה, הקלטה וצפייה בערוץ שונה וכו') גודל קידוד (כמה זמן הקלטה בג'יגה או כמה זיכרון לשעת הקלטה) ואם יש עוד כל מיני נקודות מבט חשובות נא לכתוב.. 5. יהיה לי מחשב רגיל ולא נייד או משהו כזה. 6. כפי שאמרתי, אני לא מבין לכן יש לי שאלה - האם אני יכול לחבר את זה אחרי שאני ירכיב את המחשב או שזה משהו פנימי? ואחרי זה מחברים לממיר נכון? 7. והנה המפרט שלי נכון ל…
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך הכרטיס 7200GS? 128MB up to 512MB יריץ פיפא ודברים פשוטים כאלה? כמה זיכרון בעצם יש לו?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות מסך LCD ויש לי כ.מ 195XTX האם הוא מספיק חזק בשביל להחזיק מסך 24" ועדיין לשחק?
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי כולם , כפי שכבר דיברתי בפורום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה אם משחקים כמו SUPREME COMMANDER ו C&C3 T.WARS ו STARCRAFT2 כשייצא יעבדו על המחשב שלי ? המחשב שלי כיום : P4 HT 2.4 700MB RAM הולך לשדרג ל 1.5 GB הרד דיסק 200 GB IDE כונן DVD LG לוח אם : ASUS P4S800 יציאת כרטיס מסך : AGP שני שאלות : האם יש טעם לשדרג לזיכרון ל 2 GB או ש 1.5 GB שאני הולך לשדרג מספיק ? כרטיס מסך , לאור הדיונים בפוסט הקודם , מה כדאי ועדיף , 7600 GT או 7800 GS שניהם 256 MB. האם המחשב הנוכחי יריץ את המשחקים טוב או שאיפהשהוא יווצר צוואר בקבוק ? במעבד אולי ? או שכד י לשחק במשחק אני צריך לגמרי להחליף את כל המחשב? במידה ואני צריך לקנות מחשב חדש אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט טוב של מחשב ב 3000…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 8800gts 640 הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לראות סרטים במחשב משום מה אני רואה אותם בשחור לבן התקנתי את klite .3.4 ועדיין רואים שחור לבן יש רעיונות ?[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 18:03:14 בעיה הסתדרה הורדתי bsplayer כנראה המדייה פליר דפוק ... מיקרוסופט נו מה ...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הסדל משמעותי בין 6800GT-6800GTS תודה...
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס מסך hd 2600xt ורציתי לדעת מה ההבדל בין המהירויות 256 לבין 512 והאם הזיכרון של המחשב עוזר למהירות של הכרטיס מסך??? ועוד משהו... מה ההבדל בכרטיס של GDDR3 ל- GDDR4???
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-