כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות עם הכרטיס מסך הזה לחבר נגיד את הווידאו למחשב ולהקליט. (TV IN..) וסתם בשביל לדעת , כרגע יש לי RADEON 8500 , האם אני ארגיש הבדל ? מי מהם יותר טוב ? *כבר המון זמן שאני לא עוקב אחרי מה שהולך בשוק ואין לי מושג כרגע על כלום.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב בתקציב שלו, עם 8500GT 512MB... אני לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם 7800GTX Extreme* 256MB... היה לנו וויכוח ממושך של מי הכרטיס יותר טוב *ה Extreme מסמל שהכרטיס עבר OC במפעל. אנא הגידו את דעתכם. נ.ב. מדובר כמובן על השוואה ב DX9...
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס ASUS TI4200 זה זמן רב. לאחרונה המאוורר שלו התחיל להרעיש ושום "טיפול" בו כולל שימון וכו' לא עזר. 1. היכן ניתן למצוא מאוורר חלופי ? באתרים שמוכרים מאווררים חלופיים לא מצאתי את הדגם הזה כמתאים למשהו. 2. האם כדאי בכלל להשקיע במאוורר חלופי ? או שכדאי לקנות פשוט כרטיס מסך חדש ? 3. איזה כרטיס מסך כיום משתווה בביצועיו לכרטיס שיש לי ? אני לא משחק במשחקים חדשים וכבדים כך שאינני זקוק ל"מילה האחרונה". תודה
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה RTX 2060 וה RTX 2070. כרגע המסך שלי הוא 1080p. השאלות שנראות לי רלוונטיות כדי לקבל החלטה הן : האם אראה הבדל ממשי במשחקים ? האם בשניהם אוכל להריץ בהגדרות הכי גבוהות? האם ה RTX 2070 יענה לדרישות המשחקים למשך יותר זמן מזה של הRTX 2060 ? אם יש עוד שיקולים, אשמח אם תשתפו
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס TV נתקלתי במוצר הזה בזול מישהו מכיר http://www.grand.com.tw/PRODUCT/TVBOX/DVR.html ואם לא אז זה נראה לכם משהו טוב? כי לפי מה שכתוב הוא נראה ברמה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=817&pageID=1665 יש גם X850 בהשוואה, תהנו
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, קרובי משפחה שלי שוהים בניו יורק עד יום שישי. מכיוון ועד עכשיו הייתי נעול על קניית PS3, לא חשבתי על קניית כ. מסך חדש. בכל אופן, את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. כרגע מותקן על המחשב 250GTS, שלצערי, עם המסך שיש לי, ברזולוציה 1680X1050 מתחיל לחרוק קצת. אומנם הכרטיס לא רע, אבל תהיתי האם יהיה משתלם לקנות בניו יורק. בכל אופן, מה שננעלתי עליו היה הHD5770, לפי מה שידוע לכם, כמה הכרטיס אמור לעלות בחנויות בחו"ל? והאם הוא מומלץ? כדאי להחליף? יתרה על כך, מכיוון ואני חובב של Nvidia [ומעדיף גם כרטיס של אנבידיה בכל אופן], תהיתי האם יש מקבילי DX11 במחירים הגיוניים של אנבידיאה בשוק? אודה לכל מי שיכיוון, ימליץ, יסביר. מדובר במקרה די דחוף. יש לי להחליט עד מחר! התקציב לא מ…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעבדים שולחניים חדשים בתהליך ייצור חדש ינסו להמשיך ואפילו להגדיל את ההצלחה של AMD משנה שעברה - ויש עוד מפות דרכים מפורטות לשנים הקרובות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
- 2 followers
-
-
http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1359&osCsid=5d2ea441615c40cdd32864f533cd6f76 אנשים זה לידטק...אח שלי מעונין באחד וזה נראה אמין...המחשב שלי משם והכל טוב ויפה.
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שמותר לפרסם פה כרטיסים למכירה. אני מוכר את הR9 290X SAPHIREהמפלצתי שלי, הכרטיס חדש, בשימוש במחשב רק שבועיים מוכר כי יש בעיית תאימות של הכרטיס הזה ואדובי מעבר לזה רץ מדהים עם אססינס קריד החדש (סינדיקט) ובמבחני ביצועים הוא קורע את הכרטיסים במחיר זהה של NVIDIA מחיר 1500 (גמיש) , שוב, הכרטיס חדש ועובד פצצה, רק בעיית תאימות עם אדובי. גידי 052-5013632
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
http://www.ixbt.com/video2/g70-7-d.shtml#p26
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי טס לארצות הברית. הוא במקרה יעבור ליד חנות מחשבים, ורוצה לקנות לי מתנה סתם ככה ( ), ומכיוון שאני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, וממילא אני עוד מעט קונה מחשב חדש, אז חשבתי לקנות משהו משתלם. לאחר חיפוש באתר שלהם עיניי נחו על: ASUS 64MB DDR AGP Video Card with nVidia's GeForce4 Ti4200 3D Chip לבנתיים לא מצאתי דגמים יותר מתקדמים. אני מניח שהכרטיס יהווה שיפור חסר תקדים למחשב, מכיוון שהכרטיס שיש לי עכשיו הוא Geforce4 MX440 :'( אז שווה לי לקנות? אני סוף סוף אוכל לשחק בדאוס אקס 2! תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מסך משומש של מאג מהדגם המוזכר בכותרת, בכל מצב של תצוגה - סרטים, תמונות או סביבת חלונות רגילה התצוגה של המסך היא כהה מידי, התקנתי דרייבר של המסך מהאתר של מאג וזה לא עזר, יש לציין שהמסך מבחינת גיל הוא ישן יחסית אך הוא עבר שימוש מועט למדי (זה מה ששכנע אותי לרכוש אותו מלכתחילה) מה לפי דעתכם אפשר לעשות ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך אך ללא הועיל שיחקתי בבהירות ובניגודיות וב RGB אך שום דבר לא עוזר. יש לציין שיש לי עוד שני מסכי טריניטרון שטוחים לחלוטין מסוג 770FD שבהם הצבעים מעולים ואין בעיה של כהות. האם יש דרך לסדר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי שלום ! אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה .. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ריידון 9600 של 256 MB אבל יש לי במחשב 512 זיכרון של SDRAM ורציתי לדעת אם זה יעשה לי "צוואר בקבוק" אם אני אשים כרטיס מסך חזק כזה אם הזיכרון החלש שלי ?? הנה לינק לכרטיס שאני רוצה לקנות http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_30&products_id=773&osCsid= נ.ב כרגע יש לי כרטיס מסך של גי פורס 440SE 64MB
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זיכרון מעל 256 מועיל למסך 22 ? למשל הכרטיס שלי x1950p תומך במסך hd {אני יודע שהוא תמוך hd למשחקים אבל אני לא יודע אם זה קשור למסך}
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכ.מסך 8800GTS 640MB אבל אני רוצה לדעת אם אני צריך 320MB או 640MB?? מה ההבדל? הוא במיוחד למשחקים טובים וחזקים שייצאו... נב: ה 640MB יספיק לי ל 3.5 שנים עם משחקים בלי תקיעות (לא על הגדרות נמכות)??? כי אני מתכנן מחשב שיספיק לי להרבה זמן... 3.5 שנים ומעלה...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-