כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות את הרידאון 9600 אקס -טי? או האפ-איקס 5700 אולטרה? קיבלתי הרבה השוואות ולא הבנתי מה עדיף...
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 7 שנים שסוחב יופי :] הוא לא למשחקים או אפשר להגיד שהוא מחשב סלוני אני רוצה לחבר אותו לLCD בהייץ' די וכך להנות מהסרטים שאני מוריד וכל זה יש כרטיס שהוא זול שהוא נטו מפיץ HD עם HDMI לAGP ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9700 pro ובמשחקים ברובם המסך לא על כל המסך יעני כזה דוחפים אותי משני הצדיים ואז נוצר בכל צד שחור וזה הופך תמסך מ19 ל17 ....... למישהו זה לא קרה?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מתנצל אם הנושא חרוש, אני פשוט מחפש תשובה קונקרטית (למרות שהמבחנים עד כה הראו שאין לי יותר מדי סיכוי) השאלה תקפה גם לגבי 9800 אחר שיצא, וגם לגבי ה-8800GTS (ה-512). עם ה-GX2 גם הספק נשמע לי בעייתי מאוד וגם לוח האם. המעבד הוא E6400 אם זה משנה את תמונת צריכת ההספק (אני פשוט לא בקיא בכל הפרטים). אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיסהמסך הנ"ל שמריץ את רוב המישחקים האים כדאי להחליף לכרטיס המסך הזה:Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD או שזה סתם ביזבוז כסף אשמח לקבל הצעות הכרטיס שלי הוא המדגם הראשון שיצא ללא קרור צד שלישי
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד משהו יכול לומר איך אמורים לנקות מסך LCD? איזה חומר והאם ע"י השפרצה ישירה למסך או ע"י ניגוב עדין בסמרטוט? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי האם באמת יש הבדלי ביצועים ועמידות וגראפיקה בין חברות שונות ( כמובן שאותו דגם של כרטיס מסך ) אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה ::: Innovision GeForce FX 5700 128MB DDR 128bit DVI וכאשר באתי לחנות המוכר אמר לי שהכרטיס ממש לא אמין וממש לא עמיד ושלמרות הדגם החדיש שלו יש הפרעות גראפיות .. והוא אף אמר לי שאותו כרטיס רק של חברות אחרות כמו Leedtek או GigaByte בהרבה יותר טוב וללא הפרעות גראפיות כלל (וכמובן יותר יקרות)... האם כל זה באמת נכון או שהמוכר רק ניסה לשכנע אותי לקנות את אותו כרטיס עם אותם ביצועים רק של חברה אחרת יקרה יותר ???????????? ----- בבקשה תענו לי ותודה מראש לעוזרים -----
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אזז ככה יש לי כרטיס 260GTX והוא סבבה והכל אבל הוא עובד על מסך V193HQ של ACER, ואני לא מבין COD 6 עובד ליפעמים מצויין וליפעמים ממש גרוע כאילו תקיעות כאלה מעצבנות שנמשכות כ10 שניות וזה אחרי פורמט מלא של הWIN XP, יש לי חשדות שמדובר במסך שעושה תבעיות כי אין מצב שבעולם ששאר המערכת שלי היא הגורם לכך אבל אני ממש מקווה שזה לא המסך כי עם זה כן קצת חבל להחליף תמסך TFT שמשחקים ניראים עליו מושלמים. למישהו יש איזה שהיא תשובה בשבילי שאר המערכת שלי בצד<<<<<
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ולוג רשמי של היצרנית הטאיוואנית ב-YouTube מציג פומבית את אחד משמונת הדגמים שמיועדים לנחות בחנויות במהלך חודש ספטמבר הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
למה הGPU CLOCK נשאר על 500? אגב, אני עם מהירות מאוורר של 80% והטמפ במצב של גלשיה באינטרנט היא על 70 מעלות ושאני משחק אפילו עד 90! (בתמונה זה היה אחרי משחק) הדריבר הוא 10.6
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבדוק בגוגל ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אבל בינתיים חברה שלי רוצה לקנות לי כרטיס מסך ליומולדת, כדי להקל עלי בקניה של המחשב העתידי. אני גייימר אבל לא צריך את המכונות הכי מפלצתיות שיש. אני בד"כ משחק משחקי אונליין או סינגל פלייר ברזולוציה סבירה יחסית(יש לי מסך 24 ואני משחק על 1920X1080 עם 2x AA בד"כ והכל רץ סבבה. כרגע, יש לי לוח יחסית ישן, בן 3 שנים כמעט. מהסדרה של ג'יגהבייט - נערך - MA770 - UD3 נדמה לי. הוא מגיע ללא כרטיס מסך מובנה, 4 סלוטים של זיכרון ותומך עד DDR2 1066 נדמה לי(וזה מה שיש לי כרגע) מאז שקניתי את המחשב(לפני 3 שנים כאמור ) היה לי כרטיס מסך דיי סביר לזמנו, gigabyte gtx 260 OC הוא ענה לי על כל הצרכים אבל בז…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
I need info if any 1 know about that card ,and about creative as display card company is it good ? are they going to stop make display card ? or drivers 4 those cards?is any 1 saw any Review about this card?? thanks shy
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי אני עומד לקנות מחשב חדש ואני ממש מבולבל כבר מכל מה שקראת פה ... בהתחלה חשבתי בכיוון של ה 4870 אבל לפי מה שהבנתי זה יהיה בזבוז כסף יחסי כיוון שיש לי מסך 19 (LG L1970HR) אז הלכתי יותר לכיוון ה4850. אז ראיתי פה שבfoxpc מוכרים Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe ועכשיו סתם משוטטות באינטרנט ראיתי באתר של Ivory כרטיס מסך תוצרת PALIT דגם GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 ב1170 ... בקיצור המפרט הוא : Intel Core 2 Duo E8400 Tray GIGABYTE GA-EP43-DS3L / EP45 Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ LG GSA-GH20N X20 DVD Corsair CMPSU-550VXEU 550W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro COOLER MASTER 690 רציתי לדעת א…
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לצפיה בסרטי HD? זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3235&ProductName=GV-N210D3-512I או זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
היי, אני מקווה שמותר לפרסם פה כרטיסים למכירה. אני מוכר את הR9 290X SAPHIREהמפלצתי שלי, הכרטיס חדש, בשימוש במחשב רק שבועיים מוכר כי יש בעיית תאימות של הכרטיס הזה ואדובי מעבר לזה רץ מדהים עם אססינס קריד החדש (סינדיקט) ובמבחני ביצועים הוא קורע את הכרטיסים במחיר זהה של NVIDIA מחיר 1500 (גמיש) , שוב, הכרטיס חדש ועובד פצצה, רק בעיית תאימות עם אדובי. גידי 052-5013632
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-