עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיס מסך מסוג 6600 GT יותר טוב של איזה חברה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  2. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by dd7,

כרטיס מסך עם hdr כמו שיש לראדון הכי זול שיש אני רוצה לראות סרטים באיכות

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  4. הי, אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי. אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי. מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול. תודה,

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  5. שלום לכול העוזרים ברשותי מחשב Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB זיכרון פנימי RAM 2GB כרטיס מסך geforce 8600gt אם אני לא טועה יש לי ספק כוח של 400w אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שישפר את הביצועים בעיקר במשחק arma 2 המשחק רץ נחמד על meduim אבל עדיין מקרטע ולא חלק השמח לתגובות תודה

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Cyanide,

הם ממש באותו מחיר ואני מתלבט מה לקנות.. המשחקים ישוחקו על רזולוציה של 1280X1024

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מפרט מחשב מצויין, ניתן לראות ב "[מפרט מחשב]". לאחרונה אני נתקל בבעיות בצפייה בקטעי וידאו של משחקים כמו NFS - Shift, Wolfenstein, הוידאו מתנגן לאט והסאונד קופץ בטירוף. המשחקים עצמם עובדים מעולה, רק קטעי הוידאו מקוטעים ...??? עשיתי מה שאני יודע וזה להתקין את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי catalyst 9.9. מה עוד אני יכול לעשות? ממה נובעת הבעיה? בבקשה תעזרו, זה נורא לשחק משחק בלי כל קטעי הוידאו!

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום לכולם, ניסיתי לבדוק בגוגל ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אבל בינתיים חברה שלי רוצה לקנות לי כרטיס מסך ליומולדת, כדי להקל עלי בקניה של המחשב העתידי. אני גייימר אבל לא צריך את המכונות הכי מפלצתיות שיש. אני בד"כ משחק משחקי אונליין או סינגל פלייר ברזולוציה סבירה יחסית(יש לי מסך 24 ואני משחק על 1920X1080 עם 2x AA בד"כ והכל רץ סבבה. כרגע, יש לי לוח יחסית ישן, בן 3 שנים כמעט. מהסדרה של ג'יגהבייט - נערך - MA770 - UD3 נדמה לי. הוא מגיע ללא כרטיס מסך מובנה, 4 סלוטים של זיכרון ותומך עד DDR2 1066 נדמה לי(וזה מה שיש לי כרגע) מאז שקניתי את המחשב(לפני 3 שנים כאמור ) היה לי כרטיס מסך דיי סביר לזמנו, gigabyte gtx 260 OC הוא ענה לי על כל הצרכים אבל בז…

10. Started by talisman,

אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות: א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים) תודה רבה לכל מי שיעזור

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by NewRig,

האם יש חיה כזאת כיום בשוק ?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by fp581,

מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  13. השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by giri71,

http://www.ixbt.com/video2/g70-7-d.shtml#p26

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  15. יש לי כ.מסך שקניתי ישירות מהיבואן. ובגלל הטמפ' הגבוה שלו החלפתי לו קירור... (וחבר אמר לי שאם הכרטיס נהרס אני פשוט מחזיר לקירור הקודם ואף אחד לא ידע שהחלפתי ) אז הכרטיס נהרס...(כמובן ), ושניסיתי להחזיר לקירור המקורי נדפקה ההברגה שלו.. ככה שיראו שפירקתי... עכשיו השאלה: האם עדין יש לי אחריות או שנדפקתי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by Chronick,

בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. המפרט: הוספתי לו עוד 2 הארדיסקים מעבר לכונן SSD שמצויין כאן. בנצ'מארק 3DMARK 11: בפעם השניה שהרצתי אותו קיבלתי כמעט 8500. מה דעתכם ? איזה עוד בדיקות להריץ ? אגב יש לציין שהכל כמובן בסטוק, אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב למרות שהמחשב מושלם לזה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מסך עדיף מכל הבחינות [כולל OC] ?? x1800XL או 7900GT בבקשה להמלצות וחוות דעת ממכם...

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by fp581,

וכמה הוא עולה בארץ?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by AleXGanGSteR,

יש לכם המלצות על כרטיס מסך לPCI-E ? מטרה: משחקים... מחיר: בסביבות ה1000 ומשהו ... תודה לכל מי שעוזר!

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by ben007,

מה קורה אחים שלי הכל טוב? אז ככה לאחרונה קניתי צג חדש ורציתי שזה יהיה "ה"-צג 8) אז לא התקמצנתי וקניתי את ה-flatron 995ft plus אם אפשר בבקשה דעות תגובות אם זה רכישה טובה אם הוא צג טוב יתרונות, חסרונות כל מה שבא לכם תודה מראש להית' מצורפת תמונה-http://www.lg.ru/i/products/644/995FTplus-p.jpg

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  22. עד 300 שקל בערך פחות יותר.. שיעבדו המשחקים החדשים בעיקר pes 2009..

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by tania131,

ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  24. שיפור של-3K בהוספה של כרטיס לפיזיקס מערכת ללא אוברקלוק..הכל בדיפולט תודה על העזרה שקיבלתי בנושא מי-Lanzar... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום. יש לי Asus Zenbook Prime. האם המחשב הזה - בעל מעבד ה i5-3317U - יכול לתמוך במסך מחשב / טלוויזיה בעל רזלוציית 4K? (http://goo.gl/Stxqhh) או שכמו שאומרים - אני חי בסרט? (: השאלה חשובה לי, אשמח לקבל תשובה. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים