עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמו שאמרתי בכותרת. אני קצת מתקשה למצוא 5870 בחנויות. מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת אותו?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Styx,

ידוע אם התחילו לימכור את הכרטיס הנ"ל? ואם כן כמה הוא עולה .נב הכוונה האם מוכרים אותו בארץ

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by nadnad,

איזה מבין הכרטיסים הבאים של msi יותר טוב ומה יהיה בערך ההפרש בסכום... 1) FX5600-VTDR128 2)FX5600-VTD128 תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by MrT,

שלום לכם חברי הפורום. ברצוני לבקש מכם להציג לי מפרט לכרטיס מסך ב: 1000 שקל (כרטיס מסך+זיכרון פנימי) 700 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) ו1500 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) יש לי: P4 1700 GF MX440 256 DDR תודה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by RX7,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים לצפיה בסרטי HD? זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3235&ProductName=GV-N210D3-512I או זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2925

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. יכול להיות שאצתרך להחליך לוח ...השאלה אם ללכת על אותו הלוח כמו עכשיו או כבר לשים את ה P45 או משהו עם X48 בשביל ה PCIE 2 כרגע אני עם ה 4850 על ה GA-P35 DS3L שזה PCIE 1 כמה אחוזים הבדל כבר יהיו לכרטיס בודד (לא CROSSFIRE) ? מזעריים או משמעותי ? תודה .

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  7. האם יראה שיפור בביצועין אם אני מחליף את ה5200 שלי ב9800xt? על מחשב של 1.4ghz ?384rdram

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  8. הכרטיס מסך או המסך עצמו הפסיקו להשתמש בצבע כחול ,איך אפשר לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אז ככה מה כדי יותר לקנות עכשיו איזה 9800פרו או לחכות לכרטיסים חדשים?(ושהמחירים ירדו) (התקציב שלי לא עולה מעל ל 1000 שח-בגלל זה ה 9800 יהיה כנראה יד שניה) מה אתם אומרים?אמור לצאת משהו בקרוב שיתחרה ב 9800 פרו ויעלה באיזור ה 1000 שקל? בטוח שעוד איזה חודשיים ה 9800 יעלו איזה 1000 שקל , ואז יד שניה של כרטיס יעלה איזה 700-600שקל... אז מה אתם אומרים? יש משהו מעניין באופק ? או לקנות עכשיו ממישהו 9800 פרו ב 900 שקל?

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by zadalbala,

ברשותי כרטיס מסך Geforce GT 635M בלפטופ. בהפעלת המחשב הכרטיס נמצא בחום של 40C לאחר מספר דקות מגיע ל-50C, ובזמן מאמץ (משחקים) מגיע ל-60 ואפילו 65 מעלות. לאחר מספר דקות חוזר לטמפ' של 50C. האם זאת טמפרטורה נורמלית? אם לא מה אפשר לעשות כדי לקרר, תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by W0lverine,

תראו הדרישות והציפיות שלי לא גבוהות למידי מסיבה פשוטה שאני כבר שנתיים עם מסך לא אטרקטיבי, אבל עובד 15 אינץ - PROVIEW דגם ממש ישן, רזולוציה מירבית אני חושב שזה 1027x768x70Hz | 1152x863x60Hz בכל מקרה.. אני מעוניין לקנות מסך LCD TFT .. עקרונית 15 אינץ יספיקו לי, אבל אולי אני ילך על 17 אני כרגע משחק במשחקים כמו מידלקלאב נייט 2 - וויס סיטי, וקדומה אני רואה את המשחק סביר, אני מרוצה מזה. אין לי טענות אני רוצה שיראו ככה גם במסך הדק שמעתי ב TECH-TV בערוץ 30 בלווין, שבמסכים דקים יש המון בעיות של "רענון" וזה ממש לא מתאים למשחקים מה אתם ממליצים ? נ.ב מחירים סבירים, אני לא מיליונר עדיין

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  12. שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? ה…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by gigabot,

השאלה בכותרת, תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  14. בסכום של 500-600 שח,ותודה רבה. ???

15. מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by oor,

יש לי ATI 9800 SE לוח אם GIGABYTE GA7VT880 לכך לי המון זמן למוצא פתרון לביעה של תקיעות אבל עכשו בעזרת דריוור של OMEGA הורדתי את הAGP מ X8 ל X4 ואז ניפתרו הבעיות מה ניראה לכם שדפוק לוח אם או כ.מסך ? והאם GEFORCE 5700LE הוא גם X8 ? ומה ההבדל בינהם בצורת התקשורת עם הלוח ?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by Rapture,

שלום לכולם אני חדש פה, שמעתי על הפורום מחבר טוב ואמר לי שעזרתם לו... שמעתי שהרבה ממליצים על הכרטיס 9800GT... אז החלטתי לקנות אותו כי הוא בתקציב המתאים אבל לפני שאני יוצא היום לקנות ראיתי שיש מלא גרסאות לכרטיס הנ"ל, אני מתכוון לקנות מKSP כי זה ליד : eVGA 9800GT 512MB Superclocked GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 830 שקל Zotac 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 740 שקל MSI 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 730 שקל 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 724 שקל אין לי מושג מה לקנות, יענו מה הכי משתלם ? ועוד משהו, כרגע יש לי 7600GT, יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by tomer861,

שלום לכולם עדכנתי את הדריבר ל9.9 ועכשיו אין אפשרות לoverscan ולכן אין לי אפשרות להתאים את גודל התצוגה לטלוויזה מישהו יודע איך לפתור את זה או איפה זה מתחבר בתפריט החדש? תודה לעוזרים

19. פתחתי נושא חדש עם כותרת תקנית , מנהלים סליחה להבאה לא יחזור על עצמו , הינה הבעיה שלי שוב פעם : *** שלום לכולכם , יש לי כבר נושא שפתחתי בעקבות הבעיות שלי עם הכרטיס המסך , כעת יש לי בעיות חמורות ביותר , ( בעיות אלו היו לפני שדרוג המפרט שלי ) יש לי בעיות בכל משחק אפילו בגראפיקה על LOW ב CRYSIS הכל עובד בסדר , FPS גבוהה אך דברים נטענים לאט! כשאני מתקרב אליהם הם מופיעים , וכשאני מתרחק הם שוב פעם נעלמים , חשבתי שזה נוצר בעקבות צוואר בקבוק שיש לי , אז קניתי מאבד חדש , אבל הבעיות עדיין נשאו , אני נואש כי בזבזתי כלכך הרבה כסף על השדרוג הזה , ואני נותרתי ללא עזרה או שום רעיונות כיצד אני יכול לבדוק את העניין Sad בחנות אמרו לי שזה גם היה בעקבות המעבד אבל מי יודע... המפרט לפני השדרוג…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by spike_staff,

שלום אנשים! יש לי 2 GTX 260, ואני רוצה להריץ עליהם GPU MEMTEST ב-OCCT. הבעיה היא שכאשר אני בודק 2 כרטיסים ביחד וSLI מופעל אני מקבל טונות של שגיאות, ואם לא ב-SLI אז הכל עובר בסדר. הוצאתי כרטיס אחד בדקתי רק עם השני ולהיפך והכל היה בסדר. בדקתי גם שהבעיה לא בסלוטים של הלוח, אז למה אני מקבל שגיאות כשSLI מופעל? OCCT גרסה אחרונה דרייבר 191.07-רשמי WINDOWS 7 X64

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by X7-007,

אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

23. Started by dr computer,

יש לי תקציב של 300-350 לכרטיס מסך חדש(AGP) והמליצו לי עליו איזה יותר טוב של פליט או גיקיוב או שיש כרטיס אחר במחירים האלה? של GECUBE: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1379 של PALIT: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1241

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by natanbs,

שלום אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב HTPC לסלון http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... 467D3-512I http://www.giga-byte.com.tw/Products/VG ... NX96T512HP לשימוש של צפייה בתכני HD עם אפשרות לאודיו HD (למיטב הבנתי ניתן להעביר אודיו דרך ATI) וכן לשימוש למשחקים לא כבדים במיוחד במחשב HTPC מה לדעתכם מבחינת ביצועים יתן את התמורה הטובה יותר ? האם ה-ATI מספיק חזק למשחקים ? כמו-כן קיים אצלו מאוורר האם הוא יכול להיות גורם לרעש גבוה במחשבׂ? תודה!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים