עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים בסיסיים בתקציב של עד 650 שקלים לחיבור pci-e

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by ychig,

המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שמתי לב על הכרטיסים האלה איזה מהם לבחור? MSI GEFORCE 6600 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 GIGBYTE X550 128BIT http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4470 מצאתי את הכרטיס הזה ב 200 שקל כולל משלוח איך הוא??? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28240&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by EagleX2,

שלום. אבקשכם, שתמליצו לי על מסך LCD, עד 2500 ש"ח לחבר. מינימום זמן תגוובה: 8MS. יש לו gforce 2... תודה.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. http://www.madshrimps.be/forums/showthread.php?s=&threadid=3766

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. חשבתי על ה7300GT SONIC ועל ה7600GS SONIC (של PALIT) עד כמה הבדל יש בינהם? הוא שווה את התוספת של הכסף? וגם ראיתי שני דגמים של 7600GS SONIC שהם אפילו יותר מומהרים http://www.pointpc.co.il/products/64212?ref=zap http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6483 הם באמת יותר מומהרים מהדגם הSONIC של PALIT? לפי דעתכם שווה להוסיף כסף גם בשבילם או כבר דגמים אחרים? קיצר על מה אתם ממליצים ביחס של כסף/תועלת, אני מעוניין להשקיע כמה שפחות, אבל שהכרטיס יהיה שווה משהו... מישהו???

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  8. היי לכולם, רציתי להתעייץ לגבי כרטיסי מסך מתאימים לפי המפרט של הנייד שלי. אני מבין די הרבה במחשבים אבל ממזמן לא מתעסק בזה אז לא כלכך מעודכן כבר במה שהולך בשוק ולא רוצה כלכך לסמוך על נציג בחנות שימכור לי משהו שלא באמת אני צריך כי כמו שאנו יודעים..העיקר למכור. ברוצני כן לשדרג את הנייד שלי שלדעתי המפרט עצמו אכן די סביר פשוט הכרטיס מסך של אינטל שאיתו מגיע המחשב די מציק לי. אני די מבוסס אבל בכל מקרה לא רוצה כלכך להשקיע בתקציב ענק אלה במשהו נחמד וטוב שיתן לי רמה די גבוה יחסית ויש אלפי כרטיסי מסך שם בחוץ ככה שדי בטוח שיש משהו שיתאים ובתקציב יחסית נורמאלי. התקציב שלי זה עד 1000 בלי חרגיה ובלי לעוף יותר מידי כמובן כמו שאמרתי לא רוצה מחשב גיימינג מטורף אבל משהו ש…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by tsx,

אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Tomersoni,

אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה

13. חשבתם ש-NVIDIA נרגעה עם השקות כרטיסי המסך החדשים? תחשבו שנית, כי מפתחת הליבות הגראפיות חשפה כרטיס מסך נוסף למשפחת TITAN שכל מטרתו היא לקחת את תואר 'המהיר ביותר' מ-GTX 1080 Ti עוד לפני שהספיק להתרגל אליו לכתבה

14. Started by RayZ,

מה המקסימום מגה בית שאפשר להסיג לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by b00h,

שלום... יש לי מספר סרטים בעלי קצב של 29.97fps. זאת בעיה מכיוון שנגן ה-DVD (העצמאי) שלי לא מסוגל לנגן אותם כמו שצריך, כנראה בגלל ה-FPS, ומה שקורה בשטח, בעצם, זה שהתמונה לא תואמת את הקול. בכל אופן, אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, או קל, אבל אני מקווה שלא אצטרך לקודד מחדש לגמרי את כל הסרט\ים על מנת לשנות את קצב התמונות לשניה. אם למישהו יש הצעה כלשהי, זה יתקבל בברכה. תודה מראש. אגב, הקבצים עליהם אני מדבר הם קבצי AVI שקודדו בעזרת XviD.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by VGFreak,

שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by asaf-g,

שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  20. יש ברשותי עשרות קלטות יקרות מפז בפורמט Hi8 של SONY שצילמתי עם מצלמת הוידאו האנלוגית הישנה שלי. אני מעוניין להמיר אותן לקבצים דיגיטליים באיכות הגבוהה ביותר האפשרית מבלי להיכנס להוצאות גדולות מדי... משהו בסביבות 300-500 ש"ח נראה לי סביר. ראשית אני צריך למצוא מכשיר שינגן את הקלטות האלה (המצלמה שבקה חיים מזמן) - אבל זה עניין אחר. איזה כרטיס לכידה אנלוגי כדאי בטווח במחירים הזה? האם זה טווח מחירים ריאלי בכלל? תודה מראש, TMPUSR

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by natan805,

כי אני הולך לקנות x1950p

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני משחק על DX9 ולא הגדרות גבוהות אחריי כמה דקות המשחק קורס כל המסך הופך לחנות צבעים. המשחק נתקע ויש מלא קווים על המסך ואז אני שומע בזזזזזז.. ואז חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 512MB של Gecube.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by drevil,

אני רוצה לבדוק את המחשב שלי עד כמה הוא יכול לסחוב, מה המשחק הכי כבד שיש להפעיל, שקיים היום?

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.