עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן אני חדש פה אני מחפש כרטיס מסך לצורך משחקים באיכות מעולה עכשיו אני חשבתי על 9800GT השאלה אם יש משהו יותר טוב לדוגמא ה Quardo רציתי לדעת מה חושבים עליו והאם משתלם לקנות ATI תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by itaigol90,

מה עדיף ולמה? עבור כרטיס מסך מסוג geforce 7600GT תוצרת MSI מדגם 256EZ או תוצרת INNOVISION מדגם INNO3D 256

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by Silencer,

רצוי של חברה מוכרת.

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by PROSK8,

שלום 1.סתם מעניין אותי יש כרטיס של GTX כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 אבל זה זה GT? ואם יש אז אפשר תמונה? 2.ומה עושה הדבר הזה השחור הזה שנראה כמו מתען לפלפון 3. יש שמעות אם ASUS מתכננת כזה כרטיס מסך ל7900GTX או יותר טוב ל7950GX2 ;D תודה לעוזרים

5. Started by W0lverine,

http://www.aoc-europe.com/monitors_7f.html The 7F offers a minimal-distortion flat face. Its precise resolution and super-fine .21mm dot pitch enhance on-screen detail. It also has multiple OSD functions and comes plug-and-play ready. RECOMMENDED FOR Government, Healthcare, Home Office PRODUCT DETAILS 17 (16 VIS) .21mm dp(H) 0.25mm dp(D) OSD Control Pure flat face 1280 x 1024 Maximum Resolution VESA, SXGA, XGA, SVGA, VGA Compatible Plug & Play ------------------ אוקי אז השאלה שלי היא כזאת, המסך הזה במחיר מצחיק (מאוד) של 680 שקל כתוב שזה מסך שטוח, וכתוב שרזולוציה מירבית של 1280 על 1024 ברזולוציה הזאת (המירבית) מה מהירות הריענון, ומה מהירות הריענון ב 1024 על 7…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שלום לכולם. התקציב שלי הוא 1200 שקל ואני רואה 9600 XT עם 256,עם 128 וגם 9800SE והכל בערך נכנס לתקציב שלי. מה הכי כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by Goliath,

מישהו יכול לתת קישור להורדת 3dmark03 ו01?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  8. אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. שבוע טוב! המפרט שלי הוא כזה: מעבד-QX9770 זיכרון:2 גי'גה HD:320 ג'יגה כרטיס מסך:8800GT 512 מגה מערכת הפעלה:וויסטא הום פרימיום 32 ביט לא רשמתי את הלוח אם שלי כי זה לא נראה לי חשוב,אם זה חשוב אני אוסיף בכל מקרה:אני רוצה לדעת מתי אני אצטרך לשדרג כרטיס מסך?כאילו עכשיו בתקופה הזו בטוח שאני לא אשדרג,כי אני מתגייס עוד חודשיים וחצי,וגם ככה אני לא אהיה הרבה בבית ולא אוכל יותר מידי לשחק במחשב,רק בסופי שבוע האם ה8800GT יריץ עדיין את MODREN WARFARE 2 ואת כל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בקיץ וגם בחגים 2009? חשבתי לעשות את השידרוג של כרטיס המסך שלי,בערך באיזור מרץ 2010,שאז זה יהיה היום הולדת שלי,ואני חושב שזה זמן מספיק טוב שהכרטיס היה אצלי,ואז אולי יגיע הזמן להחליף אותו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by sagi_gan,

שלום אני מחפש לחבר שלי כרטיס שיחליף את ה-6200tc שלו במשהו עם טיפה יותר שרירים... תקציב 500 שח pci-e תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/

12. האם יראה שיפור בביצועין אם אני מחליף את ה5200 שלי ב9800xt? על מחשב של 1.4ghz ?384rdram

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?

14. Started by itai1111,

והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by kobin,

שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by sft,

יש לי כ.מסך של nVidia מאוד ישן (geforce 6500) והייתי רוצה לקנות חדש הבעיה היא שהמסך שלי גם לא כל כך חדש - הוא מסוג lg studio works e700b לוח האם שלי מסוג gigabyte k8 triton והמעבד שלי הוא מסוג amd athlon 64 (1 ג'יגה ראם) איזה כ.מסך כדאי לקנות (בעלות סבירה, מקסימום 850 שקל) שיתאים לזה ? האם ההתקנה קשה ? בתכלס המטרה היא להריץ משחקים על איכות נורמאלית, אני יודע שאני לא אקבל את מקסימום הביצועים בגלל המעבד אבל אני רוצה לפחות לנוסת להריץ דברים חדשים, שעם הנוכחי אני לא מצליח להריץ כלום תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  17. היי חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך זול... אז הוא ראה את 2 הכרטיסים האלו palit ti 4200 128mb & Msi ti 4200 64mb מה יותר כדאי הוא לא הולך לבזבז יותר מ 600 שקל. תודה ביי

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by super4life,

i have some questiom how much the dx11 gpus will cost should i buy dx10 gpu whats the diffrence between dx10 and dx11 are the dx11 worth the buying cuz i want to buy ati hd 4890 now

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Knobletz,

שלום לכולם. אחרי שהתייעצתי פה לפני כמה שבועות בפורומים לגבי שדרוג של מעבד ואמרו לי שלא כדאי לי כרגע להחליף(רק לעשות OC אם זה יגביל אותי), אני רוצה כרגע להתייעץ אתכם לגבי שדרוג של כרטיס מסך. זה המפרט שלי: AMD Athlon 64Bit 3800+ Dual Core(Socket AM2, 2.0GHz, 90nm) Infineon DDR II 667MHz 512MBx4 NEC DVD+/-R 35550A X 16(Dual x8) BLACK ASUS M2V(AM2, K8T890, DDR II 800 MHz, PCI-Ex2, HDAudio, GBL) Westran Digital 2500KS 250GB 7200RPM SATAII eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E JBL Creature II Logitech Media Elite + Logitech MX518 Chieftec Mesh Medi-Tower(Black) HEC POWER SUPPLY 475W Lite-On R17AAC/S 17" 8ms התקציב שלי בשביל הדבר הזה הוא באזור ה1000 שקל. אני מבקש מכם שהכרטיס מסך יהי…

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by natan805,

כבר כמה חודשים שלא הייתי על האינטרנט לכן אני לא מעודכן.מה שזכור לי לפני חודשיים שדיברו על 8600gts שיוצא ב 256 bit שהולך להציל את ה 8600 gts 128 ביט שיצא זוועתי . השאלה שלי האם הוא יצא או שהוא אמור לצאת בזמן הקרוב . בכל מקרה יש לי תקציב של 1500 ש"ח אני לא גיימר כבד .אבל אני רוצה כרטיס מוצלח בסביבות הסכום הנ"ל ושיהיה dx 10 .

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, ברשותי כרטיס מסך HD4870 והיום החלה להופיעה תופעה חדשה ומעצבנת. לאגים במשחקים שעד היום הכרטיס לא התקשה להריץ [והם גם אינם עיקביים, יכולים להופיע ולהעלם באקראיות] ונקודות שחורות מסביב לאובייקטים. כמו גם תמונה לא ברורה [מגורענת/עם רעש] וכמוכן בקרייסיס הראות פתאום נעשתה מטושטשת....

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by shar00750,

אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  25. מי יותר טוב משניהם ולמה? נ.ב: ל6600GT יש 128MBו- 128BIT שלעומת זאת יש לX800GT ו-256MB ו-256BIT

• 10 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים