עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי . מחפש כרטיס מסך שכל מה שהוא צריך לעשות בחיים זה הרצה של סרטי HIGH DEFENITION ! חייב חיבור דיגיטלי למסך 32 אינץ , חיבור AGP (או אולי ללכת על משהו על מתאם?) עד 500 ש"ח על מה כדאי לי ללכת ? מחירים וכולי ? תצורת מחשב הינה : פנטיום 4 , 640 מגה זכרון DDR .

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן עם כרטיס מסך של GEFORC 5200 של NVIDIA ואני מעונין לשדרג אותו ,וחשבתי לשדרג ע"י החלפה של הכרטיס שלאחד מסדרות 8600 מאותה החברה האם זה אפשרי?האם לוח האם תומך בו (בהתחשב בעובדה שה5200 כן עובד טוב עליו) והאם שינוי זה שווה משהו? ואם כן האם פעולת ההחלפה קלה ? או שאני צריך איש מחשבים בשביל זה (בנושא הגדרות) עזרו לי (כי יש לי בן שלוחץ עלי) תודה יוסי

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום, רציתי להתיעץ לפני שאני הולך על זה, אני משתמש בשני מסכים, אחד 24" השני 19" וכרגע משתמש בכרטיס 8800gts. רזולוציה 1200X1920 במסך 22" ו-1024X1280 אני הולך לשדרג למחשב חדש, אבל המסכים נשארים אתו הדבר. השאלה: מה יתן ביצועים טובים יותר בהתחשב ברזולוציה הגבוהה? כרטיס אחד של: GTX280 עם 1GB DDR3 ו- 512bit או שני כרטיסי: 9800GTX+ כל אחד עם 1GB DDR3 ו 256bit או כרטיס אחד של: 4870x2 עם 2GB-GDDR5 ו 512bit בגדול זה המפרט שאני הולך עליו, ככל הנראה אאלץ לקצץ קצת בכרטיס המסך, רציתי לתקצב 2000, בפועל כנראה שאני צריך כרטיס בסביבות 1400 ש"ח. מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB 1490 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1080 ש"…

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אני כרגע עומד לקנות מחשב חדש ולצערי הרב כרגע אין לי זמן למשחקי מחשב וגם אין תקציב לכרטיס חזק מאוד למשחקים אז כנראה שאני אסתפק עם כרטיס ONBOARD שיספק את הסחורה. מה שכן... מעניין אותי מה ההדבלים אם יש באיכות התמונה בPLAYBACK של סרטי DIVX/DVD ותצוגה רגילה-סטטית בין הכרטיסים השונים בשוק, והאם יש הבדל מהותי בין כרטיס מסך זול ליקר או בין NVIDIA לATI, והאם בכרטיס ONBOARD אני צריך לצפות לאיכות נחותה יותר ? (בדומה לכרטיסי קול מובנים למשל שכמעט לעד יהיו נחותים מכרטיסים שקונים). אם למישהו יש מידע בנושא אז אני אשמח לשמוע... תודה, אוהד

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום לכולם ברשותי כרטיסהמסך הנ"ל שמריץ את רוב המישחקים האים כדאי להחליף לכרטיס המסך הזה:Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD או שזה סתם ביזבוז כסף אשמח לקבל הצעות הכרטיס שלי הוא המדגם הראשון שיצא ללא קרור צד שלישי

7. האתר Overclockers.ru התקשר עם Sapphire, והם שאכן אישרו שהם מתכוננים להוציא כרטיס מבוסס X800GT בסלוט הAGP. אני מקווה שזה יתפשט וחברות אחרות ייצאו בהצהרות דומות שתהיה עוד קצת תחרות בAGP. מעניין איך Nvidia יגיבו : בכל מקרה מי שיכול לחכות עוד קצת -מומלץ

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  8. http://www.benq-eu.com/Products/LCD/index.cfm?product=440&page=specifications לבינתיים נראה המבטיח ביותר, גם מבחינת עלות מול ביצועים והוא גם כולל פורט DVI. מישו רכש את המסך ויכול לחוות את דעתו על האיכות הכללית, גם במשחקים?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  9. ככה לפחות לפי שניים מהפורום של AnandTech. עוד מישהו: שמו לב שOC לליבה לתדר של הPCI-E מביא בדיוק אותה תוצאה בAGP. דיי צפוי הייתי אומר (פתיחת צינורות) מקור

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. יש לי לוח אם SOCKET 478 P4P800 ויש לי כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 5700 ולפי מיטב הבנתי הוא 3.3V הכרטיס אני חושב שיש אי התאמה בין הכרטיס מסך ללוח אם כי כשאני מלביש את הכרטיס מסך עליו אז המחשב פשוט לא עולה ואני מקבל מסך שחור ואפילו לא מגיע לביוס איפה אני יכול לבדוק את ההתאמה בין כרטיסי מסך לבין הלוח אם? איזה כרטיס מסך אני יכול להלביש עליו? הבנתי שאני צריך כרטיס מסך עם 1.3V מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  12. זה היה רק עניין של זמן, והנה זה קורה: ה-GTX 1070 העוצמתי מקבל גירסה מקוצצת אשר מותאמת במיוחד ללוחות ומארזי Mini-ITX לכתבה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by natanbs,

שלום אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב HTPC לסלון http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... 467D3-512I http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... NX96T512HP לשימוש של צפייה בתכני HD עם אפשרות לאודיו HD (למיטב הבנתי ניתן להעביר אודיו דרך ATI) וכן לשימוש למשחקים לא כבדים במיוחד במחשב HTPC מה לדעתכם מבחינת ביצועים יתן את התמורה הטובה יותר ? האם ה-ATI מספיק חזק למשחקים ? כמו-כן קיים אצלו מאוורר האם הוא יכול להיות גורם לרעש גבוה במחשבׂ? תודה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. אם אני משנה את הרזולוצית כרטיס מסך זה גם משפיע על האיכות התמונות שלי במחשב? העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלי למחשב בכול רצולציה שונה שאני ישים אני יראה את התמונות שונה או אותו דבר ? תודה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  15. שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום חברים.... קניתי כרטיס מסך עם 256 זכרון....כשהמחשב עולה בהתחלה לפני ווינדוס אני גם רואה 256 זכרון אבל כשהווינדוס עולה אני רואה חצי גיגה זכרון...יכול להיות דבר כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך לוקח זכרון מזכרון ה-RAM של המחשב? אם כם זה טוב או לא? ואם אני יחליף סוג זכרון זה ישתנה? עוד שאלה במה תלוי הDUAL CHANEL בזכרונות, בלוח אם או בזכרון עצמו או שבעצם בשניהם? אודה לכם אם תענו לי

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  17. קודם כל אני מצטער מראש אם זאתי הפעם ה-500 שמישהוא שואל על הנושא הזה בפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה, יש לי בחדר ממיר כסוף מהחדשים הקטנים יותר של יס ואני מתלבט בין לקנות טלויזיה יחסית זולה (500-600 שקל) ובין ולמצוא דרך לחבר את הממיר למסך של המחשב שלי. אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם צריך כרטיס מיוחד בשביל לחבר את הממיר למחשב או שמספיק כרטיס גרפיקה ממוצע (לא כזה שמקבלים עם המחשב)? 2. אם כן, כמה כרטיס סטנדרטי כזה יעלה בערך? 3. האם התקנת הכרטיס מסובכת?(בשביל מישהו שהמקסימום ידע שלו זה לחבר כרטיס זיכרון או כונן סי די) 4. אם אחרי שחיברתי את הממיר למחשב המערכת כולה תיהיה נוחה ובאמת תוכל להחליף טלויזיה אמיתית?(לא יהיו יותר מידי תקלות והתמונה תיהיה חל…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by dids22,

אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3245 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3234 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3242 תודה!!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. אני אקנה בקרוב 8800GT, מומהר- ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מהיר: BFG 8800GT OC2 eVGA 8800GT SC Edition ASUS 8800GT TOP כמובן שכולם 512MB.. תודה מראש לעוזרים. ;D

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  20. אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by moshel7,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שני 8800GTS.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת. החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.