עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27167 וזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~H577F1GD~8~0.htm לא אכפת לי ההבדלים במחיר. אבל אני רוצה לדעת איזה קירור יותר טוב מבין שניהם. ועוד שאלה, המחשב שלי כזה: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 4 GB זכרון DDR2 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ומארז NZXT TEMPEST ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך HD4850 הספק כוח יחזיק או שאני חייב לרכוש חדש? תודה מראש עריכה: יש לי מסך SAMSUNG 20' 1680X1050

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by irina20,

הלך לי הכרטיס מסך כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש... מה אתם ממליצים לי? פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר מפרט המחשב: מעבד: INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB לוח אם: לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945 כרטיס מסך נוכחי: אין(היה GFORCE 9600 GT) ספק כוח: TR2 RX 550PP גודל המסכים: LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680) (LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P הערות נוספות: אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT) אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

3. רק היום חשבתי על זה, ותמיד שעשיתי OC לכרטיס מסך, הרצתי אחר-כך 3D MARK 2001, וראיתי אם התוצאה עולה, וברגע שהגעתי לרף מסויים, כל מגה הרץ שהוספתי גם להורדה של הציון, אז החזרתי לדרגה הקודמת... האם אני עושה נכון? או שלעלות את המיהרויות שעון עד שאני רואה דברים מוזרים על המסך?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by GefilteFish,

GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB- האם הכרטיס באמת שווה? האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'? כמ זמן הוא יחזיק מעמד? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ys1,

שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ilanb0,

אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. Started by -yooy-,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

• 10 תגובות
    • 11k צפיות
  9. בונה מפרט לחבר ישמח לשמוע עצות ביקורות וכו ...הכרטיס יבחר לפי שיקולי מחיר והתאמתו לתקציב המפרט. כרגע חשבתי על ה5850,5870 GTX 470 480 -יודע שמאוד חמים חח ישמח לשמוע עצות .

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by A.S.H.E.R,

זה באמת עובד ? מישהו ניסה ? http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/ http://www.gilldownloads.com/others/1297-directx11..html

• 13 תגובות
    • 9.9k צפיות
  11. Started by mrwolf,

מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

יש לי VIVO, אבל אני רוצה לדעת אם יש את האופצייה הזאת להקליט בשעות מסויימות שאני בוחר, כי לפעמים אני יוצא מהבית נגיד בשעה 21:00 ואני רוצה שזה ייקליט בשעה 22:00 עד 23:00, אני אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by dan9,

אני יודע שלגבי NVIDIA רק סידרת 88XX ומלא תומכים בDX10! לגבי ATI אין לי שום מושג! היתי רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה כן תומך ומה לא! או שזה לא משנה וכל כרטיס DX10 הוא גם DX10.1? כבר בלבלתם אותי

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by YARONGT,

סתם רציתי שתסתכלו על זה ותגידו כמהה אבל כמה אפשר לשקר על לקוח חח http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=3HLGT530&cfm=7DD08185 נינגה החברה הטובה בעולם? כרטיס מסך לגיימרים? מה תגיד עוד פעם?? כרטיס לגרפיקאים ?? כרטיס מקצועי?????? שכל החברה תתפטר!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by manbot,

הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by esharone,

שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה

19. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  20. הוא רוצה לקנות 7600GT בחיבור AGP שעולה 1000 ש"ח רק כדי לשחק בפיפ"א ונב"א 08. מה אתם מייעצים לו ? זה המפרט שלו: AMD+ Athlon XP 2600 1.92GHZ 512MB ram fx5200 אני אומר לו שלא שווה להשקיע 1000 ש"ח בכרטיס מסך שעוד חצי שנה בקושי יריץ משחקים (אם בכלל) ושעדיף לו לקנות מחשב חדש. אז מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by almog1226,

אז ככה זה המפרט שלי כרטיס מסך GT220 מאבד INTEL I5 650 ספק ישן מאוד ממחשב ישן (הספק בן 10 שנים אבל עובד ) 8 ג'יגה זיכרון RAM עכשיו המליצו לי על GTX 750 TI אני מחפש משהו יותר זול שיתן לי לפחות 2 ג'יגה זיכרון יש לכם המלצות?

22. הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by omrialon,

אפשר הצעות טובות לכרטיס מסך עד 400 שקל מksp?? hd4670 או 9500gt??

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  25. היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.