כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש עוד פרטים עליו דרך אגב ויגיימס הודיעו עליו לני המון זמן
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, תמיד ישנו איזה מסך שהוא השולט מבין מסכי ה17 CRT הזולים. בעבר אני זוכר שהמליצו לי על samsung 735df נדמה לי היה הדגם ? מה המסך המומלץ כיום בסביבות ה600 ש"ח ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי חבר'ה נכון שלא מזמן היה ת'ריד על זה, אבל אנחנו סוטים מהנושא העיקרי. זה די דחוף לי, הקניה ממש בעוד יום או יומיים התקציב הוא 900-1100. דרוש מסך איכותי 17 אינטש שטוח כמובן. שימוש: משחקים+עבודה רגילה. ד"א: המסך צריך להיות זמן אצל פנדה כי יש לי אצלם זיכוי :\ אני מודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
LG 775ft....יש לי אותו כבר 5 שנים (פעם אחת נשרף שם משהו, אבל הייתה אחריות). לאחרונה קניתי מחשב חדש (שאמור להגיע עוד מספר ימים)...המסך הזה טוב עדיין בשביל משחקים? מה החסרונות שלו? (בניגוד למסכים שיש היום), ומה משמעות החסרונות?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בבקשה חייב עזרה ! אני מתחנן תעזרו לי התקנתי את הדרייברים האלה של דום 3 לati ופתאום כל פעם שהמחשב נדלק יש מסך כחול וכתוב שם משהו עם מספרים וכזה איך אני מסדר את זה ? רק שזה בסייף מוד זה פועל טוב בבקשה תעזרו לי !!!!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הפעלתי משחק והשתנו הגדרות התצוגה.. לאחר שניה היה מן פיצוץ קטן ונקודה לבנה באמצע המסך.... וריח של שרוף... המסך נשרף אני מניח... יש דרך לתקן את זה?... יכול להיות שזה רק פיוז ? כי עכשיו הוא לא נדלק...
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כן, הוא יותר מהיר מהVP191 (שמהיר מהVP930). כנראה שהפעם VS התעלו על עצמם, כי הVX924 הציג זמן תגובה שמגיע במקרים מסויימים גם ל30ms. הפנאל של הVX922 נשאר בין 5-10MS תמיד, בניגוד לVP191 שהוא בין 12-15MS. אפשר לראות את זה כאן: http://www.tomshardware.com/2006/03/27/the_spring_2006_lcd_collection/page35.html
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בערך זה לקח 5 שניות,המסך הפך מתקין לחלוטין לשחור,יש למישהו מושג למה? בדקתי את המגעים והכל בסדר...
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המסך צריך להיות רגיל כלומר לא LCD שיהיה כמובן שטוח ושיהיה הכי משתלם וכדאי, 17 אינץ'. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-