עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה כרטיס מסך זול מומלץ ל: 1. יישומים משרדיים 2. סרטים 3. DVI 4. מסך רחב 22" 5. לא מתחמם 6. למחשב ישן בן 6 שנים (לא זוכר איזה slot יש לו) דגש - לא צריך תמיכה במשחקים, או רק משהו מינימאלי.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. ברור לי שלא כל משחק יפעל חלק ברזולוציה כזאת אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק ובהתאם זיכרון ראם.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by ct-32,

שלום לכולם.... אני מחפש המלצה על כרטיס מסך של ATI (בלבד) בשווי עד 1000 שקל ... יש לי מחשב חזק (P4 2GHZ , 256 MB) שיתמוך בכל כרטיס מסך חדיש.. כרגע יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 2MX 64MB ואני מעוניין להחליף ל-ATI ... אשמח לקבל הצעות מניסיון !! תודה רבה וחג שמח !

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by amirw6,

רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  7. אני מקבל 9000 נקודות ב-2001SE! בבקשה תראו מפרט ותעזרו לי

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  8. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  9. אני מדבר על הדור השני... כי לפי מה שאני רואה בתוצאות עכשיו לא כדאי להשקיע כסף על מחשב חדש כאשר אין משחקים בחוץ שהם DX10... עדיף לדעתי לחכות שהמשחקים יצאו ויהיה דור שני שיפעיל אותם נורמלי ואז לקנות... עכשיו השאלה היא מתי הם אמורים לצאת? בסוף השנה? (גם מבית NV וגם מבית ATI)

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  10. מבחינה פיזית ומבחינת ההספק? (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W). אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by אSף,

שלום, באחד המחשבים שברשותי הכרטיס מסך מת, והוא בחיבור AGP. מעיון בKSP/אייבורי הבנתי שכבר לא מוכרים כרטיסים בחיבור שכזה, ולכן פניתי ליד 2. מבין שני הכרטיסים הבאים, מה עדיף? והאם המחיר שלהם נשמע לכם סביר(אין לי שמץ כמה הם עלו בזמנו)? אגב, המחשב משמש בעיקר לסרטים ואולי משחקים מלפני 3-4 שנים על הגדרות בינונית ומטה. geforce fx 6600 256 mb ב100 ש"ח. geforce fx5500 256 mb ב170 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  12. טוב כמו שכל הפורום כאן יודע, מוכרים בנועה כרטיסי X1800XT 512 ב2150 שקלים. בתחילה היו כרטיסים של ספיר וקונקט 3D שלפי מה שראיתי כאן ונאמר לי על ידי הנציג מכירות שלהם הם פחות או יותר זהים. מה שכן הוא טוענים שהם נותנים 3 שנות אחריות לקונקט ורק 2 לספיר. מזה כמה ימים הכרטיס של ספיר ירד מהאתר, וההסבר שלהם לעניין היה שהמלאי נגמר ויתחדש בעוד כשבועיים (אגב גם לגבי הכרטיס של קונקט גם לא רשום שהוא במלאי אבל הוא עדיין קיים באתר) רציתי לשאול אתכם, שחלקכם בוודאי עוקבים אחרי הלך הרוח בשוק (מחירים וכו') במשך יותר זמן ממני, מה נראה לכם שיקרה: 1) ימשיכו למכור כרגיל וגם יביאו מלאי חדש של הספיר? 2) יפסיקו למכור את הכרטיס הזה על מנת לפתות אנשים לקנות משהו יותר יקר (כמו XTX או 1900..)? 3) ימש…

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by OutRaGe,

איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש

14. Started by רן.ט,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל- s-video ואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by MadEddy,

מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by amirfefer,

החלטתי שכדאי קנות מסך חדש, המאג 770V שירת אותי היטב 3 שנים.... אני מעוניין במסך 19 אינץ אבל לא בסכומי הון עתק (לא יותר מ-1300 ש"ח) איך ViewSonic? חברה טובה? ראיתי מסך נחמד שלה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=18972 אני חושב ללכת אולי על מסך של סמסונג - Samsung 955DF - http://zap.co.il/model.asp?model_id=4456 תודה.

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by JonyPony,

יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by xena,

יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. המפרט שלי : opteron 170 @ 2.4Ghz 3gb DDR 160Gb 460 watt thermaltake 7900gt 256mb lcd 19' BenQ FP93GX אני רוצה להריץ far cry 2 ו red alert 3 בעיקר.... שניהם עובדים טוב על הגדרות בינוניות אבל אני רוצה לשחק על גבוה. תודה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by idanohh,

הכרטיס הוא X800 של גיגהבייט עכשיו קיבלתי אותו אין לי בשבילו דרייברים וכ'ו הכרטיס הוא AGP 256 מגה רשום עליו : r80p256d התקנתי אותו כרגע על המחשב לפני זה אני חייב לציין שהיה לי GEFORCE 2 מסכן קיצר הורדתי דרייברים מ ATI התקנתי עכשיו הכרטיס עושה מעין ריצודים על המסך כאילו האותיות קופצות... האם זה בגלל הדרייברים הכרטיס מסך לא נראה לי ב OC .

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by Silencer,

רצוי של חברה מוכרת.

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by beta,

הלוח שלי P2B, אני רוצה לשפר קצת ביצועים כי יש לי עכשיו (לצערי) Ati Rage Pro 8 MB (לא לצחוק בבקשה), אז בקיצה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by R L,

יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. קניתי רדאון 9800 ואני לא יודע איך מכוונים את ההרצים המשחקים אני משחק תמיד על 60 הרץ וזה לא טוב משהו יכול להסביר לי איך מכוונים את ההרצים במשחקים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  25. איך הם משפעים על ביצועי הכרטיס מסך באחוזים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים