כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ובכן נתקלתי בהתלבטות קטנה טרם קנייה, יש לי תקציב של 1000 שקל לכ. המסך וחשבתי על שני אפשרויות, האפשרות הראשונה היא כביכול ללכת בלי לחשוב יותר מדי ולקנות את הכרטיס של GAINWARD, GTX260 GOLDEN SAMPLE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4670 ובכך לגרד את כל התקציב, האפשרות השנייה היא ללכת על הכרטיס של INNO3D, GTX260 FREEZER X2, שהוא כרטיס חלש במקצת ואינו בא מומהר, http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 אבל יחד איתו להוסיף גם סטיק של 2GB DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 בהתחשב בזה שכעת במחשב שלי יש רק 2GB DDR2 בסטיק אחד (SINGLE CHANNEL), מה הדיל השווה יותר? ???
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה. מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים. לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350. בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס TV נתקלתי במוצר הזה בזול מישהו מכיר http://www.grand.com.tw/PRODUCT/TVBOX/DVR.html ואם לא אז זה נראה לכם משהו טוב? כי לפי מה שכתוב הוא נראה ברמה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ati x300hm 128 או gf nx6200tc מה המחיר שלהם בערך? והאם הם יריצו משחקים בצורה טובה ?
-
- 17 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג 19 960bf שמתי לב כי בזמן טעינת וינדווס xp ( במסכים עם הרקע הכחול)וסגירת המחשב יש כתם בהיר בצידו הימני עליון של המסך בקוטר של בערך 5 ס"מ.לא מדובר בפיקסלים שרופים אלה פשוט כתם בהיר כאילו מי שהוא לחץ על המסך. כל זמן אחר שאני עובד עם המחשב, בתוכנות אחרות ( בשבוע מאז שקיבלתי אותו)הכתם נעלם. האם זו בעיה של המסך או של וינדוס או לא זה ולא זה. האם שוה להחליף את המסך. אם כמובן החנות והספק יסכימו ולא ידחפו לי מסך משומש...( כמו ש hp נוהגת לעשות במוצרי חומרה שלה) מה דעתכם על התופעה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרטיס במחיר הזה למישחקים עם קירור מספיק וואטים לא משנה לי יש לי מיפלץ של ספק שיספיק לשנים הבאות
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך HD4870 והיום החלה להופיעה תופעה חדשה ומעצבנת. לאגים במשחקים שעד היום הכרטיס לא התקשה להריץ [והם גם אינם עיקביים, יכולים להופיע ולהעלם באקראיות] ונקודות שחורות מסביב לאובייקטים. כמו גם תמונה לא ברורה [מגורענת/עם רעש] וכמוכן בקרייסיס הראות פתאום נעשתה מטושטשת....
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי כמו שצריך לא משהו רציני משהו בינוני וטוב זה הפרטים שלי אשמח להצעה תקציב: $50 חריגה מקסימלית:$70 אני גר בארה"ב השימושים העיקריים הם: אני לא גיימינג רציני אני משחק משחק אחד פעם ב.. למשל call of duty , סרטים באיכות HD חשוב עריכת מוסיקה לא יודע אם זה כל כך קשור חנות: אין חנות ספציפית מכיוון שאני גר בארה"ב. ebay זה יהייה בסדר או כל חנות אחרת שנמאת בארה"ב 1.זה בסדר לקנות מ ebay כרטיס מסך? מפרט מחשב:מעבד: Processor : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz זכרון ram Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) לוח אם: Mainboard : Dell 0HN7XN כרטיס מסך נוכחי:Video Card : Intel® G41 Express Chipset מארז: opt…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איזה דרייבר אתם ממליצים להתקין - יש לי את הכרטיס של לידטק 8800 gts 640 MB כרגע יש לי את הדרייבר של לידטק מה שיש להם באתר - אך אני רואה שהדרייבר של nvidia קצת יותר מעודכן. להתקין את הnvidia או להשאיר את הדרייבר של לידטק?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אתם יכולים לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב לרע: 6800LE,6600GT,X1600,X700PRO,X1600PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מבקש הסבר ממי שיודע על ההבדלים בין 9800GX2 ל-280. ממה שראיתי בנתונים הטכניים יש להם את אותם נתונים וההפרש במחיר די גדול (600 שקל). הליבה שונה או משהו כזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא נתקלתי בשום מקום במידע על כמות הזכרון שיש לכרטיס גראפי ONBOARD,האם זה אומר שהוא לוקח מה-RAM של המחשב? האם ככה עובד כ.גרפי TC (לדוגמה 6200TC) או שלו יש RAM משל עצמו ואם קשה לו רק אז הוא גונב RAM?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-