עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך זה שה-7300GS עולה פחות מה-6600? (עם אותה כמות זיכרון ושניהם באותו חיבור pcix) מי יותר טוב? תודה!

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by tal_p,

אז ככה... חיברתי את הכ. מסך לטלוויזיה, דרך S-VIDEO, זה עבד לי לכמה ימים ועכשיו ב CATALYST אני לא יכול להגדיר תצוגה נוספת... אני מנסה להפעיל את זה וזה מראה לי סימן של "אי אפשר"... צירפתי תמונה.. עזרה בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by snoamsai,

המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  4. מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by corefff,

אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  7. שלום לכולם , מחר אני קונה טלוויזיה מה לקחת metz או TOSHIBA ? ויש לי עוד שאלה יש לי hot (כבלים) אם אני לוקח metz לא היה לי בעיה אם תיאום בין השלט הדיגיטלי לטלויזיה? ועוד שאלה תוצרת מה הmetz?והTOSHIBA כי בITT יש את הבעיה הזו.. תודה לעוזר.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by דרומי,

שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  9. ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL המחיר שלו נראה ממש מצחיק ביחס לחברות האחרות : 1026 ש"ח! אז אם זו כזאת מציאה, לא שווה לקחת אותו במקום ה 9500P ששקלתי לקחת (אפילו במחיר של אי תמיכה ב DX9)? תודה. (לא מצאתי התייחסויות קודמות לכרטיס הזה)

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by bazz,

מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?

11. Started by gaga1234,

מה עדיף לדעתכם? http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1300_15.html ראיתי את הביקורת הזאת ולפיה ה x700 כרטיס ממש טוב אבל אולי אני טועה המחשב שלי עכשיו xp2500 ומתוכנן OC לכרטיס מסך.

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך GEFROCE6800 GS אם זה קשור.. השאלה כבר נשאלה בנושא, תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  13. כרטיס מסך HD5450 ל PC וכרטיס זהה של low profile הם באותה רמה ?

14. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  16. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בתקציב של עד 1000 ש"ח, ולמה? מסך - 22 אינצ'.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by RayZ,

אוקיי... אני אנסה לקצר. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש. ברוב המשחקים יש ארטיפקטים שהם בדיוק נראים אותו הדבר- אובייקטים בגראפיקה שפשוט מהבהבים (לרוב- שמיים, נוף, קרני שמש) וזה מעצבן. למרות שיש משחקים מסויימים שאין שם את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש (והסרתי את הקודם), הדרייבר שהותקן הוא ההכי חדש. טמפרטורת הכרטיס מגיעה ל-70 במאמץ, למרות שלא נראה לי שזה הגורם- כי מההפעלה הראשונית של המשחקים הארטיפקטים מופיעים. אין לכרטיס אפילו זמן להתחמם לפני. למישהו יש מושג מה לעשות או מה גורם לבעיה? הכרטיס הוא ה-HD5970.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. איזה כרטיס מסך מסוג 6600 GT יותר טוב של איזה חברה

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by BD1,

קניתי אותו כמעט לפני 5חודשים וברוך ה' עובד בסדר .. לפני כמה ימים עידכנתי לו דרייברים והתחילו להופיע חורים שחורים כאלה (רד אלרט 3) וב PES 2009 המשחק רץ כאילו מישהו מריץ אותו קדימה בריפליי במהירות שאי אפשר לשחק בה. מחקתי את הדרייברים הכל והתקנתי את של הכרטיס מסך עם הדיסק והבעיה ברד אלרט נפתרה ובפרו לא, למישהו יש רעיון? יש לציין שהבעיה קוראת רק במך מלא ושאני פותח את המשחק בחלון זה לא קורה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by domuzy,

מה עדיף: OCTEK FX5200 256MB 128-BIT+ TV + DVI? או XFX FX5200 128MB TV, DVI 128bit? ??? אני יודע שבאוקטק זה 256MB אבל איך הוא ככרטיס?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  21. הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by stingeR-,

היום יצא לי להתקין את הדריברים החדשים של nVidia ולבחון אותם על הInnoVision GeForceFX 5200 128mb )128bit) השיפור הוא מאוד גדול ומורגש, הדבר העיקרי שדריבר זה עושה הוא מונע נפילות FPS גדולות , בMIDINGHT CLUB 2 עם הדריברים הישנים הטובים 44.03 היו נפילות FPS במקומות מסויימים וזה הקשה על המשחק אבל עם הדריברים האלו זה הסתדר , אבל יש גם חסרונות , כל פעם שאני מחליף קצבי ריענון של המסך על ידי RIVATUNER חלק חוזרים ל60HZ וחלק נשארים על 100HZ למה? לא יודע ואין שום תוכנה או דרך לשנות את זה , אז לבינתיים אני יחכה לדריברים הרשמיים באמת מהאתר של nVidia ונראה מה יקרה אז. הדריבר מעולה לכרטיסי GEFORCE FX אבל קחו בחשבון את בעית קצבי הריענון , אני בינתיים נשאר עם ה44.03 הישן והטוב ביותר לדעתי…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by Home Boy,

קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????

24. שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  25. מה כרטיס המסך הזול ביותר שאני יכול לקנות כדי להיות מסוגל לתמוך בשני מסכי 20'' ברזולוציה גבוהה? (בלי פעולות מורכבות - אין משחקים או כל דבר אחר, רק עבודה משרדית)

דיונים חדשים בפורומים