כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס חדש מסדרת ה 3080, בהמשך לכל נושא הכבלים שהיה ועכשיו שאנחנו כבר כמה חודשים אחרי... מה אתם ממליצים בעצם מבין כל החברות השונות? Gigabyte, MSI, ASUS TUF, ASUS ROG וכו.. לא יודע במה לבחור.. ואם כבר 3080... לדעתכם יהיה שווה לחכות ל 3080TI ? או שההבדל במחיר יהיה משמעותי ולא שווה את ההשקעה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בקיצר הוא תמיד אומר שהוא מריץ משחקים את כולם הכל חלק חחחחחחח ואני צוחק עליו מה חלק? מה אתה בסדר אין מצב .יש משחקים שאיאפשר עם המפרט הזה לשחק על הגדרות הכי גבוהות. אני לא גר עם ההורים לכן לא ראיתי. אבל התערבנו שאמרתי לו שמע עוד מעט יוצא קריסיס איך המשחק יזוז לך על רזולציה של 1280 768 משהו כזה בערך. אבל הגדרות הכי גבוהות .. אמר לי יזוז חלק חחח אמרתי לו אם יזוז לך חלק אני קונה לך כרטיס מסך חדש פצצה. נו מה אתם אומרים? יש לו מפרט סבבה. אבל לא שירץ רת קריסיס על פול גרפיקה גם ברזולצה 1280 769 פנטיום 4 3200. 1 וחצי שיגה זיכרון DDR 400 . 7600 GT 257 MB AGP .
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש משהו יותר טוב ב9600? כי אני רואה שברוב המקרים הוא יותר איטי.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי לקנות באיזו חנות כרטיס מסך של nvidia, עם 64MB זיכרון מדגם radeon X200 pro עם חיבור PCI ללוח אם. הוא אמר לי שזה כרטיס ממש טוב וזול ואפשר לקנות אותו רק ב-2500 שקל. הבנתי שאני אוכל להריץ איתו משחקים ממש חדשים על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש. כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה או שכדאי לקנות כרטיס אחר?
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום 1.סתם מעניין אותי יש כרטיס של GTX כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 אבל זה זה GT? ואם יש אז אפשר תמונה? 2.ומה עושה הדבר הזה השחור הזה שנראה כמו מתען לפלפון 3. יש שמעות אם ASUS מתכננת כזה כרטיס מסך ל7900GTX או יותר טוב ל7950GX2 ;D תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הי חברה, כמו שהבנתם מהכותרת, אני בדילמה בין שני אלה. אני לפני שדרוג מחשב.. מטעמי גיימינג מתקדם, ויש לי כמה פרמטרים חשובים. למיטב ידיעתי מביקורות חומרה יחס היעילות/תמורה של ה9600 עולה על ה3870. מצד שני בכל הנוגע להצגת סרטים הרדאון איכותי יותר.. אבל יש גם את עניין המקום.. אמנם יש לי P182, אבל כל אחד מהם זה סלוט כפול וזה יעשה הרבה צפיפות.. בכל מקרה, אני מעוניין בשני כרטיסים מכל אחד. שקלתי אפשרות של 8800GTS 512 במערך SLI אבל מצאתי אותה יקרה יותר ממה שתכננתי. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות RADEON 7500. המפרט שלו הוא: לוח-אם של אסוס מעבד פנטיום 3 550\ 512CACHE (תתפלאו - יש דבר כזה!) 128 SDRAM 133 האם הכרטיס מומלץ בשבילו? והאם יש לכרטיס איזשהם באגים? ועשו טובה - אל תציעו כרטיסים אחרים כי התקציב מצומצם.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות קטנה לגבי כרטיס המסך שאני הולך לקנות אני רוצה כרטיס מסך חזק מאוד למשחקים כבדים ושיהיה שקט, אין לי תקציב מדויק כי אולי שווה לי להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים האחרים , אז אני פשוט מתעניין לגבי כרטיסי המסך הכי טובים (ומשתלמים גם) שיש היום כרגע יש לי מסך 19" אבל אני קונה מסך 22" או 24" גם בשבוע הקרוב מה אתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ייעוד- 1. מטרתו העיקרית המחשב היא עריכת וידאו (premiere, after effects, photoshop). *יכול להיות שבעתיד אני ארצה גם אפשרות לעבוד עם תוכנות תלת מימד (maya, 3d studio וכו'). *העריכה היא לא למטרת פרנסה. אני לומד קולנוע וצריך לערוך פעם בשבוע שבועיים עריכה אינטנסיבית. 2. שימוש יומיומי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. אני צריך גם אפשרות להפעיל משחקי מחשב שיעבדו טוב. (בעיקר סימס 3, אבל שתהיה אפשרות גם למשחקים אחרים). *אני מדגיש את זה בגלל שהבנתי שיש כרטיסי קווארדו שתותחים לעריכה, אבל יש משחקים שלא עובדים איתם. אז אני צריך כרטיס שיהיה תותח בעריכה, אבל שיעבדו עליו גם משחקים בלי תקיעות ובעיות אחרות. מחיר- עד 750 ש"ח +-. כמובן שעדיף כמה שפחות... המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q8400,…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
דגם TUF Gaming חדש בעיצוב מוכר עתיד לספק לנו פחות יחידות עיבוד במסגרת התבססות על ליבת GA106 מוקטנת - אבל גם נפח זכרון GDDR6 שמתעלה אפילו על ה-RTX 3080לכתבה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
- 2 followers
-
-
לכרטיס מסך הבא ולמה תנמקו בבקשה עכשיו הבאנדל לא מעניין אותי בגרוש וגם אוברקלוקיגנ לא מעניין אותי כי אני לא אעשה בחיים. הכרטיס שאני מעונין לקנות הוא: Radeon 9600 xt 128 mb תודה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-