עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Shaker,

יש לי 6600GT הרצתי את המשחק סוואט 4 , בזמן המשחק היו תקיעות כל כמה שניות למשך איזה 3 שניות , פתאום אחרי איזה 3 תקיעות כאלה המסך נכבה , זה קרה גם ששיחקתי האלף לייף 2 . השאלה SWAT 4 אומר לרוץ לי חלק גם עם פילטרים אז למה זה ככה?? זוהי בעיה של התחממות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Sprewell,

יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570 אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה. את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה? *** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by kobibo,

יש לי מסך CRT מסוג LG 775FT (ארבע שנים ). היום בלי שום הודעה מוקדמת הוא פשוט לא נדלק ונשמעים תיקתוקים מהמסך כאשר הוא מחובר לחשמל. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בתיקון או זה הזמן להחליף מסך ? במידה וכדאי להחליף אודה להמלצה : אני דיי אוהב לשחק במשחקים אך שולחן העבודה שלי דיי צר אז ההתלבטות שלי היא בין מסך CRT או LCD ? (בתקציב של עד 1600 ש"ח ל LCD ועדיף עם יציאה של DVI ). ,

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  12. ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by Life_SyStem,

מאז שהפעלתי פיפא אני לא מצליח לעלות את הMHZ של המסך ליותר מ60 המסך הוא בן 7-8 שנים יש מצב שהוא הלך לעולמו? או שמא יש איזה פתרון מבריק בתודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Or ei,

כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. יש לי r9800pro MSI 128mb 256 Bit , ה- Catalyst העדכני ביותר ומסך Mag 996 PF בן שנתיים. בימים האחרוני המסך נהיה מטושטש בניוחד במרכז ובצדדים יש מעין פסים כאל שנמתחים למרכז. בעיקרון המסך שלי יכול לרוץ על 1280X1024@85 Hz וב- 1600X1200 @ 75 Hz המסך שירת אותי נאמנה כבר שנתיים+, ושאני נמצא ב- 1024X768@85 Hz אין בעיות של פסים. אני רק רוצה לדעת עם טכנאי יוכל לתקן את זה? או שזאת בעיה בדרייברים (אמרו לי שזה אפשרי) או האם יש בכלל משהו שאוכל לעשות? וכמה שנים אחריות יש על מסכי MAG בארץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by RayZ,

היי, יש לי מסך LG FLATRON דגם 775FT בן שלוש שנים. עכשיו הוא מה זה מציק לעיניים עם צבעים בהירים כמו לבן. המסך תמיד היה על הבהירות ביותר. עכשיו ידוע לי שכמה זבלים (אחים) התעסקו לי במחשב , באתי ואני רואה הוכחה: המסך פחות בהיר.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by GiZmo,

קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי 5750 1 ג'יגה שקיבלתי במסגרת מימוש אחריות על ה-4850 1 ג'יגה שלי. שמתי לב שכשאני פותחת או סוגרת סרט וידאו (לא משנה אם ב-Youtube או במחשב), המסך מרצד. יש לי שני מסכים והתופעה קורית בשניהם כך שזה לא קשור למסך. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את הדיון הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/295201-15-screen-flicker-opening-closing-flash-video רק שאצלי זה קורה גם בסרטים שנמצאים על המחשב ולא רק סרטי פלאש (MKV, AVI). ניסיתי את ההצעות שכתובות שם וזה לא עזר. יש לי Windows 7 64 bit ומותקן לי ATI Catalyst 11.5. האם זו בעיה ידועה בכרטיסים האלה? האם יש לזה פתרון כלשהו או שזו תקלת חומרה ויש לממש אחריות על הכרטיס (שוב)? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by BobCaT,

אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב שלום לכם, יש לי בעיה קצת מוזרה, לאחרונה החל המסך , Iiyama 703UT, שלי להשמיע ציפצופים בעת שאני מריץ משחקי תלת מימד "כבדים" יחסית (הכוונה בעיקר ל NBA LIVE 2005). ז"א אם אני מעלה את המשחק אני שומע ציפצוף/זימזום מכיוון המסך, אני חושב אולי מהספק שלו, ואם אני חוזר לשניה ל WINDOWS הכל מסתדר. אני משחק ב 1024X768 וקבעתי REFRESH RATE 85HZ ל 3D דרך הכרטיס מסך, אבל לא תמיד הוא עולה ב 85 לפעמים ב 60 או 75 לפי השגעונות של ה CC או כשאני מעלה אותו רגיל לא דרך ה CC. אם אני מזיז קצת את המסך זה מסתדר... לפעמים. אם יש רעיונות אשמח.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by Bug2000,

זה משגע אותי!! המסך משמיע קול גבוהה כזה ... נראה לי איזה 20 KHZ זה הורס לי את האוזניים !! אני לא יודע למה זה ככה... הרעש מתחיל כשאני שם REFRESH RATE על 85 HZ אבל אני לא יכול לעבוד ב REFRESH RATE נמוך יותר למישהו יש רעיון מה זה? אתם חושבים שאני צריך מסך חדש ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8034&PHPSESSID=e27c6b64b69f5b00a1df462a71bcd683

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by PJ,

אהלן. היום , אחרי משחק של כמה שעות בדום 3 (למען האמת משחק די מחורבן) , המשכתי קצת לאינטרנט ופתאום המסך התחיל להבהב ולהציג צבעים עמומים וכהים יותר מהנורמה. לעיתים - כל כמה דקות הוא מסתדר לשנייה וחוזר להציג תמונה נורמלית , אבל אז שוב , כל הצבעים נדפקים ונהיים כהים יותר. האם הבעיה במסך? כי זה קרה ככה פתאום , בלי שום התרעה מוקדמת. או שזה הכרטיס מסך שסבל במשך כמה שעות על משחק יחסית כבד כמו דום 3? כרגע הטמפרטורה שלו היא 50 מעלות (הכרטיס הוא GeFOrce 6600GT של ג'גיהבייט). אתם חושבים שאם אני פשוט אתן למסך\כרטיס מסך מנוחה זה יסתדר? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.