עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, איזה כרטיס מסך הכי חזק ניתן להרכיב על המערכת הזו (מפרט בצד) ולא יהיו צווארי בקבוק ? שימו לב שהמעבד Q9650 עובד רק על 2.4 בגלל מגבלה מלוח האם וחריץ ה-PCI-E הוא מהגרסה הראשונה. http://www.asus.com/Motherboards/P5W_DH_Deluxe/#overview התקציב לא מוגבל.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אני מתלבט בין מספר כרטיסי מסך.. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס מסך שהייתם ממליצים לי לקנות בתקציב הזה--> 1100 ש"ח גג ללא חריגות.. כאשר השימושים הם בעיקר משחקים (יחסית קלים), סרטים, אינטרנט וכו'.. להלן המפרט:: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤612 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 2048MB 667MHz DDR2 CL5 ¤540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤376 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax L…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה המסך הדק הכי טוב והכי משתלם עד 5000 ש"ח? שיהיה זמן תגובה של 12ms ופחות (ידוע לי שיש אחד של סמסונג עם ז.ת של 8ms) 17" או 19" עדיפות ל-19 .. שיציג צבעים ברמה גבוהה .. ובעיקרון שיהיה בו כל מה שיש במסך דק טוב. כמובן שלא חייב שיהיה בדיוק 5000 ש"ח, אפשר עד 5000. עדיף בסביבות 2500-3000 אם אפשר כמובן. המסך ישמש אותי בעיקר למשחקים, עבודה באינטרנט, צפיה בסרטים וכד'. כמעט כל שימוש אפשרי במחשב, לכן אני צריך מסך עם זמן תגובה נמוך ותצוגת צבעים ורמת ניגודיות ברמה גבוהה. תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by solidus,

אני מתכוון לקנות 8800GTS 640, וכשקראתי ביקורות ראיתי איפשהוא שצריך לחבר את הכרטיס לספק או משו כזה, אבל לא חייבים. אני חושב שאפילו בביקורות פה, באתר, היה כתוב את זה... לאדע למה בכלל נזכרתי בזה חחח אז קיצר - מה הולך? צריך לחבר לספק או לא ? ומה היתרונות והחסרונות של כל מצב?

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by רפאלח,

מפרט המחשב שלי זה: amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ 1.5GB ram 7600GT AGP OC: GPU: 560@680MHZ MEMORY: 700@790MHZ כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768 ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !! אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים! יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד? או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300 כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים יש תשובה לב…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by aquarius,

יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by TipX-Bomb,

אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Dragongk,

יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by moris,

היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by Zippo,

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  17. יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?

18. Started by qpalzm,

שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by Transfer,

היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.

20. Started by rosesr,

מבחינת יחס יעולות/מחיר? תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rosesr,

יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gamer-8,

LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Sargon,

יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by RayZ,

הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  25. בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים